25/10/10

Ιράν: Κλείνουν τμήματα διδασκαλίας «πολύ δυτικών» μαθημάτων

Το Ιράν δεν θα επιτρέψει στα Πανεπιστήμιά του να αρχίσουν τη διδασκαλία ορισμένων κλάδων μαθημάτων που κρίθηκε ότι είναι πολύ "δυτικά" και τα υπάρχοντα πανεπιστημαικά τμήματα με τέτοιου είδους μαθήματα θα αναθεωρηθούν, ανακοινώθηκε την Κυριακή από ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου Παιδείας.

"Θα διακοπεί η συνέχιση 12 κλάδων μαθημάτων στον τμήμα κοινωνικών επιστημών όπως είναι τα μαθήματα που σχετίζονται με το νόμο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη διοίκηση, την κοινωνιολογία, τη φιλοσοφία, την ψυχολογία και τις πολιτικές επιστήμες και τα τμήματα αυτά θα αναθεωρηθούν και θα ανανεωθούν", δήλωσε συγκεκριμένα ο Αμπολφαζί Χασανί μιλώντας στην εφημερίδα "Αρμαν".

"Το περιεχόμενο αυτών των επιστημών βασίζεται αποκλειστικά στη δυτική κουλτούρα. Η ανανέωση των μαθημάτων αυτών στα τμήματα όπου διδάσκονται έχει στόχο να τα κάνει όσο γίνεται πιό συμβατά με την ισλαμική διδασκαλία" πρόσθεσε ο κ. Χασανί.

Ο ίδιος ανέφερε κατηγορηματικά ότι σε όλα τα ιρανικά πανεπιστήμια θα κλείσουν τα υπάρχοντα τμήματα διδασκαλίας αυτού του είδους των μαθημάτων μέχρι να γίνει η ανανέωσή τους και η προσαρμογή τους στους ισλαμικούς κανόνες και επανάλαβε την πάγια θέση των σκληροπυρηνικών κυβερνώντων της χώρας ότι η Δύση προσπαθεί να ασκήσει την επιρροή τους στους ιρανούς νέους εισάγοντάς τους στον "παρακμιακό" πολιτισμό της.
http://www.naftemporiki.gr

11 σχόλια:

  1. Ο Φασισμος με οιαδηποτε χροια ,ητε Σοβιετικου τυπου,ητε Κινεζικου,ητε
    Ισλαμικου τυπου,ητε Δυτικου τυπου,
    ειναι μια καλοπροσεγμενη μεθοδος για στηψιμο του ανθρωπινου παραγοντα ,με οιαδηποτε δικαιολογια
    και ανθρωπινη ψευδαισθηση, με σκοπο
    την διαχειρηση του πλουτου,Γης και ανθρωπων,με το λιγοτερο δυνατο κοστος.Το ζητουμενο ειναι ποιος ειναι ο ...μαεστρος και μη μου πειτε ο...εβραιος διοτι τοτε εχω καθε δικαιωμα να σας αποκαλεσω βαθεια νυχτωμενους.Η Οικονομια ειναι μονο ενα διαχειριστικο εργαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ετσι, αυτη η καταραμενη Δυση και η Αναγεννηση φταιει για ολα.

    Ρασοφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ sterg

    "διοτι τοτε εχω καθε δικαιωμα να σας αποκαλεσω βαθεια νυχτωμενους"

    Και εγώ να αποκαλέσω εσένα ΨΕΥΤΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.
    Με βούλα και περγαμηνές!
    Άσε που τα λόγια ενός αποδεδειγμένου ΨΕΥΤΗ δεν έχουν καμία μα καμία αξία.....

    ΥΓ:
    Ρώτησε με, γιατί σε αποκαλώ ΨΕΥΤΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό θα είναι πράγματι κάτι αρνητικό εάν τελικά υιοθετηθεί στην ιρανική εκεπαίδευση.
    Αλλά μήπως και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτοί που προτείνουν να δούμε τα πράγματα στην Παιδεία μέσα από το πρίσμα του εβραιο/χριστιανισμού;
    Ή ακόμα χειρότερα, μέσα από το άλλο πρίσμα του εθνομηδενισμού;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI μουλαδες Χομεινιδες σε ενα βραδυ τους εκαναν απο Περσες ιρανους χαλαρα ,τελικα τι γεινανε οι περσες εξαφανιστικαν ,να τι κανει το ισλαμ.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ sterg ΕΚΤΟΣ ΑΠO ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ EXEIΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΖΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Η ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΆΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΣΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ sterg
    Το ζητουμενο ειναι ποιος ειναι ο ...μαεστρος και μη μου πειτε ο...εβραιος διοτι τοτε εχω καθε δικαιωμα να σας αποκαλεσω βαθεια νυχτωμενους.Η Οικονομια ειναι μονο ενα διαχειριστικο εργαλειο.
    25 Οκτωβρίου 2010 9:40 π.μ.

    Αν την «βούρτσα» την λέγανε οικονομία τότε είσαι ένας εξαίρετος διαχειριστής εργαλείου.
    Πρόσεχε μην μπερδέψεις την βούρτσα.



    ο υπομονετικά κρατών σημειώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η CIAωνιστική (με γνωστούς και άγνωστους) προπαγάνδα καλά κρατεί στην Ελλάδα.

    Πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» υποκινούμενες από CIA και εβραίους της Αμερικης.

    Το κέντρο της Αθήνας αίφνης γέμισε με πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» που είχαν ράψει το στόμα τους. Στα δε Εξάρχεια, εκεί να δείτε... Τίγκα στην αφίσα! Είναι να απορεί κανείς που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα και πως συνεργάζονται κάποιοι στην προαναφερόμενη περιοχή (άντρο των αριστεριστών και των αντιεξουσιαστών) με συμφέροντα εμφανώς υποκινούμενα από την CIA...αλλα και CIAωνιστικές οργανώσεις των ΗΠΑ. Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για το ποιοί υποκινούν τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης στο κέντρο της Αθήνας. Οι Ιρανοί "αντικαθεστωτικοί" (φαντάσματα του τρομοκράτη του Ιρανικου Λαού Σάχη), έχουν εδώ και καιρό κατασκηνώσει στα Προπύλαια, μοιράζοντας υλικό στους περαστικούς, χωρίς κανείς να έχει ζητήσει την απομάκρυνσή τους.

    Πριν λίγες ημέρες, στο χώρο διοργανώθηκε συναυλία, με την παρουσία αριστεριστών που μοίραζαν έντυπο υλικό, αλλά και στελεχών ΜΚΟ. Την ίδια ώρα, ο Δρούτσας καταφέρθηκε κατά του Ιράν, λίγο καιρό μετά το πάγωμα των καταθέσεων ιρανικής τράπεζας στην Αθήνα, υπόθεση για την οποία σας ενημερώσαμε σε αποκλειστικό μας ρεπορτάζ. Η Αθήνα συμμετέχει ενεργά στις εχθρικές κατά του Ιράν ενέργειες, παρέχοντας διπλωματική στήριξη. Λίγες ημέρες πριν, εστάλη από το ΥΠΕΞ δελτίο Τύπου με τίτλο «απειλές σε πρεσβείες μας από ιρανική οργάνωση»...
    Από τη μία προβοκάτσια στην άλλη! Η κυβέρνηση-ορντινάντσα της Αθήνας, αποδεικνύεται πραγματικά αδίστακτη! Κάποιοι μας σέρνουν σε περιπέτειες! Και ακολούθησε η δήλωση του επικεφαλής του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που με αφορμή την απεργία πείνας (ακούμε για τέτοιες δεκαετίες τώρα, ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα...) Ιρανών στα Προπύλαια, επτά εκ των οποίων ράψανε τα στόματά τους. Όλα αυτά, στο πλαίσιο της υπονόμευσης του αντισιωνιστικού καθεστώτος της Τεχεράνης, που αποτελεί καρφί στο μάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κι όμως και πάλι η χώρα μας και η υποτελής στη Νέα Τάξη κυβέρνησή της, ακολουθούν μια ολισθηρή ατραπό, αποξενώνοντας τη χώρα από ενα δις κόσμο. Και αυτό, παρά την αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική τους ονομασία, από τη Συρία.


    Σκορπιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που ζητούν "ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ" ανήκουν στους εθνομηδενιστές.
    Οι οποίοι έχουν επικρατήσει έναντι όσων από άμβωνος ζητούν να το δούμε και λίγο ...εβραιοχριστιανικά!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ΑΠΕΛΛΗ

    Μην βαζεις μονοκοπανια τοσο αερα στον sterg.
    Θα τον χασουμε κι αυτον οπως χασαμε και την "κορασιδα".
    (Θα τον χασουμε σαν sterg δηλαδη. Οχι οτι θα σταματηση να γραφη παπαριες ανωνυμα ή με αλλα ψευδωνυμα αλλα να, εμενα μου αρεσει το συγκαταβατικο "sterg").
    Και αντε να τρεχουμε στο γραφειο του εισαγγελεα να τον βρουμε οπως κανουμε τωρα με την "κοπελια" που περιμενει απ' οξω απ' το εισαγγελικο γραφειο καραουλι τον Καυκασιο.
    Και μετα ποιος θα μας μεινη;
    Ο Σιδηρουντιος; ή ο "φιλοσοφος ακαδημαϊκος" εκ πλατειας Τραφαλγκαρ; Γιατι οι Δημοκερατος-ΜΠΡΟΥΝΟ-BRUNO-Aegeanhawk εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας μαζι με την "κοπελια".
    Ειναι ολοι μαζεμενοι στο γραφειο του εισαγγελεα για να παραστουν λεει, ως .....πολιτικη αγωγη.




    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    εθνοκτονους/γενοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Ο παπατζης Λουτρακιου βοηθαει νυχθημερον στις αφισοκολησεις στα Εξαρχεια υπερ των "πολιτικων προσφυγων" ή και κατακαθια της χουντας του Σαχη.
    Τι φτωχα παιδακια.
    Ο Αραψ Σπιλγκμπεργκ τους γυριζει και σηριαλ στο Χολλυγουντ με τιτλο:
    "Πλαγιασα με τον Αχμι για τα δικαιωματα της καταπιεσμενης γυναικας του Ιραν".
    Το καλοκαιρι θαχουμε επαναληψεις και την καινουρια σαιζον η συνεχεια του σηριαλ θα ειναι: "Πλαγιασα με τον Χοσνι για τα δικαιωματα της Αιγυπτιας Κλεοπατρας" κοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ο Χίτλερ επέτρεπε την διδασκαλία μόνο ... γερμανικών επιστημών. Ο Άχμι έχει για προσκεφάλι το "Mein Kampf".

    Δεν είναι απλώς ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Μιμείται την χιτλερική Γερμανία. Ο φανατισμός τους έχει εντελώς στραβώσει. Κι ας φτιάχνουν πυρηνικά εργοστάσια. Τόσο το χειρότερο. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ο Χίτλερ είχε πυρηνικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.