6/9/18

Οι εθνομηδενιστές και οι ανθέλληνες θέλουν να ξηλώσουν την ιστορική και εθνική μας συνείδηση - Δεν θα το καταφέρουν, δεν θα τους αφήσουμε

11 σχόλια:

  1. Οι ανθέλληνες και εθνομηδενιστές είναι θύματα μιας μεγάλης προπαγάνδας που έχει ξενικήσει εναντίον μας από τον ενδέκατο αιώνα, όταν οι Γερμανικές ορδές κατέσφαξαν τον Ελληνισμό της Ιταλίας. Από τότε η Δύση παράγει απάτες και ψέματα σχετικά με την ιστορία και ταυτότητά μας.

    Το πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της Μεσογείου και της Ευρώπης υπήρξε Ελληνικό για περισσότερο από δέκα χιλιάδες χρόνια, μέχρι το 1204.

    Ο μεγαλύτερος λαός επίσης των περιοχών αυτών από πλευράς ποσότητας υπήρξε ο Ελληνικός μέχρι τον 13ο-15ο αιώνα περίπου.

    Παρά τις τρομακτικές γενοκτονίες σε βάρος μας από τον 11ο μέχρι τον 21ο αιώνα, εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική έχουν Ελληνικές ρίζες και μεγάλη δίψα να επιστρέψουν στα καλά έργα των βιολογικών και πνευματικών προγόνων τους.

    Ο 21ος αιώνας είναι η Εποχή της Ανασύνθεσης τους Μεγάλου Ελληνικού θαύματος, δηλαδή η εποχή της μεγάλης ελπίδας για την ανθρωπότητα. Το μέλλον της Ευρώπης, μαζι με τη Ρωσία, των ΗΠΑ και του Ισλάμ είναι ο Ελληνισμός δηλαδή η επιστροφή στον Μεγάλο Πολιτισμό. Μαζί με τους αδελφούς Μεγάλους Πολιτισμούς των Περσο-Ινδών και των Κινέζων η ανθρωπότητα θα βρει το δρόμο που της αξίζει.

    Αρκετά ζήσαμε στους αιώνες των διχασμών και των γενοκτονιών. Οι αγριάνθρωποι των δασών και των ερήμων που έφεραν το σκοτάδι και της ακραίες ιδεολογίες, καιρός είναι να μπουν στο κλουβί του δαμασμού και της εξημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Agree! But first we have have to tell the world who we are and way they dark forces are after us.
      We had the chances to do it;
      First with the memorandum about the debt (why) and with Skopje and the Macedonian identity (who). Bad leadership failed to see the opportunity.

      Διαγραφή
    2. Ορδές είναι οι στρατοί απο την κεντρική Ασία και ο όρος αναφέρεται σε Τούρκους και Μογγόλους.
      Έχεις στείρο αντιγερμανισμό το καταλαβαίνω εως ένα βαθμό αλλά είσαι τυφλομένος αφήνεις τεράστια κομματια ιστορίας έξω π.χ. να αναφέρω σε κατακτήσεις μαζι με τους Οθωμανούς και τους Βενετούς ως τελευταίους και τι σχέση έιχαν με την πρώτη άλωση. Εφόσον διαβάζεις ιστορία θα έπρεπε να ξέρεις οτι σε πάλε ποτε ελληνικά μέρη δεν κατοικον Γερμανοί αλλά Άραβες, Σλάβοι και Τούρκοι εκεί υποθέτω οτι μας έκαναν καλές προσφορές για τα σπίτια και φύγαμε ή είναι εντάξει επειδή δεν έιναι Γερμανοί;

      Διαγραφή
  2. Φοβερή σύνθεση σε εικόνες, μπράβο στον άνθρωπο που το έφτιαξε.
    Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, εμείς τα κόκκαλα και οι στάχτες που έμειναν από το παρελθόν στα τελευταία 200 ετη έχουμε φτιάξει πάλι μια ιστορία και πολιτισμό που όμοιό του δεν έχει φτιάξει καμία άλλη μεγάλη η μικρή χώρα στον πλανήτη. Αυτός είναι και ο λόγος που πρόσφατα ψηφίστηκε ο λαός μας ως ο περισσότερο αγαπητός σε όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σύνδεσμος αναφέρεται σε προορισμούς και όχι σε αγαπητούς λαούς. Η Σαντορίνη και τα Νησιά είναι όντως πανέμορφα.

      Διαγραφή
    2. Το κείμενο λέει best countries, favourite countries. Ο πρώτος παράγοντας σε κάθε χώρα είναι ο ανθρωπος, τα έργα του. Τα τοπία χωρίς τα ανθρώπινα έργα πάνω τους δεν κερδίζουν πρώτες θέσεις.

      Διαγραφή
    3. Αν ψηφήσω την Πόλη για καλύτερο τουριστικό προορισμό τότε οι πιο αγαπητοί άνθρωποι για εμένα θα είναι οι Τούρκοι;

      Διαγραφή
    4. Αν ψηφίσεις Πόλη θα είναι οι Έλληνες, διότι αυτοί έφτιαξαν οτι σημαντικό υπάρχει στην Πόλη, και αυτοί επέλεξαν να κάνουν εκεί την Πόλη.

      Διαγραφή
  3. την 1η θέση και το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς «The World’s Top 100». Συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του αναγνωστικού κοινού απ’ όλες τις κατηγορίες για τα Ελληνικά Νησιά, με το ποσοστό να φθάνει το 95,63 %, γεγονός που προκάλεσε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των προσκεκλημένων στην εκδήλωση· την 2η θέση ως η καλύτερη/πιο αγαπημένη χώρα παγκοσμίως (κατηγορία Best countries / Favourite countries).

    https://www.cnn.gr/taksidi/protaseis/story/145482/pagkosmia-protia-gia-tin-ellada-ta-ellinika-nisia-stin-koryfi-toy-kosmoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ τους πολλους ...αγαπητικους η βοσκοπουλα θυμιζει την αραχνη Ταραντελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.