28/9/18

Σήμερα με χαρά πληρώνουμε φόρο εισοδήματος,


 εισφορές ΕΦΚΑ προσωπικές, φόρο για παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ, φόρο μισθωτών υπηρεσιών, εισφορές ΕΦΚΑ εργοδοτών, ΕΝΦΙΑ, λογαριασμούς ΔΕΚΟ.
 Γνωρίζουμε ότι αξιοποιούνται από την κυβέρνηση σε καλή μεριά.
 Για να έχουμε καλό σύστημα υγείας, καλό σύστημα παιδείας, καλή ασφάλεια, καλούς δρόμους, γρήγορη δικαιοσύνη, αποτελεσματικό κράτος. 
Για να πάρουν σύνταξη 3.000 ευρώ συνταξιούχοι με πάνω από 3 κύριες συντάξεις, για να πάρουν 2.500 ευρώ συνταξιούχοι ΔΕΚΟ που «πλήρωσαν εισφορές» αλλά για κάποιο παράξενο λόγο εμείς πληρώνουμε σήμερα τη σύνταξή τους.
 Για να πληρωθούν εκατοντάδες αναπόγραφοι φορείς του δημοσίου και δεκάδες χιλιάδες εικονικοί υπάλληλοι που δεν πατάνε καν στην υπηρεσία τους.
Πληρώνουμε χωρίς καθυστέρηση και με χαμόγελο το 70% των εσόδων μας. Ένα κλικ είναι, μην το σκέφτεστε. Μην γίνετε απεχθείς, επονείδιστοι, εγκληματίες φοροφυγάδες. Εσείς πτωχεύσατε το κράτος μια φορά, μην το ξανακάνετε. Λαμόγια. Οι αγώνες συλλογικοτήτων και η πάλη των τάξεων σας περιμένουν!

2 σχόλια:

  1. οι φιλελεύθεροι πάντα ξεχνάνε να αναφέρουν και τα λεφτά που πάνε για τα επιδόματα των λαθρομεταναστών , τη στέγαση , τη νοσοκομειακή περίθαλψη και εκπαίδευσή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστα.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΖΟΥΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.Το δήλωσε και ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.
      Ομολογία Τσίπρα Παραβίασης Συντάγματος.
      https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=FaieS8qH8XM

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.