29/2/16

Καλή αντάμωση στην κόλαση σύντροφοι…


Του Κώστα Στούπα 

Προχθές γράφαμε γιατί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει εξαντλήσει το βίο της πριν καλά-καλά αρχίσει να κυβερνά.  Οι δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν το Σαββατοκύριακο επιβεβαίωσαν την τάση αλλαγής του σκηνικού. Πλέον όμως δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις, ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει στο περιβάλλον του από τον εκθετικό ρυθμό αύξησης των "κοψοχέρηδων"... 

Κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει ποια κυβέρνηση θα υπάρχει το Πάσχα ή το πολύ στις αρχές του καλοκαιριού και ποιες συνθήκες θα επικρατούν στη χώρα σε σχέση με το προσφυγικό, την οικονομία κλπ. Οι εξελίξεις πλέον φαίνεται πως είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες. 

Η στήλη επιμένει στην αρχική της εκτίμηση για την κατάληξη της κυβέρνησης της παλαβής αριστεράς: Η χώρα όταν θα φύγει θα έχει υποστεί τη μεγαλύτερη καταστροφή μετά τον πόλεμο και θα χρειάζεται βοήθεια από το εξωτερικό για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση ή οποία δεν θα αφορά μόνο τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. 



Για τη συνέχεια Capital



1 σχόλιο:

  1. Το ευτύχημα για την χώρα είναι ότι εμφανίστηκε ξανά ο Σημίτης (από την ίδια πλευρά του λόφου και αυτός) και θα έχουμε κάπου να στηριχτούμε την επόμενη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.