30/12/15

Η μεγαλύτερη καταστροφή μετά τον πόλεμο...

H καταστροφή που έχει υποστεί η Ελλάδα από τις συνέπειες της χρεοκοπίας της μεταπολίτευσης το 2010, είναι ήδη οι μεγαλύτερες μετά τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο, από τον οποίο η χώρα βγήκε ισοπεδωμένη.Μέχρι το 2013 υπολογιζόταν πως περί τις 300 χιλ. νέοι είχαν εγκαταλείψει τη χώρα. Το 2015 με την άνοδο της "παλαβής" αριστεράς  στην εξουσία η οποία απέκλεισε κάθε ελπίδα μεταρρύθμισης και εξόδου από την κρίση της κρατικοδίαιτης παρασιτοκρατίας, οι ρυθμοί φυγής των Ελλήνων στο εξωτερικό έχουν εκτοξευτεί.
Υπολογίζεται πως πλέον έχουν ξεπεράσει τους 500 χιλ. επιστήμονες οι Έλληνες που αναζητούν την τύχη τους μακριά από την Ελλάδα. Σε μια χώρα όπου το εργατικό δυναμικό υπολογίζεται γύρω στα 5 εκατ. οι 500 χιλ. αντιπροσωπεύουν περίπου το 10%. Δεν πρόκειται όμως για οποιοδήποτε 10%, αλλά για την αφρόκρεμα του εργατικού δυναμικού της χώρας. Τη φυσική ηγεσία της χώρας μας.

για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Α ,ολα αυτα ειναι ψιλά γράμματα για τους κυβερνώντες.Αυτοι το μονο που νοιάζονται ειναι πως να διατηρήσουν τα οφίτσια τους που απορρέουν απο τον τροπο που μας κυβερνάνε και όπου αυτο ειναι δύσκολο να παραμείνει ,τουλαχιςτον να το καθυστερούν όσο μπορούν.Εννοειτε το η διατήρηση τους στην εξουσία συνεπάγεται να μην θιγούν τα προνόμια του δημοσίου,οι προσλήψεις με αδόκιμους τρόπους και η εφευρετηκοτητα στην ανακάλυψη φόρων πανω στο 1,5 εκατομμύρια ελεύθερους εργαζόμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.