3/2/15

Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: Να παγώσουμε τις περιουσίες Ελλήνων φοροφυγάδων

Η Ε.E. θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα στην πάταξη της φοροδιαφυγής, παγώνοντας τα περιουσιακά στοιχεία πλούσιων Ελλήνων φοροφυγάδων λέει στην Bild ο Γκάμπριελ. zigkmar-gkampriel-na-pagwsoume-tis-periousies-ellinwn-forofugadwn 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα στην πάταξη της φοροδιαφυγής, παγώνοντας τα περιουσιακά στοιχεία πλούσιων Ελλήνων φοροφυγάδων που ζουν στην Ε.Ε., δήλωσε στην Bild ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας.

Αν η νέα ελληνική κυβέρνηση θέλει πράγματι να πατάξει τη φοροδιαφυγή, τότε η Ε.Ε. θα πρέπει να τη στηρίξει ενεργά, είπε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

«Μέρος αυτού θα ήταν το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων και λογαριασμών των υπερπλούσιων Ελλήλων που έχουν διαπράξει σοβαρά φορολογικά αδικήματα και οι οποίοι διαμένουν στην Ε.Ε.», σημείωσε χαρακτηριστικά στην Bild.

THE TOC

4 σχόλια:

  1. Στη απάτη ο Γερμανός παντα.

    Παγονω σημαίνει τα κραταω στη Γερμανία.

    Η Ελλάς τα χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά για αρχή ας στείλουν πίσω τον Χριστοφοράκο να δικαστεί, που φυγαδευθηκε στη Γερμανία με τη βοήθεια του Μητσοτάκηδων και ας αφήσουν κατα μέρους τα "παγώματα".
    Λαμόγια Γερμανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, αλήθεια, δεν τον δικάζουν ερήμην; Γιατί η ελληνική δικαιοσύνη δεν εκδίδει ένταλμα συλληψής του προς την Europol/Interpol; Στην Γερμανία είναι, για όνομα τού Θεού, όχι στα βάθη τού Αμαζονίου!

      Διαγραφή
  3. Αφού ξεκληρίστηκε η μεσαία τάξη τώρα σειρά έχει η ανώτερη και ανώτατη, ώστε η Ελλάδα να γίνει μια χώρα χωρίς τίποτε! Υπάρχει καλύτερη απόδειξη για τις επιθετικές προθέσεις της Γερμανίας; Είναι πασιφανές: Η Γερμανία θέλει την Ελλάδα δική της και κατεστραμμένη πλήρως, συκοφάντες, πλιατσικολόγοι, φονιάδες και κλέφτες αυτοί είναι οι Γερμανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.