13/9/18

Ανάβουν φωτιές στη Θράκη για τις Μουφτείες

Σκηνικό έντασης επιχειρούν να στήσουν στη Θράκη όσοι υιοθετώντας τις ακραίες φωνές για τα θέματα της μειονότητας, ζητούν την κατάργηση των νομοθετικών πρωτοβουλιών που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα για το θέμα των μουφτήδων και των Μουφτειών, με επίσημο αρωγό την τουρκική κυβέρνηση. Το θέμα παραμένει ψηλά στην ατζέντα της Άγκυρας, εφόσον έχει προσωπικό ενδιαφέρον ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν, που ήγειρε το ζήτημα της εκλογής των μουφτήδων και αναγνώρισης των ψευτομουφτήδων στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Αλ. Τσίπρα στις Βρυξέλλες.
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χ. Ακσόι αλλά και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ, κατηγόρησαν την Ελλάδα για παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης και ζήτησαν την ανάκληση του Προεδρικού Διατάγματος για τις Μουφτείες, υιοθετώντας φυσικά τη σκληρή ρητορική των ακραίων παραγόντων της μειονότητας.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Πολύ θα το χαιρόμουν να βρίσκονταν ένας με γόνατα και να σας κρεμάσει εσάς τους συριζαιους που το μόνο που κάνετε είναι να ξεπουλατε την χώρα! Ανίκανοι να κυβερνησετε! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.