20/6/18

Ο λαός θεωρεί ότι προδώσατε το αίμα των προγόνων του και θα σας τιμωρήσει σκληρά - Κρεμάλες στήθηκαν στις Σέρρες εναντίον των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Οργή παντού: Πολίτες στις Σέρρες έστησαν κρεμάλες και έβριζαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλη, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο: “Βόρεια Μακεδονία όπως Βόρεια Κορέα”
Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η εκχώρηση της ονομασίας Μακεδονία από την κυβέρνηση στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση “μακεδονικής” γλώσσα και εθνικής ταυτότητας στους γείτονες.
Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους ... κρεμάλες, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.

35486000_1993240360748404_3008498520672960512_n__1_
Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλή, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο : “Βόρεια Μακεδονίας όπως Βόρεια Κορέα”.

35659943_1993240354081738_670956543985844224_n
Ένταση προκλήθηκε έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, με τους διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν με υβριστικά συνθήματα τις τελευταίες επιλογές της (“Κόλλια γ@@@ου παραιτήσου”).

35861493_1993230360749404_1415975181901365248_n__1_
Οι ΑΝ.ΕΛ έχουν σοβαρό πρόβλημα και στις Σέρρες, που θεωρούνται “κάστρο” τους, μια και εκεί εκλέγεται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ στο ν. Σερρών Ηλίας Σαμούρης, υπέβαλλε την παραίτησή του με βαρείς χαρακτηρισμούς , κατηγορώντας την ηγεσία του κόμματος πως : “Σ' ένα βράδυ μας ξεφτιλίσατε και μας παραδώσατε βορά στα αεθνιστικα ιδεοληπτικά αριστερόστροφα και νεοφιλελε όρνεα και συμφέροντα”.

35861493_1993230360749404_1415975181901365248_n




Πρώτο Θέμα

30 σχόλια:

  1. Και ο εμφυλιος ξεκινησε..... Ο Τσιπρας ανοιξε τους ασκους του Αιολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός εμφύλιος Παναγιώτη; 85% των Ελλήνων τους βρίζουν,10% δεν ασχολούνται καθόλου και ένα 5% είναι τα κομματόσκυλα που τους υποστηρίζουν. Απλά τα καναλάκια και τα παπαγαλάκια προσπαθούν να αλλάξουν το ρεύμα και μέχρι στιγμής δείχνουν μόνο ότι τους συμφέρει

      Διαγραφή
    2. πανος
      δεν θα ειναι εμφυλιος
      εμφυλιος σημαινει ελληνες εναντιον ελληνων
      οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες δεν ειναι ελληνες στη συνηδειση ειναι ανθελληνες μισελληνες
      απο τη μια θα ειμαστε εμεις οι ελληνες(δεξιοι κεντρωοι εθνικοπατριωτες φιλελευθεροι ολοι οι ΜΗ αριστεροι τελοσπαντων) τα δυο τριτα περιπου, και απο την αλλη το εν τριτο των αναρχοκομουνιστων συνηδειτων προδοτων συν τους λαθρομετανστες τους
      πρεπει να νικησουμε οπωσδηποτε εμεις οι ελληνες στον ανποφευκτο εσωτερικο πολεμο που θα γινει και οχι οι μαρξιστοισλαμιστες!

      Διαγραφή
    3. Ὁ κ. Κοτζιάς σίγουρα θά ἔχει ἀλλιώτικες δημοσκοπήσεις.....ἄγνωστες, καί ἀπό ἄγνωστες πηγές.
      Ὀ κ. Καμμένος, πάλι θά καταγγείλῃ κάποιο δόλιο σχέδιο, πέραν τῶν κινητῶν τηλεφώνων, καί μᾶλλον, ὄτι τά ὅποια κινητά τῶν βουλευτῶν του, τυχόν ἔχουν κάτι νά δείξουν, συνδέονται ὕποπτα, χωρίς ἐνδέιξεις, μέ τόν κεντρικό σέρβερ τοῦ γιοῦ τούμπ, κι ὅτι γι' αὐτό, ἐμφανίζονται πολλοί ὅσοι εἶναι ὀργισμένποι ἐναντίον του!

      Ἄρον-ἄρον πἀνε νά βάλουν 151 βουλευτές νά ψηφίσουν τήν ἐπαίσχυντη Συμφωνία στήν Βουλή (Σύρριζα+Θεοδωράκη + κάποιος βουλευτής τοῦ Καμμένου ἄν τυχόν χρειασθῆ),
      καί μετά ἀμέσως, "ψῆφος ἐμπιστοσύνης" γιά νά σωθῆ ὁ "ἀντιστασιακός" Καμμένος,
      καί ἐκλογές.
      Τό ζητούμενό τους πλέον, εἶναι μόνο ἡ κύρωση τῆς Προδοτικῆς Συμφωνίας.

      Ὁ κ. Παυλόπουλος θά γιατί δέν παραιτεῖται, γιά νά μήν προλάβῃ νά κυρωθῆ ἡ Ἀντισυνταγματική Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ;
      Ἄς δείξῃ λίγη ἀνδρεία γιά τήν ὑπεράσπιση τῆς Ἑλλάδας!

      Μέ λόγια μόνο, κανείς δέν σώθηκε ποτέ. Ἄν δέν παραιτηθῆ καί περάσῃ ἡ Συμφωνία ἀπό τήν Βουλή, συνένοχος θά θεωρηθῆ.

      Διαγραφή
    4. Panos Katakoyzinos--->Εμφύλιος μεταξύ αγνών αγνών Πατριωτών και ληστοσυμμοριτών-εθνομηδενιστών από την άλλη δεν υπάρχει.

      Το θετικό είναι ότι στις διαμαρτυρίες συμμετέχουν πολλοί νέοι πολίτες.

      Διαγραφή
    5. Μα αυτο ακριβως λεω Γιαννη. Ο λαος πληρωνει τους Συριζεους με το ιδιο νομισμα. Ο τσιπρας επενδυσε σε ακραιες καταστασεις και τραμπουκισμους για να γινει Κυβερνηση. Τοτε ηταν αγανακτισμενοι πολιτες ενω τωρα του αποκαλουν φασιστες, ναζιστες και κατευθυνομενους απο την ακροδεξια.
      Ο Ελληνας με ολα τα κακα που εχει μπορει να ανεχτει πολλα... και εχει ανεχτει μεχρι τωρα με υπερφορολογησεις, δημευση δημοσιας περιουσιας, εγκληματικωτητα.... αλλα το πουλημα της ιστοριας και της γης που εχουν ποτισει με ΑΙΜΑ οι παπουδες και πατεραδες μας παει παρα πολυ.
      Αν δεν γινει κατι τωρα να μαζευτει αυτη η προδοσια ασ ετοιμαστουμε να πουμε την Ηπειρο Νοτια Αλβανια τα Επτανησα Ανατολικη Ιταλια, τα Δωδεκανησα και τη Θρακη Δυτικη Τουρκια και την Κρητη Βορεια Αιγυπτο.
      Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα στην οικογενεια μου εχουμε χυσει αιμα στο Εσκι Σεχιρ, την Αλβανια, τη Μακεδονια και την Κρητη και δεν προκειται να αφησω Σκοπιανους, Τουρκαλβανους και Τουρκους να το πατησουν τοσο ευκολα.

      Διαγραφή
  2. Έτσι! Όλους τούς ΣυριζοΑνελέους νά μήν τούς αφήσετε σέ χλωρό κλαρί! Όπου τούς βλέπετε νά τούς γιουχάρετε καί νά τούς χλευάζετε μέ δυνατή φωνή αποκαλώντας τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Νά τούς κάνετε νά μήν μπορούν νά κυκλοφορήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους πατριώτες εκεί, έτσι, οργή λαού...που ο Ζάεφ κάνει δημοψήφισμα και λέει είναι δημοκράτες ενώ τα παλιόσκυλα τα δικά μας δεν κάνουν, το θεωρούν περιττό!!!Βρωμιάρηδες, παλιάνθρωποι, μέσα κερατάδες στις τρύπες σας,όσοι συμμετέχετε με την στάση σας σε προδοτικά σχέδια, ένας -ένας που θα ξεμυτίζει κυνήγι μέσα στα χωράφια, και στα στενά να του το πούμε στ αυτί αυτό! Αποκλείσανε τον χώρο με αστυνομία για ΌΣΟΥς ΞΕΜΎΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΥΦΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΙΘΑΝΟΝ!Γιατί ρε κερατάδες φερνετε αστυνομικούς κι ασκέρια!Τι έχεις να μοιράσεις με τον λαό που σε εξέλεξε? Γιατί να σε φυλάνε ? Τι φοβάσαι? Ο Γέρος του Μοριά δεν είχε securites... Τι κάνατε? Γιατί δεν σε αγαπάει ο λαός? Οι αστυνομικοί πατριώτες οφείλουν να συνειδητοποιήσουν τι κάνουν, αλλιώς θα φορούν άλλο εθνόσημο σε λίγα χρόνια και θα ψάχνουν να βρούν τα παιδιά τους που θα φύγουν από την χώρα στο εξωτερικό!Θα πεθάνουν σαν το σκυλί στ αμπέλι κι αυτοί και θα σκέφτονται τότε (αλλά αργά) πως ήθελα "εξουσίες",χειραψίες των "υπουργών", οι δικαστικοί να κάνουν το χρέος τους, αυτό που επιβάλλει το σύνταγμα, αν έχουν κότσια να συλλάβουν και τον Κασαπίδη με το ίδιο άρθρο που συνέλαβαν τον Μπαρμπαρούση, γιατί δεν το κάνουν!Έχουμε πραξικόπημα ανοιχτά?Τι γίνεται έχει καταλυθεί η δημοκρατία και έχουμε άλλα μέτρα και σταθμά για τον καθένα? Γιατί όχι γι αυτόν? Επειδή η Ν.Δημοκρατία σιγοντάρει την κυβέρνηση και έχει γίνει η πιο ξεφτιλισμένη αντιπολίτευση των αιώνων?Οι δικαστικοί δηλαδή πρέπει να γίνει όπως με την χούντα που όταν έπεσε δικάστηκαν οι υπαίτιοι και όσοι συμμετείχαν με την σιωπή τους κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα τα παιδιά κα ιτα εγγόνια τους με σκυμμένο κεφάλι για την ντροπή των πατεράδων τους και παππούδων τους??Δεν ισχύει το Σύνταγμα για όλους? Γιατί σιωπάτε? Δώστε μια νομική απάντηση...Ωραία λοιπόν αφού το πάτε έτσι θα τους κυνηγήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και θα φύγουν από την χώρα, αλλά να ξέρετε πως έχετε ευθύνες γιατί η δικαιοσύνη στις μέρες δεν παραμένει τυφλή αλλά μονόφθαλμη...να ξέρετε πως έχετε την ευθύνη που η δικαιοσύνη βλέπει από το ένα μάτι με την καθοδήγησή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σακη σε ολα τα κρατη το 60 ο/ο των δικαστικων ειναι μελη λεσχων κρυφα.Αυτο δεν ειναι τυχαιο.Ειναι ο πρωτος στοχος τους.Η πρωτη εντολη.Διοτι τα παντα πρεπει να ...φαινονται νομιμα.Αλλαγες περιουσιων....κλοπες...αδικιες ..πλουτισμοι υποπτοι κλπ και γενικα το ακαταδιωκτο πρεπει ναχει νομικη επικαλυψη...Τα παντα πρεπει ναναι ...νομιμα.Οταν το κολπο αυτο ξεκινησε η πρωτη ενολη ηταν ...φερτε στο κλαμπ πρωτους αυτους.κοιταξετε να υπαρχει ελεγχος εδω σε ολη την ροη προς τα πανω.Κι αυτο εγινε.Διοτι κανεις δεν ξερει ποιος και τι..ειναι αφου ολα γινονται υπογειως.Δεν γινονται στο φως.Αν πας κοντρα χαθηκες απο μισθο και αξιωματα.Να γιατι κανεις δικαστικος δεν κουνιεται.και κανει το κοροιδο σε ολα.Οποτε ματαια περιμενουμε δικαστικη αντιδραση καπου.Το δικαστικο συστημα ...εαλω....απο χρονια πολλα πριν....Να μην ελπιζει κανεις σ αυτο.Δυστυχως βεβαια...

      Διαγραφή
  4. Έλληνες Μακεδόνες συνεχίστε. Μόνον η οργή λαού θα συντρίψει την πλάνη των εθνομηδενιστών και αμετανόητων απατεώνων. Προκλητικά, με περισσή αναίδεια μα ς προκαλούν και κουνούν και το δάκτυλο. Νόμισαν πως το μουντιάλ θα υπερισχύσει. Να πολλαπλασιαστεί η αντίδραση, να γίνει τσουνάμι, να πνίξει την αμετροέπεια, το ψέμα, την απάτη, την θρασύτητα του αμοραλιστή τσίπρα και των συν αυτώ. Στερούνται αιδούς και δηλώνουν παρούσες, αλλά φόβο έχουν και ο φόβος φυλά τα έρμα! Ξεσηκωθείτε Έλληνες, αντιδράστε παντού, αρκεί να μην χυθεί αίμα. Οι άθλιοι των Αθηνών και λοιποί συνοδοιπόροι επενδύουν στον διχασμό. Αντιδράστε ενωμένοι και αποφασισμένο. Να συντριβούν παντού οι αριστερόστροφοι φασίστες, οι χειρότεροι του είδους. Αντιδράστε. Αντισταθείτε στην κυνοβουλευτική δικτατορία. Να λουφάξουν οι κύνες, να "στειρωθούν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα υπερισχυει το μουντιαλ! Και τα βοθροκαναλα, οι καφετεριες, η καλοπεραση... Καταλαβετε το, η "ηγετιδα ταξη" πουλησε την Μακεδονια γιατι θελει δουλειες, λεφτα, να τα εχει καλα με την "Δυση" , να νιωθει "Ευρωπη" ... Οι μεγαλομπακαληδες, οι μεγαλοξενοδοχοι, οι λαθρεμποροι καυσιμων, αυτοι καταπιαν τη βορεια μακεδονια, θα καταπιουν και την παραιτηση απο την β. Ηπειρο, θα γλυψουν τον Ερντογαν... Δουλειες να γινονται...

      Διαγραφή
    2. Βοταν
      Αρχηγε εσενα πολυ σε γουσταρω....εχεις κριση.,γνωση, και νευρο ! Δεν εσαι....τραχανας απλωμενος στον ηλιο.

      Διαγραφή
  5. Για να ειμαστε αντικειμενικοι ο μικρος καλα τα παει.
    Δειχνει οτι μπορει και να κυβερνησει αλλα και να κσθαρισει εστω μερος της ατελειωτης κοπρου της δεξιας αλλα και της πασοκικης παραταξης.
    Μαγκες...τη κοπρο και τα λαθη σας αντιμετωπιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι "έστω μέρος"? Χειρότερος είναι. Το μεγαλύτερο έγκλημα αυτών των δύο κομμάτων και των κομματόσκυλων τους είναι ότι καταστρέψανε τον τόπο και ανέβηκε αυτός μετά στην εξουσία ως μοναδική επιλογή για τον πολίτη. Όσους πήγαν να ψηφίσουν, εγώ στις βουλευτικές δεν ψηφίζω χρόνια. Μία ή δύο φορές έχω ψηφίσει την προηγούμενη δεκαετία μόλις έγινα 18 και δεν ξανασχολήθηκα με διεφθαρμένους γκλαμουροβαλκανοταλιμπάν.

      Έλεγα πριν βγει:

      "Γιατί να μην βγει? Ένα τσίρκο θέλει και τον ανάλογο αρχηγό".

      Κάποιος φίλος εδώ μέσα τότε το είχε πάρει λάθος κιόλας. Νόμιζε ότι τον υποστηρίζω. Να πάρει τα κανναβοτσογλάνια του και να φύγει ο αλήτης.
      Και ο Μητσοτάκης που θα ναι ο επόμενος(είτε μόνος είτε σε κυβέρνηση συνεργασίας) να προσέξει με το Μακεδονικό και να αφήσει τα "Μας δεσμεύει η υπογραφή του Κοτζιά".

      Ο κάθε βουλευτής έχει ευθύνη διότι είναι εκπρόσωπος του λαού. Αν δεν ψηφίσει όπως θέλουν οι ψηφοφόροι του μετά θα τους βρει έξω από το σπίτι και το γραφείο του.

      Η πλάκα τελείωσε! Αν δεν το έχουν καταλάβει θα το καταλάβουν όταν στο τέλος θα βγει και κάνα καλάσνικοφ να "τραγουδήσει" στην Κρήτη(που είναι οπλοστάσιο) και σύντεκνος με μουστάκι θα φωνάξει:

      "Η Μακεδονία είναι Ελληνική! Οι σφαίρες μας γράφουν το όνομα σας!" να τους δω μετά, ούτε για δηλώσεις δεν θα βγαίνουν.

      Και ο Μπουτάρης είπε ξαναείπε και στο τέλος έγινε χαμός και ευτυχώς δεν τον σκότωσαν.

      Ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος οικονομικά και τώρα αυτό με την Μακεδονία είναι "το κερασάκι στην τούρτα" που λένε.
      Να προσέξουν κάποιοι πολιτικοί με αυτά που κάνουν μην γίνουμε ζούγκλα. Στην ψηφοφορία στη Βουλή θα γίνει το τετραπλάσιο απ' όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΝΗΤΗΣ δώσε χαιρετισμούς στον Καρανίκα εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου που σιτίζεσαι....

      Διαγραφή
  6. Προτεινω τη μετονομασια της χωρας μας σε
    Δημοκρατια ελλαδος και νοτιας μακεδονιας.
    Νομιζω οτι μ αυτη τη τριπλα ταπωνουμε τους παντες.
    Ακομη και οι σαμαροαδωνιδες θα...μπερδευτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι Δημοκρατια? Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχουμε Δημοκρατια τωρα?

      Διαγραφή
  7. Ε καλα τωρα και συ το πηγες περα κ απ τη βορεια μακεδονια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρνητή κατάπιες το τριτοτέταρτο και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ! μνημόνιο, κατάπιε τώρα και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
      Το κόμμα και η ιδεολογία να ναι καλά!!!
      Καλή χώνεψη.

      Διαγραφή
  8. Αρνητη, αν μετα απο ολα οσα εχουν συμβει τον 20ο αιωνα πιστευεις οτι δεξια, αριστερα, κομμουνισμος, ναζισμος σοσιαλισμος ειναι διαφορετικα πραγματα τοτε χρειαζεται να συμπληρωσης καποια κενα. Αρχισε απο City of London, Washington D.C. και τη φαρα που δημιουργησε ο Mayer Rotchild. Ερχομενοι στο σημερα, αφεντικο και δεξιων και αριστερων στην Ελλαδα ειναι ο Σορος. Το ταμειο απαντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ετσι ειναι αγαπητε σκεφτειτε με απλο τροπο.
    Δηλ ποιος δημιουργησε εσας.
    Σκεφτειτε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πατερας του.Εσενα ποιος σε δημιουργησε ? Η κομπρα ??Και ολους γενικα ο Θεος .Εισαι ...αυτοδημιουργητος μηπως ??

      Διαγραφή
  10. Δυστυχώς οι συριζαιοι εσπειραν την διχόνοια στον λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας να αναλύουμε τον Αλέξη φίλοι μου. Κρατάτε λοιπόν δυνάμεις... Να είναι καλά ο εκλογικός νόμος που ετοίμασε το αγόρι μας... Η απλή αναλογική είναι σαν τις καλλιέργειες. Πρέπει να τις σηκώνει το χώμα που έχεις. Πιστεύετε ότι ο λαός μας μπορεί να εκμεταλλευτεί θετικά τις συνθήκες που θα προκαλέσουν οι επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις με απλή αναλογική? Μακάρι...Νομίζω όμως πως τα "καλύτερα" είναι μπροστά μας και ο Θεός βοηθός!!!
    Όσον αφορά τώρα στις κρεμάλες, στους προπηλακισμούς, στις προτροπές για διασυρμό, κλπ,κλπ, και γενικά την ικανοποίηση της έμφυτης ανθρώπινης ανάγκης για εκδίκηση, θα ήθελα να θυμίσω τι είπε ο Κομφούκιος 2,5 χιλιετίες πριν: "Προτού ξεκινήσεις ένα ταξίδι εκδίκησης, σκάψε δυο τάφους", ενώ ο Francis Bacon πίστευε πως "Όταν παίρνεις εκδίκηση, γίνεσαι ίσος με τον εχθρό σου. Όταν την ξεπερνάς, γίνεσαι ανώτερος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλη Φεραρι αυτος ο Μπαμπιλονιαν....μονο τα καυσαερια της βλεπω....

      Διαγραφή
    2. Βρε Μπαμπιλονιαν πως και δεν μας εκανες παραπομπη σε καποιο σαιτ ??!!!!Ελα Χριστε μου....αυτος δεν ταχει ...αναγκη τα ...σαιτ...!!! 2000 αλογα μηχανη....σαιτ και εμπριμε πιπεριες....Κελαριζει το νερο στο ρυακι....καθαρο και γαργαρο.Ουτε μια φορα με οποιονδηποτε τροπο δεν λεει ...""εγω"".....και δεν τοχει κι αναγκη ο Μπαμπιλονιαν.....αφου κερδιζει κατα κρατος το εγω του χωρις να το ζητα !!

      Διαγραφή
    3. Χαχα υπήρχαν 2 Francis Bacon! Τον παλιότερο ψάξτον λίγο καλύτερα! Όπου να το πιάσεις βρωμάει! Παραμύθας μεγάλος, ότι κινείται σήμερα ακόμα του χρωστάει! Αν μάθεις για τα " έργα" του θα φρίξεις! Πέραν της σχέσης του με το Βασίλειο τότε είχε κι άλλο ρόλο! Στο λέω για να σε προφυλάξω! Ψάξτο ήρεμα!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.