31/10/10

Απίστευτη επίθεση Πάγκαλου στους ένστολους: "Είστε ότι πιο αντιπαραγωγικό"!

Νέο σοκ στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ως τον «πιο αντιπαραγωγικό κλάδο του ελληνικού λαού»,χαρακτήρισε το προσωπικό των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ,μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, «Σαββατοκύριακο». Μετά το «όλοι μαζί τα φάγαμε», ο κ.Πάγκαλος «ξαναχτυπά».

«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας»,είπε ο κ.Πάγκαλος,προκαλώντας ήδη νέο κύμα οργής στους ένστολους. Η κόντρα του κ.Πάγκαλου με όποιον φοράει στολή ξεκινά ουσιαστικά από την εποχή της κρίσης των Ιμίων και όσα δραματικά ακολούθησαν . Ο κ.Πάγκαλος ανήκε σ΄ αυτούς που είχαν την άποψη ότι για την ατυχή κατάληξη της κρίσης έφταιγαν αποκλειστικά οι στρατιωτικοί και φέρεται να έχει υποστηρίξει τότε ότι μερικοί καλοί διπλωμάτες είναι χρησιμότεροι από ένα στρατιωτικό σύνταγμα. Η σύγκρουσή του με τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Χρίστο Λυμπέρη ήταν σφοδρή .

Με την έναρξη της λαίλαπας των περικοπών στους ένστολους ο κ.Πάγκαλος αρκετές φορές έχει βρεθεί απέναντι από τους ένστολους με παρόμοιες δηλώσεις. Ωστόσο μετά από περικοπή του 30% του εισοδήματός τους,με το ΜΤΣ να έχει ήδη κηρύξει «πτώχευση» και τα οικονομικά προβλήματα να πνίγουν στρατιωτικούς και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας,η νέα επίθεση Πάγκαλου χαρακτηρίζεται ατυχέστατη και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και πιθανόν αρκετές εκατοντάδες παραιτήσεων.Η απαξίωση στην οποία οδηγούν ότι φοράει στολή σ΄ αυτή τη χώρα είναι αλήθεια ότι πλέον έχει αρχίσει να ξεπερνάει τα όρια.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=567

40 σχόλια:

  1. Απολύτως σωστός ο Πάγκαλος.
    Αφού μέχρι τώρα δέν έχουν παραιτηθεί άπαντες ομαδικά,η δέν τόν έχει σπάσει στό ξύλο κανείς τότε έχει δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζω αν είπε ο Κος. Πάγκαλος αυτά που του αναλογίζουν. Άν πράγματι τα είπε, απλώς πρέπει να του υπενθυμήσει κάποιος ότι χωρίς άτομα με στολές που φυλάνε κάποιες γραμμές στον χάρτη, ο Κος. Πάγκαλος μπορεί να γίνει πρόσφυγας στην ίδια του την χώρα όπως έγιναν 180.000 Κύπριοι το 1974, και το σπίτι του μπορεί να επιταχθεί (δωρεάν) γιά τις ανάγκες του κάθε εισβολέα όπως έγινε στην διάρκεια της Κατοχής.

    Γνωρίζουμε ότι ο Κος. Πάγκαλος απέφυγε την συνεχή επαφή και κοινή σκέψη και συνδιάσκεψη με το ΓΕΕΘΑ κατά την διάρκεια της κρίσης στα Ίμια το 1996. Δεν είχε μάθει τα μαθήματα της κρίσης του Μαρτίου 1987 από τον Α. Παπανδρέου και Κάρολο Παπούλια. Αντίθετα, ο Κος. Πάγκαλος προτίμησε τα κανάλια της τηλεόρασης λές κι εκεί θα λύνονταν το πρόβλημα. Το πρόσφατο βιβλίο του Μ. Ιγαντίου - Α. Έλλις για την κρίση στα Ίμια είναι αρκετά αποκαλυπτικό για το που είρμαζε ο Κος. Πάγκαλος τότε.

    ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ μια και ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. Αλλά ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ το εθνικό εισόδημα μπορεί απλώς να ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ σε ακαριαίο χρόνο.

    Λάμπρος Ε.Π.-εν Η.Π.Α. μετανάστης
    31-10-2010, τοπική ώρα 12:54, ώρα Ελλάδος 20:54

    Λάμπρος Ε. Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσάμπα η σφαίρα θα πάει,τι να πώ.....


    Καλό είναι πάντως να θυμηθούμε σε ποιές περιπτώσεις και περιόδους επιχειρήθηκε ξανά η υποβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων,όλα δένουν τελικά,άλωστε ο ανεκδιήγητος δεν πετάει ποτέ λαμακίες δίχως απώτερο σκοπό,μόνο χαζός δεν είναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
    ΟΜΩΣ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΤΣΗΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΤΗΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ σαπιοκοιλιάς -με αυτή την σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστος ο χοντρος. Το εργο των στρατιωτικων και σωματων ασφαλειας ωχρια μπροστα στο εργο που εχει παραγει μεχρι σημερα αυτος και η κυβερνηση ΓΑΠ

    - Η χωρα αδυνατει να δανειστει απο τις χρηματαγορες
    - Η οινονομια πνεει τα λοισθια επειτα απο τα αλλεπαληλα σκληρα μετρα αφαιμαξης μισθωτων και επιχειρησεων
    - Ανυπαρκτη εθνικη κυριαρχια λογω τροικας
    - Ετοιμες μεγαλες υποχωρησεις στην Τουρκια για Αιγαιο για κοιμωμαστε ησυχοι το βραδυ
    - Η Θρακη παραδιδεται στους Τουρκοφωνους
    - Νομος ιθαγενειας μεταναστων για να ολοκηρωθει το ξηλωμα της χωρας

    ΓΑΠ ολε πουλα με και με

    Αντρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να κάνω μία αφελή ερώτηση, αφού όπως όλοι ξέρουμε λεφτά δεν περισσεύουν και απο απέναντι οι Τούρκοι εξοπλίζονται συνεχώς, γιατί με τα χρήματα που θα προορίζονταν ως μισθοί στρατιωτικών (κάποια δις ευρώ) ένα ποσοστό να μην πάει είτε για αγορές οπλικών συστημάτων είτε για παραγωγή εδω στην Ελλάδα αυτών;; Να πει η κυβέρνηση σας κόβω ενα ποσοστό του μισθού,αλλα με τα χρήματα αυτά θα αγοράσω αεροπλάνα, ή πυραύλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους ο κ.Αντιπρόεδρος είπε και κάτι σωστό!

    Ναι, οι Αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων ΕΙΝΑΙ ότι πιο αντιπαραγωγικό, γιατί απλούστατα δεν κάνουν ντου στην Βουλή, να καθαρίσει η κοπριά που έχει μαζευτεί εκεί μέσα.

    Όταν όμως γίνει, να δω πώς θα τρέξει να γλυτώσει και πού θα κρυφτεί ο κ.Αντιπρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι στρατιωτικοί είπε ο Πάγκαλος είναι αντιπαραγωγικοί. Ναι συμφωνώ. Δεν κάνουν πολιτική (αέρα κοπανιστού) όπως ο αυτός. Δεν βγαίνουν στα κανάλια να πουν τις περισπούδαστες παραγωγικότατες αναλύσεις που κάνει ο ίδιος. Δεν έβαλαν τη χώρα κάτω από μνημόνια και Δ.Ν.Τ. Δεν παίρνουν παχυλούς μισθούς, όπως ο ίδιος. Τα έπεα πτερόεντα που εκτομίζει κάθε φορά τον έκαναν να νομίζει ότι αποκτά ακροαματικότητα, αλλά δεν γνωρίζει ότι αυτογελοιοποιείται. Ο εν λόγω "παραγωγικός" πολιτικός χοντραίνει αναίτια τα λόγια του ...για να συμβαδίζει απλώς με τα κιλά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θελω να δω την επομενη φορα που ο λαος θα δοκιμασει να μπει στην Βουλη εξαγριομενος ποιος θα σωσει τον κ..ο του απο τον λαο.... οι ενστολοι!!!!! Ή νομιζει οτι θα τον λυπηθουν γιατι ειναι ομορφος.

    ενας αστυνομικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν όντως είπε όσα λέει το δημοσίευμα είναι ηλίθιος.
    Είναι αλήθεια ότι στο στράτευμα υπάρχουν ένα σωρό μακάκες. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί αντιπαραγωγικοί που διακατέχονται από το λεγόμενο κόμπλεξ του γαλονά. Δεν είναι όλοι και δεν ειναι οι περισσότεροι. Καθοδήγηση θέλουν οι άνθρωποι από σοβαρή πολιτικοστρατιωτική ηγεσία. Σαν Γιώργος δεν χαιδεύω αυτιά. Ας θυμώσουν τυχόν κάποιοι αναγνώστες απόστρατοι(δεν αναφέρομαι στον skal μην παραξηγηθώ...γενικά το λέω).
    Η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που πήγαν από ιδανικά στις ένοπλες δυνάμεις και φυσικά και η σιγουριά του δημοσίου αλλά δημόσιο υπάρχει και αλλού...πχ Πολεοδομία! Εκεί να δεις λούφα! Δεν μπορεί ο κάθε χοντρός με ύφος χιλίων Καρδιναλίων να κατηγορεί έτσι το σύνολο των ενόπλων δυνάμεων. Δεν μπορεί να κατηγορεί έτσι αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που ξαγρυπνάνε όταν εμείς γλεντάμε τα βράδια κτλ.
    Όσο για αυτό που είπε με τους διπλωμάτες ότι είναι πιο χρήσιμοι να βάλει διπλωμάτες να πιλοτάρουν πx Μιράζ, να νιώσουν την τρομερή επιτάχυνση που πάνω από 3G ένας μη πιλότος, ένας μέσος άνθρωπος δεν αντέχει. Ας καθήσει σε πίσω κάθισμα από διθέσιο F16 να δει τους ελιγμούς και κυρίως να τους νιώσει ο ίδιος. Να βάλει και τους διπλωμτάτες (που φυσικά και είναι σημαντικότατοι για τη πατρίδα, δεν αντιλέγω) να νιώσουν τα 9G να δούμε όχι αν θα νιώθουν καλά στο στομάχι τους αλλά αν θα είναι ακόμα στη θέση του! Κεραμίδα στο κεφάλι θα τους έρθει! Φυσικά μετά τα 3-4G to 95% εξ αυτών θα έχουν λιποθυμήσει άμεσα.
    Φυσικά και υπάρχουν ηλίθιοι μέσα στο στράτευμα. Αμέτρητα παραδείγματα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε έτσι. Όλα με μέτρο.

    Γιώργος, εμπύρετος φοιτητής Γεωπονίας(πάντα όμως με κέφι), Θεσσαλονίκη..αψούυ!

    ΥΓ: Δείτε ρε άνθρωπο που κατηγορεί τις Ένοπλες δυνάμεις..δείτε τον πως βήχει για να καλύψει τα αέρια του εν ώρα ζωντανής εκπομπής. Μουσίτσα!
    http://www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w
    Φανταστείτε τον να παθαίνει το ίδιο μέσα σε F16 από την επιτάχυνση. Από τη μια σκέφτομαι το παιδί που θα πιλοτάρει το μαχητικό αλλά από την άλλη με παρηγορεί το γεγονός ότι θα φοράει μάσκα οξυγόνου και δεν θα νιώσει τα μεθυστικά αέρια. Ξέχωρα ότι ο Πάγκαλος αν τον πιάσει αυτό ενώ πετάνε(ειδικά στη στιγμή της τελικής απογείωσης) θα δώσει έξτρα επιτάχυνση! Απεριόριστο τούρμπο στο μαχητικό! Που να το πιάσουν οι Τούρκοι μετά! :);)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θα ξημερώσει η Δευτέρα ρε;;;!!!
    Θα πάει η Αντωνάκης στην Βουλή από τις 5 το πρωί (με την νέα ώρα βέβαια) και θα ετοιμάσει μιά διαμαρτυρία/επερώτηση άλλο πράμα!!!
    Θα αναγκάσει τον Πάγκαλο να παραιτηθεί!!!

    Ο δε Καρατζαφέρης, θα έχει πάει με τα πρωτοπαλλήκαρά του και θα έχει μπουκάρει στην οικία του αντιπροέδρου αποβραδίς.

    ΟΥΣΤ ρε όλοι σας από εδώ να ξεβρομίσει η Ελλάδα !!!
    Αφού βέβαια σας πάρουμε πίσω τα κλεμμένα...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. …εκ μέρους των Ελλήνων ενστόλων:
    - Όπου ’μιλείς πάντα γροικώ, όπου λαλείς ’κλουθώ σου,
    όπου θωρείς κι’ εγώ κοιτώ’, μα πράμμα δε’ ζητώ σου…
    - Ίντα κοντώ ’πομένει σου, που δε’ σου το χαρίζω,
    εξόν να σου το ’πώ ξερά, πως δε’ σε νταγιαντίζω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 800 κιλά "άνθρωπος" χωρίς γραμμάριο τσίπας πάνω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θυμηθηκε οτι οταν πητε φανταρος τον βαλανε να κανει γυμναστικη και του δημιουργησαν ψυχολογικα προβληματα του παιδιου.τι εκανες στα Ιμια ντοντο?θυμασαι?

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μια προσβολη μετα την αλλη. Ο Παπανδρεου κατηγορει του Ελληνεs, ο Παγκαλοs τα εβαλε με τουs στρατιωτικουs. Μαλιστα. Πωs τα ανεχομαστε ολα αυτα;;; Καντε μια αναλυση στον αερα. Δεν μπορει κατι υπαρχει που σαs παραλυει εκει κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαθητής του Σίμου του υπαρξιστή από τα Μέγαρα(αν θυμάμαι καλά).. δλδ τι άλλο περιμένετε από τον ευφυή χοντρό ;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαθητής του Σίμου του υπαρξιστή από τα Μέγαρα(αν θυμάμαι καλά).. δλδ τι άλλο περιμένετε από τον ευφυή χοντρό ;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Πάγκαλος σε τι ακριβώς είναι παραγωγικός (εκτός από την τουαλέτα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πραγματικά έιναι κουραστικό κάθε φορά που μιλάει ο προδότης να πρέπει να σχολιάσουμε τις μακακίες του.
    Όμως πρέπει τελικά να σκεφτούμε τι κρύβεται πίσω από αυτή την απαξίωση.
    Τον Καραμανλή μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για πολλά.
    Απραξία, χαμένο χρόνο, σκάνδαλα.
    Όμως πέντε χρόνια είδα προσπάθεια ενίσχυσης της γεωπολιτικής θέσης της χώρας.
    Αντίθετα, σε ένα χρόνο η σημερινή κυβέρνηση με σταθερά βήματα είπε στις αγορές "ειμαστε εδω οι απατεωνες! Χρεώστε μας".
    Οταν επιτέλους αρχισε η πτωτική πορεία των επιτοκίων βγήκε να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας στις αγορές μιλώντας για εκλογές!
    Παρελάσεις χωρίς άρματα, Α/Φ και πλοία!
    Συνάντηση με τον Ερντογάν να λέει να μειωθούν οι αναχαιτήσεις στο Αιγαίο και όσες γίνονται να είναι άνευ όπλων και να μην λαμβάνει την (αυτονόητη!) πληρωμένη απάντηση.
    Φοβάμαι οτι οι διαρκείς δηλώσεις απαξίωσης καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούν οι δυο χοντροί της κυβέρνησης (προδότης και Βενιζέλος)στις ένοπλες δυνάμεις, έχουν ως σκοπό να κάνουν τους εναπομείναντες σκεπτόμενους ομοεθνείς μας (οσους δεν έχουν "φυτοποιηθεί" από τα "ιδανικά" που προβάλλει καθημερινά η τηλεόραση) να πιστέψουν οτι δεν μπορούν να βασίζονται στις ένοπλες δυνάμεις και οτι η μόνη λύση είναι η μερική απώλεια κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
    Λυπάμαι αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργος, εμπύρετος φοιτητής Γεωπονίας


    Γιωργο νομιζω οτι ουτε μεσα σε c 130 δεν χωραει.ουτε συζητηση για f16.και περαστικα

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τέτοια παχύδερμα ψηφίζουμε, τέτοια χαμπέρια ακούμε, εκλογές έρχονται ας συνεχίσουμε να πετάμε την ψήφο μας στα σκουπίδια και στους κληρονόμους της θείας αμαλίας με τα 65 ακίνητα (αυτό και αν είναι παραγωγικότητα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν φταίει ο Πάγκαλος, αλλά οι ηλίθιοι ψηφοφόροι του που τον στέλνουν στη Βουλή. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, είπε προ 10 και πλέον ετών, ότι το δημογραφικό θα έπρεπε να λυθεί με εισαγωγή από τρίτες χώρες (πράγμα που έκαναν συστηματικά), αντι να στηρίξουν την Ελληνική οικογένεια. Καταλαβαίνετε? Υποζύγια ψάχνουν οι εθνοπατέρες και όχι ελληνόφρονες. Σας τον παραδίδω λοιπόν εις την χλέυην σας.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για πείτε μας κύριε Υπουργέ...

    Εσείς τι παράγετε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα καλό μήνα καλή εβδομάδα σε όλους .

    Μπορεί να είναι χοντρός και το λίπος να μην αφήνει τους ελάχιστους λειτουργικούς νευρώνες στον εγκέφαλο του να λειτουργίσουν.
    Μπορεί ο μυαλοφάγος που έχει στο κρανίο να πέθανε απο ασητία όμως
    δεν λέει χαζομάρες.

    Για κάποιο λόγο εδώ και πολύ καιρό υποτιμά τους ένστολους και γενικότερα τον στρατό.
    Για κάποιο λόγο είπε την σημαία πανί
    ΚΑι σίγουρα για κάποιο λόγο δεν τον βάζει κανείς στην θέση του.

    Ολα τα άλλα είναι προπέτασμα καπνού.
    Γνωρίζει καλά πως άλλη στρατιωτική δικτατορία δεν πρόκειται να γίνει.
    1. Οι αρχηγοί του στρατού διορίζονται από τους πολιτικούς
    2. Δεν έχουμε πια τον στρατό σε ηθικό που είχαμε
    3.Η ΕΕ δεν θα το επιτρέψει
    Παρ όλα αυτά πρέπει να ισοπεδώσει και το ηθικό του κόσμου σε σχέση με τον στρατό αλλά και ό,τι έχει απομείνει από το στράτευμα.

    Τέλος σε μια χώρα η οποία έχει μπεί σε διατεταγμένη υπηρεσία να γίνει η Κίνα των βαλκανίων , οι δούλοι των Ευρωπαίων και οι ορντινάντζες του ΔΝΤ δεν χρειάζεται στρατός ....

    Γιατί λοιπόν μας κάνει εντύπωση ;΄Κάποτε δεν τόλμαγε όχι να πει αλλά να σκεφτεί Ελληνας να πει να μη γίνει παρέλαση.
    Τώρα όχι μόνο συζητιέται αλλά πραγματοποιείται και υποστηρίζεται.
    Και πολλά άλλα.

    Εν ολίγοις ο Παν κάλος λέει απλά ότι πλήθος κόσμου είτε έμμεσα είτε άμεσα είτε εν γνώσι του είτε όχι υποστηρίζει....

    ...
    Προσωπικά θα συνεχίζω να λέω το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με αυτή την ονομάσία
    Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων με την παλαιά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ύστερα από το σχόλιο της "Χριστίνας" τι άλλο να προσθέσει κανείς;
    Ας μου επιτραπεί μόνο να διερωτηθώ:
    Μήπως ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι είναι εγγονός ενός δικτάτορος, που λίγο έλειψε, το 1925, να οδηγήσει την αιμορραγούσα τότε Ελλάδα σε πόλεμο με τη Βουλγαρία;
    Μήπως κάποιος πρέπει να του πει πως δεν φταίει αυτός για ό,τι έκανε ο"ένστολος" παππούς του;
    Σιδάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άρη ηρέμησε.
    ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΟΥΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΣΧΌΛΙΑ, ΠΆΕΙ, ΤΟ ΧΆΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΊ... ΣΥΓΝΏΜΗ ΤΟ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλα τους τα λεει ο χοντρος, καλα να παθουν αφου ολοι οι στρατηγοι ειναι ευνουχισμενοι και δεν βρισκετε ενας με αρχιδια να τον κρεμασει στο Λυκαβητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σεβομαι την αποψη σου αλλα διαφωνω καθετα. Σε τρομαζει ο αντικτυποs τηs αληθειαs ?? Δεν σ'εχω για τετοιον. To αντιθετο μαλιστα. Παρακαλω να το δημοσιευσειs. Tουλαχιστον οι εκφρασειs μου δεν ειναι χυδαιεs οπωs καποιων αλλων που διαβαζουμε στο ιστολογιο.
    Aναμενω.

    Αρηs

    ΥΓ. Ετσι τουs χαιδευουμε τοσα χρονια γιαυτο λενε θρασυτατα αυτα που λενε.
    Πραξε το πατριωτικωs σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργο, παρ΄όλο το κρυολόγημα, είχες έμπνευση.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς το επι των Οικονομικων Σ.
    Υπουργειον.

    "Λαμβανω την τιμην ν'αναφερω οτι κατα το υπ'αριθ.3419 Διαταγμα της
    Κυβερνησεως χρεωστουνται εις τον
    μακαριτην πατερα μου φοινικες 12.325,ητοι χιλ.δωδεκα και διακοσιοι εικοσι και πεντε,κατα το εγκλειστως επισυναπτομενον αντιγραφον.
    Πιστευω οτι η δικαιοσυνη υμων,κυριε
    Υπουργε,θελει αποδωσει τας ανωτερω
    δραχμας προς τον αναφερομενον υιον του μακαριτου "ΝΙΚΗΤΑΡΑ",του οποιου σκοπος ητο η απελευθερωσις της πατριδος,και απαλλαξει αυτον του να καταφυγη εις τα των....
    Αρκει κ,Υπουργε,διοτι οι γονεις μας
    τεθυσιασθησαν υπερ του ΕΘΝΟΥΣ και
    δεν περιποιει τιμην εις το αυτο
    Εθνος,οι υιοι των τοιουτων αγωνιστων ν'αποθνησκωσι της πεινης"

    ΤΟ εγγραφο του Γιαννη ΝΙΚΗΤΑΡΑ,
    διασωθηκε περικομμενο και ουτε γνωριζουμε την τυχη της αιτησης του...και τα δυο παιδια του
    ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ
    Νικητα Σταματελοπουλου[ΝΙΚΗΤΑΡΑ]
    ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ....
    Ο γερο Σταματελος Τουρκολεκας κι ο
    πρωτογιος του δολοφονουνται απο τους Τουρκους πριν απο την επανασταση.Ο αδελφος του Νικητα,
    Νικολαος ,θα σκοτωθει σε συμπλοκη με τους Τουρκους,στην διαρκεια του
    Αγωνα,εξω απο το Ναυπλιο.Ο Νικηταρας που επεζησε του πανεθνικου ξεσηκωμου,πεθαινει
    Φ Τ Ω Χ Ο Σ και Τ Υ Φ Λ Ο Σ.
    Συμφωνα με τον Αμερικανο ιατρο
    Χαουι φιλελληνα εθελοντη ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ "Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".
    ΟΜΩΣ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ
    Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ[ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ]....
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΑ ΜΑΣ,ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ....ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ.
    Σ ΑΡΚΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Mετα και τιs αποψινεs ειδησειs ,
    EΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δημοσιευσειs το σχολιο μου.(δεν ελεγα τιποτ ' αλλο ??? !!!!!! )
    Αν δεν το κανειs , καποιουs συνελληνεs τουs βαζειs - αναγκαστικα - σε αλλεs σκεψειs.

    Αρηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ
    ΟΞΩ ΡΕ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΒΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αντε να προτεινω και εγω κατι παρολο που ουτε θελησα να μπω σε αυτη την αναρτηση.
    Ο Παγκαλος για 1 μηνα σε κεντρο νεοσυλλεκτων
    με εκπαιδευτες επιλεγμενους ΕΠΟΠ(και με πληρη ελευθερια) που μολις μετατεθηκαν στο Κεντρο αυτο απο νησι του Ανατολικου Αιγαιου.
    Αυτο ειναι το τελειο εγ....μα και οχι να τον πυροβολησεις,τζαμπα η σφαιρα.Σκ...νθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΑΝΤΑ ,
    ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΡΘΕΙ Ο 'ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ' ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!!!

    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10:57 Ανώνυμε : Ωπ,Ωπ, μην βάζεις όλους τους υπέρβαρους στο ίδιο τσουβάλι !!!Δεν είμαστε όλοι φουσταριά ....Για τον "ευφυή χοντρό" γράφε οτι θέλεις.Εμένα ,σε παρακαλώ μην με κατηγοριοποιείς μαζί του.Ευχαριστώ.Απο την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του Β.Α Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απο την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του Β.Α Αιγαίου)

    3 Νοεμβρίου 2010 6:42 π.μ.

    Νομιζω οτι υπηρετεις θητεια.Που εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "Γιώργο, παρ΄όλο το κρυολόγημα, είχες έμπνευση.
    Ελίνα"

    Ελίνα, τώρα είδα το σχόλιο σου. Ευχαριστώ.
    Άσε και πέρασα και τα γεννέθλια μου στο σπίτι κλεισμένος λόγω πυρετού. Πρώτη φορά. Αλλά όλα διορθώνονται.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.