16/10/10

Περικοπές δαπανών και για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια θα παρελάσουν μόνον πεζοπόρα τμήματα, ενώ δε θα υπάρχουν άρματα κι άλλα οχήματα του Στρατού. Επίσης δε θα πετάξουν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα ούτε θα καταπλεύσουν στο Θερμαϊκό πλοία του στόλου.

Αποφασίστηκε ακόμη η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην είναι τριήμερη. Ο κ. Παπούλιας (η φωτογραφία από την περσινή παρέλαση) θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς να του επιφυλαχθεί επίσημη υποδοχή, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα. Τέλος, αποφασίστηκε και η ματαίωση του επίσημου δείπνου στη Λέσχη Αξιωματικών.
http://www.agelioforos.gr

25 σχόλια:

  1. Μας αξίζουν!
    Αφού δεν τους πετάμε με τις κλωτσιές!
    Τους ψηφίσαν και θα τους ψηφίσουν πάλι οι ανεγκέφαλοι και υποδουλωμένοι Έλληνες!
    Οι Γάλλοι παρέλυσαν την χώρα τους, στηρίζουν οι γέροι τους νέους, οι νεοι τους γονείς τους...
    Οι Έλληνες με τέτοια κατοχή τι κάνουν;
    ...μας αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΚΑΡΙΑ....
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!!!!!?

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δανειστηκαμε απο το δντ για να φαει ο γαπ η παρεα του κι όλο το πολιτικο σκυλολόι. δλδ και στη περίπτωση που πουμε ότι αποδεχομαστε την εθνική προδοσια του μνημονιου δεν ερχονται τα λεφτα σε μας. σ αυτους πανε παλι. δλδ ειναι απίθανοι οι ανθρωποι και δεν τους εχουμε τιναξει τα πεταλα ακομα.
    αντε για ακομα καλυτερες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

    ΣΕΛΕΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε καλά, το σχέδιο της Ελλάδας της Μελούνας προχωράει σωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ''ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ'' ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ...ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ...ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η οικονομική κρίση είναι το πρόσχημα για την κατάργηση κάθε τι που τονώνει το αίσθημα πατριωτισμού και ασφάλειας των πολιτών και το προβάλλουν όπου τους συμφέρει, αλλιώς με την κρίση δεν θα μάζευαν όλο αυτό το σκυλολόι στη Βουλή που δεν κάνει τίποτα άλλο όλη μέρα από το να τα ξύνει...

    Θα μπορούσαν -σε αντιδιαστολή με τις στρατιωτικές παρελάσεις- να επιτρέψουν στον κόσμο να παρακολουθεί τις μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις που έτσι κι αλλιώς ακόμα γίνονται.
    Εκτός και εάν τις καταργήσουν κι αυτές εντελώς.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν θελει ο κατωτερος στρατος που θα παρελασει την ωρα εκεινη να συλλαβει ολα τα λαμογια. έτσι απλα. ένα κινημα μια επανασταση.κακό ειναι στην τελικη μετα από όσα γίνονται; ταυτοχρονα ο λαός να συλλαβει και τους άλλους και να λυσουμε το θέμα μια και εξω. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρεπει να λεμε ανοιχτα αυτά που ακουμε ολοι καθε μερα στη δουλεια στο πεζοδρομια στα μαγαζια κλπ.
    θελει ο λαός; θελει ο στρατός; κι ο στρατός λαός είναι.
    αυτός είναι κυριαρχος. οποιον θελει ανεβαζει οποιον θελει κατεβαζει. αυτο είναι δημοκρατια. και αυτο δεν είναι πραξικοπημα. είναι αποκατασταση της δημοκρατίας. διότι τώρα έχουμε πραξικόπημα που απλα έχει το όνομα της δημοκρατίας.
    τί, θα παμε να αποδωσουμε τιμές στους επισήμους; ποιους επισημους; τους τυραννους και δικτατορες; συγνώμη δημοκρατική ένσταση. και να τους πουμε απλά οτι δεν μας εκπροσωπούν πλεον και να αναγκαστουν να ανακαλέσουν εκεί εκείνη την ώρα όλες τις παρανομες καταστροφικές υπογραφες που έβαλαν. τις εβαλαν στο ονομα του λαου της ελλαδος χωρίς καμμια εξουσιοδότηση.
    αλλοιώς ας καθομαστε να μας στείλουν όλους στον άλλο κόσμο.πολυ το έχουμε μπερδεψει το πραγμα γιατι συμβιβαστηκαμε με τον απατεωνισμό. οταν τα δουμε ξεκάθαρα τα πραγματα είναι απλά. κι όλα να γίνουν πολιτισμένα.
    τώρα αν θέλουν κάποιοι να υπερασπιστουν τα λαμόγια αυτους πρεπει να τους απενεργοποιησουμε. θα τους περασουμε ευγενικά τις χειροπέδες και θα δικαστουν επί απατεωνισμώ. γιατί εμένα με πανε μεσα επειδη δεν έχω ας πουμε να πληρωσω στην εφορεια παρόλο που δεν κλέβω;
    δεν μπορει αυτοι να αποτελουν εξαιρεση αφού μας παρεδωσαν σε ξενα κακά αφεντικά εν αγνοία μας.
    καρδιά υπάρχει;
    τίμια πραγματα έξω από κάθε κομματική παρωπίδα με μοναδικό γνώμονα το πραγματικό συμφερον του λαού.
    και να μη γινει καμμια δικτατορία. δεν θέλουμε μονάρχες. να μαζευτούν πέντε τίμιοι άνθρωποι να κάνουν κυβερνηση και να έχουμε βουλή με 100 βουλευτές και πολλοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για τις πουστοπαρελασεις και τους καρναβαλους θα υπαρξουν περικοπες?
    γελοιοι υποκριτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί ρε, ελληναράδες αν παρελάσουν πεζοπόρα τμήματα ξεφουσκώνει η εθνική σας υπερηφάνια; Τα νταούλια και οι φανφάρες κάνουν τον στρατό; Κρίση, ξε-κρίση τα όπλα του στρατού δεν είναι για να τα περιφέρουμε στα πανηγύρια. Για ξυπνήστε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμη ο Εφιάλτης είναι ο 3:40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε ανώνυμε
    16 Οκτωβρίου 2010 3:40 μ.μ.
    ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ και πατριώτες και φασίστες και σωβινιστές και ρατσιστές και ότι άλλο θέλεις. Προδότες πάντως δεν είμαστε, ούτε βλάκες και ηλίθιοι να μην καταλαβαίνουμε το νόημα μιας στρατιωτικής παρέλασης. Και θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις γύρω σου λίγο και να ξυπνήσεις από το λήθαργο που σε έχουν βάλει και τα βλέπεις όλα ρόδινα κι ωραία. Και άλλωστε μια στρατιωτική παρέλαση κοστίζει ελάχιστα μπροστά στα ξενοδοχεία υπερπολυτελείας και τις σουίτες που κατακλύζει ο κ. Τζέφρυ κάθε λίγο και λιγάκι με την τεράστια κουστωδία του.
    Αν δεν θέλεις να πας στις παρελάσεις μην πηγαίνεις και άσε εμάς τους ρομαντικούς και γραφικούς να πηγαίνουμε.
    Φαντάζομαι δεν θα σε σταναχωρήσει αν καταργηθεί το μάθημα της Ιστορίας από τα σχολεία, οήτε το ότι στα σχολεία σήμερα δεν γίνεται πλέον έπαρση σημαίας (αλλωστε κι αυτή ένα πανί είναι) και δεν θα σε πειράζει που καίνε σημαίες έτσι για "πλάκα". Αλλωστε και στη Σμύρνη τι έγινε, ένας συνωστισμός στην παραλία ήταν.
    Δόξα τω θεό που υπάρχουν πολλοί σαν την Διαμαντοπούλου-Τερατοπούλου και σαν την Ρεπούσ(τ)η και σαν την Δραγώνα !!!! Να ακούμε που και που καμμιά παπαρολογία έτσι για να γελάμε λιγάκι. Δεν βαριέσε λένε και λέγανε πολλοί σαν κι εσένα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Δεν πειράζει το ένα, δεν πειράζει το άλλο, έλα μωρέ τώρα με αυτά θα ασχολούμαστε ? Αν συνεχίσουμε με την ίδια λογική "ζήτω που καήκαμε".
    Για σκέψου το λίγο και μετά συνέχισε μία από τα ίδια.....

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για ποιές παρελάσεις λέτε, εδώ δεν θα υπάρχει Στρατός σε λίγο. Κόψε ασκήσεις, κόψε βλήματα σε βολές, κόψε καύσιμα για κινήσεις , κόψε θητεία για ψήφους, κόψε, κόψε, κόψε….. και ότι περισσέψει θα πουληθεί σε στρατηγικό επενδυτή. Όπως φυσικά όλο το δημόσιο που φρόντισαν πρώτα να το ρημάξουν και τώρα ψάχνουν να το πουλήσουν όσο-όσο.
    Appo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ησυχια...
    η πατρίδα κοιμάται...

    τσελέκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @3:40

    Με την ίδια λογική ας βγεί κι ένα άγημα κι αυτό είναι...ΟΛΟ.


    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και μετά μπορούμε να συζητήσουμε για τις παρελάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανένας Σαλονικιός να μην πατήσει στην "παρέλαση". Τι να δούμε; Τους αρνητές του πνεύματος του '40; Όλα τα λαμόγια, που δεν ξέρω πόσα απ' αυτά υπηρέτησαν στον ΕΣ έστω και μια ωρα, παρατεταγμένα στην εξέδρα επισήμων; Τι να δούμε; Να τιμούν οι δειλοί τους αγωνιστές; Κάρολε; Εσύ ήσουν αντάρτης απ' τα 15 σου. Τι γίνετα τώρα; Κανείς να μην πάει στην κουτσουρεμένη τελετή, κανείς να μην πάει στην τελετή ταφής μιας κατεστραμένης χώρας με αυτούς που την σκότωσαν στην εξέδρα επισήμων. Θα είναι μια νίκη αληθινή. ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...Α ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα δεχόμουν ίσως να ανηθεί ο στρατός να παρελάσει μπροστά στους βρωμιάρηδες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαξίωση του και την κατάσταση της χώρας.
    αλλο σενάριο περνώντας από τους μπινέδες να στρεφει το κεφαλι απέναντι να κοιτά τιμητικά το λαό και το χέρι ψηλα σε μουντζα προς αυτούς και να σηκωθούν αυτόβουλα δεκα αεροπλάνα να πετάξουν και να κάνουν ακροβατικά να ενθουσιαστει πατριωτικά ο κόσμος.
    ενα αεροπλάνο να κάνει εικονική προσβολή πάνω από τους επισήμους κι αν γίνεται με τα καυσαέρια κι ενα ελιγμο να τους στείλει στον αγύριστο.
    όλος ο λαός μαζί με το στρατό να μουτζώνει και να γράφει στ αρχίδια του τους επισήμους
    τα όπλα τα πυρομαχικά ο φαντάρος δεν ειναι του κολομπινέ αλήτη πολιτικού. είναι δικά μου, ειναι τα λεφτά μου και το αίμα μου για τη τιμή και τη χώρα μου. είμαι εγώ ο ίδιος και οι γυιοί μου τα παλικάρια μου που στρατεύονται. δεν αποδίδω τιμή σε ξέκωλα ανθελληνες προδότες χειρότερες στη νιοστή κι από τα μεγαλύτερα πορνίδια και τους μςγαλύτερους πουστηδες.
    στο διάολο τους τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αηδίες ...... τους λείπουν τα καύσιμα........ Είμαστε ΖΩΑΑΑΑ,ναι ΖΩΑΑΑΑ και ΒΩΔΙΑ, μα τι ΒΩΔΙΑ (που λέει και ο Βασίλης Λεβέντης) που καταπίνουμε τέτοιες αηδίες.Για άλλα καί άλλα σας φτάνουνε ΛΑΜΟΓΙΑ....Από την Θεσσσαλονίκη Α.Λ (μετακίνηση σε νησί του ΝΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προφάσεις εν αμαρτίες!απλά βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αυτό που πάντα ήθελαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι περικοπές γίνονται για να μην κυκλοφορούν οι ΄΄πολιτικοί΄΄μας δημοσίως! Οσμίστηκαν το γιουχάϊσμα ...
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας δεχτούμε οτι οι παρελάσεις κατά τις εθνικές μας εορτές, κοστίζουν οικονομικά. Πολύ ωραία. Σας απευθύνω λοιπόν το εξής ερώτημα: Γιατί οι κάθε λογής ΠΑΕ επιδοτούνται από οργανισμούς όπως ο ΟΠΑΠ, με χρήματα Ελλήνων πολιτών (που κυνηγούν την τύχη τους) όταν οι ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ και κάθε λογής ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ και ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ που "βάφονται" ως ΟΠΑΔΟΙ μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ;;;; Μήπως ακούσατε κάτι για μια έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία αναλύεται το γεγονός οτι οι κερκίδες των σταδίων των ομαδικών αθλημάτων (στις οποίες φιλοξενούνται "οργανωμένοι" οπαδοί), αποτελούν χώρους "αλίευσης" (στρατολόγησης) κάθε λογής απελπισμένου και "καταραμένου" Νέο-Έλληνα από "σκοτεινούς κύκλους" με στόχο τη συγκρότηση ιδιότυπων αντάρτικων πόλεων; (Με τη μορφή γενικευμένων επεισοδίων κ.λπ. - Πήραμε μια ιδέα με τους νεκρούς της Marfin...)

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΚΡΑΤΟΣ-ΡΕΜΑΛΙ" ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ, ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΙΖΗΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙΣ" ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ (και καλά...) ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΠΑΤΑΛΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ "ΞΟΔΕΥΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ;;;;

    ΑΛΗΤΕΣ! ΗΛΙΘΙΟΙ! Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι! ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ! ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ! ΡΥΠΑΡΟΙ! ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ...

    Δεν γράφω τίποτα άλλο. Γιατί να "καταλαμβάνω" χρήσιμα bits και bytes του Infognomon;;;

    Με εκτίμηση,

    Κωνσταντίνος Ν. (Πάτρα)

    (Και όποιος/όποια διαφωνεί, δικαίωμά του/της.)

    Υ.Γ. Άσχετο με την ανάρτηση: Η "MILLENIUM BANK" ανήκει κατά 95% στον ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΗΚΟΟ, κ. HUSNU OZYEGIN πρώην ιδιοκτήτη της FINANSBANK που εξαγόρασε το 2006 η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Προτροπή μου είναι να ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ τις όποιες καταθέσεις έχετε από την εν λόγω τράπεζα. Αν είναι να στηρίζουμε τελικά "λαμόγια", προτιμώ εις γνώση μου και εγώ να στηρίζω τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ "ΛΑΜΟΓΙΑ". Ελπίζω να καταλάβατε το νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. για να κανει κάθε πεζοπορο ενοπλο τμημα που θα περνα μπροστα απο τους αλητες πως τους σημαδευει με το οπλο και θα σου πω εγώ. βεβαια είναι γνωστο πως δεν έχουν σφαιρες και τ αρματα όταν περνουσαν ήσαν κλειδωμενα στις κάνες αλλά σαν συμβολική κίνηση.
    κάτι πρεπει να γίνει σ αυτή την παρελαση δεν πρεπει να περασει τυπικά.
    ψυχή θέλει.
    ακομα μη ξεχναμε και τις μαθητικές παρελάσεις.
    εκει χρειάζεται ανάσταση από γονείς δασκάλους και μαθητές μαζί.
    αν δεν γινουν αυτά θα καβαλίκουν κι άλλο το καλάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ και το ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ φοβούνται! Αλλά έχουμε απόθεμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΑΣ σταματήσουμε τα λόγια και ΑΣ κάνουμε ΕΡΓΑ...! Κρέμασμα θέλουν ΟΛΟΙ πρασινομπλεκοκκινοκίτρινοι και κάθε "χρώματος"! ΗΓΕΤΗΣ θα βρεθεί να ακολουθήσει το ΛΑΟ, όταν αυτός πει το δικό του ΟΧΙ...!!!!

    Βάλια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.