27/9/18

Η ομολογία της προδοσίας - Ζάεφ: Με τη συμφωνία διασφαλίζουμε αιώνια αναγνώριση της ταυτότητας και της γλώσσας μας!

«Η “Μακεδονία” είναι εδώ, εδώ είναι τα παιδιά μας, οι γενιές που έρχονται μετά από μας. Εδώ είναι το μέλλον της χώρας μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να απομακρύνουμε όλες μας τις προκαταλήψεις», είπε ο Ζόραν Ζάεφ μια μέρα πριν την επίσημη λήξη της καμπάνιας για το δημοψήφισμα

Για μια ιστορική ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί στο δημοψήφισμα της Κυριακής έκανε λόγο ο Ζόραν Ζάεφ σε ομιλία του στο Κρούσεβο καλώντας τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν μαζικά.
«Η “Μακεδονία” είναι εδώ, εδώ είναι τα παιδιά μας, οι γενιές που έρχονται μετά από μας. Εδώ είναι το μέλλον της χώρας μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να απομακρύνουμε όλες μας τις προκαταλήψεις», είπε μια μέρα πριν την επίσημη λήξη της καμπάνιας για το δημοψήφισμα.
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ επεσήμανε ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι εύκολη γιατί απαιτεί οδυνηρές παραχωρήσεις, αλλά διασφαλίζει για πάντα την αναγνώριση της “μακεδονιικής” ταυτότητας και γλώσσας: «Δεν είναι εύκολο γιατί θα πρέπει να προσθέσουμε έναν γεωγραφικό προσδιορισμό στο όνομα της χώρας, αλλά σε αντάλλαγμα διασφαλίζουμε μια αιώνια αναγνώριση της ταυτότητας και της γλώσσας μας. Είμαι σίγουρα ότι αυτό που πετύχαμε με την επίτευξη της συμφωνίας με την Ελλάδα είναι η πραγματοποίηση όλων όσων ήθελαν οι πρόγονοί μας».

Μιλώντας στο ίδιο πολιτικό φόρουμ ο Ζάεφ υπογράμμισε ότι η συμφωνία είναι επωφελής για τη χώρα και την Ελλάδα και γι’ αυτό «είναι καθήκον μας να πάμε [στις κάλπες] και να πούμε ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή “Μακεδονία”». Κάθε ψήφος υπέρ του “ΝΑΙ” είναι μια φωνή για το μέλλον των παιδιών μας».

Και κάλεσε τον ηγέτη του αντιπολιτευόμενου VMRΟ-DMPNE, Κρίστιαν Μίτσκοσκι, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το μέλλον της χώρας.

«Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ξεχάσουμε τις πολιτικές μας διαφορές. Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται, η “Μακεδονία” είναι εδώ για πάντα. Αυτή που μας κρατά ενωμένους σ’ αυτή τη γη, αυτή που αξίζει τον κόπο για να ενωθούμε, για τα παιδιά μας και το μέλλον μας», είπε.
Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Οὐκ ἄν λάβῃς παρά τοῦ μή ἔχοντος.
    Οὐκ ἔλάβες παρά τῶν μή ἐχόντων.

    Οὐ μή λήψῃ παρά τῶν ἐχόντων, εἰς τόν αἰῶνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει πάντως να συγκρίνει κανείς τη ρητορική του Τσίπρα και του Ζαεφ για να κλάψει για την τύχη της Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στό θέμα τῶν ἐπαίνων γιά τήν συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα-Κοτζιά,
    καί δεδομένου ὅτι στό θέμα αὐτό εἶναι κοινῶς γνωστό ὅτι ἕνα 80% τοῦ Ἐλληνικοῦ λαοῦ λέει ΟΧΙ,
    καί ἀπό τό ὑπόλοιπο, τό μισό καί παραπάνω εἶναι βομβαρδισμένο ἀπό τήν πρώην ξύλινη καί ἤδη "γυάλινη" γλῶσσα τῶν νεοεποχήτικων ΜΜΕ,
    μετρᾶμε ποιοί εἶναι οἱ φίλοι τοῦ ψεύδους καί ἐχθροί τῆς Ἐλλάδας.

    Στήν πολιτική νομιμοποίηση μιᾶς βασιλείας, μιᾶς Κυβερνήσεως ἤ ἑνός ἑνιαίου Κράτους,
    ἰσχύει πάντα αὐτό πού εἶπε ὁ πρό Χριστοῦ Ὀρθόδοξος Χριστιανός (=εὐλαβής Ἐβραῖος τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης) Ζοροβάβελ, στόν Δαρεῖο:
    Ἡ Ἀλήθεια (εἶναι πού ἐπι-) κρατεῖ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εεε οχι και ...αιωνια κ.Ζαεφ...Κατι λεπτα ειναι...αμα τα παρουμε στο κρανιο...Τι βλαξ ..!! Καβαλησε τον γαιδαρο ...που θα σκοτωσουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.