30/5/19

Μην τα κάνετε χειρότερα με βλακώδεις δηλώσεις - Κάλυψη Γεροβασίλη σε αρχηγό ΕΛ.ΑΣ : Με εντολή μου πήγε στη συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ

Η υπουργός λέει ότι πήγε με εντολή της στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ανδρικόπουλος

Ούτε τη στοιχειώδη… ευρηματικότητα για να απαντήσει σχετικά με την παρουσία του αρχηγου της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε η Ολγα Γεροβασίλη.
Σχεδόν 24 ώρες μετά τα απανωτά δημοσιεύματα για τους εναγκαλισμούς του αρχηγού της Αστυνομίας, Αριστείδη Ανδρικόπουλου, αλλά και του αρχηγού του Λιμενικού με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να… μιλήσει.
Όπως είπε ήταν εκεί με εντολή δική της, όπως και στον έλεγχο που έκανε σε εκλογικά κέντρα τις προηγούμενες μέρες, καθώς και η παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος στην συγκέντρωση του κ. Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη.
Δηλαδή η κ. Γεροβασίλη, θέλοντας να καλύψει τον «Συριζαίο» αρχηγό της Αστυνομίας που πήγε με πολιτική περιβολή στη συγκέντρωση, είπε ότι τον έστειλε η ίδια.

Αραγε η υπουργός τον είχε στείλει και σε άλλες τρεις τουλάχιστον συγκεντρώσεις του πρωθυπουργού;
Και τον έστειλε λέγοντάς του ότι δεν έπρεπε να πάει με τη στολή του αλλά με πολιτικά; Του είπε μάλιστα να πάει κάτω από το βήμα του πρωθυπουργού όπου βρίσκονταν όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να αγκαλιάζεται μαζί τους;
Και τι είδους εποπτεία των μέτρων της τάξης είναι αυτή με πολιτικά και στο βήμα του πρωθυπουργού όταν οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται περιμετρικά των συγκεντρώσεων;
Πρόκειται για προφάσεις εν αμαρτίαις από την κ. Γεροβασίλη οι οποίες εκθέτουν ακόμη περισσότερο τους δύο αρχηγούς.
Μπορεί να έχουν όποια πολιτικά φρονήματα επιθυμούν, όμως δεν είχαν καμιά δουλειά να βρίσκονται σε καμιά κομματική συγκέντρωση και μάλιστα χωρίς τη στολή τους.
Ο σάλος που έχει προκληθεί, στις τάξεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού είναι μεγάλος. Ανώτατοι αξιωματικοί πνέουν μένεα κατά των αρχηγών για την εικόνα «κομματικοποίησης» των Σωμάτων που εμφανίστηκε.
Και η καθυστερημένη αντίδραση της κ. Γεροβασίλη δείχνει ότι βρίσκονται σε αποδρομή και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δεν μπορούν να ψελλίσουν ούτε μια σοβαρή δικαιολογία.
Πηγή: Το Βήμα

3 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.