26/2/16

Κύπρος: Διθύραμβοι Bloomberg για την κυπριακή οικονομία με φόντο τις επιτυχίες της Wargaming

Διθύραμβοι Bloomberg για την κυπριακή οικονομία με φόντο τις επιτυχίες της Wargaming. Η κορυφαία οικονομική ιστοσελίδα πνέει τα εγκώμια της εταιρείας, η οποία έχει ως βάση το νησί μας, καθώς και του ιδρυτή της, Viktor Kislyi.
Η κυπριακή οικονομία διαφημίζεται μέσω του Bloomberg, το οποίο παρουσιάζει την εταιρεία Wargaming.

Ο Viktor Kislyi, γράφει το Bloomberg, είναι ο ιδρυτής της εταιρίας, κατέχει κυπριακή υπηκοότητα και έχει γίνει δημοφιλής στον τραπεζικό τομέα της Κύπρου. Η ιστοσελίδα σχολιάζει ακόμη πως ο Kislyi μαζί με τους επενδυτές Wilbur Ross, Daniel Loeb και Viktor Vekselberg, τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο της Ρωσίας, έθεσαν ως στόχο την ανακεφαλαιοποίηση των δύο μεγαλύτερων τραπεζών της χώρας μετά την οικονομική κρίση του 2012.

Ο Kislyi, προστίθεται, ελέγχει το 27% της Ελληνικής Τράπεζας μέσα από την Wargaming και "κάνει παρέα" με πρόσωπα κλειδιά της κυπριακής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Wargaming είναι μία από τις πιο πετυχημένες εταιρίες, στον κόσμο των διαδικτυακών παιχνιδιών.

Ο Kislyi κατέχει το 64% της εταιρίας η οποία εργοδοτεί 4000 υπαλλήλους σε τέσσερεις ηπείρους με κέρδη που ξεπέρασαν τα 535 εκατομμύρια ευρώ το 2015.

Είναι εκπληκτικό, το γεγονός ότι τα έσοδα της εταιρίας ανέβηκαν κατά 6% από πέρσι και  πλέον αγγίζουν τα 15 δισεκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με το  SuperData, το 2017 τα κέρδη αναμένεται να ξεπεράσουν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/oikonomia/311366/dithyramvoi-bloomberg-gia-tin-wargaming#sthash.1Pptn8wO.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.