26/6/18

Παντελής Σαββίδης: Τρια στοιχεία προοιωνίζονται την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε ποια

Υπάρχουν τρία στοιχεία τα οποία προοιωνίζονται την κατάρρευση του Συριζα:
-Το πρώτο είναι η σκληρή κριτική που δέχεται ως προς την πολιτική συμπεριφορά του αλλά και το περιεχόμενο της πολιτικής του απο παλιά αριστερά στελέχη όπως ο Περικλής Κοροβέσης και ο Τάκης Φωτόπουλος. Το στυλάκι Τσίπρα, λέμε μεγάλα λόγια και κάνουμε kolotuba όταν έρθει η ώρα, δεν περνάει πιά. Προκαλεί απέχθεια.
-Το δεύτερο είναι το κυνηγητό των στελεχών του, μηδέ του ίδιου του Τσίπρα εξαιρουμένου. Σε λίγο δεν θα μπορούν να βγούν απο τα σπίτια τους. Ο Συριζα ήταν ο πρώτος διδάξας αυτόν τον πολιτικό αμοραλισμό. Δυστυχώς, τον έκανε συνήθεια στον πολιτικό βίο. Είναι μεγάλη αποκαθήλωση για έναν, έστω και γιαλαντσί αριστερό, όπως είναι οι συριζαίοι να πραγματοποιούν εκδηλώσεις υπο την προστασία των ΜΑΤ. Ίσως, αποτελεί τη μέγιστη ντροπή.
-Το τρίτο είναι η απολύτως αντιδημοκρατική συμπεριφορά όλων τους. Όποιος τους κάνει κριτική είναι ακροδεξιός , φασίστας και χιτλερικός. Σήμερα που κριτική τους κάνει το 90 και πλέον τοις εκατό του λαού, είναι ο ελληνικός λαός φασίστας; Ή φασίστες και ναζιστές είναι οι συριζαίοι που επιβάλλουν στο λαό μια υπαγορευμένη απο ιμπεριαλιστικά κέντρα πολιτική; Έχουν την εντύπωση πως απο δημιουργίας της ανθρωπότητας υπήρξαν δυο πολιτικά ρεύματα: η ακροδεξιά και ο Συριζα! Τέτοια βαθιά πολιτική ανάλυση έχουν κάνει. Έχει θολώσει το μυαλό τους. Και εδώ βρίσκει εφαρμογή το "μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι".

12 σχόλια:

  1. Ο κ. δημοσιογράφος αδυνατεί να αντιληφθεί ότι οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με μία υποψηφιότητα, ελλείψει αντιπάλου.

    Και είναι τόσο πρόδηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο Δημητρη ειναι το σχεδιο.Θελει ομως για να γινει και τα θυματα κοροιδα.Τωρα αν μετα απο τοσα πολλα ...υπαρχουν ακομη θυματα ....θα πετυχει.Και τα θυματα
      παλι θα κλαινε και θα απορουν πως εγινε αυτο....το αλλο....κλπ.Αν ειμαστε ακομη στο σημειο αυτο τοτε το παθημα εδω δεν γινεται μαθημα κοντρα στην φυση.Φυσικα τοτε αντεχουμε κι αλλη δυστυχια.Κι ο Θεος δεν θα μας χαλασει το χατηρι.Παρτε κι αλλη θα πει ....εσεις το ζητησατε.Και δωστου οδυνες κλαμματα...θρηνους...βογγυτα...ακομη κι αιμματα....Εεε καποτε θα πεθανει ο Γκουφη και θα ησυχασει το οικοπεδο.Ο μσζοχισμος αυτα εχει.Την ...βρησκεις !!

      Διαγραφή
  2. Dogmátic political forces can only exist by polarizing the public. SYRIZA is willing to create chaos no matter what the consequences. Koufodinas is helping with plan. As far as the Americans and other "friends" are jumping of happiness.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν θα καταρρεύσει ο Σύριζα στις επόμενες εκλογές?
    Διότι οι εξοργισμένοι ψηφοφόροι του απλούστατα θα αντικατασταθούν:

    "Αλλαγές στο καθεστώς απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας (video)

    6 Μαρτίου 2018

    Αλλάζει η διαδικασία για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Στόχος του υπουργείου Εσωτερικών είναι να μειωθεί στο μισό ο χρόνος της διαδικασίας, ενώ εντός των ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή διάταξη με την οποία θα μπορούν να διεκδικήσουν την ελληνική ιθαγένεια όσοι ζουν νόμιμα στη χώρα μας 12 χρόνια.

    Βασική αλλαγή είναι οι 300 ερωτήσεις, διαβαθμισμένης δυσκολίας, που θα αποτελούν πλέον την ύλη των εξεταζομένων.

    Ο υποψήφιος θα περνά με επιτυχία την εξέταση, αφού απαντήσει σωστά σε 20 από 30 ερωτήσεις ιστορικού, πολιτισμικού και γεωγραφικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα επιλέγονται τυχαία.

    Σε δύο με τρεις μήνες θα εφαρμοστεί η αλλαγή της ύλης στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

    Περισσότεροι από 250.000 αλλοδαποί ζουν μόνιμα και για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, χωρίς όμως να μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, καθώς δεν διαθέτουν άδειες παραμονής ενταξιακού χαρακτήρα.

    Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στην Βουλή διάταξη με την οποία όσοι ζουν νόμιμα 12 χρόνια στην Ελλάδα, θα μπορούν να διεκδικήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

    Ειδική μέριμνα λαμβάνεται για συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, όπως ηλικιωμένοι και ΑΜΕΑ.

    Η ιθαγένεια αφορά σχεδόν το 10% του πληθυσμού που διαβιεί στην Ελλάδα.

    Οι συνολικά νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα χωρίς ελληνική ιθαγένεια είναι 800.000.

    Επόμενος στόχος του υπουργείου είναι η ψηφιοποίηση των φακέλων των υποψηφίων.

    Ρεπορτάζ: Χ. Γιαννοπούλου
    Πηγή: ΕΡΤ1"

    http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/allages-sto-kathestos-apoktisis-ellinikis-ithageneias/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού ζείτε ρε παιδιά;
    Αποκλείεται να καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Αφού διέγραψε το χρέος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα την διαγραφη που θα φανε απ τον κοσμο δεν την εχουν ...διαγραψει.Κι αυτο χρεος ειναι του κοσμου.

      Διαγραφή
    2. Εγω πιστευω μονο οσα διαψευδει η Κυβερνηση......

      Διαγραφή
  5. Φανταστείτε τρομοκρατία και παρακολούθηση αλα χούντας που εδώ γράφετε όλοι με ψευδώνυμα! Μόνον τον Παναγιώτη, τον κο Καλεντερίδη κι αυτοί αρθρογραφούν που έχουν " εκτεθεί" και 5 ακόμα! Και τι δεν θα έδινα να ήμουν διαχειριστής να δω τις προβολές! Οι υπόλοιποι "κλου-κλουξ-κλαν" χαχαχα! Δεν " ξεμυτίσει" ο Έλληνας Αντρειωμένος με τίποτα! Η "μητέρα των μαχών" θα δοθεί ανώνυμα πάλι από άλλα κράτη όταν θα έχει πουληθεί η Ελλάδα! Να φτιάξεις νέο κόμμα και να ψάξεις στελέχη! Ποιός να μπεί? Χαχα θα τον κυνηγούν οι Συριζαίοι σαν τον Μπαρμπαρούση στην Ιόνια οδό! Καλά ο Σύριζα δεν θα βγει στις εκλογές! Ωραία! Τι θα γίνει? Θα μείνει η χώρα ακυβέρνητη? Ας πούμε ότι ψηφίζει το 20% των Έλλήνων και παίρνει 4% ο Σύριζα και 8% η Ν.Δ και τα άλλα το υπόλοιπο! Το 14% θα κάνει κυβερνηση! Γιατί ο Κούλης πάει για σκι τότε? Δεν το βλέπετε? Τι βλέπετε Χ.Α? Λεβέντη? Ας δώσει κάποιος τα φώτα του! Και τώρα που βγάλαμε κυβέρνηση πάμε να μαλώσουμε πάλι, αριστεροί, χουντικοί, φτωχοί και χρεοκοπημένοι καπιταλιστές, δεξιοί( είδατε τι χαριτωμένα το διαχώρισα από το καπιταλιστές) νεοναζί, φασίστες, ακροαριστεροί, αριστερότεροι των αριστερών,δεξιότεροι των δεξιών, συμμορίτες, κεντρώοι...ξέχασα κάποιον? Αλλιώς ας αναυσουμε την Συνθήκη της Λωζάνης, τον νόμο του ισχυροτέρου, θεωρίες πολέμου και συνομωσίας, ορθογραφία, επικοινωνία! Βρεγμένη σανίδα που θέλουμε όλοι! Οι εκλογές έρχονται ladies & gentlemen, τα γεγονότα τρέχουν και εμείς χρονοτριβούμε στο χθές...καληνύχτα καλοί μου φίλοι! Α ρε Μίκη ( Θεοδωράκη) σε παρακαλούμε μην πάθεις τίποτα! Χρειαζόμαστε τα νιάτα σου, την σοφία σου, όλα όσα με την ζωή σου την ίδια πρεσβεύεις! Αν μπορούσες να έγραφες με ψευδώνυμο εδώ έστω και να μας έλεγες:" καλοί μου φίλοι,φασίστες, τραμπούκοι, τρομοκράτες..."...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι και να λέμε η ταφόπλακα μπήκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πολιτική Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ θυμίζει ποιητή Φανφάρα...
    https://www.youtube.com/watch?v=yDLAnPsMvEg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύσκολα να πέσουν,οι Γερμανοί τους έδωσαν ασυλία!
    Οι Γερμανοί θέλουν να φέρουν μεγαλύτερη οικονομική ύφεση.
    Όταν θα αρχίσουν τα προβλήματα με τις εμπορικές ονομασίες από μέρους των Μοναδικών και Αυθεντικών Μακεδόνων θα φανεί τι συμβαίνει πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.