7/3/15

ΛΙΚ ΚΟΕΝ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΚΤ "Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν, μονόδρομος οι μεταρρυθμίσεις"


 Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν, μονόδρομος οι μεταρρυθμίσεις
Η Ελλάδα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο Βέλγος Λικ Κοέν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα.
Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Βελγίου δήλωσε ότι η ζωή εκτός ευρωζώνης θα είναι πολύ χειρότερη για τους Έλληνες και προειδοποίησε ότι αν η Αθήνα επιθυμεί να χρηματοδοτείται από την ευρωζώνη, την ΕΚΤ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα πρέπει να τηρεί τους κανόνες. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας ριζικά διαφορετικός δρόμος», είπε ο Κοέν στη βελγική εφημερίδα De Tijd. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ο ελληνικός λαός «θα κατανοήσει σύντομα ότι εξαπατήθηκε με ψευδείς υποσχέσεις».
Ο Κοέν έστειλε επίσης ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους Έλληνες λέγοντας: «Οι μεταρρυθμίσεις είναι ο μόνος δρόμος (…) Πείτε μου από πού θα έρθουν τα χρήματα, αν οι Έλληνες δεν θέλουν να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και δεν θέλουν να αποπληρώσουν τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες;». «Αν (οι Έλληνες) βγουν από το ευρώ, θα είναι δέκα φορές χειρότερα για αυτούς. Δέκα φορές», υπογράμμισε ο ίδιος.
Ημερησία

3 σχόλια:

  1. Το ξέρουμε φίλε μου, έλα μου όμως με τούς πολιτικούς απατεώνες ολκής πού ψήφισε ο λαός το μέλλον είναι αβέβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ (ΒΕΛΓΟΣ -ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΕ ΕΚΤ) , ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ...ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αυτος περιουσιος. Ρε παιδι μου αυτοι εχουν το κληρονομικο χαρισμα της απατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.