29/8/16

Πάρτε συμβουλές, για να έχετε - Πώς να μην πληρώσετε ΕΝΦΙΑ

3 σχόλια:

 1. Παρακολούθησα το βίντεο. Μπήκα απεγνωσμένα και τάχιστα στην ιστοσελίδα των ΑΝΕΛ για να βρω τροπο να ακολουθήσω τις νομικές συμβουλές. Έψαξα, έψαξα, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Λέω-θα έχω κάνει λάθος και δεν θα το είδα! Παίρνω στον ΟΤΕ και ζήτω να με συνδέσουν με τα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Συγγρού 192 και Χαροκόπου 1. Με συνδέουν. Περιμένω στην αναμονή του τηλεφώνου. Απαντάει μια ευγενική δεσποινίδα και τη ρωτάω πως μπορώ να αποφύγω την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ γιατί είδα τον κύριο Πρόεδρο σε αυτό το βίντεο. Η κοπέλα πάγωσε..... Την άκουγα να ρωτάει θορυβημένη δεξιά και αριστερά τι να μου απαντήσει. Στο τέλος μου είπε να πάρω στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Βουλή. Πήρα στο 2103707000 και ζήτησα να με συνδέσουν πάλι. Με σύνδεσαν. Ρωτώ- πως θα εφαρμόσω αυτά που είπε ο κύριος πρόεδρος στο τάδε βίντεο για να μην πληρώσω ΕΝΦΙΑ; Σιγή στο ακουστικό. Σκέφτομαι ότι πρέπει να πήρα λάθος. Τότε βουτάει το ακουστικό ένας νευριασμένος κύριος και μου λέει- αν θες να μάθεις πως να μην πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ πάρε στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ γιατί τώρα αυτοί είναι οι αντιμνημονιακοί! Έπαθα σοκ! Συνηδειτοποιησα τι βλακείες ψηφίζαμε τόσα χρονια και τώρα.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. << Τότε βουτάει το ακουστικό ένας νευριασμένος κύριος και μου λέει- αν θες να μάθεις πως να μην πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ πάρε στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ γιατί τώρα αυτοί είναι οι αντιμνημονιακοί! >>

  Ακόμα και εκεί ψεύτες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ΑΚΙΣ

   Ξόδεψες χρήματα για να τηλεφωνήσεις στους πολιτικούς κλόουν?

   Τουλάχιστον τον νευρίασες μιλώντας ήρεμα (οπότε άξιζε κάπως που ξόδεψες για το τηλέφωνο) έναν βοηθό κλόουν. Αυτό δείχνει ότι δεν κάνει για τη θέση και τζάμπα τον πληρώνουν. Τα βασικά στον χειρισμό δεν τα ξέρει ή όταν τον στριμώχνουν (με αναμενόμενα και κλασσικά) μπλοκάρει ο καλύτερος να ναι θεωρητικά στο βιογραφικό. Απλά Θα μπορούσε να απαντήσει με σταθερή φωνή ήρεμα:

   "Κύριε, γνωρίζουμε πως έχετε δίκιο ΑΛΛΑ οι συνθήκες ήταν διαφορετικές τότε. Η κυβέρνηση προσπαθεί το καλύτερο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας καλέσατε.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ" τουτ τουτ τουτ...

   Είμαι στην ηλικία 20-30 κι έχω να ψηφίσω σε βουλευτικές εκλογές από το 2007. Τη μοναδική φορά που μπήκα στον κόπο να ξοδέψω χρήματα(ψηφίζω σε χωριό) για χάρη τους ήταν στο δημοψήφισμα τότε που όλοι φωνάζανε "ΝΑΙιιι!"..."ΟΧΙιιι!!!!". Πήγα έριξα ένα ΟΧΙ, . Για το ΟΧΙ ρε γαμώτο.

   Δεν είχε καμία σημασία το τι θα έβγαινε και φαινόταν από τον τρόπο των δύο πλευρών.Χοντροκομμένο επικοινωνιακά.

   Αυτός που εννοεί όσα λέει, μιλάει κι έχει τη γλώσσα του σώματος και το στυλ ομιλίας που είχε ο συγχωρεμένος ο Τάσος Παπαδόπουλος.

   Φαίνονται αυτά,είναι οι "ασήμαντες" λεπτομέρειες.
   Αν δεις χέρια με συγκεκριμένες κινήσεις,στάση σώματος και βλέμμα,φωνές, εντυπωσιακές κινήσεις, τότε πρόκειται για έναν ακόμη πολιτικό κλόουν.

   Ένα Έθνος επιβιώνει μόνο όταν είναι ενωμένο και αποφασισμένο να υπερασπιστεί τον πλούτο του σε οποιοδήποτε επίπεδο(πολιτισμό, άνθρωπινο δυναμικό,δημόσια και ιδιωτική περιουσία κ.α.). Δεν χωρούν εκπτώσεις.
   Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει. Ή είναι έγκυος ή δεν είναι. Είμαστε υπό κατοχή.

   "Κατεβαίνω πολεμιστής εις το στάδιον, θα πολεμήσω ως κυβέρνησις, δεν λαθεύομαι τον έρωτα των προνομίων που είναι φυτευμένος εις ψυχές πολλών, τα ονειροπολήματα των λογιωτάτων ξένων πρακτικής ζωής, το φιλύποπτο, κυριαρχικό και ανήμερο αλλοεθνών ανδρών. Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύη την καρδίαν μας, θεός ζηλότυπος μόνο το αίσθημα το ελληνικό∙ ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης"

   Ιωάννης Καποδίστριας

   Φυσικά, δολοφονήθηκε.


   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.