16/10/10

Μια ερώτηση προς τους "αποκαλυπτικούς"

Το διπλανό έγγραφο, υποτίθεται ότι είναι από το γραφείο Στρατιωτικής Συνεργασίας των ΗΠΑ.Στη δεύτερη γραμμή λέει: "APO NEW YORK".Σας λέει κάτι;
Το ...απόρρητο έγγραφο, έχει οδηγίες του γραφείου στρατ.συνεργασίας προς τη CIA, DIA και το κακό συναπάντημα.
Τέλος πάντων, ας μη μιλήσουμε για την ουσία, θα τα πούμε μια άλλη φορά, αναλυτικά και τεκμηριωμένα, όπως πάντα.Αλλά, ας υποθέσουμε ότι το έγγραφο είναι αληθινό.
Να κάνουμε μια απλή ερώτηση; Τη δουλειά έχει η υπογραφή του Ανδρέα Παπανδρέου στο έγγραφο της Αμερικανικής υπηρεσίας, που έχει έδρα NEW YORK και ημ/νία Αύγουστος 74 (ο Ανδρέας ήταν στην Ελλάδα, αλλά υπέγραφε έγγραφα της CIA, DIA, NSA κλπ, που εκδίδονταν στην Αμερική και είχαν οδηγίες πώς να αντιμετωπιστεί ο ...Ανδρέας;;;)
(με λάθος αρίθμηση παραγράφων, από το 1 στο 3, από το 10 στο 14 ...)
Πηγή φωτο: http://goo.gl/74tG
Τι λέει το κείμενο (για την ουσία της μπαρουφολογίας, που βλέπετε θα μιλήσουμε είπαμε αργότερα. Τώρα περιοριζόμαστε στην ερώτηση, γιατί το εγγραφο υπογράφεται από τον .ΑΠ. κι όχι από τον εκδότη):

"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"


1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou
http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_5923.html

22 σχόλια:

  1. "Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων"

    - Αυτό τα λέει όλα, πιστεύω.Όταν σου δίνουν τόσα λεφτά και ταυτόχρονα σε δεσμεύουν με γραπτή συμφωνία για την εσωτερική και εξωτερική πολιτική σου τότε τι περιμένεις; Να προωθεί η κυβερνηση τα συμφέροντα της Ελλάδας; Ε όχι βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ εμε ειναι κατασκευασμενο το εγγραφο και μαλιστα απο ερασιτεχνες.

    1) Εχει λογοκριθει η... ημερομηνια , λες και εχει σημασια να ξερουμε ποια ημερα του Αυγουστου 1974 γραφηκε. Επιπλεον, η διαγραφη, ειναι τοσο μεγαλη, λες και προκειται για ημερομηνια του Σταρ Τρεκ και οχι για διψηφιο αριθμο.

    2) Πρωτη φορα βλεπω λογοκριμενο αμερικανικο κειμενο με τη διαγραφη στο... τελος της παραγραφου. Ειδικα στο τελος της 1ης παραγραφου, πιστευει κανεις πως η παραγραφος ΔΕΝ εχει τελειωσει στο radical voters? Αυτα ειναι γελοια πραγματα. Εβαλαν μια διαγραφη σε σημειο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ. Το ιδιο φαινεται εξοχως στο υπ αριθμον 14 αρθρο, οπου αφησαν ενα μη φυσιολογικα μεγαλο κενο αναμεσα στις λεξεις που δηθεν διαγραφησαν.
    3) Η υπογραφη του Ανδρεα Παπανδρεου να δινει οδηγιες στο εαυτο του και να μιλα σε 3ο προσωπο για τον εαυτο του, ειναι αλλο ενα δειγμα του εραστιτεχνισμου απο τη μια και της ηλιθιοτητας απο την αλλη, μερικων που ζωντας παντα στη συνομωσιολογικα και την πολιτικη εμπαθεια, θα πειθονταν ακομη και με ενα χαρτι απο τον πλανητη Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατι ακομα. Στην πρωτη διαγραφη, "APO NEW YORK 89468", μα υπαρχει περιπτωση να εχει μπει κατι μετα? Μα αν ειναι ποτε δυνατον. Ειναι προφανες πως εχουν διαγραψει το... τιποτα. Αφηνω πως αυτο δεν ειναι διαγραφη κειμενου. Αυτο ειναι σαν εδωσαν σε 3χρονο μολυβι και του ειπαν "κανε μια μουτζουρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπληρωνοντας τα 2 παραπανω σχολια μου, δυστυχως, ο νεοΕλληνας, δεν ξερει επαρξη στιξη, ουτε για να πλαστογραφησει ενα εγγραφο.

    Και μονο οπτικα, το συγκεκριμενο κειμενο, φαινεται πως δεν ειναι "κανονικο"... Μια σελιδα βιβλιου αν ανοιξει κανεις και δει μια κανονικη στοιχιση παραγραφων, τα διαστηματα των λεξεων μεταξυ τους,κλπ, βλεπει τι δεν παει καλα.

    Περαν του οτι ο συγγραφευς το παρακανε στην προσπαθεια να φανουν αφενος οι "αμαρτιες", αλλα ταυτοχρονα να μπουν μια ντουζινα δηθεν διαγραφες ή ... μουντζουρες μικρου παιδιου, για να ειναι πιο αληθοφανες το εγχειρημα.

    Η συνομωσιολογια του Ελληνα αναγνωστη κανει τα υπολοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δεχτώ κι εγώ ως καλοπροαίρετος ότι το έγγραφο είναι κατασκευασμένο. Τα επιχειρήματά σας όμως παραπάνω, δεν με πείθουν. Για παράδειγμα, τα σβησμένα με μαρκαδόρο σημεία θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι χειρόγραφες σημειώσεις στο έγγραφο τις οποίες να ήθελαν κάποιοι να αποκρύψουν. Εν πάσει περιπτώσει δεν μπορεί να είναι τόσο μπακάλης ένας που 1ον:κατέχει ένα τέτοιο έγγραφο και 2ον:το δίνει στη δημοσιότητα. Υπάρχει βέγβαια και η άλλη πιθανότητα να θέλουν να κάνουν τον Παπανδρέου ήρωα και να κατασκευάζουν μακακίες. Όλα πιθανα στην άθλια και διεφθαρμένη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ (ξαναγραφω και ξαναστελνω το σχόλιο επειδή νομιζω δεν τα καταφερα να το αποστειλω)
    Αδιαφορώ αν το έγγραφο είναι αληθινο ή πλαστο. Σημασία έχει γιατί βγαίνει τωρα. Μετα δηλαδη από την επίθεση Γιουνκερ κατά του κ. Γ.Παπανδρεου (το θέμα ανεδειξαν οι Αμερικανοί και ο Γιουνκερ φρόντισε να γίνει απολυτως σαφές ότι μιλούσε για τον . Γ. Παπανδρεου). Το περίεργο(;)είναι ότι ο κ. Παπανδρεου δήλωσε στη Ν.Υορκη ότι "τηρουμε τις δεσμευσεις μας" μεταξύ των οποίων, λογικά, ήταν και η προσέγγιση μετο Ισραηλ. Ποιους λοιπον ενοχλέι και γιατί; (Ρωτουσα προ ημερών με ποιους ακριβώς αμερικανούς συ΄ντασσεται ο κ.Παπανδρεου;)
    Αλλη ερώτηση: Ενοχλεί απλως ο κ. Παπανδρεου ή ενοχλεί πλεον οριστικά ο δικομματισμός; Μηπως μετα τον (μικρο ως τωρα) τεμαχισμό της ΝΔ και της αριστεράς ήρθε η ωρα του ΠΑΣΟΚ;
    ΥΓ είναι ασχετες με τα ανωτέρω οι επιθέσεις κατα του κ Παπακωνσταντινου ο οποιος (σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες από καλές πηγές)προκειται να αποπεμφθεί συντομα από την κυβέρνηση;
    ΥΓ2. Για ποιο ακριβως θέμα σχετικό με την έξοδο από την κρίση τσακώθηκε άγρια (πολύ αγρια) ο Υ/Οικονομικών με τον κ. Ρεπα; Εγινε ο καυγάς μέσα στο Υ/Συμβουλιο;Υπαρχει κατι το σκανδαλώδες στο χειρισμό του θέματος;
    ΥΓ 3. Όλα είναι δυνατον να συνδυαστούν. Από την εμφάνιση Μητσοτακη (ανμπορύσε να φανταστεί πόσο καλό έκανε στον Σαμαρα...)ως τον Γιουνκερ και το έγγραφο. Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ακομη σημειωση. Απο ερευνα σε μηχανες αναζητησης στο διαδυκτιο, αδυνατω να βρω Office of Military Cooperation στη Νεα Υορκη. Δυστυχως και το εγγραφο, ξεχασε να βαλει διευθυνση.

    Το μονο που καταλαβα, ειναι πως προκειται για γραφεια που ανοιγουν σε αμερικανικες πρεσβειες του εξωτερικου για συνεργασια με τις κατα τοπους κυβερνησεις.

    π.χ. ΟMC-K ειναι του Κουβειτ. ΟMC-A ειναι του Αφγανισταν.

    Τωρα, με ποια ιδιοτητα ο Παπανδρεου δηθεν στελνει οδηγιες στον εαυτο του , με επισημο εγγραφο του OMC της Νεας Υορκης (αν υπαρχει... γιατι μαλλον δεν υπαρχει), ειναι αλλο ενα μυστηριο. Δουλευε ο Ανδρεας στο φημολογουμενο OMC της Νεας Υορκης οπου προφανως ειχε και τοσο μεγαλη θεση ωστε να χαρασσει πολιτικη που να διαταζει CIA και DIA Και ουτε λιγο ουτε πολυ την αμερικανικη πολιτικη στην Ελλαδα?

    Στο "ΠΑΣΟΚ του Ροκφελερ", απαντω με το "Η Ηλιθιοτητα των εμπαθων και ευκολοπιστων".

    Ή οπως θα ελεγε καποιος οπαδος του Καραμανλη του νεοτερου, "ακομα κι απο τον ταφο, δεν αφηνει καποιους να ησυχασουν ο Ανδρεας και τον πολεμουν ακομα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν πολύ που θα αμφισβητήσουν την γνησιότητα του εγγράφου και άλλοι τόσοι που θα την υιοθετήσουν γιατί έτσι επιτάσσουν οι πολίτικες πεποιθήσεις τους.
    Το εάν είναι γνήσιο ή όχι το ξέρουν αυτοί που το κατασκεύασαν.
    Αυτοί που το ανάρτησαν θα πρέπει να γνωρίζουν την πηγή προέλευσης του.
    Το θέμα είναι εάν αυτά που αναφέρει ανταποκρίνονται την πραγματικότητα ή όχι.
    Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε και να ερευνήσουμε.
    Αυτό άλλωστε θα είναι και η απάντηση στην γνησιότητα ή μη του εγγράφου.
    Το να αμπελοφιλοσοφούμε εάν το έγγραφο είναι γνήσιο η όχι απροσανατολίζει την συζήτηση.
    Άλλωστε πρέπει να είμαστε ειδικοί και να γνωρίζουμε τις μεθόδους κρυπτογραφήσεις της συγκεκριμένης υπηρεσίας για να αποφανθούμε σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τιπούκειτε είναι αστείο να προσπαθείς να διαφοροποιήσεις των ΓΑΠ από την αμερικανική πολιτική!έναν άνθρωπο που απλά δεν έχει δική του σκέψη και βούληση αλλά ως πρωθυπουργεύων ως νέος Τσολάκογλου κάνει ότι ακριβώς και απαρέγκλιτα του πουν αυτοί!δεν θα μας βγάλεις και πολεμούμενο απ'έξω ήρωα τον ΓΑΠ!έναν άνθρωπο που είναι ψυχή τε και σώματι το έξω!καλά και η ηρωοποίηση του Παπακωνσταντίνου που μεγαλώνει τα παιδιά του με αγγλικά (και το λέω αυτό για να φανεί πόσο άνθρωπος του έξω αισθάνεται και πόσο μη Έλληνας) είναι ακόμα πιο αστείο...Τιπούκειτε εντυπωσιάζομαι!αλλά δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσωπικά δεν περιμένα έγγραφο γιατι έχω σχηαμτίσει άποψη για τον Ανδρεά από τα γεγονότα.

    Εθνικό χρέος στο Θεό, χρήματα στο κόσμο και τους αγρότες(που βρήκε τόσο χρήμα-μα από δονεισμό φυσικά). Αυτά αρκούν για να τον ανακυρήξουν πρωτοπόρο του λαϊκισμού και τον παροχών. Τώρα για μένα προδότης είναι είτε ενεργούσε σαν εντολοδόχος είτε για προσωπικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια απλή σκέψη: υπογραφή σε έγγραφο που δίνει εντολές στον εαυτό του δεν σημαίνει κατ'ανάγκην ότι εγράφει από τον ίδιο. Σημαίνει ότι το έγγραφο του παρουσιάστηκε και, με την υπογραφή του, συμφωνεί και δεσμεύεται. Ο/οι συντάκτης/ες του κειμένου έχουν κάθε λόγο να αποκρύψουν την ιδιότητα/ταυτότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε φιλε 1:03,

    Για να ανακεφαλαιωσουμε. Το εγγραφο ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ απο το Γραφειο Στρατιωτικης Συνεργασιας στη Νεα Υορκη, προς την NSA και υπογραφεται απο τον Ανδρεα Παπανδρεου.

    Και η δικη σου απλη σκεψη ειναι πως αφου το εγραψαν οι Αμερικανοι, δεν εβαλαν τα δικα τους ονοματα, παρα το εδωσαν στον Ανδρεα να το υπογραψει και μετα το εστειλαν αυτοι στην ΝSA.

    Και αυτο σου φαινεται λογικο... Δηλαδη, αντι να στειλει το γραφειο τις θεσεις του στην NSA ή ο Ανδρεας να το κανει, γραφει το εγγραφο το Γραφειο ενας μυστηριωδης συντακτης που φοβαται να φανει σε εγγραφο της κυβερνησης του και γι αυτο το δινει στον Ανδρεα να το υπογραψει , που προφανως δεν ειχε ενδοιασμους να φανει αυτος ως συντακτης και αυτο το ξαναδινει στο γραφειο για να το στειλουν στο NSA.

    Ενταξει... Οταν καποιος θελει να πιστεψει κατι...

    Εγω με το δικο μου απλο μυαλο, θα περιμενα , ειτε το OMC να συνταξει ενα κειμενο και να το αποστειλει στην NSA χωρις να φοβαται να πει ποιος το συνεταξε ειτε ο Ανδρεας, με τις προφανεις τεραστιες διασυνδεσεις του, να συνταξει ο ιδιος κειμενο και να το στειλει στο NSA, με την υπογραφη του φυσικα και βεβαια χωρις να μιλα στο 3ο προσωπο για τον εαυτο του.

    Επισης εξακολουθω να θεωρω πολλα απο τα σβησιματα καθαρα "για εντυπωσιασμο". Το σκεπτικο των χειρογραφων σημειωσεων, δε με πειθει, τοσο για την περιεργη θεση (πχ ημερομηνια, μα τι σημειωση να εβαζε καποιος πριν την ημερομηνια), οσο και για τι ευρος αυτων (το μεγεθος δηλωνει τυπωμενα στοιχεια που σβηστικαν, οχι ιδιοχειρα και παντως μετα το "with Territories", μου ειναι δυσκολο να φανταστων ποιος αφηνει εστω και ιδιοχειρα τοσο μεγαλο κενο αναμεσα στις λεξεις. Βαριεμαι να παω στο αρχειο του Κονγκρεσου να βρω αν υπαρχει αυτο το αποχαρακτηρισμενο προφανως "κελεπουρι". Γιατι αν δεν ηταν επισημως αποχαρακτηρισμενο, δε θα ηταν λογοκριμενο.


    Αλλα εγω ειμαι πιο απλοικο μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχει επισης μεγαλο ενδιαφερον η λογικη του Αμερικανου που "λογοκρινε" το εγγραφο.

    Μιλα για τους χρηματοδοτες. Αναφερει πως ειναι εταιρειες, ολες λογοκριμενες εκτος απο την ΑRAMCO (μικρουλα ειναι , γιατι να λογοκριθει), χρηματιστηριακες εταιρειες και τραπεζες, οπου παλι "ξεχανει" μια.


    Απο την αλλη, ισως ο λογοκριτης να μην ηταν Αμερικανος και γι αυτος εντεχνως "ξεχασε" τα επιμαχα σημεια, για να "ενημερωθει" ο αναγνωστης πως επροκειτο για τους πετρελαιαδες της ARAMCO (τι χειροτερο) και τραπεζες.


    Παντως εγω αν ημουν Αμερικανος λογοκριτης και το προβλημα μου ηταν να μη φανουν οι χρηματοδοτες, απλα θα ειχα διαγραψει ολες τις τελευταιες 2μιση σειρες. Οχι "κρυψου και φωναξε" οπως ειναι τωρα που ΔΗΘΕΝ τα κρυβει και απο την αλλη δειχνει πως ηταν πετρελαιαδες και τραπεζιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα το προσεξα. Ισως τα αγγλικα μου να μην ειναι τοσο καλα, αλλα εγω ηξερα πως το "σε ανταλλαγμα" ειναι "in exchange", οχι "for exchange".

    Θα ειναι επειδη ο Ανδρεας δε μιλουσε καλα αμερικανικα και ο Αμερικανος συντακτης ηταν χωριατοπαιδο απο τη Μοντανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου είναι σχετικά αδιάφορο άν είναι γνήσιο ή όχι το έγγραφο διότι, σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι τα κόματα και οι πολιτικοί μας από κάπου τα έπαιρναν και εξακολουθούν να τα παίρνουν (χορηγία δεν το είπαν οι Μαντέλης, Πάγκαλος;).
    Εκείνο που επίσης γνωρίζουμε όλοι και έχει ιδιαίτερη αξία είναι τα πεπραγμένα του Αντρέα.
    Είναι ή δεν είναι αυτός που απαίτησαν οι ΗΠΑ να του δοθεί διαβατήριο από τη χούντα;
    Είναι ή δεν είναι αυτός δια μέσου του οποίου εξυπηρετήθηκαν κατά τον καλίτερο τρόπο εκείνη την εποχή τα συμφέροντα των ΗΠΑ στη χώρα μας;
    Είναι ή δεν είναι αυτός που αύξησε κατακόρυφα το χρέος με την πολιτική των ελλειμάτων;
    Είναι ή δεν είναι αυτός που αποδυνάμωσε όλους τους θεσμούς, ξεκινώντας από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τη δικαιοσύνη και τη δημόσια διοίκηση;
    Είναι ή δεν είναι αυτός που διέλυσε την παιδεία σε όλες τις βαθμίδες;
    Είναι ή δεν είναι αυτός που χειραγώγησε το συνδικαλιστικό κίνημα και τα ΜΜΕ;
    Είναι ή δεν είναι αυτός που χαλάρωσε την ηθική των ελλήνων; (Δήμητρα-άτοκα δάνεια για τη βίλα της εκάλης κλπ)
    Είναι ή δεν είναι αυτός που έβλεπε με συμπάθεια την τρομοκρατία;
    Αυτά και άλλα πολλά πρέπει να δούμε για να κρίνουμε τον άνθρωπο νομίζω, η επιστολή μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι.

    ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το έγγραφο κάνει "κρα" από μακριά ότι είναι κατασκεύασμα !!!
    Μιλάω για το έγγραφο -για να εξηγούμαστε- και όχι για το τι ήταν ή δεν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου...

    Τέτοια έγγραφα μπορεί να φτιάξει ο οποιοσδήποτε διαθέτει έναν υπολογιστή και ένα ...δάχτυλο να πληκτρολογήσει.

    Να σας φτιάξω και εγώ ένα που να λέει ότι ο Άχμι και ο Νετανιάχου έχουν συμφωνήσει να ...συμπεθεριάσουν παντρεύοντας τον γιό του ενός με την κόρη του άλλου;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνεχεια. "There will be permited revision".

    Το σωστο ειναι permitted με 2 t.

    Ε, αμα εισαι χωριατης απο τη Μοντανα και σε εχουν εκει στο γραφειο να γραφεις στο μπακαλη της NSA, αυτα παθαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ολα τα κομματα για να "τρεξουν"θελουν λεφτα.Αυτες οι δουλειες θελουν λεφτα κακα τα ψεμματα.Το εγγραφο πρεπει να ειναι πλαστο αλλα... οτι λεει δενει με την Ιστορια της Χωρας.Δενει και πολλη γερα μαλιστα.Η αποχη σε αυτες τις εκλογες θα ειναι εγκλημα.Ολοι να παρουν μερος ο,τι κι αν δουν ο,τι κι αν ακουσουν.Να μη μας σπασουν σα χωρα και μας καμψουν το ηθικο για τα του Οικου μας.Οι φιλοι μου(που ειναι πασοκ)ερμηνευουν(οπως και πολλοι αλλοι) τα πραγματα με το "νομο του ισχυρου".Δηλαδη το εγγραφο αυτο δε θα παραξενευε και πολλη κοσμο.Για να γινει λιγος ντορος τωρα στις εκλογες καλο ειναι.Αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να προσθέσω κι εγώ.
    - Ο Α. Παπανδρέου (ή Αμερικανός συντάκτης), θα έγραφε "permited" ή "permitted";
    - Με απλή μεγέθυνση του κειμένου, η τελευταία λέξη (Bank) είναι στο κάτω μέρος των γραμμάτων λειψή.
    Ο πλαστογράφος έκοψε με το ψαλίδι τις ουρίτσες των γραμμάτων για να μπορέσει να προσθέσει την υπογραφή του Α.Π., δανεική μάλλον από καμιά αφίσα των πασόκων που την έβαζαν για να προσδώσουν κύρος στα συνθήματα.
    - Στο εθνόσημο του εγγράφου δεν φαίνεται πουθενά να υπάρχει ένθετη η ονομασία της συγκεκριμένης αμερικανικής υπηρεσίας, όχι εξαιτίας της ποιότητας του αντιγράφου αφού όλα τα άλλα στοιχεία του φαίνονται καθαρά στην μεγέθυνση, αλλά επειδή τέτοια υπηρεσία είναι ανύπαρκτη.
    - Ο επαγγελματίας(;) δακτυλογράφος αγνοεί βασικό κανόνα που απαιτεί πάντα κενό μετά από τελεία, κόμμα κλπ.
    - Τα αγγλικά του κειμένου δεν είναι και τόσο επιπέδου.
    - Τέλος, το 1974 ήταν άλλος πρωθυπουργός και όχι ο Ανδρέας Παπανδρέου ώστε να αναφέρεται σε κείμενο εκείνης της εποχής "Κυβέρνηση Παπανδρέου" !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    SAPPHIRE πως ηρωοποιω τον Παπανδρέου όταν αναρωτιεμαι σε ποια αμερικανικη ομάδα ανήκει; Πόσο "νιανια" πρέπει ναείναι ενα κείμενο για να γινει αντιληπτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "- Τέλος, το 1974 ήταν άλλος πρωθυπουργός και όχι ο Ανδρέας Παπανδρέου ώστε να αναφέρεται σε κείμενο εκείνης της εποχής "Κυβέρνηση Παπανδρέου" !!!"

    Ε, υπερδυναμη ηταν, εβλεπε το μελλον και τιμης ενεκεν τον αντιμετωπιζε ως ηδη πρωθυπουργο της Ελλαδας.

    "- Ο επαγγελματίας(;) δακτυλογράφος αγνοεί βασικό κανόνα που απαιτεί πάντα κενό μετά από τελεία, κόμμα κλπ."

    Ειπαμε, ηταν χωριατοπαιδο απο τη Μοντανα, ηταν πρωταρης εκει στο γραφειο. Μην εισαι τοσο αυστηρος. Μπορει να ηταν μαθητευομενος ακομα και να του ειπαν "παρε γραψε ενα γραμμα στην NSA να μαθαινεις δακτυλογραφηση και επειδη εισαι μικρος και απειρος, δωσε τον στον Ανδρεα να το υπογραψει, μη γελανε μαζι μας εκει στο Φορτ Μιντ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδιά δεν είναι αυτή η υπογραφή του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.