4/5/09

Στην εντατική 34χρονος καθηγητής Ψυχολογίας στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ από πυροβολισμούς

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ο 34χρονος καθηγητής Ψυχολογίας στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε δυο σφαίρες στην κοιλιακή χώρα, ενώ έκανε τζόκινγκ στην οδό Σμόλικα στον Άγιο Παντελεήμονα. Η αστυνομία αποκλείει το τυχαίο περιστατικό, και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του 34χρονου καθηγητή ψυχολογίας στις Σχολές της ΕΛΑΣ, που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα ενώ έκανε τζόκινγκ στα Σεπόλια.Το περιστατικό συνέβη στις 21:50 χθες βράδυ, στην οδό Σμόλικα 19. Ο 34χρονος καθηγητής δεν άκουσε θόρυβο, που να παραπέμπει σε πυροβολισμό, ούτε αντιλήφθηκε κάποιον να τον σημαδεύει. Το μόνο που αισθάνθηκε ήταν ένας πόνος στην κοιλιακή του χώρα.
Αμέσως κάλεσε βοήθεια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον "Ευαγγελισμό", όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, το τραύμα του 34χρονου προέρχεται από όπλο.Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
http://news.ert.gr/,zougla.gr

4 σχόλια:

  1. Και τώρα κύριε Σάββα φταίω εγώ να σκεφτώ ποιους είχε σκοπό να κόψει ? γιατί να ήταν μάχιμος να πω ναι οκ του την είχαν στημένη αλλά δεν ήταν απλός ψυχολόγος ήταν.Αν λοιπόν είναι κάποιος που βρίσκεται για να κόψει το σωστό από το λάθος ποιους ήθελε να κόψει?Από την άλλη αν το πάρουμε αλλιώς μήπως δεν ήθελε να κόψει κάποιους που το αξίζαν ?Έκτός αν δεχτούμε την λογική της τυχαιοποίησης λάθος ώρα , λάθος μέρος.
    ΧΡιστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοί δεν χρησιμοποιούνται και για τα ψυχομετρικά της ευπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ιστολόγια δεν μπορύν να υποκαταστήσουν τις διωκτικές αρχές.
    Εμείς δημοσιεύσαμε την είδησΗ.
    Τα υπόλοιπα θα τα δουμε εν καιρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε απολύτο δίκιο κύριε Σάββα όμως η είδηση σχολιάζεται και όσοι ασχολούνται με ιστολόγια σοβαρά όπως αυτό συνήθως σκέφτονται κιόλας και αναρωτιούνται ..
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.