2/7/09

Κλείσιμο του Κυπριακού και αποενοχοποίηση της Τουρκίας


ΕΥΡΩΚΟ: Οι χειρισμοί του κ. Χριστόφια ευνοούν τον διπλό στόχο του ξένου παράγοντα o οποίος είναι Κλείσιμο του Κυπριακού και αποενοχοποίηση της Τουρκίας.
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Δημήτρης Συλλούρης, μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη εξέφρασε την άποψη, ότι οι δυσμενείς συνέπειες από τον εγκλωβισμό του κ. Χριστόφια στις απευθείας συνομιλίες, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί η βάση και άνευ ορθής προετοιμασίας, έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται.
«Η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από τις συνομιλίες, οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, είτε σε ένα από τους δύο στόχους, είτε και στους δύο στόχους του ξένου παράγοντα: Κλείσιμο του κυπριακού με κακή λύση και αποενοχοποίηση της Τουρκίας», δήλωσε ο κ. Συλλούρης, προσθέτοντας πως «αυτό επιβεβαιώθηκε από τις παρεμβάσεις της Βρετανίας, δια του Υπάτου Αρμοστή και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δια του κυρίου Μπράϊζα».

Ο ίδιος υπογράμμισε, ότι «ο ξένος παράγοντας θέλει να δίνεται η εντύπωση των εξελίξεων στο κυπριακό μέχρι τον Δεκέμβριο, έτσι ώστε, ακόμα και αν το πάρε – δώσε δεν φέρει αποτελέσματα, η Τουρκία να αποκτήσει άλλοθι και να περάσει αλώβητη την αξιολόγηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση».
.romiossini.com

2 σχόλια:

  1. «ο ξένος παράγοντας θέλει να δίνεται η εντύπωση των εξελίξεων στο κυπριακό μέχρι τον Δεκέμβριο, έτσι ώστε, ακόμα και αν το πάρε – δώσε δεν φέρει αποτελέσματα, η Τουρκία να αποκτήσει άλλοθι και να περάσει αλώβητη την αξιολόγηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

    Με πρώτους και καλύτερους νεροκουβαλητές και χειροκροτητές φυσικά την Ελλάδα και την Κύπρο και μακράν ακολουθούσες Βρετανία Σουηδία κλπ...
    ΣΑΡΚΟΖΙ πάρε τ' όπλο σου...εδώ μήδισαν...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδια,ας ρωτησουμε τον Λιακοπουλο μηπως το ονομα χριστοφιας ειναι κανεις απο τους νεφελιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.