22/10/10

Χωρίς τη παρουσία Βενιζέλου η ύψωση σημαίας του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ

Όπως είχε γράψει το onalert,ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα παραστεί στην τελετή ύψωσης της ελληνικής σημαίας στο Κίελο. Η τελετή αν δεν προκύψει πάλι κάτι τη τελευταία στιγμή έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο στο Κίελο περουσία του Α/ΓΕΝ Δημήτρη Ελευσινιώτη.

Απομένει η υπογραφή της συμφωνίας από τον Ισκαντάρ Σάφα που εκπροσωπεί την εταιρεία PrinInvest,θυγατρική της Abu Dhabi Mar,η οποία εμφανίζεται ως η εταιρεία που θα αγοράσει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Η λυση αυτή επιλέχθηκε γιατί ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες με φορολογικά ζητήματα αλλά και με το θέμα του προστίμου που έχει επιβάλει η ΕΕ στα ναυπηγεία για παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις του παρελθόντος.

Ωστόσο πολλοί "φοβούνται" ότι η επιλογή μιας θυγατρικής εταιρείας κι όχι της ίδιας της Abu Dhabi Mar,αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια πτώχευσης του ναυπηγείου στο κοντινό μέλλον,αν τα προβλήματα που υπάρχουν δεν επιλυθούν.

Προς το παρόν το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει είναι η μισθοδοσία των 1200 εργαζομένων οι οποίοι έχουν να πληρωθούν από τον Αύγουστο.
http://www.onalert.gr

5 σχόλια:

  1. Καλύτερα πολύ καλύτερα η σημαία είναι πιστεύω, είναι θυσία, είναι πατρίδα είναι αγώνας...
    Δεν είναι πανί...
    Και όσοι την αντιλαμβάνονται σαν πανί την αντιμετωπίζουν ανάλογα δεν έχουν θέση ούτε στην έπαρση ούτε στην υποστολή της ούτε καν να σκεπαστούν κάτω απο αυτή.
    Η σημαία είναι δική μας , της πατρίδας μας και δεν είναι τσιφλίκι τους
    Καλώς έπραξε και δεν ήταν παρών
    Αλλωστε όλοι τους συνειδησιακά και μέσω των πράξεών τους λάμπουν δια της απουσίας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Δήμαρχος πειραιά όμως κ Φασούλας σήμερα δεξιώνεται με αντιπροσωπία από το Ρωσικό YAMAL που ήδη από σημερα το πρωί βρίσκεται στον Πειραιά.

    Αυριο Σάββατο σύμφωνα με ανακοίνωση της Ρωσικής πρεσβείας θα είναι ανοιχτό για το κοινί από τις 2 μμ - 5μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ή χωρίς Βενιζέλο, με ή χωρίς ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ... μια φορά Γιουσουφάκι, για πάντα γιουσουφάκι. BravoYiοrgo, κατάφερες και ξεδόντιασες έναν ολόκληρο λαό. Βέβαια πριν, είχαν φροντίσει να τον απονευρώσουν ο πατέρας σου και ο Σημίτης αλλά εσύ έκανες τέλειο φινάλε... Κοίτα τώρα να μας πάρεις καλά μέτρα για τις μασέλες... για τις κασέλλες ήθελα να πω... BRAVO-YIORGO... Σε έβλεπα να μιλάς με τον Ερντο και μου δίνατε την εντύπωση ότι δύο ξένοι, ένας Αμερικάνος και ενας Τούρκος συζητάνe πώς θα διαμοιράσουν την Ελλάδα... BRAVO-YIORGO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο υπουργός δεν θέλησε ο ίδιος να παραστεί στην΄ύψωση της ελληνικής σημαίας, σημαίνει νομίζω, πως μάλλον γνωρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση και την κάνει με... ελαφρά πηδηματάκια!!! Αλλά η ευθύνη δεν παραγράφεται με την παρουσία ή όχι σε τελετές και πανηγύρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όμως ο Ε. Βενιζέλος ήταν εκεί !!!
    Τον είχαν και καθότανε μέχρι να τελειώσει η τελετή, από την άλλη μεριά που γέρνει το υποβρύχιο !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.