9/1/09

Μεταφορά ναρκωτικών από αξιωματούχους στην Τουρκία


Το ζήτημα της εμπλοκής Τούρκων κρατικών αξιωματούχων στη διακίνηση και το εμπόριο ναρκωτικών στην Τουρκία και την Ευρώπη έχει απασχολήσει κατά κόρον την τουρκική και κυρίως τη διεθνή κοινή γνώμη.
Τις προηγούμενες ημέρες συνελήφθη στο Ντιγιαρμπακίρ απόστρατος συνταγματάρχης να μεταφέρει 9.300 κιλά ηρωίνης, ενώ προχθές οι αρχές συνέλαβαν αστυνομικό που υπηρετεί στη νομαρχία Ντιγιαρμπακίρ να μεταφέρει 21 κιλά ηρωίνης. Οι δράστες της διακίνησης ναρκωτικών...έπεσαν στα δίχτυα της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών μετά από παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών. Οι αξιωματικοί της δίωξης ναρκωτικών, που παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών, έπεσαν τη μια φορά πάνω στον απόστρατο συνταγματάρχη και τη δεύτερη στον αστυνομικό που υπηρετεί στην ασφάλεια της νομαρχίας.
Να σημειωθεί ότι το 80% της ηρωίνης που διακινείται στην Ευρώπη πρoοέρχεται από την Τουρκία, οι κρατικές υπηρεσίες της οποίας έχουν κατηγορηθεί αλλεπάλληλες φορές για εμπλοκή και διευκόλυνση της διακίνησης της ηρωίνης από την Τουρκία στις χώρες της Ευρώπης.
ANF NEWS AGENCY

4 σχόλια:

  1. ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ 99/1/09) ΣΤΟ ΓΚΙΛΜΠΑΣΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΚΑΝΕ?...ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ "SON DAKIKA".
    ERGENEKON ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΜΟΠΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gölbaşı’nda çok sayıda silah ve bomba bulundu

    αποσπασμα απο το firat news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκειται για όπλα και πυρομαχικά (κυρίως) που χρησιμοποιούσαν οι τουρκικού παραστρατιωτικοί μηχανισμοί εναντίον των Κούρδων.
    Βρέθηκαν με βάση σκαρίφημα που κατέσχε η αστυνομία στο σπίτι του Ιμπραήμ Σαχίν ανώτερου αξιωματικού ε.α. που συνελήφθη πρόσφατα.

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.