22/5/09

Το ξύλο που «έφαγα» δεν θα το άντεχαν εφτά γαϊδούρια

Η τουρκική προπαγάνδα δεν έχει τα όριά της, δήλωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Αριστοφάνης Γεωργίου, κληθείς να σχολιάσει βίντεο που δημοσίευσε το τουρκικό «Κανάλ Ντε» για δήθεν στρατόπεδο συγκέντρωσης Τουρκοκυπρίων το 1974 στην Επισκοπή.
«Όλοι γνωρίζουμε ότι το 1974, με την τουρκική εισβολή και την κατοχή του 37% του κυπριακού εδάφους, πολλοί Τ/κ για σκοπούς ασφάλειας, όπως έλεγαν, είχαν μαζευτεί στο χώρο της Επισκοπής, που ήταν έδαφος των Βρετανικών Βάσεων και σε αυτές την ευθύνη και τον έλεγχο είχαν οι Άγγλοι και όχι η Κυπριακή Δημοκρατία», είπε. Από εδώ καταρρίπτεται το σκόπιμο σχόλιο του τουρκικού καναλιού, συμπλήρωσε.
Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες κράτησης των Ε/κ αιχμαλώτων, επειδή -είπε- τυγχάνει να είμαι ένας από αυτούς, γνωρίζει πολύ καλά ποιες ήταν. «Θα σας πω το εξής: Πρώτη κουβέντα που είπα όταν, πλέον, είχα αφεθεί ελεύθερος, ήταν ότι, αν το ξύλο που φάγαμε το έτρωγαν εφτά γαϊδούρια, θα ψοφούσαν. Αυτές ήταν οι συνθήκες».
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

2 σχόλια:

  1. Σταμάτα κ. Γεωργίου γιατί θα σου στείλει κανένα τιμολόγιο ο Τουρκικός Στρατός για "φυσικοθεραπείες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την εντύπυπωση, πως οι περισσότεροι Εληνες δεν έχουν καταλάβει ότι υφίστανται εκ μέρους των Τούρκων ... "ψυχολογικο πόλεμο"...!

    Μάλλον κατά την άποψη των Τούρκων, όταν τσακίζουν στο ξύλο, όταν εξαφανίζουν ή όταν σκοτώνουν εν ψυχρώ Έληνες αιχμαλώτους, τότε μας ... κατατρομοκρατούν!

    Πιστεύω ότι κάνουν λάθος!

    Έτσι κανείς μας δεν πρόκειται να πιαστεί αιχμάλωτος και να πεθάνει χίλιες φορές.

    Όλοι μας θα προτιμήσουμε να πεθάνουμε πολεμώντας έχοντας έτσι έναν σύντομο και ελπίζω, ευκολότερο θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.