27/2/16

Το κόστος των λαθών της κυβέρνησης είναι ήδη μεγαλύτερο ...


Κουρουμπλής: Η Ιθάκη του Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους



Για το μέλλον της κυβέρνησης, το ασφαλιστικό, τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και το αγροτικό μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Αρχικά ο κύριος Κουρουμπλής αναφερόμενος στους αγρότες σημείωσε πως η κυβέρνηση εκτιμά τη στάση τους και την κατανόηση που έχουν επιδείξει και δεν θα τους ξεχάσει στο μέλλον.  Μιλώντας για το μέλλον της κυβέρνησης και τις πιέσεις που της ασκούνται τόσο για το φορολογικό όσο και για το κρίσιμο μεταναστευτικό ζήτημα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε "η Ιθάκη του Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους. Ο Τσίπρας να ξέρετε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Όλοι όσοι βάλουν εναντίον της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνουν υπομονή τέσσερα χρόνια και τότε θα δούμε".

Για το μεταναστευτικό ζήτημα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε "η Ελλάδα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το ζήτημα με ανθρωπιά και μακροπρόθεσμα θα κερδίσει και από αυτή της τη στάση και από αυτή της τη συμπεριφορά".  
Τέλος σε σχετική ερώτηση για την πρόσφατη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ εχθές και δείχνουν διαφορά 6,5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου από τη Νέα Δημοκρατία ο υπουργός δεν θέλησε να τοποθετηθεί και αρκέστηκε να τονίσει αστειευόμενος "τη διαφορά αυτή την βλέπετε εσείς, εγώ όπως γνωρίζετε δεν βλέπω".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.