28/2/16

Τρόμος στη Σκανδιναβία

Σερένα Νομικού
 Οι «στρατιώτες του Odin» της Φινλανδίας, δρομολογούν ομάδες περιπολίας των δρόμων στη Νορβηγία. Οι μουσουλμάνοι απαντούν με τους «στρατιώτες του Αλλάχ», με αποτέλεσμα να προβλέπονται αιματηρές οδομαχίες σε πολλές πόλεις

Η εισβολή εκατομμυρίων μεταναστών στην Ευρώπη, κυρίως μέσω της Ελλάδας που με κάποιον τρόπο αντικατέστησε την Ιταλία, είναι ένα θέμα που θα μας απασχολεί για πάρα πολύ καιρό. Κυρίως οι μάχες των πόλεων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, στη Νορβηγία αυτή τη φορά, αφού οι μετανάστες προσπαθούν να προστατευτούν σχηματίζοντας τις δικές τους ομάδες κρούσης.
Σαν απάντηση λοιπόν στους «στρατιώτες του Odin», της βίαιης ομάδας περιπολίας των δρόμων που ιδρύθηκε στη Φινλανδία (άρθρο), με παραρτήματα στις Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Πολωνία, Γερμανία, Εσθονία, Ουγγαρία, Αγγλία και ΗΠΑ, οι ισλαμιστές μετανάστες δημιούργησαν στο Όσλο τους «στρατιώτες του Αλλάχ» (πηγή).

Η ομάδα αυτή θα περιπολεί επίσης στους δρόμους, για να προστατεύει τους μουσουλμάνους από τους στρατιώτες του θεού του πολέμου: ενός γερμανικής καταγωγής θεού και προστάτη όλων των φυλών του ευρωπαϊκού Βορά!

Η αστυνομία της Νορβηγίας φοβάται πως θα ακολουθήσουν αιματηρές οδομαχίες μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, πιστεύοντας πως «οι στρατιώτες του Odin» αποτελούν πολιτικό δηλητήριο για τη χώρα (πηγή). Όσον αφορά τους κατοίκους της, πανικοβάλλονται από τις στολές των «στρατιωτών του Αλλάχ», οι οποίες ουσιαστικά μοιάζουν με αυτές των αντιπάλων τους: μαύρο τζάκετ, διακοσμημένο με τη μαύρη σημαία της ISIS. Οι μαύρες σημαίες κυματίζουν ήδη στις διαδηλώσεις των μεταναστών, οι οποίες επίσης τρομάζουν τους κατοίκους των χωρών του Βορά.
.
Oslo 20120921. Radikale islamister demonstrerer utenfor den amerikanske ambassaden fredag i forbindelse utgivelsen av videoen "Innocence of Muslims". Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Διαδήλωση ριζοσπαστών ισλαμιστών στο Όσλο της Νορβηγίας

Θυμίζω πως η φινλανδική ομάδα έχει σχέση με νεοναζιστικές οργανώσεις, όπως αρκετές άλλες που φυτρώνουν με μεγάλη συχνότητα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, με το παράδοξο χαρακτηριστικό να ιδρύουν παραρτήματα παντού.

Οι γερμανικές υπηρεσίες τώρα αναφέρουν πως τα εγκλήματα στη χώρα τους, για τα οποία θεωρούν υπεύθυνους τους μετανάστες, ήταν 208.344 το 2015, 570 την ημέρα, 23 την ώρα και 80% περισσότερα από αυτά το 2014 (πηγή). Το 24% οφείλονταν σε Σύριους, το 17% σε Αλβανούς και ακολουθούν οι μετανάστες από το Κόσσοβο (14%), τη Σερβία (11%), το Αφγανιστάν (11%), το Ιράκ (9%), την Ερυθραία (4%), τα Σκόπια (4%), το Πακιστάν (4%) και τη Νιγηρία (2%).
Το δικό μου συμπέρασμα από όλα αυτά, καθώς επίσης από τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στα άλλα κράτη, είναι πως η Ευρώπη θα βιώσει εφιαλτικές καταστάσεις. Επίσης πως το κλείσιμο των συνόρων που βρίσκεται σε εξέλιξη, με πρόσφατο αυτό της Βαυαρίας με την Αυστρία (πηγή), δεν πρόκειται να βοηθήσει καθόλου στη λύση του προβλήματος. Μάλλον θα το επιδεινώσει, ενώ ταυτόχρονα θα διαλύσει την ΕΕ, στην οποία η μία χώρα μετά την άλλη εγκαταλείπουν τη Σέγκεν.
Το ΔΝΤ πάντως προβλέπει πως το 2016 και το 2017 περί τους 1,3 εκ. μετανάστες θα ζητήσουν άσυλο στην Ευρώπη (πηγή). Πιθανότατα όμως δεν υπολογίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένων που συγκεντρώνονται στις ακτές της Βόρειας Αφρικής και ειδικά στη Λιβύη, προσπαθώντας να διαφύγουν από τις χώρες τους, στις οποίες κυριαρχεί μία ακόμη πιο αιμοβόρα τρομοκρατική οργάνωση: η Boko Haram.
Όσον αφορά τώρα τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης, οι μετανάστες που ήδη διαμένουν στα κράτη της Ευρώπης, ωθούνται στη δημιουργία γκέτο, καθώς επίσης διαφόρων θρησκευτικά φανατισμένων ομάδων προστασίας τους. Οι «συμμορίες» αυτές θα συγκρούονται αναπόφευκτα με τις εθνικιστικές ή ναζιστικές ομάδες που ιδρύονται σε όλα τα κράτη, δημιουργώντας συνθήκες σοκ και χάους, όπως στη Σουηδία.
Ένεκα όλων αυτών η Ελλάδα, η οποία είναι η κεντρική πύλη της εισόδου των μεταναστών με προορισμό την κεντρική και βόρεια Ευρώπη, ενοχοποιείται από τους Ευρωπαίους, με την κατηγορία πως δεν φυλάει σωστά τα σύνορα της. Κινδυνεύει λοιπόν πολύ σοβαρά να απομονωθεί από τους πάντες, μετατρεπόμενη σε έναν νέο Λίβανο.
Το ενδεχόμενο αυτό, σε συνδυασμό με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε, χωρίς καμία προοπτική να τα καταφέρουμε με κριτήριο τα μέχρι στιγμής δεδομένα, απειλεί κυριολεκτικά με αφανισμό την πατρίδα μας. Ως εκ τούτου, αν δεν αντιδράσουμε αμέσως, εμποδίζοντας να εισέλθουν νέα κύματα μεταναστών στην Ελλάδα, αλλάζοντας σε πιο αυστηρή τη νομοθεσία για τους διακινητές (δεν αποτελεί δυστυχώς ποινικό αδίκημα) και ελέγχοντας καλύτερα αυτούς που βρίσκονται ήδη εδώ, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το χάος.
Θα μπορούσε βέβαια να με κατηγορήσει κανείς για κινδυνολογία ή για υπερβολές. Ίσως να έχει δίκιο. Έχω την εντύπωση όμως πως είναι καλύτερα να υπερβάλλει κανείς, όταν διακρίνει τέτοιου είδους κινδύνους, αντί να σιωπά νεκρικά όπως οι Σουηδοί για να μην χαρακτηριστεί εθνικιστής, ρατσιστής η ρατσίστρια. Όταν θα αρχίσουμε να βλέπουμε και εδώ συμμορίες που θα περιπολούν στους δρόμους συγκρουόμενες μεταξύ τους, οδομαχίες δηλαδή, θα είναι πια πολύ αργά για δάκρυα.

© Copyright 2016 — Analyst.gr. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.

6 σχόλια:

 1. Η απουσία του κράτους είναι που δικαιολογεί την δημιουργία ομάδων περιπολίας και είναι άθλιο να εξισώνονται οι ομάδες των γηγενών με αυτές των εισβολέων. Ας αναλάβουν επιτέλους τα κράτη της Ευρώπης τις ευθύνες τους πριν είναι αργά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαρίλαε, Πο

   Τα κράτη τής Ευρώπης προσπαθούν να προστατευθούν, γι αυτό υψώνουν φράκτες και αναστέλλουν μονομερώς την Συνθήκη Schengen. Δηλαδή, ακολουθούν συνεχώς αμυντική πολιτική έναντι του επιτιθεμένου Ισλάμ, διότι, κακά τα ψέμματα, περί αυτού πρόκειται.

   Πρώτα άφησαν ελαφρά τη καρδία να κατακτηθούν από τούς λαθρομετανάστες και στην συνέχεια, αντί να αντιδράσουν εγκαίρως στον κίνδυνο με απελάσεις, όπως προειδοποιούσαν κι έκρουαν τον κώδωνα τού κινδύνου διάφοροι "ρατσιστές" και "φασίστες", τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν. Δες που κατάντησε η καλοπέραση και η μαλθακότητα τούς απογόνους των Vikings, αυτών που άλλοτε έκαναν επιδρομές μέχρι την Β. Αφρική!

   Ασφαλώς οι ομάδες των γηγενών είναι φυσικό επακόλουθο τής ενστικτώδους άμυνας τού πληθυσμού και δεν μπορεί/πρέπει να τούς κατηγορήσει κανείς. Κάνουν ό,τι έπρεπε να είχαν κάνει οι κυβερνήσεις των τόσα χρόνια, αν δεν είχαν καταληφθεί από την αρρώστια τής πολιτικής ορθότητας.

   Και βέβαια, αξίζει να δει κανείς την εντύπωση, που έχουν για την Ελλάδα. Έχουν άδικο άραγε;

   ΥΓ: Πόσους περίπου λαθρομετανάστες υπολογίζετε στην Κύπρο; Θα είναι καμιά 200αριά χιλιάδες;

   Διαγραφή
  2. Εκείνο το "Πο" δεν ξέρω από πού ξεφύτρωσε. Συγγνώμη.

   Διαγραφή
 2. Δε προστατευεσαι με αποδοχη των λαθροεισβολεων στην ηπειρο σου φιλε Nativist.
  Προστατευεσαι με καταργηση της σεγκεν,κλεισιμο συνορων και ΔΗΛΩΝΕΙΣ οτι οι ξενοι μη-Ευρωπαιοι ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.

  Ελπιζω με το καλο να δουμε και ''Στρατιωτες του Αρη'' στην Ελλαδα και ενα αντιστοιχο ενχγειρημα.
  Αν και ο αρχηγος μαμελουκος της ΧΑ αρεσκεται στο να κοιταει τις δημοσκοπησεις και να γλειφει τον σιωνιστικο παραγοντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. >Δε προστατευεσαι με αποδοχη των λαθροεισβολεων στην ηπειρο σου φιλε Nativist<

   Πουθενά δεν είπα το αντίθετο.

   >να γλειφει τον σιωνιστικο παραγοντα<

   Μπορείς να μού δώσεις κάποιο τέτοιο παράδειγμα;

   Διαγραφή
 3. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ.ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.