30/9/18

Λαφαζάνης για παρακολουθήσεις από την Ασφάλεια: Ζούμε σε μια σκοτεινή εποχή – Ενορχηστρωτής ο Αλέξης Τσίπρας

«Θέλουν να κάνουν μια στημένη δίκη εναντίον μου και να πλήξουν θανάσιμα, όχι μόνο εμένα και την Λαϊκή Ενότητα, αλλά κάθε φωνή αντίστασης», δήλωσε στον «Θέμα 104,6», ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Στις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ότι άντρες της Ασφάλειας, παριστάνοντας τους εικονολήπτες, παρακολουθούσαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας προκειμένου να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες εναντίων τους, κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών τους για τους πλειστηριασμούς, αναφέρθηκε μιλώντας στο «Θέμα 104,6» και τους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. 
«Ζούμε σε μια σκοτεινή εποχή, που όποιος αντιστέκεται, όποιος διαμαρτύρεται, όποιος προσπαθεί να προασπίσει δικαιώματα, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 


Όπως είπε, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, «η δικογραφία προέρχεται από τα άδυτα του Μαξίμου. Τυπικά προέρχεται από το αμαρτωλό τμήμα της προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας». 

«Η Δημοκρατία, δεν ενοχλείται από εμάς. Στην πραγματικότητα, το κράτος της γερμανοκρατίας και των πιστωτών, ενοχλείται από εμάς, από τις κινητοποιήσεις μας, όχι η Δημοκρατία, η ανύπαρκτη Δημοκρατία που κάνει το «όχι», «ναι» και χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, με νομιμοφανείς παρακολουθήσεις, με κάμερες, βιντεοσκοπήσεις, και μαγνητοσκοπήσεις», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη 


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανέφερε ότι τους διώκουν, καθώς «αυτές οι κινητοποιήσει είναι ένας σπινθήρας που μπορεί να βάλει ευρύτερη φωτιά, στην κοινωνία. Οι πλειστηριασμοί για αυτούς είναι πάρα πολύ σημαντικοί διότι σχετίζονται με τις τράπεζες και τις εντολές που δέχονται από τους πιστωτές».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, στους πρώην συντρόφους του που τώρα τον διώκουν τόνισε ότι «είναι διπλά τραγικό. Δεν θα το πίστευα ποτέ ότι από πρώην συντρόφους, που φωνάζαμε μαζί «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», το φώναζε και ο Αλέξης Τσίπρας, ερχόταν σε κινητοποιήσεις, τώρα μιλάμε όχι απλά για μια κολοτούμπα και προδοσία, αλλά για καθολική ανεντιμότητα και δείχνει ότι η Λαϊκή Ενότητα ενοχλεί πολύ τους πρώην συντρόφους, γιατί είναι η φωνή της συνείδησής τους. Θέλουν να ανακόψουν την πορεία της Λαϊκής Ενότητας, που είναι ανοδική. Ενορχηστρωτής είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, Θέλουν να κάνουν μια στημένη δίκη εναντίον μου και να πλήξουν θανάσιμα όχι μόνο εμένα και την Λαϊκή Ενότητα, αλλά κάθε φωνή αντίστασης». 

Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, «θεωρώ ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν μπορούν να εξομοιώνουν την δικιά μας πλευρά με των φασιστών. Οι θεωρίες των δυο άκρων είναι ανεπίτρεπτες. Το κράτος δεν απειλείται από τα κινήματα». 

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί!

3 σχόλια:

  1. Ὁ καθηγητής συνταγματικοῦ δικαίου κ. Κασιμάτης, ἔχει ἐπιστήσει τήν προσοχή ὅλων, στό ὅτι, κατά βάσιν, οἱ πλειστηριασμοί δημόσιας καί ἰδιωτικῆς περιουσίας πού προκαλεῖ ἡ πίεση τῶν δανειστῶν τοῦ λεγομένου δημοσίου χρέους, εἶναι ἀντισυνταγματικοί καί παράνομοι, καί τά ἀποτελέσματά τους ἀνατρέψιμα γιά ὅσους ἀγοράζουν.
    Συνεπῶς, ὁ κ. Λαφαζάνης πού δέν ἔκανε ἐπανάσταση γιά νά τό ὑποστηρίξῃ ἀλλά κάποια "χάπενινγκς" προδήλως πιό εἰρηνικά ἀπό τίς κοινωνικῶς ἀκτιβιστικές ἕως ἀναρχικές ἐπιθέσεις τοῦ Ρουβίκωνα, γιατί ἐπιλέγεται ὡς στόχος; καί δή σήμερα;

    (Δέν νομίζω ὅτι θά σπεύσῃ νά τόν ὑπερπισθῆ, κανένας Ρουβίκωνας, διότι ὁ κ. Λαφαζάνης ἐνεργεῖ πολιτικά καί ἀπό ὅσα ὄλοι μας γνωρίζουμε ἐνδοσυστημικά, ἐνῶ ὁ Ρουβίκωνας μέ ἐνδοσυστημική πολιτική δράση, θεωρητικά, δέν συμφωνεῖ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάω να πάρω ένα δάνειο και αγύριστο τότε τώρα -

      Διαγραφή
  2. Ο Λαφαζάνης εξακολουθεί να αποτελεί ακόμα έστω μια ενεργή λαϊκή κοιτίδα αντίστασης που δεν αρέσει στον Τσίπρα! Ωστόσο το μίσος του για τον Λαφαζάνη πηγάζει γιατί του εγείρει περισσότερο το αίσθημα του προδότη! Εγώ τον χαίρομαι τον Λαφαζάνη για το σθένος του στα πιστεύω του και να παλεύει με τα δακρυγόνα! Θαμμένη επίσης η Κωνσταντοπούλου από τα ΜΜΕ η οποία να θυμίσουμε έδρασε άμεσα για την δικαστική οδό ως προς τους υπευθύνους για το Μάτι! Καμμιά φορά δεν πρέπει να εμπλέκουμε κομματικές αντιλήψεις με υγιείς πράξεις ανθρώπων από όπου κι αν προέρχονται όταν αυτές μας ενώνουν! Η χώρα περνά δύσκολα για τέτοιες πολυτέλειες φανατισμών! Συγχαρητήρια για την ανάδειξη αυτού του γεγονότος! Πρέπει να αναρτώνται από όλη την πολιτική φαρέτρα γεγονότα που έχουν ενδιαφέρον εθνικό! Δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι από την αλήθεια! Είναι η μόνη που παρέχει ασφάλεια και οδηγεί σε πολίτες χωρίς καταπίεση! Λαφαζανακο φίλε μου έμπλεξες με τον "σύντροφο" λοιπόν! Μεγάλο λαμόγιο ο Αλέξης, ξεγέλασε κόσμο πολύ...λίγοι είχαν μυριστεί την δουλειά από την επίσκεψη στο Τέξας πριν εκλεγεί...εσύ ρε Παναγιώτη άρχοντα δεν πήρες να πάρει η ευχή χαμπάρι τίποτα? Άσχημο για την πολιτική αντίληψη αυτό! Θα ήυελα αν βρισκόμαστε να στο έθετα ως ερώτημα, πως την πάτησες έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.