27/9/18

Φωτογραφίες: Γέμισαν τη Νέα Υόρκη με αφίσες «Ανεπιθύμητος ο Αλέξης Τσίπρας»

tsiprasnyΦρίξος Δρακοντίδης
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Νεα Υόρκη είναι η φράση που αναγράφεται σε εκατοντάδες αφίσες και φειγ βολάν που μοίρασαν μέλη της ομογένειας σε περιοχές του Κουήνς στη Νέα Υόρκη, στην καρδιά του Ελληνισμού. 
Αφίσες τοιχοκολλήθηκαν και στην Αστόρια αλλά και στο Λονγκ Άιλαντ Σίτυ, σε πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό, στην Πλατεία των Αθηνών, σε Εκκλησίες, έξω από συλλόγους αλλά και σε πάρκα της περιοχής. 
Η παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη με αφορμή τις εργασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στους κύκλους της ομογένειας λόγω της «Συμφωνίας των Πρεσπών»
Η δυσαρέσκεια έχει ήδη εκδηλωθεί με το ψήφισμα της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ το οποίο χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά αλλά και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο Γενικό Προξενειο της Ελλαδος.

Μάλιστα νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι το ελληνικό Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης επέλεξε την αίθουσα “Diplomat Ballroom” του ξενοδοχείου Hilton, προκειμένου να δεξιωθεί τον Έλληνα πρωθυπουργό σήμερα το βράδυ -ώρα Ελλάδας- προκειμένου ν' αποφύγει την προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας ομογενών, για το θέμα των Σκοπίων. 

Η πολυτελής σάλα του ξενοδοχείου “Hilton” βρίσκεται μέσα στο “δακτύλιο προστασίας“ της αμερικανικής αστυνομίας γύρω από το κεντρικό κτίριο του ΟΗΕ.

Δείτε τις φωτογραφίες


IMG_5424
IMG_5425



IMG_5420
IMG_5421
IMG_5422



IMG_5416
IMG_5417
IMG_5418__1_
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Η "ομογένεια" κατέκτησε τα εισαγωγικά και έγινε κοματογένεια, εκτός εισαγωγικών. Επιπροσθέτως προσέθεσε ένα σαφές επιχείρημα κατά της χορηγήσεως του δικαιώματος ψήφου στα μέλη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.