11/10/10

Το κόμμα της Μέρκελ κατά των μουσουλμάνων μεταναστών


Οι δηλώσεις του προέδρου των Χριστιανοκοινωνιστών εταίρων της Άγκελα Μέρκελ, γι ατους μουσουλμάνους προκάλεσε έντονες συζητήσεις στη Γερμανία.(http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6098641,00.html)

"Είναι σαφές ότι μετανάστες από άλλες κουλτούρες, όπως η Τουρκία ή οι Αραβικές χώρες δεν μπορούν να προσαρμοστούν" είπε ο Χορστ Ζεχόφερ ζητώντας να κλείσουν γι' αυτούς οι πόρτες της Γερμανίας.

Μαζί του φαίνεται να συμφωνούν κι άλλα στελέχη της συντηρητικής παράταξης, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το 59% πιστεύει ότι η πλειοψηφία των μουσουλμάνων που ζουν στην Γερμανία δεν είναι έτοιμοι καν να αποδεχθούν το σύνταγμα της χώρας, ενώ το 60% τάσσεται κατά της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ.
http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/44392.html

6 σχόλια:

  1. ..."Είναι σαφές ότι μετανάστες από άλλες κουλτούρες, όπως η Τουρκία ή οι Αραβικές χώρες δεν μπορούν να προσαρμοστούν" είπε ο Χορστ Ζεχόφερ ...

    Άλλο ηλίθειο κατασκεύασμα χεζόφερνει στο μυαλό του, αυτός ο Ζεχόφερ, μέσα του υποβόσκει μια ματαιόδοξη Χιτλερική θεότητα που θέθελε να αφήσει πίσω του, πριν τον απόπλου του, μια ομογενή άρεια φυλη, ίσως των τραπεζιτών.

    Είναι κι αυτό ένα στοιχείο των αμόρφωτων, κυοφορούντων κτηνώδη ενστίκτα, κι αυτό γιατί? επιδεί δεν η παιδεία τους είναι ανεπαρκής και δεν αντέχει στη νοήμουσα διαλεκτική στο διάβα του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζοφερνει το μυαλο σου εσυ που αυτοαποκαλεισε δικαιοπολη.
    Ουτε το ισλαμ γνωριζεις ουτε το συστημα ουτε την ιστορια.
    Οσο απο μορφωση παπαγαλιζεις αυτα
    που σου πιπιλιζουν οι τραπεζιτες.
    Καλα θα εκανες να μεινεις στον
    Αγιο Παντελεημονα ετσι για να ευχαριστηθεις το ισλαμ.
    Και να μαθεις να σεβεσαι την επιθυμια
    των λαων της ΕΥΡΩΠΗΣ να κρατησουν τις συνηθειες τους και τις παραδοσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 10:18 π.μ.

    Και η δική σου παιδεία πάσχει άσχημα. Πήγαινε να μάθεις πρώτα ελληνικά και μετά ξαναγράφεις.

    __________________________________

    Τελικά πρέπει να σταθεροποιήσουν κάποια άποψη. Τις προάλλες, η Μέρκελ έλεγε διαφορετικά πράγματα. Μία στο σφυρί και μία στο πέταλο, ανάλογα με τα συμφέροντα της Γερμανίας(*), όπως τα βλέπει κάθε φορά.

    (*) Τουλάχιστον αυτή και το κόμμα της δρα σύμφωνα με τα συμφέροντα της Γερμανίας. Εμείς εδώ τι συμφέρον είχαμε να ισλαμοποιηθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Γερμανοί έστω και με αρκετή καθυστέρηση κατάλαβαν αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι ισλαμολάγνοι eurodhimmies σήμερα! Σε μια (χριστιανική) χώρα που οι Τούρκοι πλέον έχουν καταλάβει ολόκληρες περιοχές στο κρατίδιο Βόρειος Ρήνος-Βεστφαλία καθιστώντας τες πλήρως ανεξέλεγκτες από τη σκληρή γερμανική αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο να ζητήσει τη βοήθεια των Τούρκων αστυνομικών (!!!) http://focusuk.wordpress.com/2010/08/25/germany-to-bring-in-turkish-police-to-combat-crime-in-ethnic-community/, όπου ο πολύς Ερντογάν σε επίσκεψή του στη Γερμανία δήλωσε ότι η αφομοίωση των Τούρκων μεταναστών από τον (χριστιανικό) πολιτισμό της Γερμανίας συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας (σίγουρα αυτός γνωρίζει από τέτοια εγκλήματα!), όπου τα εγκλήματα τιμής (κυρίως από τους Τούρκους ισλαμιστές!) έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σε αριθμό http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4345459.stm, http://en.wikipedia.org/wiki/Honor_killing#Europe, όπου μια Μουσουλμάνα πολιτικός στη Γερμανία, υπουργός κοινωνικών υπηρεσιών της Κάτω Σαξωνίας απαιτεί την κατάργηση του χριστιανικού εμβλήματος του σταυρού στις αίθουσες σχολείων κ.λπ. (αυτό θα πει ανεκτικότητα!) http://www.jihadwatch.org/2010/04/german-muslim-pol-wants-crucifix-ban.html, κ.λπ., κ.λπ. κ.λπ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που υπάρχει και μια Μέρκελ που, έστω και δειλά, τολμά να πει την αλήθεια και να συμπαρασταθεί http://www.jihadwatch.org/2010/09/germany-merkel-to-speak-at-event-honoring-motoonist-kurt-westergaard.html ενόψει της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ στοιχειωδών ανθρώπινων ελευθεριών από τους ισλαμοφασίστες που έχουν κατακλύσει ως μετανάστες την Ευρώπη!
    Διαβάστε εδώ http://www.jihadwatch.org/2010/10/the-west-is-in-a-war-of-ideas-against-political-islam-if-free-speech-is-not-protected-in-europe-were.html τι έχει να πει για το δυσοίωνο μέλλον της Ευρώπης μια Σουδανή πρώην μουσουλμάνα, η Ayaan Hirsi Ali, που την κοπάνησε άρον άρον από την Ευρώπη ύστερα από απειλές για τη ζωή της! Κατά τ' άλλα, οι υπόλοιποι κοιμούνται τον ύπνο του Δικαίου-πολη!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι σαφές πως μόλις το μουσουλμανικό στοιχείο αποκτήσει την πλειοψηφία πληθυσμιακά θα κάνει αυτό που λέει η φωτογραφία και μάλιστα με τους ίδιους τρόπου που έγινε και στην Αφρική ...

    Οσοι δεν το πιστεύετε όσοι δεν θέλετε να το πιστέψετε δικαίωμά σας αναφέρετο αλλά προσωπικά θα ήθελα να μου δώσουν τα στοιχεία τους (τι λέω τώρα)ώστε όταν θα έρθει η ώρα που θα συγκρουστούμε για να επιβιώσουμε να μη τους υπερασπιστεί κανείς δικός μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πιος λοιπόν δεν είναι Μουσουλμάνος, πέρα από τη σχιζοφρένεια που τον δέρνει? αφού του τσούζει όταν τον καλούν να πληρώσει σε αργύρια τους μόχθους και τους κόπους που αποταμιεύει? και κάθε τόσω και σαν άτομο ή σαν ενώτητα πολιτών απομιζείται από τους τραπεζίτες?

    Κι όπως αν δεν υπήρχε ο εμφύλιος στην Ελλάδα δεν θα είχαμε μεταναστευτικό κίνημα προς άλλες χώρες, έτσι κι λαοί της ανατολής δεν θα μεταναστεύαν προς άλλες χώρες αν το ΝΑΤΟ για τα συμφέροντα των τραπεζιτών με αιχμή το Ισραήλ δεν πρόσβλεπε στα ενεργειακά τους αποθέματα, αλλά ακόμα κι ο σχιζοφρενείς δαγκώνεται στη σκέψη όταν λογικά κι ισότημα τον συζητάς, σ΄ αντίθεση με τους απολίτιστους, που έχοντας δυσεπίγνωση τως πολιτιστικών αξιών που νομίζουν ότι κατέχουν, αισθάνονται ανασφαλείς στην επικοινωνία τους με άλλους πολιτισμούς.

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ φταίνε οι Μουσουλμάνοι ΚΑΙ για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα ή ΑΚΟΜΑ και για το ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ χρέος της Ελλάδας ΚΑΙ στους ιδιώτες Γάλλους και Γερμανούς τραπεζίτες του Δ.Ν.Τ῾? πως δηλαδή να μη πετάξουν τη μελάνη τους ο ένας για τους Ρωμά κι ο άλλος για τους Μουσουλμάνους, προσφέροντας λίγη αθερίνα για μεζέ στους πεινάλεους τώρα π΄ αρχίσουν τα "καζάνια" τους να "βράζουν".

    Μα θα μου πείς για τέτοια ποταπά θέματα

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    θα καταναλώνουμε φαιά ουσία,

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    προέχει η ορθογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.