5/10/10

Βίντεο δείχνει Ισραηλινό να χορεύει περιπαικτικά γύρω από Παλαιστίνια



Ενα νέο βίντεο που δείχνει έναν Ισραηλινό στρατιώτη να χορεύει περιπαικτικά γύρω από μία νεαρή Παλαιστίνια κρατούμενη μεταδόθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη από την τηλεόραση του Ισραήλ.

Η μετάδοση αυτού του βίντεο από το τηλεοπτικό δίκτυο 10 έρχεται επτά εβδομάδες μετά το σάλο που είχαν προκαλέσει φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μία ισραηλινή πρώην οπλίτης, στις οποίες πόζαρε γελαστή δίπλα σε παλαιστίνιους κρατούμενους με δεμένα χέρια και μάτια.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας ισραηλινός στρατιώτης που φορά γυαλιά ηλίου και εκτελεί μία παρωδία ενός ανατολίτικου χορού γύρω από μία νεαρή γυναίκα που φοράει μαντίλα και ακουμπά σε έναν τοίχο με τα μάτια και τα χέρια δεμένα, ενώ από το βάθος ακούγεται μουσική και τα περιπαικτικά σχόλια των φίλων του στρατιώτη.

«Πρόκειται για μία απεχθή απεικόνιση της αρρωστημένης νοοτροπίας του κατακτητή. Δεν είναι μεμονωμένο επεισόδιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παλαιστινιακή Αρχή, υπογραμμίζοντας ότι τα νέα μέσα επιτρέπουν «να έρχεται στο φως η κουλτούρα εξευτελισμού των Παλαιστινίων».

Χαρακτηρίζοντας το βίντεο «βαθιά προσβλητικό για την αξιοπρέπεια των γυναικών», η ανακοίνωση προσθέτει ότι αυτές οι πράξεις «δεν θα σταματήσουν παρά με το τέλος της (ισραηλινής) κατοχής».

Ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε εσωτερική έρευνα έπειτα από αυτό το επεισόδιο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

«Αυτό το βίντεο καταρρίπτει μία και καλή όλους τους ισραηλινούς μύθους, όπως αυτόν ότι ο στρατός μας είναι ο μοναδικός στρατός κατοχής στην ιστορία που δεν κακοποιεί σεξουαλικά τις γυναίκες του κατεχόμενου έθνους», γράφει στο ιστολόγιο του ο μπλόγκερ και αρθρογράφος Ντίμι Ρέιντερ.

Τον Αύγουστο ο ισραηλινός στρατός είχε καταδικάσει «την επονείδιστη συμπεριφορά της οπλίτου», που ανέβασε τις φωτογραφίες των παλαιστίνιων κρατουμένων στο Facebook, τονίζοντας πως αυτή έχει περαιώσει την στρατιωτική της θητεία από πέρυσι.

Η ίδια πάντως είχε δηλώσει: «Δεν καταλαβαίνω τι κακό έκανα. Δεν υπήρξε εκ μέρους μου άσκηση βίας, περιφρόνηση, δεν πρόσβαλα κανέναν».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

49 σχόλια:

  1. Και στον καλυτερο στρατο του κοσμου οπως αυτον του Ισραηλ δεν παυουν να συμβαινουν μ.......ς ιδιως απο ενα εικοσαχρονο παιδι που θεωρησε οτι εχει αιχμαλωτησει την
    υπαρχηγο της Αλ Καιντα και μπορει να το γλεντησει.Θα το πληρωσει απο
    τους ανωτερους του διοτι η πραξη του θεωρειται και προβοκατορικη και ο Ισραηλινος στρατος θα αναγκαστει να απολογηθει για εναν ανοητο νεαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσει"


    Άλλο ένα παράδειγμα στρατιωτικής "αβρότητος".
    Θέλετε να δείτε, τι σημαίνει αληθινός ΦΟΒΟΣ; Μιλάμε για ΦΟΒΟ!!

    Δείτε αυτή την φωτογραφία! Με συγκλόνισε η αλήθεια της εικόνας του φόβου που μπορεί να ένιωσε το 8χρονο αγοράκι, μπαγλαρωμένο από πάνοπλους ισραηλινούς στρατιώτες! Τόσο που να "βρέξει" το παντελονάκι του! Μετά σκεφτείτε... μεγάλα παιδιά είσαστε!!.

    http://redskywarning.blogspot.com/2010/10/9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πολεμος, ειναι πολεμος! Εχετε δει ποτε να χαριζουν λουλουδια?

    Βεβαια ειναι ντροπη αυτα που βλεπουμε απο οποια μερια γινονται..

    Αλλα γιατι τετοια λυσσα πια με τους Παλαιστηνιους ρε παιδια?

    Εχω βαρεθει να βλεπω ολλους εμας που βλεπουμε τους σιωνιστες με μισο ματι για ολλα τα κακα που κανουν.. Αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι ΜΟΝΟΙ!!!

    Εμεις ως Ελλας τι συμφερον εχουμε απο την πολεμικη μας τοσα χρονια, τι κερδισαμε? Δεν λεω να επικροτουμε τους Εβραιους αλλα εχουμε προσπαθησειο ποιο πολυ και απο τους Αραβες...

    Για ποιο λογο? Ας μου ανοιξει καποιος τα ματια διοτι με νοιαζει ΜΟΝΟ το συμφερον της Ελλας και μονο...

    ΥΓ
    Δεν ενοω ανθρωπισμο, σε διπλωματια αναφερομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Blakeies ενος παιδιου, δεν εκανε δα και κατι κακο, εμεις εδω να δειτε τι έχουμε παθει απο τους παλαιστινιους που αφοδευουν στον δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο πολεμος, ειναι πολεμος! Εχετε δει ποτε να χαριζουν λουλουδια?"
    "Εχω βαρεθει να βλεπω ολλους εμας που βλεπουμε τους σιωνιστες με μισό μάτι"
    Καλή η προσπάθεια αντιπληροφόρησης αλλά κατ'αρχήν μάθε να μιλάς ελληνικά. Δεν σε εκπαίδευσαν καλά.

    "Και στον καλυτερο στρατο του κοσμου οπως αυτον του Ισραηλ "
    Αχα, χα, χα .... ένα μάτσο φοβισμένα, αμούστακα εικοσάχρονα που τα πήραν από τις δουλειές τους και τα βάλαν να δολοφονούν γυναίκες και παιδιά δεν λέγεται καλύτερος στρατός.
    Ένας στρατός που δολοφονεί σε προσχεδιασμένη επίθεση σε πλοιάριο πολίτες δεν είναι ο καλύτερος. Είναι ο καλύτερα ανεκπαίδευτος στρατός στον κόσμο, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, με την υπεροψία του εκλεκτού του θεού που δολοφονεί άπιστους.
    "Δεν ενοω ανθρωπισμο, σε διπλωματια αναφερομαι."
    Αυτό εννοώ δεν έχετε καμμία σχέση με ανθρωπισμό.
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ στημένα ρε τα βίντεο δεν το καταλαβαίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Και στον καλυτερο στρατο του κοσμου οπως αυτον του Ισραηλ δεν παυουν να συμβαινουν μ.......ς" Ρε δε πάτε να κάνετε καμια ανθρωποθυσια , ξεκινήστε με τον στρατιωτη. Σκατοφασίστες! Σιωνιστές,Ανωμαλοι! βρηκε ο αντρακλας τη γυναικα και εδειξε το χαρακτηρα του. Αυτα κάνουν οι εβραιοι οταν εχουν δυναμη και εξουσία.
    οπου πάτε ολοι μα ολοι ειναι αντισημήτες, και εσεις μονίμως αδικημένοι, αϊ στο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5 Οκτωβρίου 2010 8:17 μ.μ.
    βαλε το ονοματακι σου και γραψε διαφορετικα σκασε και ακουγε καραγγιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως κουνάει τον κώλο της πολύ επιδέξια η τσιφτετελού εβραία γιωτού φαντάρω μπροστά στο δεμένο κοριτσάκι...
    Αυτό δεν είναι "πόλεμος" όπως μαλακωδώς λέτε μερικοί, αλλά γενοκτονία πάνοπλων, εναντίον αδύναμου λαού και άοπλου όπως το παιδί του βίντεο!!!
    -----------
    Ρε ..."καραγγιοζη" 5 Οκτωβρίου 2010 9:25 μ.μ., το δικό σου ονοματάκι και των άλλων γκιόζηδων, που είναι;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εθνος που δεν ντρεπεται! Δεν εχει ενδοιασμους! Ο Θεος μας έδωσε λεει αυτη τη γη-Gog gave it to us)) Τι θεος ειναι αυτός που σας ζηταει να κόβετε τα γεννητικά σας όργανα,χωρις να σας ρωταει;; Ανθέλληνες,φανατισμένοι αμετανόητοι καραγγιοζιδες βαρβαροι εισαστε και θα εισαστε

    9.25- Είπε ο γαϊδαρος τον πετινό κεφάλα! Πινετε το αιμα το λαών κυριολεκτικά και μεταφορικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον προπαγανδιστικό σας ΑΓΩΝΑ να δείξετε ΠΟΣΟ κακοί είναι οι Ισραηλινοί (και σας το λέει ένας που υπηρέτησε σε φυλάκια του Έβρου κι έχει ιδία γνώση για την "καλομεταχείριση" που επιφύλασσαν οι συναδελφοί μου όσο και οι Τούρκοι απέναντι - "αμούστακα παιδιά" - σε ανήμπορους λαθρομετανάστες!) επιμένετε να αγνοείτε και την "άλλη" πλευρά http://www.huffingtonpost.com/ilana-teitelbaum/photos-from-israel-that-y_b_155256.html γιατί αυτό εξυπηρετεί το καλά δομημένο μίσος σας! Συνεχίστε έτσι...
    Όσο για το Βασιλάκη - το δήθεν μη αντισημίτη http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_6023.html?showComment=1286181281643#c3918559915035651172 - ο οποίος λέει "Είναι ο καλύτερα ανεκπαίδευτος στρατός στον κόσμο, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, με την υπεροψία του εκλεκτού του θεού που δολοφονεί άπιστους" (προφανώς έχει μπερδέψει τους ισλαμοφασίστες και τους φίλους του με τους Ισραηλινούς!) συνεχίζει κι αυτός καλά την παραπληροφόρηση που αποδίδει τόσο εύκολα σε άλλους http://en.wikipedia.org/wiki/Shayetet_13.
    Το κλου: "...δεν έχετε καμμία σχέση με ανθρωπισμό"! Ενώ ο δικός σου Βασίλη, τι να πω, προκαλεί δάκρυα... από τα γέλια!
    Βασιλάκη χώνεψέ το - είσαι αντισημίτης όσο και να προσποιήσε για το αντίθετο! Ο Μ.Λ.Κινγκ σας είχε καταλάβει πολύ πριν επεκταθεί η μόδα του δήθεν "αντισιωνισμού" ή "αντιεβραιοσιωνισμού" σύμφωνα με τον αγαπημένο συγγραφέα του Τζίμη...
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6 Οκτωβρίου 2010 10:32 π.μ.

    "(και σας το λέει ένας που υπηρέτησε σε φυλάκια του Έβρου (!!!!) κι έχει ιδία γνώση για την "καλομεταχείριση" που επιφύλασσαν οι συναδελφοί μου όσο και οι Τούρκοι απέναντι - "αμούστακα παιδιά" - σε ανήμπορους (;;;;;)λαθρομετανάστες!"

    Κατάλαβες τώρα Βασιλάκη*; Κατάλαβα να λες!

    Δεν είναι ο Εβραίος, που εξευτελίζει έναν δεμένο άνθρωπο, το θέμα μας.
    ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!
    Το θέμα, αν δεν καταλάβατε, είναι ο αντισημιτισμός σας! Είστε όλοι ισλαμοφασίστες ρε και δοσίλογοι και ζηλεύετε τον "Περιπούτσιο" Λαό. Είστε Γερμανοτσολιάδες και ισπανοτορεαντόρ και τουρκογλύφτες!


    *αντιγράφω το υποκοριστικό σου από τον 10:32 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαλόμ μπρούνο χαθηκες )) καιρο ειχαμε να σε διαβασουμε. Δηλαδή εσυ προτείνεις αντι να είμαστε αντισημήτες να ειμαστε σκετο Σημήτες ετσι;)) Το δοκιμασαμε αυτό με το Πασοκ και κοιτα που εφτασε η Ελλάδα, στο χειλος της καταστροφής. Αστο μπρουνο μην το κουραζεις και μη μιλας για λαθρομεταναστες, που εχετε κλεισει εναν ολοκληρο λαο σε στρατοπεδο συγκεντρωσης

    Στο συγγεκριμένο θέμα προκειται για τον εξεφτελισμο γυναίκας.Δε λεω οτι οι ισλαμιστες ειναι απο σας καλυτεροι αλλα γιατι μας βαζεις να διαλέξουμε μεταξύ εβραϊκής και ισλαμικής βαρβαρότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 6 Οκτωβρίου 2010 1:11 μ.μ.

    Και μετά οι Ιακωβίνοι της Ελλάδας νοιάζονται κόπτονται για τις γυναίκες του Ιράν.
    Και υποκινούν άλλους να το βομβαρδίσουν και με ατομικά παρακαλώ.

    Μιχάλης Στέργος
    Άγιος Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί όταν διαβάζω τα σχόλια του ατόμου που φέρει το nickname ΑΠΕΛΛΗΣ με πιάνει μια ακατάσχετη αηδία άραγε? Είναι γιατί απλά προσποιείται με τόσο αδέξιο τρόπο τον άνθρωπο με "ευγενή" αισθήματα ενώ δεν είναι παρά ένας υβριστής του χειρότερου είδους? Είναι γιατί ενώ κατηγορεί τους άλλους για διαστρέβλωση επιδίδεται με τον πιο ύπουλο τρόπο σε αυτή? Μα φυσικά, εγώ ποτέ δεν είπα ότι το πρόβλημα δεν είναι (και) η αυθαιρεσία ή η βαρβαρότητα που μπορεί να επιδείξει (και) ένας Ισραηλινός! (Η διαφορά σε αυτό είναι ότι οι Ισραηλινοί καταδικάζουν αυτούς που κάνουν αυτές τις αισχρότητες ενώ οι άλλοι κλείνουν τα μάτια αν δεν τις επικροτούν!)Εκείνο που λέω είναι ότι οι αισχροί αντισημίτες - σα του λόγου του - προσπαθούν μέσα από τέτοια περιστατικά να "αποδείξουν" ότι οι Ισραηλινοί είναι δολοφόνοι, βάρβαροι, κάνουν γενοκτονία, έχουν κλείσει εναν ολοκληρο λαο σε στρατοπεδο συγκεντρωσης (!) κ.λπ. "επιχειρήματα" που - αν μη τι άλλο - όχι μόνο δεν απηχούν ίχνος πραγματικότητας αλλά διαστρεβλώνουν κάθε ιστορική αλήθεια! Ο ΑΠΕΛΛΗΣ και το συνάφι θέλουν ΑΥΤΟ να είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημα - χωρίς να εξετάζουν ούτε τις συνθήκες ούτε καμιά άλλη ανθρώπινη παράμετρο. Κάπου είχα διαβάσει για μια ιστορία μ' έναν φλογερό αντισημίτη, πρύτανη ενός βρετανικού πανεπιστημίου, νομίζω, που διαμαρτυρόταν ότι οι Εβραίοι "έκλεβαν" στις εξετάσεις. Όταν συνάδελφοί του έκαναν την παρατήρηση ότι και οι μη Εβραίοι έκλεβαν εκείνος απάντησε: Mην αλλάζετε θέμα συζήτησης!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ! Και αυτό, δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι δε θα το καταλάβετε ποτέ!
    ΜΠΡΟΥΝΟ
    Υ.Γ. Προς 1:11 μ.μ.:
    Για να σου λύσω την απορία να μην παιδεύεσαι: Ούτε κι εσύ είσαι καλύτερος από τους ισλαμιστές, πίστεψέ με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.
    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΟΥΝΟ
    Όταν ακούω ή διαβάζω κάποιους να επικαλούνται παρελκυστικά τον 'αντισημιτισμό', αισθάνομαι την υποχρέωση να παρέμβω.
    Και αυτό γιατί αυτού του είδους οι παρεμβάσεις -και δεν αναφέρομαι μόνο στη δική σου παρέμβαση- δεν προάγουν το διάλογο και στην ουσία έχουν ως στόχο τη φίμωση της κριτικής.
    Παρακαλώ όλους, και όσους τσουβαλιάζουν τους Εβραίους και τους Ισραηλινούς και όσους δαιμονοποιούν την όποια κριτική, επικαλούμενοι την καραμέλλα του αντισημιτισμού, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι στημένη ιστορία, να επικεντρώνονται και να περιορίζονται στην ουσία των αναρτήσεων.
    Για να παραμείνει το ιστολόγιο ένα δημοκρατικό βήμα ελεύθερης έκφρασης και ανταλλαγής -έστω και αντικρουομένων- απόψεων και ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 6 Οκτωβρίου 2010 2:30 μ.μ.

    "Γιατί όταν διαβάζω τα σχόλια του ατόμου που φέρει το nickname ΑΠΕΛΛΗΣ με πιάνει μια ακατάσχετη αηδία άραγε?

    Μήπως επειδή τον έχει "ξεβρακώσει" πολλές φορές;

    Αγαπητέ κ. Σάββα.
    Όντως το θέμα της ανάρτησης ήταν ο εξευτελισμός μιας αιχμάλωτης γυναίκας, όπως και εγώ επισήμανα με τον τρόπο μου.
    Βλέπετε όμως πως η συζήτηση πάλι εκτράπηκε στα γνωστά αντισημιτικά μοτίβα. Συμφωνώ μαζί σας και πειθαρχώ...όμως ζωντανοί άνθρωποι είμαστε και δεν είναι εύκολο να ακούμε τέτοιες φτηνές δικαιολογήσεις χωρίς να διαμαρτυρόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαίρομαι, αγαπητέ κύριε Καλεντερίδη, που παρεμβαίνετε υπέρ της αντικειμενικότητας και της ελευθερίας του διαλόγου!

    Εφόσον, όμως, δείξατε τέτοιο ενδιαφέρον για τους ισραηλινους στρατιώτες, ΟΦΕΙΛΕΤΕ να αναρτήσετε ένα βίντεο που είναι 100% πραγματικό και που για κάποιο λόγο σας ξέφυγε όταν είχε συμβεί:

    Mια "γυναίκα" με μαντίλα να μαχαιρώνει ισραηλινό στρατιώτη σε checkpoint.

    Αν μπορεί να λέγεται "γυναίκα" ή "άνθρωπος" ένα λυσσασμένο κτήνος όπως θα δείτε στο βίντεο.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάρτηση που θα κάνετε, έστω καθυστερημένα, χάριν της αντικειμενικότητας που οφείλει να χαρακτηρίζει ένα "βήμα ελεύθερης έκφρασης και ανταλλαγής -έστω και αντικρουομένων- απόψεων και ιδεών". Όπως τόσο ωραία γράφετε.

    Και όπως σας έχω ξαναπεί, με το γνωστό σας ήθος, είστε ένα πρότυπο για όλους μας.
    Σας ευχαριστώ,

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το βίντεο:
    http://www.youtube.com/watch?v=8Wvf5atEm2U

    (και εδώ, άραβας αστυνομικός μαχαιρώνει και σκοτώνει ισραηλινό στρατιώτη. Και αυτό σας ξέφυγε:
    http://www.reuters.com/article/idUSTRE6194P420100210

    και εδώ έφηβος άραβας μαχαίρωσε ισραηλινό στρατιώτη. Δεν είχε γίνει σχετική ανάρτηση, επίσης:
    αhttp://www.jta.org/news/article/2009/06/02/1005553/palestinian-teen-stabs-soldier-at-checkpoint)

    Ευχαριστώ,

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γκαλία
    πρώτα απ' όλα την ανάρτηση δεν την έκανα εγώ.
    Δεύτερο, το βίντεο που αναρτήσαμε κάνει το γύρο του κόσμου, γι' αυτό το αναρτήσαμε κι εμείς.
    Τα βίντεο που βάζεις, παίχτηκαν όταν είδαν το φως της δημοσιότητας.
    Πάντως, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητή Galia,
    Τι δουλειά έχουν αυτοί οι "στρατιώτες" (που αναφαίρεσαι) στην Παλαιστίνη;
    Και γιατί εσύ μια Ελληνίδα τους υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος;

    ΄΄΄΄΄΄

    κ. Καλεντεριδη αν σας ξέφυγαν οι αναρτήσεις+γεγονότα που σας υπέδειξε η Galia σας παρακαλώ αναρτήστε επίσης και φωτογραφίες της εθνοκαθάρισης του Παλαιστινιακού λαού από το 1945-46.
    Ξεκινήστε με εκείνες του βομβαρδισμού αμάχων απο εβραίους του Ισραήλ (και των συνοδοιπόρων τους της διεθνούς σαν την Galia) με βόμβες λευκού φωσφώρου στην Γάζα και τις καθημερινές ανθρωποκτονίες κατά της ανθρωπότητας.
    Αρκετά πια με τους αισχρούς και θρασείς ανθρώπους εδώ μέσα που θέλουν να μας πείσουν ότι η εθνοκαθάριση της Παλαιστίνης άρχισε μόλις χθές.




    Μιχάλης Στέργος
    Άγιος Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όχι, αγαπητέ κύριε Καλεντερίδη,
    δεν παίχτηκαν από εσάς.

    Και τότε, κάτι αραβικές "καταγγελίες" κατά του Ισραήλ ήταν στη λίστα των αναρτήσεων του φίλτατου Καυκάσιου.

    Νομίζω ότι και τα τρία περιστατικά αποσιωπήθηκαν.

    Σας ευχαριστώ πάντως. Και σας διαβεβαιώνω ότι όσα καλά λόγια να γράψω για εσάς, πάντα θα είναι λίγα.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για όσους ενδιαφέρονται.


    Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ:

    "Το όνομά μου είναι Rachel Corrie "

    Μία αληθινή ιστορία. Μία παράσταση που απαγορεύτηκε στην εβραϊκή Νέα Υόρκη.
    Ένα θέατρο ντοκουμέντο που «μιλάει» την αλήθεια. Πόσο κοστίζει άραγε κάτι τέτοιο; Για τη Rachel κόστισε μία ζωή… Μία 23χρονη κοπέλα που βρήκε το θάρρος να περάσει στην απέναντι όχθη και να δει την αλήθεια της άλλης πλευράς με τα δικά της μάτια… Την αλήθεια του παλαιστινιακού λαού που εδώ και 60 χρόνια βρίσκεται σε απόγνωση…

    Ήταν ηρωίδα; Ήταν τρελή; Ήταν πολύ διαφορετική από όλους εμάς; Πώς είναι ένας άνθρωπος που κάνει την υπέρβαση; Δεν έχει φίλους; Δεν πηγαίνει σε bar; Δεν ερωτεύεται; Δεν ακούει Magnetic Fields;

    «Βρίσκομαι στην Παλαιστίνη εδώ και δύο εβδομάδες και μία ώρα και ακόμα δεν βρίσκω τις λέξεις για να περιγράψω αυτά που βλέπω. Τίποτα δεν θα μπορούσε να με έχει προετοιμάσει για την πραγματικότητα της κατάστασης εδώ. Απλώς δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το δεις…»

    Rachel Corrie 2003

    Συνέχεια
    http://avragioz.blogspot.com/2010/10/my-name-is-rachel-corrie-rachel-corrie.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προσέξτε!
    Και τα τρία "θύματα" των προαναφερόμενων βίντεο ήταν Ισραηλινοί ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!


    Άντε, και όπου να'ναι, θα αρχίσουμε να λέμε ότι ήταν "εγκληματίες" και "τρομοκράτες", όσοι Έλληνες καθάριζαν όπως μπορούσαν Γερμανούς στρατιώτες στην Κατοχή!!!!!
    Ή όσα παιδάκια σάλταραν στα γερμανικά καμιόνια και έκλεβαν την βενζίνη, θα τα λέμε τώρα "αλητάκια", όπως το αγοράκι στην φωτογραφία που σας έβαλα τον σύνδεσμο.

    Αισχρώς διδασκόμεθα υπό φαύλων την περί του πολέμου τέχνην, ώστε μήτε την ανανδρεία αναγνωρίζειν δυνηθησόμεθα, μήτε την αληθή ανδρεία τε και αρετήν τιμείν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 6 Οκτωβρίου 2010 4:09 μ.μ.
    Ποιες φωτογραφίες να αναρτήσει, καημένε;
    Αυτές που έχεις στο κεφάλι σου; Καμιά πηγή; Καμιά παράθεση; Όλο ψέματα και παχιά λόγια. Παρέπεμψα σε βίντεο και ως απάντηση πήρα μπουρδολογία.

    Και συκοφαντία. Διότι όταν
    γράφεις στην ΕΛΛΑΔΑ για εθνοκάθαρση, ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ απαιτώ να προσέχεις.

    Για ποιά "εθνοκάθαρση" αράβων μιλάς από το το 1945-1946;

    1) Κάτω από την Βρετανική Εντολή, μόνο η ΕΒΡΑΪΚΗ μετανάστευση απαγορευόταν. Η αραβική ενθαρρυνόταν από τους φιλο-άραβες Βρετανους.
    Βρες μια συνθήκη ή ο,τιδήποτε που να τεκμηριώνει την συκοφαντία περί "εθνοκάθαρσης" 1945-1946

    2) Ποιός ήταν τότε ο αραβικός πληθυσμός και πόσο έχει εκατονταπλασσιαστεί σήμερα;
    Αντίθετα, πόσοι Έλληνες ζουσαν στην Τουρκία στις αρχές του 20ου αι. και πόσοι σήμερα;
    Αυτό σημαίνει "εθνοκάθαρση", καημένε.
    Και τολμάς και μιλάς για εθνοκάθαρση, όταν οι Μικρασιάτες και οι Πόντιοι εξοντώθηκαν και εξαφανίστηκαν;
    Και κόπτεσαι για τους άραβες;

    4) Όσο για τις βόμβες φωσφόρου, καημένε,
    κάπου μπερδευτηκε το φτωχό μυαλό σου:
    Αποδείξεις υπάρχουν ΜΟΝΟ για βόμβες φωσφόρου που ρίχτηκαν από τη Γάζα εναντίον αγροτών του Ισραήλ...

    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/129433

    Aλλά αυτά δεν τα λένε τα ξεπουλημένα διεθνή ΜΜΕ. Όσοι κόπτονται για την παγκόσμια κυβέρνηση τις ίδιες μουφες με εσένα λένε. Σήμερα λένε για το Ισραήλ, αυριο θα λένε για την "εθνοκάθαρση" των μωαμεθανών από την Ελλάδα το 1821.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αναρτηστε και την φωτογραφια της...γιαγιας μου για να ευχαριστηθει ο καθε Απελλης,ειναι με ολοσωμο μαγιο ,μεχρι τον αστραγαλο,κα;ι ειναι την εποχη που γνωρησε τον παππου μου.Αν θελετε και πιο παλαια,για να ευχαριστησω τον Απελλη,αναρτηστε και την φωτογραφια της προγιαγιας μου οπου κανει μπανιο στο ποταμι με το...παλτο.Αι απο εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 4:19
    Η παράσταση για την Corrie δεν απαγορεύτηκε... Και παίχτηκε και στην Ελλάδα κιόλας. Αλλά έτσι είναι οι δήθεν "θεατρόφιλοι" που δεν έχουν πατήσει ποτέ σε θέατρο...

    Όσο για την αφελή αμερικανίδα κοπελίτσα, τη Rachel Corrie,
    αυτή παρασυρθηκε από τους ανθρωπισταράδες του ISM.
    Αφέθηκε να πεθάνει αβοήθητη σε ένα αραβικό νοσοκομείο προκειμένου να υπάρξει ένα λευκό, δυτικό θυμα.
    Αυτοί που την έστειλαν στον θάνατό της, για να εξυπηρετηθούν,
    δημοσίευσαν μέχρι και ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ για να συκοφαντήσουν το Ισραήλ.
    Ευτυχώς, η αλήθεια πάντα λάμπει. Και επιβραβύυει όσους έχουν ανοιχτές καρδιές και ανοιχτά μάτια.

    Το όνομά της ήταν Rachel Corrie. Και οι ίδιοι οι δολοφόνοι της, τώρα χρησιμοποιουν προς όφελός τους το όνομά της. Αλλά,
    οι νεκροί δε μιλάνε.
    Και μπορείς να χορεύεις ατιμώρητος στον τάφο τους.

    Αντίθετα οι βιασθείσες δυτικές κοπέλες που πάνε για να βοηθήσουν ως ακτιβίστριες τους άραβες και καταλήγουν σε νοσοκομεία χτυπημένες και βιασμένες, ΜΙΛΑΝΕ. Το ζήτημα είναι ποιός τις ακουει:

    http://www.stinkyjournalism.org/editordetail.php?id=345

    http://www.honestreporting.com/articles/critiques/Rachel_Corrie3_Continued.asp

    The ISM lied and Rachel Corrie died:
    http://cleveland.indymedia.org/news/2009/05/38940_comment.php

    http://www.jewishindy.com/modules.php?name=News&file=article&sid=13393

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η τελευταια λεξη σε καθε αναρτηση ειναι δικη μας!! Ζητω το Ισραηλ,χαχαχα εμείς εχουμε παντα δικιο γιατι ο θεος μας το θελησε ετσι να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Η τελευταια λεξη σε καθε αναρτηση ειναι δικη μας!! Ζητω το Ισραηλ,χαχαχα εμείς εχουμε παντα δικιο γιατι ο θεος μας το θελησε ετσι να γινει."

    6 Οκτωβρίου 2010 7:31 μ.μ.
    --------------------------------

    Κάπου το έχασες: Οι λέξεις και τα επιχειρήματα είναι δικά μας
    και δικές σας οι συκοφαντίες και οι βρισιές ακόμα και για τον Κύριο...

    Αυτές τις μαγκιές να βρίζεις τα θεία, να τις πεις σε Πακιστανοαφγανό για τον Αλλάχ του, στο επόμενο φανάρι που θα σταματήσεις... Αν τολμάς, βέβαια, που δεν τολμάς. Ένας καημένος κουκουλοφόρος είσαι, όπως οι πρόγονοί σου επί Κατοχής.

    Τουλάχιστον, δεν έχεις παράπονο για τις αναρτήσεις. Από τον τσάτσο του δικτάτορα που έβραζε σε λάδι ζωντανους τους αντιπάλους του, μέχρι τον κάθε ερντογανογλείφτη,
    όοοολα τα αντι-ισραηλινά
    μας τα μεταφράζει ο Καυκάσιος.

    Όλα τα υπόλοιπα, όπως αντικειμενικές ειδήσεις, όπως τις προάλλες που πυροβόλησαν ξανά έγκυο 9 μηνών οι φιλειρηνικοί-καλοκάγαθοι άραβες,

    απλά αποσιωπούνται...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 6 Οκτωβρίου 2010 2:35 μ.μ.

    Αξιοζήλευτη οργάνωση, δηλαδή, άξια προς μίμηση. Κάπως έτσι υπερασπιζόμαστε κι εμείς, οι Έλληνες, τα συμφέροντά μας όταν βάλλονται και βάλλονται πολύ συχνά και αναίσχυντα (βλ. γνωστή δημοσίευση FOCUS).

    Ας μην διστάζουμε να αντιγράφουμε τέτοιες ιδέες, αλλά ποιος θα το κάνει στην Ελλάδα; Εδώ δεν δίνομε φράγκο στην Ομογένεια και μάλιστα πολλάκις την κατηγορούμε, επειδή δήθεν κάνει δική της εξωτερική πολιτική.

    Βλέποντας αυτή την ενεργητικότητα, μαχητικότητα, οργάνωση και πατριωτισμό των Ισραηλινών, ομολογώ ότι τους βγάζω το καπέλο.

    Έκανες άριστα που ανάρτησες το σχόλιο αυτό. Ίσως, λέω ίσως, ταρακουνίσει κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ ΜΠΡΟΥΝΟ / ΓΚΑΛΙΑ / "εκλεκτούς του θεού" αυθόρμητους ανώνυμους.
    Δηλαδή πληρώνεστε με τον αριθμό των σχολίων ανά άρθρο κατά του Ισραήλ και με μπόνους εαν το τελευταίο είναι από κάποιον του "περιούσιου" λαού?
    @ BROUNO
    ΤΟ ότιο είναι ανεκπαίδευτος φάνηκε και από την ήττα του από τη Χεζμπολάχ και από την καταστροφή που προκάλεσε στην Γάζα.
    Ο μη ανθρωπισμός που είπα, αναφέρεται σε συγκεκριμένο σχόλιου κάποιου ανώνυμου περιούσιου αλλά μάλλον δεν το είδες.
    Όπως σου έχω ξαναπεί δεν ανήκω σε παρέες και δεν κινούμαι αγελέα όπως εσύ με την παρέα σου. (Η Shayetet_13 που κολλάει? Διαφήμιση κάνεις?)
    Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι "αντισημίτης" με την έννοια που το λές. Σου επαναλαμβάνω ότι είμαι ενάντια στον όποιο νομιμοποιεί τον εαυτό του για οτιδήποτε εν' ονόματι του θεού του (είτε Γιαχβέ είτε Αλλάχ).
    Εσύ μπορείς να πείς ότι δεν είσαι αντιμουσουλμάνος?
    Σε τι διαφέρεις από τον φανατικό της Φατάχ ή της Χαμάς? Κινείσε στα πλαίσια της πλύσης εγκεφάλου που έχεις φάει όπως και αυτοί.
    Χρειάζεσαι να κατασκευάσεις εχθρούς (αντισημίτες) για να επιβιώσεις.
    Τώρα βέβαια για να επιμένεις τόσο, θα ρωτήσω και τον ψυχολόγο μου, μην τυχόν και πάσχω από την φοβερή ασθένεια του "αντισημιτισμού". Υπάρχει χάπι για αυτό? Deantisemitex 500mg?
    Μπράβο τσακάλια, άξιος ο μισθός σας 30 σχόλια off topic.
    Τώρα που είπα την τελευταία λέξη χάνετε πόντους?
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Η τελευταια λεξη σε καθε αναρτηση ειναι δικη μας!! Ζητω το Ισραηλ,χαχαχα εμείς εχουμε παντα δικιο γιατι ο θεος μας το θελησε ετσι να γινει."
    Μα τι διάολο.... έχετε και τσικό ???!!!
    "Ο μικρός Βασιλάκης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ΜΠΡΟΥΝΟ
    Είπα να κρατηθώ αλλά...
    Shayetet_13.
    " specializes in sea-to-land incursions, counter-terrorism, sabotage, maritime intelligence gathering, maritime hostage rescue, and boarding"
    Είναι αυτή η σούπερ κομμάντο που καθάρισαν τους άμμαχους στο πλοιάριο?
    (Α, συγνώμη ξέχασα, δεν ήταν άμμαχοι κρατούσαν ρόπαλα και σουγιάδες)
    Είναι αυτοί που κετέβηκαν στο πλοιάριο όπως ο Ρουβάς στην Αριστοτέλους και είπαν "αχ, καλέ αυτοί μας βαράνε! ας τους σκοτώσουμε τους άπιστους!".
    Ο πάσχων από "αντισημιτική διαταραχή" Βασιλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook"
    Κανενα αλλο παραμυθακι για να `κοιμηθουμε δεν εχει? Ας πουμε κανενα με δρακο? Αλλα ξεχνω οτι οι Ισλαμολιγουρηδες- Ισλαμοφασιστες δεν χρειαζονται 'δρακο" στα παραμυθια τους γιατι δρακοι ειναι οι ιδιοι.Π.χ. Σουδαν.Κατα τα αλλα η γνωστη πρακτικη του Δρ. Γκαιμπελς "συκοφαντειτε, συκοφαντητε ολο κατι θα μεινει"
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βασιλ-η/άκη,
    Για το Μαβί Μαρμαρά, εντάξει, το καταλάβαμε, πόνεσε το
    χαστουκάκι. Κοιτάχτε να το συνηθίσετε, γιατί έχετε να φάτε πολλά ακόμα.
    Μέχρι τότε, δείτε και κλάψτε:
    http://www.youtube.com/user/idfnadesk
    και η συνέντευξη του ΗΡΩΑ:
    http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=177445

    Και μια απορία:
    Βασιλάκη, γιατί ισχυρίζεσαι με τέτοια σιγουριά ότι ήταν άοπλοι οι τρομοκράτες; Αφου, βρε κουτό, βρέθηκαν στοιχεία για άλλα όπλα. Πόσο μυαλό χρειάζεται, έστω για να υποπτευθεί κανείς ότι οι τρομοκράτες είχαν όπλα που πέταξαν στη θάλασσα;

    Όσο για τις εξυπνάδες περί "εκτός θέματος" σχολίων, αν διαβάσεις πιο πάνω, θα δεις ότι το σινάφι σου ξεκίνησε τα άσχετα σχόλια.
    Και δεν κατάλαβα, τί την έχεις δει; Το Alter Ego του Καυκάσιου;
    Ή σου είπε κανείς, ότι ο Καυκάσιος σε χρειάζεται για προστάτη;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βασιλάκη, ξέχασες και τη συνέχεια ...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Shayetet_13#Gaza_Flotilla_Operation για να καταλάβεις τι διαφορά της "πρόθεσης" από το "αποτέλεσμα"!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κύριε Σάββα Καλεντερίδη, επειδή αναφέρεστε στο πρόσωπό μου έχω υποχρέωση να απαντήσω!
    Έχει μεγάλη διαφορά η νόμιμη και θεμιτή κριτική στο κράτος του Ισραήλ (=όχι μόνο Εβραίοι, δηλαδή!) από το να αποδίδεται ένα αρνητικό γεγονός (π.χ. η κακοποίηση ενός κρατουμένου) που είναι γενικό φαινόμενο (κι έχω προσωπική εμπειρία σε αυτό!) και δεν μπορεί να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ γνώρισμα ενός λαού ή ΚΑΠΟΙΩΝ λαών, μιας θρησκείας ή ΚΑΠΟΙΩΝ θρησκειών, όπως θεωρείται συστηματικά από κάποιους σε αυτό αλλά, δυστυχώς, και σε πολλά άλλα ιστολόγια με σκοπό να εκτραπούν στη συνέχεια σε χαρκατηρισμούς όπως "Σκατοφασίστες! Σιωνιστές,Ανωμαλοι...", "ο καλύτερα ανεκπαίδευτος στρατός στον κόσμο, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, με την υπεροψία του εκλεκτού του θεού που δολοφονεί άπιστους..." κ.λπ., κ.λπ. που αποκαλύπτουν μια πλήρη δαιμονοποίηση ενός λαού, μιας θρησκείας ή μιας χώρας! Προσωπικά, δε θα απολογηθώ για παρελκυστική τακτική εφόσον σε αυτό το ιστολόγιο υπάρχουν αντίθετες φωνές που δεν εκφεύγουν της νόμιμης κριτικής και αντιπαράθεσης (καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ, εφόσον αφήνετε έναν ΑΠΕΛΛΗ να επιχαίρει παρ' όλα αυτά!) και στους οποίους ουδέποτε δεν απέδωσα το χαρακτηρισμό του αντισημίτη! Δε δαιμονοποιώ την κριτική εφόσον κάποιος δείξει ότι είναι καλόπιστος και δεν τον ενδιαφέρει απλά να εκδηλώσει το μίσος του για μια ολόκληρη χώρα ή λαό! Αν όχι, παρακαλώ να μου το υποδείξετε για να επανορθώσω!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βασίλη, αν ακολουθούσα το στυλάκι σου (περί αμοιβής για τα σχόλια που κάνω!) θα είχες πραγματικά κάθε δικαίωμα να μιλήσεις αλλά, δυστυχώς, αυτά τα εμετικά επιχειρήματα, όπως και πολλά άλλα, ΕΣΥ κι οι όμοιοί σου τα χρησιμοποιούν!
    Όσο για την "αντικειμενικότητά" σου αυτή είναι σίγουρη όταν μιλάς για ΗΤΤΑ (!!!) του ισραηλινού στρατού από τη Χεζμπολάχ (σίγουρα θα το ήθελες πολύ αυτό εσύ και η παρέα σου!) http://en.wikipedia.org/wiki/2006_Lebanon_War#Winograd_Commission_Report.
    Αν θέλεις να μάθεις, επίσης, δεν είμαι αντιμουσουλμάνος όπως το εννοείς και το κάνεις ΕΣΥ κι η παρέα σου με τους Εβραίους. Το Ισλάμ δεν είναι πρωτίστως "θρησκεία" όπως οι υπόλοιπες θρησκείες αλλά θέληση για πολιτική εξουσία! Αν διαβάσει κάποιος το Κοράνι θα δει ότι όχι μόνο καλεί σε βιαιότητα κατά των "απίστων" αλλά δε διαπνέεται ούτε κι από τη βασική αρχή των περισσότερων θρησκειών "μην κάνεις αυτό που δε θέλεις να σου κάνουν". Οι περισσότεροι δυστυχώς δε γνωρίζουν καποιες ΒΑΣΙΚΕΣ αρχές αυτής της θρησκείας http://www.youtube.com/watch?v=fgsrnmzxEUY που, σύμφωνα με τα λόγια των θρησκευτικών ηγετών της, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    Ο ίδιος ο Μωάμεθ, ένα τόσο ηθελημένα σκιώδες ιστορικό πρόσωπο ενώ αποτελεί το πρότυπο ζωής για τους Μουσουλμάνους, δεν ήταν παρά ένας σκλαβέμπορος κατακτητής, παιδόφιλος και ωμός δολοφόνος! Προσωπικά, αν το θέλεις, δε θα σεβαστώ ποτέ καμιά θρησκεία, ιδέα κ.λπ. που δε σέβεται θεμελιώδη δικαιώματα των παιδιών και των γυναικών! Δεν έχω πρόβλημα με τους Μουσουλμάνους, καθώς θεωρώ ότι και οι ίδιοι είναι πραγματικά θύματα των κοινωνικών συνθηκών στις οποίες ανατράφηκαν από παιδιά. Μάλλον, έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με τύπους όπως εσύ στο δυτικό κόσμο που κλείνουν συστηματικά τα μάτια στην αναπαραγωγή αυτού του μίσους στα μικρά παιδιά http://www.youtube.com/watch?v=OZTcYKwnehY, http://www.youtube.com/watch?v=qYGJyS6oliM&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=4FvXefcvXCM&feature=related αποδίδοντας και τα εύσημα (αλά Τζίμης και σία) στην ωμότητα των ισλαμοφασιστών!
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ Βασιλάκη,
    7 Οκτωβρίου 2010 1:08 π.μ.

    Xαίρομαι, φίλε, που αποφάσισες να μιλήσουμε σοβαρά και παρέθεσες links.
    Όπως με παρότρυνες, λοιπόν, διάβασα την πρώτη ΔΙΚΗ σου παραπομπή:

    http://www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/wp.htm

    Και αντιγράφω την ΠΡΩΤΗ γραμμή:

    "Israel used White Phosphorus against HAMAS targets in Gaza during Operation Cast Lead in January 2009. This violated no international laws or conventions"

    Βλέπεις, φίλε μου ότι είσαι παραπλανημένος;
    Μιλάμε για νόμιμη στρατιωτική χρήση. Κανείς δε βομβάρδισε ανθρώπους με λευκό φώσφορο.
    Έχεις ιδέα για το τί παθαίνει το ανθρώπινο σώμα με τέτοια χημικά;
    Θα το άφηναν έτσι οι άραβες εάν υπήρχαν νεκροί από ΦΩΣΦΟΡΟ; Η προπαγάνδα τους συνίσταται κυρίως σε φωτογραφίες ΝΕΚΡΩΝ και θα τους έπιανε η ντροπή και η εσωστρέφεια με κάτι τέτοιο;

    Ο Ισραηλινός Στρατός είναι ίσως ο πιο ηθικός στρατός του κόσμου. Παρά το κόστος. Είναι ο μοναδικός στρατός που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να προειδοποιεί άμαχο πληθυσμό μέσω sms και τηλεφωνικών κλήσεων
    και ακυρώνει επιχειρήσεις όταν υπάρχει παρουσία αμάχων. Και όταν υπάρχουν ανθρώπινες ασπίδες. Και για να δεις ότι λέω αλήθεια, σε παραπέμπω στους δικούς μας αριστερούς φιλοχαμασιώτες. Δες πως παραδέχονται κυνικά από το 2008 ότι γίνεται ΧΡΗΣΗ ανθρώπινων ασπίδων προκειμένου να ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ οι ισραηλινές επιχειρήσεις (συνεχίζεται)

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Διάβασε Βασιλάκη, τί παραδέχονται
    οι ίδιοι οι φιλο-χαμασιώτες αριστεροί Έλληνες που δεν ντρέπονται να σιτίζονται και να φιλοξενουνται από τους δολοφόνους της Χαμάς σε ΜΑΤΩΜΕΝΑ πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια:

    "Εδώ και ένα χρόνο περίπου, (2007) αναπτύχθηκε μια νέα μορφή μη ένοπλης λαϊκής αντίστασης, που ακύρωσε μια πλευρά της σιωνιστικής βαρβαρότητας. Οι Ισραηλινοί ανακοινώνουν από το ραδιόφωνο ότι την τάδε ώρα θα χτυπήσουν με τα F-16 και τα Απάτσι ένα σπίτι, διότι κάποιος από την οικογένεια είναι στην ένοπλη αντίσταση. Ζητούν να εκκενωθεί το σπίτι. Μια μέρα, μερικοί άνθρωποι ξεκίνησαν αυθόρμητα και άρχισαν να φωνάζουν και στους υπόλοιπους να μη φύγουν, αλλά να πάνε σ’ αυτό το σπίτι. Ανέβηκαν στην ταράτσα καμιά διακοσαριά, οι πιλότοι τους είδαν και η επιχείρηση ματαιώθηκε.

    Πλέον, όταν γίνεται τέτοια ανακοίνωση μαζεύονται 500 και 1000 στην ταράτσα και οι επιχειρήσεις από αέρος ματαιώνονται"
    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=317&cat_id=65&pos=5
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό είναι Βασιλάκη το Ισραήλ. Και για αυτό το θαυμάζω και για αυτό αποτελεί πρότυπο για όλους. Όλους όσους οραματιζόμαστε ένα μέλλον με ανθρωπιά και ειρήνη.

    Ελπίζω να κατάλαβες πόσο εποικοδομητικός γίνεται ένας διάλογος επί συγκεκριμένων ζητημάτων. Σε ευχαριστώ και θα χαρώ να τα ξαναπούμε!
    Επίσης, είναι άκομψο να αναφέρεις τον εαυτό σου ως αντι-σημίτη. Και με ντροπιάζει και εμένα, διότι προσωπικά, σχολιάζω μόνο για το κράτος του Ισραήλ. Και είναι εντελώς άλλο πράγμα ο παγκόσμιος Εβραϊσμός. Και δεν αποτελεί αντικείμενο του παρόντος ιστολογίου. Μην τα συγχέεις, λοιπόν, φίλε μου

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Η προπαγάνδα τους συνίσταται κυρίως σε φωτογραφίες ΝΕΚΡΩΝ και θα τους έπιανε η ντροπή και η εσωστρέφεια με κάτι τέτοιο;"
    Αγαπητή Galia, έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς απ' όλους αυτούς τους δήθεν ανθρωπιστές γιατί το Ισραήλ δεν έχει εκμεταλλευτεί τηλεοπτικά ΚΑΝΕΝΑ ΘΥΜΑ (κι ιδίως ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, για τα οποία τόοοσο κόπτονται εδώ μέσα) του είτε από τρομοκρατική ή πολεμική ενέργεια! Έχει δει ποτέ κανέναν Ισραηλινό να κρατά το παιδί του ψηλά στα χέρια για να το τραβήξουν οι κάμερες? Γιατί οι ισλαμοφασίστες δε διστάζουν να εκμεταλλεύονται παντοιοτρόπως την ανθρώπινη ζωή και το θάνατο http://www.youtube.com/watch?v=TfFWr8hxh3I, http://www.youtube.com/watch?v=BT5gDjg1coc&feature=player_embedded?
    Γιατί ένας άνθρωπος που έφτασε να πάρει και Νόμπελ Ειρήνης έλεγε λίγα χρόνια μετά: "Γνωρίζουμε μόνο μια λέξη: Τζιχάντ, Τζιχάντ, Τζιχάντ... Έχουμε μεγάλο αγώνα μπροστά μας. Λέω σε καθένα από εσάς να φέρετε στον κόσμο τουλάχιστον 12 παιδιά και να μου δώσετε τα 10 για να συνεχίσουμε τον αγώνα"!!! Είναι ο ίδιος που βρισκόταν στη λίστα του Forbes το 2003 με περιουσία άνω των 300 εκ. δολ.!!! Το όνομά του Αραφάτ...
    Τι να πω θεέ μου? Μόνο πραγματική αηδία για τον κόσμο που ζούμε!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ειμαι ο 5 Οκτωβρίου 2010 5:00 μ.μ.
    που ανοιξε το χορο.Αντε δε το διαλαμε να παμε σε αλλη αναρτηση διοτι τα γεγονοτα τρεχουν και το παρον ειναι πλεον "ιστορια",απλως
    οτι ητανε να γραφτει γραφτηκε.
    Ραντεβου σε αλλη αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ 7 Οκτωβρίου 2010 1:38 μ.μ.
    Δεν σε συμφέρει ε;
    Καλά "Χρήστο" Βούλγαρη από ..Βιετνάμ.


    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @Μπρουνο ειπε=
    >>>@ 7 Οκτωβρίου 2010 1:38 μ.μ.
    Δεν σε συμφέρει ε;
    Καλά "Χρήστο" Βούλγαρη από ..Βιετνάμ.


    ΜΠΡΟΥΝΟ <<<



    -------------------
    Τι να μη με συμφερει.Ξαναδιαβασε ποιος ειμαι,μη παραλογιζεσαι γιατι
    τρεχεις και βλεπεις λιγο,θα πεσεις,
    βαλε λιγο φρενο και εσυ αλλα και οι συνομιλητες σου.Ειπαμε διαλογο και αντιπαραθεση αλλα οχι για την παρτυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητέ STERG,
    δυστυχώς, έπεσες στην παγίδα του γνωστού-αγνώστου...
    Δεν ήταν εννοείται ο πραγματικός ΜΠΡΟΥΝΟ.
    Λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει στο συγκεκριμένο blog να είμαστε λίγο πολύ προσεκτικοί στο στυλ γραφής του καθενός.
    Με εκτίμηση,
    (Ο πραγματικός) ΜΠΡΟΥΝΟ (ρε, που έχουμε φτάσει εδώ μέσα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η επιστολή του Harold Pinter και άλλων 18 συγγραφέων


    «Είμαστε Εβραίοι συγγραφείς που υποστηρίξαμε την παραγωγή του έργου «My Name is Rachel Corrie» στο Royal Court Theater. Είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση του New York Theater Workshop να ακυρώσει ή να αναβάλει αυτήν την παραγωγή. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό έργο, ιδιαίτερα ίσως για το αμερικανικό κοινό που πάρα πολύ σπάνια έχει την ευκαιρία να δει και να κρίνει από μόνο του το υλικό με το οποίο καταπιάνεται το έργο.


    Στο Λονδίνο έχει σπάσει τα ταμεία. Οι κριτικοί το εξύμνησαν. Το κοινό το βρήκε εξαιρετικά συγκινητικό. Επομένως τι είναι αυτό από τα γραπτά της Rachel Corrie, από τις σκέψεις της, τα συναισθήματά της, τις ανησυχίες της, τον ιδεαλισμό της, το θάρρος της, την αναζήτησή της για κάποιο νόημα στη ζωή, από το οποίο το κοινό της Νέας Υόρκης πρέπει να προστατευθεί; […] Οι ποικίλοι λόγοι που επικαλείται το θέατρο – ο πρωθυπουργός Ariel Sharon σε κώμα, η εκλογή της Χαμάς, οι περιστάσεις του θανάτου της Rachel Corrie, ο συμβολισμός της ιστορίας της – δε βγάζουν κανένα νόημα σε σχέση με το περιεχόμενο αυτού του έργου και των κρίσιμων ζητημάτων που θέτει για τη δραστηριότητα του ισραηλινού στρατού στα κατεχόμενα εδάφη. […] Η Rachel Corrie έδωσε τη ζωή της ορθώνοντας το ανάστημά της ενάντια στην αδικία. Ένα θέατρο με μια τόσο σπουδαία ιστορία θα έπρεπε να είχε το θάρρος να δώσει στο θεατρόφιλο κοινό της Νέας Υόρκης την ευκαιρία να γνωρίσει την εμπειρία της ιστορίας της Rachel.»


    Λονδίνο, 20 Μαρτίου 2006
    http://www.facebook.com/pages/To-onoma-mou-einai-Rachel-Corrie/131917223509754#!/pages/To-onoma-mou-einai-Rachel-Corrie/131917223509754?v=app_4949752878
    http://to-onoma-mou-einai-rachel-corrie.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τι να λέμε τώρα;
    Αφού ακόμα και ο ΟΗΕ το 1975 δέχθηκε ότι σιωνισμός = φασισμός !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.