12/10/10

Σκοτεινό «αστέρι» στην Ευρώπη

Την κατασκευασμένη προπαγάνδα περί απειλής του «ριζοσπαστικού Ισλάμ» από χέρια έμπειρων «τεχνιτών», όπως οι Τζον Μπόλτον, Ντάνιελ Πάιπς, Ντέιβιντ Χόροβιτς, Ρόμπερτ Σπένσερ και Παμ Γκέλερ, που εν πολλοίς ενορχήστρωσαν το θεωρητικό υπόβαθρο των πρόσφατων πολέμων των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν, θυμίζει ο Τόνι Καρταλούτσι στο blog Land Destroyer. Με αφορμή τη δίκη του λαϊκιστή ακροδεξιού βουλευτή Γκέερτ Γουίλντερς, που άρχισε την περασμένη εβδομάδα στο Άμστερνταμ, ο Καρταλούτσι εξηγεί γιατί ο συγκεκριμένος Ευρωπαίος είναι το νέο αστέρι σκοτεινών κύκλων στο σκηνικό της παγκοσμιοποίησης.
Επιμέλεια: Ρένα Ακριτίδου
Ο κ. Γουίλντερς αποκαλεί το Ισλάμ «καθυστερημένη κουλτούρα», επιμένει πως δεν πρόκειται για θρησκεία αλλά για ολοκληρωτική ιδεολογία/πολιτικό σύστημα, το οποίο συγκρίνει με το «φασισμό και τον κομμουνισμό», χαρακτηρίζει το Κοράνι φασιστικό βιβλίο και αποκλείει την ύπαρξη μετριοπαθούς Ισλάμ.

«Αυτό που πέρασε απαρατήρητο στις αυθεντίες είναι ότι προτείνει ακόμη απαγόρευση του Κορανίου, της λειτουργίας μουσουλμανικών σχολείων, των τζαμιών, της μαντίλας που φορούν οι μουσουλμάνες. Με επαναλαμβανόμενα σχόλια για το Ισλάμ ως εχθρού, με τον οποίο πρέπει να διεξαχθεί πόλεμος στην Ολλανδία… πολλοί αισθάνονται ότι ο Γουίλντερς ξετυλίγει ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Πράγματι, αν πρέπει να κατηγορηθεί για κάτι ο Γουίλντερς, είναι για συνωμοσία αφαίρεσης δικαιωμάτων άλλων’, τονίζει ο Καρταλούτσι.

Φοράς μαντίλα; Δεν θα έχεις δουλειά!
Μία συνέντευξη του αμφιλεγόμενου ολλανδού πολιτικού στην Όλγα Μασάλοβα του «Russia Today» συνοψίζει τις πεποιθήσεις του και την επιθυμία του να αρνηθεί στους ολλανδούς μουσουλμάνους τα δικαιώματά τους. Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η «ατάκα» του στο ερώτημα για τη μαντίλα. «Τις ρωτήσατε;», ερωτάται. «Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν. Αυτό είναι τελείως άσχετο. Δεν εκλέγομαι από αυτές. Αν θέλεις να φοράς μπούργκα στην Ολλανδία, θα περάσεις δύσκολα. Δεν θα ενταχθείς. Το να φοράς μπούργκα σημαίνει ότι δεν θα έχεις δουλειά»… Στην ίδια συνέντευξη υποστηρίζει ότι, αν ο αριθμός των μουσουλμάνων αυξηθεί στην Ευρώπη, η κοινωνία θα αλλάξει προς το χειρότερο. Μα ο δήμαρχος του Ρότερνταμ είναι μουσουλμάνος. «Έχει διπλή εθνικότητα. Αν έχεις διπλή εθνικότητα, δεν πρέπει να κατέχεις δημόσια αξιώματα».

«Δεν είμαι αντικειμενικός», παραδέχεται. «Αντικειμενικότητα και πολιτικοί είναι όροι αντίθετοι»… Η κουλτούρα μας πρέπει να είναι κυρίαρχη. Κι όταν η δημοσιογράφος παρατηρεί πως η άποψή του περί κυρίαρχης κουλτούρας προσομοιάζει με αυτή του Χίτλερ, έχει άμεση απάντηση. Δεν έχει πρόβλημα με τον ιουδαϊσμό, το χριστιανισμό, το βουδισμό. Μόνο με το Ισλάμ. Δείχνει κατανόηση για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε το Ισραήλ στη Γάζα. Επιχειρεί να εμφανίσει τη δίκη του, όπου κατηγορείται για υποκίνηση μίσους, ως πισωγύρισμα στην «ελευθερία λόγου».

Η σύγκρουση πολιτισμών
Ο Καρταλούτσι παρατηρεί ότι, ενώ η δίκη εστιάζει στο «λόγο μίσους», ελάχιστα αναφέρονται για τις πολύ πραγματικές απειλές με τις οποίες είναι αντιμέτωποι οι ολλανδοί πολίτες και τα δικαιώματά τους υπό το πρόσχημα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας. «Αυτό είναι ένα σενάριο που παίζεται παγκοσμίως από τους υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης και τον πόλεμό τους κατά της τρομοκρατίας. Όμως εντέλει στόχος αυτής της δίκης δεν είναι η δικαιοσύνη. Στόχος είναι να διατηρηθεί η ένταση της έννοιας ‘σύγκρουση πολιτισμών’».

Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το φαινόμενο, είναι χρήσιμο να μάθουμε πώς προέκυψε ο Γκέερτ Γουίλιαμς και τις διασυνδέσεις του με αντιισλαμικές οργανώσεις στις ΗΠΑ.

Άρχισε την καριέρα του ως εργαζόμενος στη Royal Dutch Shell και αργότερα για τον Φριτς Μπόλκεσταϊν του ομίλου Μπίλντερμπέργκερ. Βοήθησε τον Μπόλκεσταϊν στη συγγραφή ομιλιών και τον θεωρεί μέντορά του. Ήταν μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος, πριν να ιδρύσει το δικό του, Κόμμα της Ελευθερίας, το οποίο έχει τις λύσεις στη διείσδυση της σαρίας και του ριζοσπαστικού Ισλάμ: απαγορεύσεις μαντίλας, μιναρέδων, νέων τζαμιών, μουσουλμανικών σχολείων…

Φίτνα και ταξίδια

Αν αναμένατε μεγαλύτερο εύρος από αυτό το χαρακτήρα του θεάτρου της παγκοσμιοποίησης, θα απογοητευτείτε οικτρά. Ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του παράγοντας και προωθώντας την ταινία του «Φίτνα», στην οποία χρησιμοποιεί κλισέ της παγκοσμιοποίησης για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας μέσω της χρήσης επιλεγμένων στίχων από το Κοράνι. Ενδιαμέσως ταξίδεψε πολλάκις στο Ισραήλ αλλά κυρίως στις ΗΠΑ. Το 2009 παρουσίασε το «Φίτνα» του στο γερουσιαστή της Αριζόνα Τζον Κιλ, εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά σόου των Γκλεν Μπεκ και Μπιλ Ο’ Ράιλι, συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τη συντακτική ομάδα της «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», η οποία ακολούθως έγραψε ένα κολακευτικό για τον ίδιο ρεπορτάζ. Ντέιβιντ Χόροβιτς και Ρόμπερτ Σπένσερ χρηματοδότησαν ταξίδια του για ομιλίες σε εκδηλώσεις, όπως και η Πάμελα Γκέλερ και ο Φρανκ Γκάφνι. Εμφανίστηκε στο Κέντρο Ελευθερίας του Χόροβιτς και σε μία σύνοδο για την «Ελευθερία Λόγου» στο Παλμ Μπιτς, φορώντας μάλιστα εβραϊκό κιπάχ και υποστηρίζοντας ότι έζησε κάποια χρόνια στο Ισραήλ, υπερτονίζοντας την αγάπη του για το Ισραήλ.

Ο Γουίλντερς ιχνηλατεί τη βία στη Μέση Ανατολή. Μη σας ξεγελούν το κιπάχ ούτε η συναγωγή όπου διεξήχθη η σύνοδος για την «Ελευθερία Λόγου». Δεν πρόκειται ούτε για Εβραίους ούτε για σιωνιστές. Είναι οι άθεοι, ψεύτες, εκμεταλλευτές της παγκοσμιοποίησης, που καμουφλάρονται, όπως έκαναν οι «Χριστιανοί» του Τζορτζ Μπους ή του Ντικ Τσένι ή ο «ιμάμης» Φαϊσάλ Αμπντούλ Ραούφ. Δεν θα υπήρχε τρόπος να δαγκώσουν το δόλωμα Εβραίοι, Χριστιανοί ή Μουσουλμάνοι, αν αυτοί παρουσιάζονταν ως οι αθεϊστές, μηδενιστές, μεγαλομανείς, όπως πραγματικά είναι.

Ο Καρταλούτσι θυμίζει την παρουσία του Γουίλντερς στις 11 του Σεπτέμβρη στις ΗΠΑ, στη συγκέντρωση όπου έδωσαν το «παρών» ειδικοί της ισλαμοφοβίας εν Αμερική, όπως οι Νιουτ Γκίνγκριτς, Τζον Μπόλτον, Ρόμπερτ Σπένσερ και Πάμελα Γκέλερ.

Φαινόμενα όπως αυτό του Γουίλντερς απαιτούν συνεχή προσπάθεια, εμφανίσεις στα ΜΜΕ, χάπενινγκ και προκλήσεις, για να παραμείνουν ζωντανά. Και έτσι φτάνουμε στο να αποκαλείται «μεγάλος ήρωας» ο Γουίλντερς από τους Γκέλερ και Σπένσερ. Ο Ντάνιελ Πάιπς τον αποκαλεί «τον πιο σημαντικό εν ζωή Ευρωπαίο σήμερα» και έχει ανοίξει ταμείο, που θα πληρώσει την υπεράσπισή του στην Ολλανδία.

«Ο Γουίλντερς κυοφορήθηκε από Μπίλντερμπέργκερ, παραδόθηκε σε παρένθετη φροντίδα του CFR και αναπτύχθηκε μέσω των ΜΜΕ της παγκοσμιοποίησης. Η δουλειά έχει γίνει, το υπόβαθρο υπάρχει, όπως πλέον και μία σταθερή βάση οπαδών. Τώρα είναι καιρός να έρθει στο κεντρικό προσκήνιο».

Αντιισλαμική Διεθνής
Οι φιλοδοξίες του ξεπερνούν τα ολλανδικά ή τα ευρωπαϊκά σύνορα. Τον Ιούλιο ανακοίνωσε πως ιδρύει τη Διεθνή Συμμαχία Ελευθερίας, Γκέερτ Γουίλντερς, με στόχο τον τερματισμό της μετανάστευσης Μουσουλμάνων στη Δύση. Έκρινε πως οι ΗΠΑ είναι μία από τις πέντε χώρες που είναι ώριμες για τη συμμαχία του. «Βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί του και θέλει να δημιουργήσει μία ομπρέλα, να ιδρύσει μία Αντιισλαμική Διεθνή», ανέφερε ο Σ. Γκολιαρντί, ιρανικής καταγωγής ολλανδός διανοούμενος, επικεφαλής πολυπολιτισμικού ινστιτούτου στο Άμστερνταμ. Στη διάρκεια επίσκεψής του στη Δανία, τον Ιούνιο του 2009, είπε στη δανική τηλεόραση πως ίσως είναι απαραίτητη η απέλαση εκατομμυρίων ευρωπαίων μουσουλμάνων. «Δεν ανησυχώ μόνο για τον Γουίλντερς. Ανησυχώ πολύ περισσότερο για τα άλλα κόμματα», δήλωσε στο περιοδικό «Foreign Policy» ο Μπραχίμ Μπουρζίκ, μουσουλμάνος πολιτικός, πρώην δημοτικός σύμβουλος του Ρότερνταμ. Και δικαίως, από τη στιγμή που σήμερα ο Γουίλντερς παραμένει στο προσκήνιο λόγω της δίκης, αλλά κυρίως από την κουίντα της ολλανδικής κυβέρνησης χτυπά το… ντέφι στα κόμματα της κυβέρνησης της άλλοτε ανεκτικής Ολλανδίας.

13 σχόλια:

  1. Η γνωστή σιωνιστική/ανθελληνική λογοδιάρροια/χολή, στο μεγαλείο της !!!
    ( http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_8510.html )
    Πήγαν -λέει- με την Τουρκία, γιατί δεν τους ...παίζαμε εμείς στην δική μας παραλία!
    Ή ταυτίζει τους Έλληνες με τον ...Πλεύρη και τον ...Αχμαντινετζάντ (!!!!!!).

    Το αμίμητο όμως είναι όταν χαρακτηρίζει: "... την Ελλάδα ως τη ΜΟΝΗ χώρα στον κόσμο που δολοφονούσε ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ
    και μάλιστα με ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ την Κύπρο!!!

    Κυρία μου, δεν θα απολογηθεί ολόκληρος λαός για το τι λένε οι κάνουν δυό-τρεις φασίστες, 5-6 τρομοκράτες και μερικά λαμόγια.

    Κοιτάξτε προς ανατολάς όπου ένα ολόκληρο κράτος (Ισραήλ) δολοφονεί συστηματικά έναν λαό με μεθόδους που θα ζήλευαν και οι ναζί.

    Και προς Τουρκία όπου τόσα χρόνια τους δείχνατε τον τρόπο πώς να αφανίσουν τους Κούρδους και τους άλλους λαούς που ζουν εκεί.

    Βάλτε και κανά φελό εκεί που ξέρετε, αφού δεν σας πιάνουν τα αντιδιαρροϊκά φάρμακα!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο κ. Γουίλντερς αποκαλεί το Ισλάμ «καθυστερημένη κουλτούρα», "

    Προς Θεου, αν ειναι ποτε δυνατον!

    http://www.youtube.com/watch?v=qJLSlp-L6ZA

    "
    επιμένει πως δεν πρόκειται για θρησκεία αλλά για ολοκληρωτική ιδεολογία/πολιτικό σύστημα,"


    Αυτο το παραδεχεται ο καθε πιστος μουσουλμανος, δεν ειναι επιμονη δικη του. Το ισλαμ ειναι τροπος ζωης δεν ειναι θρησκεια. Για το μουσουλμανο ολα τα οντα γεννιουνται μουσουλμανοι. Αυτοι που ακολουθουν αλλες θρησκειες ειναι πεπλανημενοι μουσουλμανοι που εχουν χασει τις ριζες τους και καθηκον του καλου μουσουλμανου ειναι να τους ξαναφερει στο ισλαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ το θέμα είναι ότι όποιος τολμήσει να μιλησει για το Κοράνι πρέπει να κυκλοφορεί με προστασία τανκς, να κρύβετε, να φοβάτε. Δηλαδή σήμερα δεν είναι πρόβλημα η διεθνής λογοκρισία ενάντια σε όποιοιν τολμήσει να μιλήσει ενάντια στο περιεχόμενο του ιερού αυτού βιβλίου; Πρέπει όλοι να το διαβάσουμε για να καταλάβουμε περι τίνος πρόκειται.
    Συνεχίστε κύριε Τζίμη με τα λόγια σας και θα μας πεθάνετε με δηλητηρίαση. Τι φελούς να βρούμε και τι φάρμακα, μας έχετε κάνει φέτες και τίποτα δεν μας σώζει.
    Για το Ισραήλ, κοιτάξτε καλύτερα τι γίνετε εκεί. Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι Εβραίοι εγκληματίες, κάποιοι άνθρωποι πολύ των άκρων. Όμως, μελετήστε καλύτερα την όλη υπόθεση για να δείτε ότι πολλά προσέφεραν δίκαιοι Εβραίοι σε Παλαιστίνιους. Το έχω ξαναπεί εδώ πολλές φορές. Αν είχαν δεχτεί να ζουν όλοι μαζί, σήμερα οι Παλαιστίνιοι μέσα στο Ισραήλ θα ΄ταν πλειοψηφία και κυβέρνηση. Το Κοράνιο όμως μιλάει καθαρά για τον αφανισμό των Εβραίων και είναι η βάση πάνω στην οποία καταστράφηκε και θα καταστραφεί σχεδόν κάθε σχέδιο ειρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την στιγμή που έγινε η καταστροφή των αγαλμάτων του Βούδα στο Αφγανιστάν, η ανθρωπότητα μπήκε σε ένα νέο μεσαίωνα. Υπάρχει διεθνής λογοκρισία ενάντια σε όποιον τολμήσει να πει ότι το Ισλάμ είναι θρησκέια των άκρων. Η ανθρωπότητα σταδιακά και μέσα από τους αιώνες χάνει τον πόλεμο ενάντια στην παγκόσμια επικράτηση του Ισλάμ. Ας μετρήσει κάποιος αιώνα προς αιώνα την γη για να δει πως το Ισλάμ απλώνετε πάντα και διαρκώς. Όταν το σταμάτησε η Ευρώπη, απλώθηκε σε Ασία και Αφρική. Η Ινδονησία σήμερα είναι Ισλαμική. Το πρόβλημα δεν είναι τα λίγα εκατομμύρια Εβραίοι με το Ισραήλ το οποίο έχει έκταση το 1/7 της Ελλάδος. Το Ισραήλ είναι φυσικός μας σύμμαχος και η μόνη σοβαρή αντι-ισλαμική δύναμη στην περιοχή.
    Κάποιοι εδώ μέσα έχουν ξεχάσει τι λέει ο εθνικός μας ύμνος, στίχος 68 :
    Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
    και "Αλλά", εφώναζαν, "Αλλά",
    και των Χριστιανών τα χείλη
    "φωτιά", εφώναζαν, "φωτιά".
    Ένας κεντρικός λόγος που έγινε η επανάσταση το 1821 ήταν για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από το Ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμ εκείνο το σχόλιο/χολή Τζιμη που έκανε κάποια/ος για την δασκάλα κα Χαρά Νικοπούλου και δεν απάντησε κανείς (ακόμα κι απ τους διαχειριστές) στην άθλια/ο ανθέλληνα;
    Η μάλλον απάντησα εγώ αλλά κάποιος ΔΕΝ ανάρτησε τη απάντηση μου.
    Και τι της βρήκε της δασκαλίτσας;
    Άκουσον, άκουσον.
    Το "Χιτλερικό" χτένισμα.
    Γι αυτό λεω ότι έχουμε μπλεξει με τρισάθλια και ελεεινά κτήνη εδώ μασά. (Ανώνυμα κτήνη βέβαια. Η νομίζουν ότι είναι ανώνυμα)
    Είναι και "απόφοιτος" μάλλον ιντερνετικού πανεπιστήμιου ο/η σχολιαστής μας.
    "Σχολίασε" ο/η εν λόγω λοιπόν σε ανάρτηση για την δασκάλα:


    >Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ερώτηση: Όλα καλά με τη Νικοπούλου. Για τι όμως η χιτλερική κόμη?
    Κάποτε στο πανεπιστήμιο στο μάθημα της φιλολογίας, λέγαμε για τη «λαϊκή- μαζική» τέχνη και πόσο πολύ τυποποιεί τους χαρακτήρες. Για παράδειγμα, στις ταινίες του James Βond, ο ήρωας είναι ο όμορφος, αρρενωπός χαρακτήρας και ο κακός είναι πάντα κάποιος με ένα φυσικό ελάττωμα. Γάντζο αντί για χέρι, καλυμμένο μάτι, μια βαθιά ουλή κλπ.
    Στην εικονική πραγματικότητα που ζούμε, όπου όλα είναι «εικόνα», όλα είναι αναφορά σε στερεότυπα που παραπέμπουν σε αυτόματα αντανακλαστικά.
    Δε βοηθά η ταύτιση ενός γνήσιου αγώνα μιας δασκάλας με τη εικόνα της κόμης του Χίτλερ.
    Δε λέω ότι η κοπέλα το έκανε επι τούτου, αλλά κάποιος πρέπει να της πει ότι δε βοηθά η κόμη της τον αγώνα της.
    Δηλαδή ρε γαμώ το, είναι σα να ζούμε τελείως στο matrix. Όλα καλά, σύμφωνοι για όλα, γνήσια ελληνίδα κλπ, αλλά να, ένα μικρό ψεγάδι….. μια εξ αντανακλάσεως αντίδραση του μυαλού. Μια υποσυνείδητη σκιά.
    Επειδή πλέον στο «σενάριο» της ζωής μας ο έλληνας είναι ο κακός, ό πατριώτης είναι ο περιθωριακός φανατισμένος φασίστας κλπ, λες και το έκανε επίτηδες να μοστράρει το χιτλερικό κούρεμα.
    Μήπως υπάρχει το matrix? Μήπως κάποιος παίζει με κουμπάκια?
    10 Οκτωβρίου 2010 12:10 π.μ.<


    Ντροπή σου δίποδο και ανεγκέφαλο κτήνος. (της φιλοσοφικής)


    Μιχάλης Στέργος
    Άγιος Νικόλας
    ΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τελευταια χρονια [60,70,80,90] σαουδαραβια χρηματοδοτη με πεττροδολαρα ισλαμ πολλα λεφτα ,τωρα ομως εχουν αναλαβει και το οπιο [Ηρωινη]και προσφατα την κοκαινη [κοσσοβαροι] πολλα τα λεφτα και αγοραζουν τους παντες ,οπου μπορουν δηλαδη ,και δικους μας ελληνες λενε οι ανθρωποι που ξερουν.Τα νακωτικα πλεον ειναι εθνικον θεμα που πρεπει να απασχολη την ΚΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Στέργο, σωστά λέτε ορισμένα πράγματα, αλλά δεν έχουμε κτήνη εδώ μέσα. Επιπόλαιους και αφελείς, θερμόαιμους και αμαθείς έχουμε. Ο καθένας μας άλλα μπορεί να έλεγε χθες, άλλα σήμερα και άλλα μπορεί να λέει αύριο, ανάλογα με την εξέλιξη της γνώσης του. Νομίζω ότι πικραίνουμε ο ένας το άλλο με βαριούς χαρακτηρισμούς. Το θέμα είναι να βρούμε όλοι το τι μας ενώνει και να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να μάθουμε ο ένας από το άλλο, και όχι να θάβουμε ο ένας τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12 Οκτωβρίου 2010 4:40 μ.μ.

    Δυστυχώς, πρόκειται για ένα από τα πιο αληθινά σχόλια που έχω διαβάσει εδώ.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστος ο Wilders !
    - "Wafa Sultan defends Geert Wilders"
    http://www.jihadwatch.org/2010/07/wafa-sultan-defends-geert-wilders.html

    Και για το πως σκεφτονται καποιοι εκπροσωποι του Ισλαμοφασισμου, δειτε εδω:
    - "An Alarming video every Westerner should see"
    http://www.tangle.com/view_video?viewkey=0861ff3eabea1ceb73e4

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περισσοτερα για τον Wilders δειτε εδω,
    - "Wafa Sultan defends Geert Wilders"
    http://www.jihadwatch.org/2010/07/wafa-sultan-defends-geert-wilders.html

    για το Ισλαμ εδω
    - Hamed Abdel-Samad, "Islam-Egyptian-German predicts fall of Islam"
    http://www.youtube.com/watch?v=e-UzDDUgwOo

    και για το πως σκεφτονται καποιοι εκπροσωποι του Ισλαμοφασισμου, εδω:
    - "An Alarming video every Westerner should see"
    http://www.tangle.com/view_video?viewkey=0861ff3eabea1ceb73e4

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "...της άλλοτε ανεκτικής Ολλανδίας" -
    Η τελευταίες λέξεις της τελευταίας πρότασης της τελευταίας παραγράφου αυτού του κατάπτυστου άρθρου τα λένε ΟΛΑ! Όχι όμως με την έννοια που θα ήθελαν οι όψιμοι θιασώτες του πολυπολιτισμικού αμαλγάματος και της ισοπέδωσης τόσο σε πολιτισμικό όσο - και κυρίως - σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο αλλά με την ΑΝΑΠΟΔΗ! Αλήθεια, ΠΟΣΟ είναι "ανεκτική" η Ολλανδία όταν το "έγκλημα" της κριτικής στο Ισλάμ που επέπεσε ο Τέο Βαν Γκογκ ήταν τέτοιο ώστε να δολοφονηθεί με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο ενώ πάνω του καρφώθηκε μια επιστολή-προειδοποίηση, ένα εμετικό παραλήρημα - όνειδος για την ανθρωπότητα - το οποίο, αντίστοιχό του διαβάζουμε σήμερα από πολλούς φανατικούς αντισημίτες και κρυπτοισλαμόφιλους κάθε λογής? Διαβάστε το εδώ να βγάλετε συμπέρασμα: http://www.militantislammonitor.org/article/id/312
    Πόσο "ανεκτική" είναι η Ολλανδία όταν φεύγουν κακήν κακώς άνθρωποι - πρώην μουσουλμάνοι αλλά και άλλοι θαρραλέοι άνθρωποι - επειδή λένε τι συμβαίνει με αυτήν τη ΒΙΑΙΗ "θρησκεία" http://www.youtube.com/watch?v=a8qeMBkF9DY? Πόσο "ανεκτική" είναι η Ολλανδία όταν τα τελευταία χρόνια έχει γίνει για τους ομοφυλόφιλους και τους Εβραίους επικίνδυνο να κυκλοφορούν στους δρόμους http://sheikyermami.com/2010/06/23/amsterdam-conservative-muslims-threaten-homosexuals-jews/ http://barenakedislam.wordpress.com/.../dutch-muslims-say-we-believe-that-all-jews-should-be-exterminated/ http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=188486?
    Πόσο συνετό είναι να μιλάμε για "ανεκτικότητα" όταν έχουμε να κάνουμε με ΜΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΥΣ?
    Πόσο "ανεκτική" είναι η Ολλανδία πλέον όταν υπάρχουν σε αυτήν σύμφωνα με μελέτες 50.000 ακραίοι ισλαμιστές έτοιμοι να σκοτώσουν - εκδίκηση στο όνομα του Αλλάχ κατ' επιταγή του αιμοσταγούς παιδόφιλου Προφήτη τους - κάθε γελοιογράφο, δημοσιογράφο ή πολιτικό που ασκεί κριτική στην ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥΣ? Κανείς τους δε λέει ότι η Ευρώπη σήμερα βρίσκεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ!
    Έχει την "πλάκα" του από την άλλη να μιλάνε για ισλαμοφοβία σε κοινωνίες που αποδεδειγμένα είναι από τις πιο ανεκτικές του κόσμου. Δείτε εδώ τι λένε οι Σουηδοί που - όσο κι αν αποκρύβεται από το πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο - είναι υπό μουσουλμανικό διωγμό http://www.youtube.com/watch?v=eQ6VI_bc1j4! Γιατί άραγε έγιναν ξαφνικά 3 στους 4 Σουηδούς "ξενόφοβοι" http://www.thelocal.se/29574/20101012/? Αλλά και στη Δανία? http://politiken.dk/newsinenglish/ECE1081471/ghettos-are-not-denmark/ Τι διάολο συμβαίνει λοιπόν? Το ότι εφαρμόζεται ήδη ο νόμος Σαρία σε κάποιες περιοχές της Ευρώπης είναι ήδη γνωστό, όπως γνωστό είναι ότι όσοι μετανάστες έρχονται δεν έρχονται με σκοπό να αφομοιωθούν από την κοινωνία που τους δέχεται αλλά να την ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ από το "ανώτερο" Ισλάμ http://www.youtube.com/watch?v=S0InaFhkxS8! Δείτε εδώ τον Τούρκο υπουργό να συστήνει στους Τούρκους μετανάστες να μαθαίνουν γερμανικά (λες και θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό!) http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=8216learn-german8217-turkish-minister-tells-germany8217s-turks-2010-10-12
    Διαβάστε ένα βιβλίο που αν και με ντοκουμέντα γνήσια "θάφτηκε" από τη συνωμοσία σιωπής που έχει επιβληθεί http://www.enalios.gr/product_info.php?cPath=57&products_id=358&osCsid=785e664007561a8d45166da2ff86d124.
    Όσο για το αν είναι "ακροδεξιός" ο Wilders? Αλήθεια, πόσο ακροδεξιός είναι ένας τύπος που δηλώνει φιλελεύθερος και υποστηρίζει το λιγότερο παρεμβατισμό του κράτους? Όταν αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας κάθε φασιστικό στοιχείο στην Ευρώπη - από τον Λε Πεν έως τον Χάιντερ - και δηλώνει ότι είναι υπέρμαχος της ελευθερίας της έκφρασης? ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση αποδεικνύεται ότι η λασπολογία και η προπαγάνδα δουλεύουν καλά όταν έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο που λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ http://www.youtube.com/watch?v=BgQdZgojOFI!
    Υπάρχει ακόμη όμως μια αχτίδα αισιοδοξίας όταν διαβάζεις έναν Σιδηρούντιο, έναν Δημόκριτο, μια Galia ή μια Ελίνα Γαληνού...
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι τελευταίο:
    Σε αντίκρουση των παραμυθιών που σερβίρονται από τους δήθεν ανθρωπιστές και αντιρατσιστές του δυτικού κόσμου, παραμύθια που σερβίρονται ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ, διαβάστε την παρακάτω είδηση: http://www.nisnews.nl/public/121010_1.htm. Μια αριστερή πολιτικός θεωρεί το ζήτημα της κριτικής στο Ισλάμ ζωτικό για τους προοδευτικούς στην Ολλανδία εφόσον "καθένας μπορεί να πιστεύει σε ό,τι θέλει εφόσον αυτό προέρχεται από ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ". Μιλάει για τις ορθόδοξες απόψεις των Σαλαφιστών στη χώρα της και πως αυτές επηρεάζουν τα δικαιώματα των γυναικών και των ομοφυλόφιλων. Αποκαλύπτει την προσωπική της εμπειρία για την κακοποίηση των γυναικών από τους Ισλαμιστές!
    Η συνέντευξη αυτή είναι αποκαλυπτική για τους ακόλουθους λόγους: Καταρχήν, το γεγονός ότι παροτρύνει τους συναδέλφους της να κάνουν κάτι το οποίο ΔΕΝ κάνουν μας βάζει σε υποψίες για το ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν το κάνουν! Ελευθερία έκφρασης? Αστεία πράγματα! Επίσης, μας αποκαλύπτει το πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρίσκονται οι αριστεροί όταν βαυκαλίζονται για "πολυπολιτισμικότητα" των κοινωνιών τους ως εάν (όπως συμβαίνει και σε επίπεδο ατομικό) να μπορούν να λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο και ισότιμα όλοι οι "πολιτισμοί" στο "χωνευτήρι" τους! Από την άλλη, όταν μιλάνε για "ελευθερία επιλογής" με μια "θρησκεία" που χωρίζει τον κόσμο σε στρατόπεδα (http://en.wikipedia.org/wiki/Divisions_of_the_world_in_Islam) και θεωρεί τους άπιστους "πίθηκους" και "γουρούνια" τότε δείχνει πραγματικά έλλειψη ουσιαστικής επαφής με την πραγματικότητα! Όπως είπε και ο Κλεάνθης Γρίβας, αν θυμάμαι καλά, στον πρόλογό του στην ελληνική έκδοση του Mein Kampf "το μοναδικό πράγμα για το οποίο δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Χίτλερ είναι ότι δεν είχε προειδοποιήσει τον κόσμο"! Το ίδιο ισχύει και για το έργο ενός άλλου "κατακτητή" με τον τίτλο "Κοράνι"!
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "...της άλλοτε ανεκτικής Ολλανδίας" -
    Οι τελευταίες λέξεις της τελευταίας πρότασης της τελευταίας παραγράφου αυτού του κατάπτυστου άρθρου τα λένε ΟΛΑ! Όχι όμως με την έννοια που θα ήθελαν οι όψιμοι θιασώτες του πολυπολιτισμικού αμαλγάματος και της ισοπέδωσης τόσο σε πολιτισμικό όσο - και κυρίως - σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο αλλά με την ΑΝΑΠΟΔΗ! Αλήθεια, ΠΟΣΟ είναι "ανεκτική" η Ολλανδία όταν το "έγκλημα" της κριτικής στο Ισλάμ που επέπεσε ο Τέο Βαν Γκογκ ήταν τέτοιο ώστε να δολοφονηθεί με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο ενώ πάνω του καρφώθηκε ένα εμετικό παραλήρημα - όνειδος για την ανθρωπότητα - το οποίο, αντίστοιχό του διαβάζουμε σήμερα από πολλούς φανατικούς αντισημίτες και κρυπτοισλαμόφιλους κάθε λογής? Διαβάστε το εδώ να βγάλετε συμπέρασμα: http://www.militantislammonitor.org/article/id/312
    Πόσο "ανεκτική" είναι η Ολλανδία όταν φεύγουν κακήν κακώς άνθρωποι - πρώην μουσουλμάνοι αλλά και άλλοι θαρραλέοι άνθρωποι - επειδή λένε τι συμβαίνει με αυτήν τη ΒΙΑΙΗ "θρησκεία" http://www.youtube.com/watch?v=a8qeMBkF9DY? Πόσο "ανεκτική" είναι η Ολλανδία όταν τα τελευταία χρόνια έχει γίνει για τους ομοφυλόφιλους και τους Εβραίους επικίνδυνο να κυκλοφορούν στους δρόμους http://sheikyermami.com/2010/06/23/amsterdam-conservative-muslims-threaten-homosexuals-jews/ http://barenakedislam.wordpress.com/.../dutch-muslims-say-we-believe-that-all-jews-should-be-exterminated/ http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=188486?
    Πόσο συνετό είναι να μιλάμε για "ανεκτικότητα" όταν έχουμε να κάνουμε με ΜΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΥΣ?
    Πόσο "ανεκτική" είναι η Ολλανδία πλέον όταν υπάρχουν σε αυτήν σύμφωνα με μελέτες 50.000 ακραίοι ισλαμιστές έτοιμοι να σκοτώσουν - εκδίκηση στο όνομα του Αλλάχ κατ' επιταγή του αιμοσταγούς παιδόφιλου Προφήτη τους - κάθε γελοιογράφο, δημοσιογράφο ή πολιτικό που ασκεί κριτική στην ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥΣ? Κανείς τους δε λέει ότι η Ευρώπη σήμερα βρίσκεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ!
    Έχει την "πλάκα" του από την άλλη να μιλάνε για ισλαμοφοβία σε κοινωνίες που αποδεδειγμένα είναι από τις πιο ανεκτικές του κόσμου. Δείτε εδώ τι λένε οι Σουηδοί που - όσο κι αν αποκρύβεται από το πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο - είναι υπό μουσουλμανικό διωγμό http://www.youtube.com/watch?v=eQ6VI_bc1j4! Γιατί άραγε έγιναν ξαφνικά 3 στους 4 Σουηδούς "ξενόφοβοι" http://www.thelocal.se/29574/20101012/? Αλλά και στη Δανία? http://politiken.dk/newsinenglish/ECE1081471/ghettos-are-not-denmark/ Τι διάολο συμβαίνει λοιπόν? Το ότι εφαρμόζεται ήδη ο νόμος Σαρία σε κάποιες περιοχές της Ευρώπης είναι ήδη γνωστό, όπως γνωστό είναι ότι όσοι μετανάστες έρχονται δεν έρχονται με σκοπό να αφομοιωθούν από την κοινωνία που τους δέχεται αλλά να την ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ από το "ανώτερο" Ισλάμ http://www.youtube.com/watch?v=S0InaFhkxS8!
    Δείτε εδώ τον Τούρκο υπουργό να συστήνει στους Τούρκους μετανάστες να μαθαίνουν γερμανικά (λες και θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό!) http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=8216learn-german8217-turkish-minister-tells-germany8217s-turks-2010-10-12
    Διαβάστε ένα βιβλίο που αν και με ντοκουμέντα γνήσια "θάφτηκε" από τη συνωμοσία σιωπής που έχει επιβληθεί http://www.enalios.gr/product_info.php?cPath=57&products_id=358&osCsid=785e664007561a8d45166da2ff86d124.
    Όσο για το αν είναι "ακροδεξιός" ο Wilders? Αλήθεια, πόσο ακροδεξιός είναι ένας τύπος που δηλώνει φιλελεύθερος και υποστηρίζει το λιγότερο παρεμβατισμό του κράτους? Όταν αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας κάθε φασιστικό στοιχείο στην Ευρώπη - από τον Λε Πεν έως τον Χάιντερ - και δηλώνει ότι είναι υπέρμαχος της ελευθερίας της έκφρασης? ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση αποδεικνύεται ότι η λασπολογία και η προπαγάνδα δουλεύουν καλά όταν έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο που λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ http://www.youtube.com/watch?v=BgQdZgojOFI!
    Υπάρχει ακόμη όμως μια αχτίδα αισιοδοξίας όταν διαβάζεις έναν Σιδηρούντιο, έναν Δημόκριτο, μια Galia ή μια Ελίνα Γαληνού...
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.