31/10/10

Πρόλαβαν εμπρησμό στη εξέδρα της παρέλασης - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Πολλά ερωτηματικά αφήνει η σύλληψη δύο νεαρών ατόμων, ηλικίας 24 και 21 ετών, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, για απόπειρα πρόκλησης πυρκαγιάς, με εύφλεκτο υλικό, στην εξέδρα που είχε τοποθετηθεί, σε κεντρικό σημείο της πόλης, με αφορμή την παρέλαση για την εθνική επέτειο. 

Οι δυο νεαροί ενήργησαν, από κοινού, με ένα τρίτο άτομο το οποίο αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό, ενώ επιπλέον στην κατοχή του δεύτερου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλόμπ εντός θήκης, ένας φορητός πομποδέκτης, ο οποίος ήταν ενεργοποιημένος και ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια. Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, θα προσαχθούν ενώπιον στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.
xronos

7 σχόλια:

  1. Τον φορητό πομποδέκτη τι τον ήθελαν,να βάλουν βόμβα;Ποιοί ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι αξέχαστη η ειδηση αυτή για να αναφέρεται 3 ημέρες μετά. Συγχαρητήρια, για τη σταθερή αντιεθνικιστική στάση, τον "πατριωτισμό", όπως θα έλεγε ο γιωργάκης και ιδίως για την "αντικειμενικότης" ! ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, θα πάρει τηλέφωνο η καθαρίστρια του προξενείου και θα καθαρίσει η μπουγάδα... "Ακόμα τούτ' η Άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες..."
    Μωρέ έχει πολύυυυυ χειμώνα ακόμα. Ε George;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ξαναδιαβάσει αυτήν την είδηση, αλλά και πριν, όπως και τώρα, δεν έβγαλα συμπέρασμα για την ταυτότητα των δραστών.
    Είναι μουσουλμάνοι ή χριστιανοί;
    Αν είναι τουρκογενείς μουσουλμάνοι, τότε δε χωρά αμφιβολία για τα κίνητρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοί ήταν;

    Φίλε μου,
    Που ζείς, εδώ δεν είναι Γερμανία ή Ελβετία, εδώ είναι Γιουνανιστάν ...... τρομάρα τους!

    Εδώ πρέπει να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα του κάθε κακούργου, ληστή, διαρήκτη και παντός ανθρωποτύπου παλιανθρώπου!

    Θα περιμένεις πολύ ακόμη για να μπορείς να μαθαίνεις ποιός ήταν ο ....... παιδεραστής ή κατά το σήμερον επικρατέστερον "παιδόφιλος".

    Βάρδα μην τυχόν και παρανοήσει κανένας φτωχός κα αδύναμος. Χάθηκε, και θα τον φυλακήσουν και θα τον διασύρουν!

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης πριν δύο ώρες περίπου. Τραυματίστηκαν 22, εκ των οποίων 10 αστυνομικοί. Ήταν βόμβα-αυτοκτονίας. Περισσότερα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ δεν λένε ποιοι ήταν αυτοι οι "νεαροί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.