16/9/18

Οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν τις πολιτείες με υψηλή φορολογία


Στις 6 Σεπτεμβρίου, το Cato δημοσίευσε τη μελέτη μου με τίτλο “Tax Reform and Interstate Migration” (Φορολογική μεταρρύθμιση και διαπολιτειακή μετανάστευση).
Ο ομοσπονδιακός φορολογικός νόμος του 2017 αύξησε το φορολογικό βάρος διαβίωσης σε πολιτείες με υψηλή φορολογία για εκατομμύρια ανθρώπους. Θα λειτουργήσει άραγε αυτός ο νόμος ως παρακίνηση αυτοί οι άνθρωποι να καταφύγουν σε πολιτείες με χαμηλότερη φορολογία;
Για να αναζητήσει ενδείξεις, η έρευνα εξετάζει τα τελευταία δεδομένα της φορολογικής αρχής (IRS) και επιστημονικές μελέτες με θέμα τη διαπολιτειακή μετανάστευση.
Για κάθε πολιτεία, η μελέτη υπολόγισε τον ρυθμό εγχώριας εισροής προς εκροής ανθρώπων για το 2016. Οι πολιτείες που χάνουν πληθυσμό έχουν αναλογία μικρότερη από το 1. Οι πολιτείες που κερδίζουν πληθυσμό έχουν αναλογία μεγαλύτερη από το 1. Η αναλογία της Νέας Υόρκης είναι 0,65, που σημαίνει πως για κάθε 100 κατοίκους που αποχώρησαν, μόλις 65 εγκαταστάθηκαν εκεί. Η αναλογία  της Φλόριδας είναι 1,45, πράγμα που σημαίνει ότι 14 άνθρωποι μετεγκαταστήθηκαν εκεί για κάθε 100 που έφυγαν.
Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.