3/2/15

Χαιρετίζει την ελληνική προθυμία για παραίτηση από το «κούρεμα», ο γερμανός υφ. Εξωτερικών

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο MDR 
Οι νέες προτάσεις του Έλληνα υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη καθιστούν σαφές, τόνισε, ότι «η συνεργασία είναι καλύτερη από τη σύγκρουση».
Την «προθυμία της Ελλάδας να παραιτηθεί από την απαίτηση για κούρεμα χρέους» χαιρέτισε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Μίκαελ Ροτ, επισημαίνοντας ότι ένα κούρεμα χρέους δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη συναίνεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Γι αυτό είμαι ευτυχής για την ελληνική παραίτηση» δήλωσε ο κ. Ροτ στο ραδιόφωνο MDR και πρόσθεσε ότι τώρα είναι σημαντικό «να καθίσουμε μαζί, να μιλήσουμε μαζί και όχι ο ένας για τον άλλον». Οι νέες προτάσεις του Έλληνα υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη καθιστούν σαφές, τόνισε, ότι «η συνεργασία είναι καλύτερη από τη σύγκρουση».
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Από αυτό το ζήτημα αναδεικνύεται και ένα ακόμα έγκλημα το PSI! Για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται, αυτή τη στιγμή ένα κούρεμα του χρέους θα επιβαρύνει άμεσα τους Ευρωπαίους φορολογουμενους, εκτος και αν ζητήσουμε περικοπές χρεών από άλλο κομμάτι του χρέους, αλλα δεν νομίζω...Τέλος πάντων ας μην πάμε εκεί. Οποτε λοιπόν οι Ευρωπαίοι ηγέτες λένε εμείς δεν επιβαρύνουμε τους φορολογουμενους μας με το δικό σας χρέος, υποκριτικό ενμέρει αφού εμάς μας έχουν κατακρεουργήσει και ούτε αυτοί τολμάνε να μιλήσουν για τράπεζες και αλλα τέτοια συναφή ιδρύματα, ωστόσο οι δικοί μας πολιτικοί "ανετα" έκοψαν από τους Έλληνες επενδυτες δημιουργώντας το PSI, δημιουργώντας μάλιστα τις κατάλληλες συνθήκες για να οδηγηθεί και η οικονομία της Κύπρου στα τάρταρα...Ίσως μάλιστα και αυτό να ήταν έξωθεν σχέδιο για να χτυπηθούν τα ρωσικα χρήματα στην Κύπρο και απλώς οι δικοί μας γνωρίζοντας να συναίνεσαν...Αυτά ως τροφή σκέψης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.