28/10/10

Πλήρωνε Έλληνα την κόρη του Τούρκου φασίστα-τρομοκράτη Ισμαήλ Τζεμ Ιπεκτσή

Έμμισθη σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου η κόρη του Ismael Cem!
Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη άρθρο, που στηρίζεται σε πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος
Η κόρη του πρώην Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Ismael Cem φέρεται να έχει προσληφθεί ως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα τις “πράσινες” επενδύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος. Η Ipek Nur Cem Taha θα αμοίβεται για τις υπηρεσίες της από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογούμενων παρά το γεγονός ότι κατάγεται από εύπορη οικογένεια Σαμπαταϊστών της γείτονος. Πλέον προκύπτει μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα καθώς το όνομα του θανόντα Ismael Cem εμπλέκεται στο δυνητικό υπουργικό συμβούλιο που θα αναλάμβανε τα ηνία της εξουσίας, με βάση το σχέδιο πραξικοπήματος Βalyoz της φασιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.


Η κόρη του Cem δεν είναι η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Ως υπουργός Εξωτερικών είχε προσλάβει την Τουρκάλα δημοσιογράφο Nur Batur (φωτό), ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Πηγή: strategyreport

9 σχόλια:

  1. 1) http://www.global-leaders.tv/
    2)http://www.i4cense.org/node/1693

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά πλάκα κάνετε???Δεν υπάρχει κράτος???Ελπίζω η ΕΥΠ να τα βλέπει αυτά.Δεν λέω ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους ΚΑΠΟΙΑ κλιμάκια αλλά πρέπει να λειτουργούν ΟΛΑ σωστά,γρηγορότερα,με περισσότερα ΘΑΡΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.59 η πασοκοευπ ήθελες να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εβραιος αγαπαει Ντονμε...Που το παραξενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα θα πληρωνουμε κιολας τους δημοσιογραφους-συμβουλους-ΜΙΤατζηδες που ερχονται στην Ελλαδα

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''Εβραιος αγαπαει Ντονμε...Που το παραξενο;''

    ΣΩΣΤΟΟΟΣ!!!...
    -ΑΡΜΕΛ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατά τα άλλα, μειώνεται ο προϋπολογισμός των Ενόπλων μας Δυνάμεων κατά [..............] 60% από τον monsieur ΓΑΠ, για να μπορεί αυτός να κάμνει πολιτική! Yποτίθεται για να γίνουν οικονομίες!

    Βρε παιδιά, πως μπορούν και το ψηφίζουν αυτό το υποκείμενο Έλληνες!

    Εδώ δεν μιλάμε για δεξιούς και για αριστερούς, μιλάμε για την σωτηρία των οικιών μας, της Πατρίδας μας, για την επιβίωσή μας!

    Τέτοια άτομα σαν αυτόν και την Διαμαντοπούλου που μας αφελληνοποιεί τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, δεν έχουν θέση σε κανένα δημοκρατικό κράτος, σε καμιά Ελληνική δημόσια θέση!

    Αυτές δεν είναι "ιδεοληψίες" είναι παραβίαση της ανθρώπινης ηθικής και όλων των νόμων του κράτους!

    Και ο Ηλιάκης ......!

    Δηλαδή ο Ηλιάκης, που σκοτώσανε τα τουρκικά καθάρματα, αυτός ο Ήρωας του Καθήκοντος, ήταν δεξιός ή αριστερός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ποιό ΦΕΚ δημοσιευθηκε η προσληψή της ;;;; Αν δεν δημοσιεύθηκε, τότε την πληρώνει ο ΓΑΠ από το υστερημα του,ναι ή ού ;;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.