15/10/10

ΠΓΔΜ: Αντιδράσεις Αλβανών, για τα αντιαλβανικά συνθήματα και το κάψιμο αλβανικής σημαίας από Σέρβους χούλιγκαν στη Γένοβα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην πρεσβεία της Σερβίας στα Σκόπια θα πραγματοποιήσουν αύριο αλβανικές μη κυβερνητικές οργανώσεις εξαιτίας των αντιαλβανικών συνθημάτων και το κάψιμο της αλβανικής σημαίας από Σέρβους χούλιγκαν στη Γένοβα, στον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα της Σερβίας με την Ιταλία.

Εκπρόσωπος αλβανικών μη κυβερνήσεων οργανώσεων στην ΠΓΔΜ δήλωσε ότι η σερβική κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη απ΄ όλους τους Αλβανούς για το αντιαλβανικό μένος που επέδειξαν οι Σέρβοι χούλιγκαν στη Γένοβα.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες για τον ίδιο λόγο πραγματοποιήθηκαν χθες στα Τίρανα και την Πρίστινα.

Στα Τίρανα περίπου 150 νεαροί Αλβανοί συγκεντρώθηκαν μπροστά από την πρεσβεία της Σερβίας και έκαψαν σερβική σημαία. Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Πρίστινας πραγματοποίησαν περίπου 200 Αλβανοί φοιτητές.
http://www.e-typos.com

10 σχόλια:

  1. Oi Aλβανοι γιατι διαμαρτυρονται.
    Στην ΕΥΡΩΠΗ ουτε στα Βαλκανια εχουν καμμια δουλεια την καταγωγη τους την ελκουν απο την Ασια.
    Ας διαβασουν λιγο τον Αριανο θα ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥς ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΡΕΙΟ στη μαχη στα Γαυγαμηλα . Τον μεσαιωνα ηρθαν σαν πλιατσακαδοροι στην ευρωπηΡωτηστε εμας τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ τους γνωριζουμε. Σας θυμιζει κατι ο ΣΤΡΑΒΩΝ ο ιστορικος σας για τις Αλβανικρς πυλες στην ΚΑΣΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα περί αλβανίας του Καυκάσου (βορειοανατολική Υπερκαυκασία)είναι γνωστά. Μάλιστα σε παλίμψηστο χειρόγραφο της Ιεράς Μονής Σινά, βρέθηκε κείμενο που θεωρείτε η αρχαιότερη διασωθείσα μορφή του αλβανικού αλφαβήτου (Οι κώδικες Sin. Geo. N.13 και Sin. Geo. N.55). Αναφορά γι' την περιοχή κάνει και ο Διονύσιος ο Αλικαρνασεύς αλλά και ο Ιουστίνος. Περισσότερο βέβαια αναφέρονται οι αρμένικοι χρονογράφοι. Το ζητούμενο είναι άλλο: Πώς θα αποφευχθεί ο Γ' Βαλκανικός πόλεμος, στον οποίο η συμμετοχή της Ελλάδας είναι μοιραία; Και κυρίως το ερώτημα είναι σε ποια θάλασσα θα πετάξουμε τους αλβανούς; Στο Αιγαίο, στο Ιόνιο ή στην Μαύρη Θάλασσα;
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωστε οι αδελφοί μας σέρβοι έχουν πρεσβεία στα σκόπια;;;;(ρητορική η ερώτηση)Καλά να πάθουν,σε λίγο θα μείνουν τόσοι λίγοι που θα χωράνε στην σκιά μιας σλίβας(απο το σλιβοβίτσα δλδ δαμασκηνιά).Οι αδελφοί μας σέρβοι ... κατά περίπτωση...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί τέλους και μια πολιτιστική ενέργεια με ουσία

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&pubid=37276948

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΗ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ 16 Οκτωβρίου 2010 8:51 π.μ. ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. //"Ωστε οι αδελφοί μας σέρβοι έχουν πρεσβεία στα σκόπια;;;;"
    Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).
    16 Οκτωβρίου 2010 8:51 π.μ.//
    ------------------
    Γιατί, νομίζεις ότι εμείς δεν έχουμε πρεσβεία στα Σκόπια μικρέ ;;;
    Να σου στείλω διευθύνσεις και τηλέφωνα;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Τζίμη : Οχι δεν εχουμε πρεσβεία .Εσυ που τα ξερεις ολα ψαξε να βρείς πως το λενε το γραφείο μας στα σκόπια.Από Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).Και μικρό να πείς τον πατέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έχουμε πει κι άλλη φορά απ' αυτό το μπλογκ, ότι πρεσβεία ΔΕΝ έχουμε στα σκόρπια. Έχουμε όμως Γραφείο ΣΥΝΔΕΣΗΣ. Δηλαδή ΕΝΑ κλιμάκιο πιο κάτω από την πρεσβεία.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά μου, οι άνθρωποι που υπηρετούν εκεί είναι διπλωμάτες και διοικητικοί του ελληνικού ΥΠΕΞ και έχουν διπλωματική ασυλία όπως όλοι οι άλλοι διπλωμάτες των πρεσβειών των άλλων χωρών, με διπλωματικά αυτοκίνητα, διπλωματικό ταχυδρομείο και όλα τα υπόλοιπα.

    Ο τίτλος σας πειράζει ή η ουσία;
    Έτσι φαίνεται να πιστεύετε ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις αντιπαλεύουν πραγματικά τους σκορπιανούς και δεν τους αναγνωρίζουν ως κράτος.
    Ενώ το μόνο που δεν τους αναγνωρίζουν ΑΚΟΜΑ είναι το όνομα αποκλειστικά και όχι η υπόσταση του κράτους τους.
    Άλλωστε και οι σκορπιανοί έχουν δική τους πρεσβεία στην Αθήνα αφού έχουμε μαζί τους κανονικές διπλωματικές σχέσεις με επαφές υψηλού επιπέδου (πρωθυπουργών, υπουργών κλπ).

    Και είναι θέμα χρόνου κάποια από αυτές τις καραγκιοζοκυβερνήσεις μας να τους αναγνωρίσει και το όνομα και μαζί να αλλάξει ο τίτλος από Γραφείο σε Πρεσβεία.

    Εάν δεν τους αναγνωρίζαμε ως χώρα, δεν θα δεχόμαστε ούτε τα διαβατήριά τους όταν έρχονται στην Ελλάδα που γράφουν φαρδιά πλατιά "Μακεδονία", ούτε τα εμπορικά τους έγγραφα που συνοδεύουν τα προϊόντα τους !!!

    Σε χώρες που δεν αναγνωρίζουμε είτε επειδή δεν θέλουν αυτές, είτε επειδή δεν θέλουμε εμείς (Β/Κορέα), δεν έχουμε εκεί ούτε κλητήρα.
    Για να μη πω για τα κατεχόμενα της Κύπρου...

    Ξυπνάτε!!!
    (ή μάλλον, κοιμηθείτε βαθύτερα)
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζίμη ηρέμησε. Συζήτηση κάνουμε.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.