30/5/19

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία σε φιλικό απόψε στην Αττάλεια!


Δυνατό τεστ για την Εθνική ομάδα πριν από το σπουδαίο ματς με την Ιταλία, καθώς αντιμετωπίζει στην Αττάλεια την Τουρκία (21:00), με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει την ευκαιρία για δοκιμές

Πρόβα τζενεράλε όχι, δυνατό τεστ ναι!

Την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε κανονικές συνθήκες αγώνα, έπειτα από αρκετές μέρες προπονήσεων και αγωνιστικής απραξίας, θα έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στην Αττάλεια (21:00) σε φιλική αναμέτρηση την Τουρκία του Σενιόλ Γκιουνές.

Μπορεί πολλοί να θεωρούν την αναμέτρηση ως μία τελευταία πρόβα πριν από το σπουδαίο ματς με την Ιταλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 8 Ιουνίου, αλλά οι απουσίες που έχει ακόμα στο ρόστερ του ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής δεν κατατάσσουν το παιχνίδι ως τέτοιο.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές, που αυτομάτως παίρνουν θέση στην ενδεκάδα και ως εκ τούτου είναι πολύ δύσκολο η εικόνα της Εθνικής να έχει ομοιότητες σε σχέση με το παιχνίδι των προκριματικών με την Ιταλία.

Αυτοί είναι οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, ο βασικός αμυντικός χαφ, Ζέκα και ο Δώνης, που οι εμφανίσεις του στα ματς με Λιχτενστάιν και Βοσνία είναι πολύ πιθανό να του χαρίσουν μία θέση στους πρώτους 11 του Άγγελου Αναστασιάδη.

Οι επικρατέστεροι (πιθανότατα σε σύστημα 4-2-3-1) είναι: Πασχαλάκης ή Βλαχοδήμος για την εστία, με τον Σταφυλίδη ή τον Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Μαυρία δεξιά, ενώ Κουρμπέλης και Σιόβας θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σάμαρης και Μπουχαλάκης, ενώ ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο. Οι Μασούρας, Κολοβός και Μπακασέτας διεκδικούν τις δύο θέσεις των εξτρέμ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κουλούρης.

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο:

  1. Η Πατρίδα είναι πάνω από Ποδόσφαιρο επομένως άν ήταν σόφρωνες ποτέ δέν θα έπαιζαν 'φιλικό' με τους παραβάτες της Πατρίδας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.