30/8/16

«Αεροδρομιόσημο» 13 ευρώ σε κάθε εισιτήριο υπέρ Fraport - ΟΧΙ αυτό είναι καλό, γιατί το θεσπίζει κυβέρνηση της... Αριστεράς - ΌΧΙ, δεν είναι γερμανοτσολιάδες, οι άλλοι ήταν...

Κοινή Υπουργική Απόφαση Σπίρτζη και Τσακαλώτου
Αεροδρομιόσημο 13 ευρώ το οποίο θα επιβαρύνει τα αεροπορικά εισιτήρια, θα καλούνται να πληρώνουν από τις αρχές του 2017 οι επιβάτες που θα μετακινούνται από και προς τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, τα οποία λειτουργεί η γερμανικη Fraport.
Σύμφωνα με τα Νέα, αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και Οικονομικών, Ευκλείδη Τσκαλώτου, η οποία εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα και καθορίζει τη διαδικασία χρέωσης, είσπραξης, διαχείρισης, ελέγχου-παρακολούθησης και ρύθμισης όλων των τεχνικών θεμάτων για τα νέα τέλη των αεροδρομίων. 
Πρόκειται για απόφαση που προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. 

Σύμφωνα με αυτή, το τέλος των 13 ευρώ ανά αναχωρούντα επιβάτη θα μπορεί να διατηρηθεί στο συγκεκριμένο ύψος για διάστημα περίπου τεσσάρων χρόνων, κατά το οποίο η κοινοπραξία της Fraport καλείται να υλοποιήσει συνολικές επενδύσεις 330 εκατ. ευρώ και στα 14 αεροδρόμια.

Στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση των επενδύσεων, το αεροδρομιόσημο των περιφερειακών αεροδρομίων προβλέπεται να φτάσει ακόμα και τα 18 ευρώ.
ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. Γι αυτό δεν θα έχει χορούς στο Σύνταγμα; Ολονυχτίες έξω από το Κοινοβούλιο; Ο Ντιμίτρι ο σχολιαστής του νεοκομουνισμού δεν θα επιτεθεί στους σαμαροβενιζέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το Σπατοσημο υπαρχει ακομη!!!!Ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.