26/10/10

Βιαιοπραγίες Ισραηλινών κατά άμαχων Παλαιστινίων στο Facebook

Για άλλη μια φορά η ισραηλινή οργάνωση Σοβρίμ Στικά (Σπάζοντας τη Σιωπή) καυτηριάζει έμπρακτα βιαιοπραγίες Ισραηλινών στρατιωτών εναντίον Παλαιστινίων αμάχων, αναρτώντας επίμαχες φωτογραφίες στο Facebook: Τρεις φωτογραφίες είναι όλες κι όλες που μπορεί μεν να αποτελούν σταγόνα μπροστά στον ωκεανό των αμερικανικών στρατιωτικών εγγράφων που δημοσιεύτηκαν στη WikiLeaks, όμως δεν παύουν να αποτελούν τρεις ακόμα ψηφίδες στο απάνθρωπο παζλ διεστραμμένων πρακτικών του στρατού κατοχής του Ισραήλ.

Ολες είχαν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Χυτό Μολύβι» στη Γάζα, μέσα σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών Παλαιστινίων. Η πρώτη δείχνει έναν Ισραηλινό στρατιώτη να έχει σχεδόν κολλήσει απειλητικά την κάννη του όπλου του στο πρόσωπο ενός αιχμάλωτου άνδρα με χειροπέδες και δεμένα μάτια, ακινητοποιημένου από άλλον ένα στρατιώτη, ενώ του σφίγγει το λαιμό. Αλλος ένας πάνοπλος στρατιώτης ποζάρει αρειμάνιος μέσα σε μια κουζίνα όπου είχε... συλλάβει δύο Παλαιστίνιες που μαγείρευαν. Στην τρίτη, άλλος πάλι στρατιώτης γράφει με σπρέι σε τοίχο «Επιστρέφουμε σύντομα», έχοντας ζωγραφίσει και το αστέρι του Δαβίδ.

Οι φωτογραφίες-καταγγελία της οργάνωσης, που αποτελείται από εν ενεργεία και απόστρατους άνδρες και γυναίκες του IDF, του ισραηλινού στρατού, δημοσιοποιούνται περίπου δύο μήνες μετά την ανάρτηση αντίστοιχων φωτογραφιών στο Facebook. Εκείνες όμως είχαν βρεθεί σε δημόσια θέα για άλλο λόγο, ξεσηκώνοντας διεθνή κατακραυγή: ήταν εικόνες... προσωπικού άλμπουμ ευτιχισμένων στιγμών τής, έφεδρης σήμερα, Ισραηλινής στρατιωτίνας Ιντεν Αμπεργκιλ, που ποζάριζε δίπλα σε αιχμάλωτους Παλαιστινίους, επίσης δεμένους πισθάγκωνα και με καλυμμένα μάτια.
Ντ.Β. (Πηγή: «Jerusalem Post»)

75 σχόλια:

  1. Απαράδεκτα Πράγματα!!! Αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΤΣΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΜΕΡΚΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΕΓΚΛΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η "δημοκρατια" ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΩΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Για άλλη μια φορά η ισραηλινή οργάνωση Σοβρίμ Στικά (Σπάζοντας τη Σιωπή) καυτηριάζει έμπρακτα βιαιοπραγίες Ισραηλινών στρατιωτών εναντίον Παλαιστινίων αμάχων, αναρτώντας επίμαχες φωτογραφίες στο Facebook:"

    Είναι πολλοί αυτοί που έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι στο Ισραήλ δεν λειτουργεί η Δημοκρατία. Για άλλη μία φορά το παραπάνω αποδεικνύει το αντίθετο. Στα ισλαμοφασιστικά κράτη, εκεί που απαγορεύουν τα "δυτικότροπα" μαθήματα, κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο.

    Κατά τα άλλα, ελπίζω η στρατιωτική δικαιοσύνη να επιληφθεί αυτών των καλόπαιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξυνεσαι Καυκασιε και δεν θα φταιει
    η Galia για τον επομενο κυκλο τρελλαδικου που προκαλεις.
    Η φωτο που δημοσιευεις με ενα πανοπλο στρατιωτη να ποζαρει αναμεσα σε αναψυκτικα απο το ανοιχτο ψυγειο και διπλα σε μια ηρεμοτατη γυναικα...ισως παλαιστινια,δεν πειθει και μονο θυμιδια προκαλει και συμπαθεια για τον...εισβολεα που ενω περιμενει να γινει το φαγητο αυτος παιζει τον
    κομμαντος.Αν ειχε και ηχο θα ακουγες και το γουργουρητο της γατας της κυριας και θα πηγαινε στραφι η ποζα του νεαρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΜΑΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω-πω "σοκαρίστικα".......

    Μα καλά ρε παιδιά.....είπε κανείς ότι ο πόλεμος είναι κάτι που γίνεται με βελούδο, τριαντάφυλλα, ευγένεια, ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, γλυκόλογα και λοιπά ?

    Τι υποκρισία είναι αυτή?

    Εκεί κάτω γίνεται πόλεμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5glI93XAi3qGIlhXA6Zv7bDQkkq6A?docId=CNG.c8d6062ba1476d4126aa9faa45ef1f31.8e1

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΟΠΟΙΟΣ /Α ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΕΙ ΕΙΔΑΛΩΣ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καυκασιε σε πηραν χαμπαρι ακομα και οι εγκαθετοι.
    Τη βρισκεις μωρε αδελφακι μου με το να μας βλεπεις να μαλλιοτραβιόμαστε;Αφου βλεπεις πως εχει η κατασταση.Γιατι συνεχιζεις να αναρτας θεματα με το Ισραηλ και την Παλαιστινη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΔΑΛΩΣ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ!!!

    Αυτα αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταγράφω την πραγματικότητα Αναδημοσίευση απο την Ελευθεροτυπία με πηγή του άρθρου την «Jerusalem Post»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ψύχραιμα παιδιά.
    Ακόμα ισχύει ότι οι νεοσύμμαχοι μας πήραν μέρος στην εισβολή το 74 στην Κύπρο.
    Το ότι τα βρίσκουν οι κυβερνήσεις δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία.
    Άσε που έχω την εντύπωση πως μας έχουν πολύ μα πολύ ανάγκη γιατί αισθάνονται μόνοι μα πολύ μόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΑΛΟΜ ΣΑΛΟΜ ΤΟ ΙΣΡΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΥΤΟ! Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ!ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ.

    ΥΓ Ο "στρατιώτης"(χαχαχχαχα) προστατεύει τη γυναίκα στην κουζίνα της απο τους κακούς τρομοκράτες.

    Η "στρατιωτίνα" έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία, κακό είναι;

    Στο Ισραήλ έχουμε δημοκρατία γιατί παράλληλα με τις ενέργειες του ισραηλινου στρατού τα δείχνουμε και στην τηλεοραση λέγοντας: κοιτάξτε τι κάνουμε στους Παλεστηνίους. ΣΑΛΟΜ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καυκασιε ολο μυστικα εισαι τελευταια και γριφους .
    Λοιπον κανενας δεν θα μου πει τι επιβαλλεται σε εμενα αν δεν μου το ερμηνευσει.Εν πασει περιπτωσει ας συνεχισει ο καθενας αυτο που επιθυμει,εγω να περασω τα μηνυματα
    που θεωρω οτι πανε παραλληλα με τα συμφεροντα της χωρας μου και εσυ να συνεχισεις ηρεμα και με ψυχραιμια χωρις αντιπαραθεσεις να περνας παρομοια μηνυματα αλλα και να ανεβαζεις την αναγνωσιμοτητα του ιστολογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 26 Οκτωβρίου 2010 2:50 μ.μ.

    "Καυκασιε σε πηραν χαμπαρι ακομα και οι εγκαθετοι.
    Τη βρισκεις μωρε αδελφακι μου με το να μας βλεπεις να μαλλιοτραβιόμαστε;Αφου βλεπεις πως εχει η κατασταση.Γιατι συνεχιζεις να αναρτας θεματα με το Ισραηλ και την Παλαιστινη;"

    Είναι πιασάρικα θέματα. Άμα κοπούν τα μαλλιοτραβήγματα, θα πέσει η αναγνωσιμότητα του ιστολογίου τουλάχιστον κατά 50%. Ξέρεις πόσοι μπαίνουν εδώ μέσα είτε για να βρίσουν, είτε απλώς για να σπάσουν πλάκα μ' αυτούς που μαλλιοτραβιώνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. sterg,

    είναι κάπως αστείο.
    Αν στο Ισραήλ έκαναν κουμάντο, χουνταίοι τυπου καυκάσιου, που δεν ανέχονται την αντίθετη άποψη και με κάθε τρόπο:
    με "παγίδες", απειλές, συκοφαντίες και λάσπη εκμεταλλευονται το παραμικρό ψιχουλάκι εξουσίας που διαθέτουν

    για να κανιβαλλίζουν τους αντιφρονουντες,

    τότε η παραπάνω ΜΚΟ που χρηματοδοτείται και από ξένες κυβερνήσεις, όπως η ολλανδική,
    θα έπρεπε να είναι σιδεροδέσμια σε ισραηλινά κάτεργα
    ως "εσχάτη προδοσία".

    Ευτυχώς το Ισραήλ δεν έχει κάτεργα και είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ευτυχώς που το Ισραήλ μέσω της ελευθερίας της έκφρασης και της κριτικής, όλο και καλυτερευει.

    Και αφου σας αρέσουν οι "σοκαριστικές" φωτογραφίες στρατιωτών που κακοποιουν Παλαιστίνιους,
    πάρτε και δυο χαμασιώτες που επιδεικνυουν τα σωθικά αράβων παλαιστινίων που οι ίδιοι ΕΣΦΑΞΑΝ επειδή ήταν αντιφρονουντες.
    (προειδοποιώ για τη φωτογραφία)
    http://commentisfreewatch.files.wordpress.com/2010/08/entrails.jpg

    Και έτσι εξηγείται γιατί ο χουντας του ιστολογίου, λατρευει τη Χαμάς.
    Ονείρευεται τη μέρα που θα κάνει τα ίδια σε όσους ΤΟΛΜΑΜΕ να διαφωνουμε.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμενα ενα πραγμα με προβληματιζει στην φωτο με το στρατιωτη αν δεν ειναι προβοκατορικη,η ελαφροτητα
    καποιων στρατιωτων του σημερα οπουδηποτε στον κοσμο.σαν να μη παιρνουν σοβαρα το ρολο τους και αυτο αφορα και τους ελληνες.
    Ισως αυτο να εχει και αναστροφη αξια, δηλαδη ανα πασα στιγμη μπορει να ειναι νεκρος και αυτος
    το κανει χαβαλε και διασκεδαζει,ισως διοτι ακομα και η δικη του ζωη να μη εχει αναλογη αξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι Έλληνες, ναυτικός λαός, έχοντας δώσει πολλές ναυμαχίες στο παρελθόν για να προστατέψουν τις πατρίδες τους και τα εμπορικά πλοία τους, αντιλήφθηκαν το σχέδιο του Πέρση ναύαρχου από τις κινήσεις των πλοίων του περσικού στόλου

    Ο Θεμιστοκλής, πριν αποχωρήσει ο ελληνικός στόλος, άφησε σε σημεία με ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες του περσικού στόλου, επιγραφές με οδηγίες για το τι θα κάνουν όταν θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι με τον ελληνικό στόλο. Οι επιγραφές έγραφαν:

    - Άσχημα κάνετε Ίωνες να πολεμάτε τους πατέρες σας και να υποδουλώνετε την Ελλάδα. Ελάτε μαζί μας. Αν αυτό σας είναι αδύνατο, μείνετε τουλάχιστον μακριά από τα πλοία μας και παρακινείστε τους Κάρες να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Αν μήτε το ένα μήτε το άλλο μπορείτε να κάνετε, αν ανώτερη δύναμη σας εμποδίζει να αυτομολήσετε, φανείτε τότε νωθροί κατά την μάχη, θυμούμενοι ότι από εμάς κατάγεστε και ότι εσείς είστε η αιτία, για την οποία μας πολεμούν οι βάρβαροι.

    H Iστορία μας αποτελεί την μνήμη μας ως Ελληνες, (Ελληνα Θεωρώ αυτό που κατέχει την Ελληνική Παιδεία και όχι τα "παπαγαλάκια" που την κόβουν και την ράβουν στα μέτρα τους")΄αυτή η Ιστορική Μνήμη δεν πρέπει επ'ουδενί να εξασθενήσει γιατί έτσι θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας σαν Εθνος και θα γίνουμαι αυτό που θέλουν έρμαιο στις βουλές τους.

    Διαχρονικά στους μισθοφόρους τα λόγια του Θεμιστοκλή θα αποτελούν πάντα πρόκληση και πρόσκληση.

    Μέλει να αποδείξουν με ποιούς είναι καθαρά και τίμια.

    Μπορεί να γεννηθείς Ελληνας αλλά να ζήσεις σαν έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. //Μα καλά ρε παιδιά.....είπε κανείς ότι ο πόλεμος είναι κάτι που γίνεται με βελούδο, τριαντάφυλλα, ευγένεια, ανταλλαγή φιλοφρονήσεων, γλυκόλογα και λοιπά ?
    Τι υποκρισία είναι αυτή?
    Εκεί κάτω γίνεται πόλεμος....
    26 Οκτωβρίου 2010 1:33 μ.μ.//
    -----------------
    Πού τον είδες τον πόλεμο ρε κοπελιά;
    Πόλεμος είναι όταν υπάρχουν δυό στρατοί ή περισσότεροι και πλακώνονται με τα άρματά τους, τα αεροπλάνα, τα πλοία κλπ τους.
    Αυτό που συμβαίνει εκεί είναι μια κανονική εθνοκάθαρση και ένα κανονικό ολοκαύτωμα παρόμοιο με αυτό που υπέστησαν οι σημερινοί θύτες από τους Ναζί.
    Όπως δεν υπήρξε και ποτέ πόλεμος μεταξύ Ναζί και Εβραίων !!!

    Όταν εγώ είμαι άοπλος πολίτης και εσύ αρματωμένος σαν τον αστακό, δεν κάνουμε πόλεμο. Και δεν είσαι στρατιώτης, αλλά ένας σκέτος κωωωτρυπίδης !!!

    Ο Καυκάσιος καλά κάνει και ποστάρει τέτοια θέματα, για να ξέρουν μερικά βλήματα στην Ελλάδα ποιοί είναι αυτοί που ζητάνε να κάνουμε συμμαχία μαζί τους !

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από το Γιομ Κιπούρ στον Αττίλα
    http://infognomonpolitics.blogspot.
    com/2009/07/blog-post_7231.html

    Δημοκρατική Χωρα με "δημοκράτες" ελληνες Μισθοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 7:49 μ.μ.

    >Πού τον είδες τον πόλεμο ρε κοπελιά;<

    Πάρε ένα ηρεμιστικό και χαλάρωσε. Από τώρα βλέπεις τα "ουρί"; :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πιστεύω στην ένοπλη πάλη σαν μοναδική λύση για τους λαούς που αγωνίζονται για την απελευθέρωσή τους και είμαι συνεπής με τις πεποιθήσεις μου. Πολλοί θα με πουν τυχοδιώκτη και είμαι, μόνο που είμαι άλλου είδους τυχοδιώκτης, ένας από εκείνους που προβάλλουν τα στήθη τους για να αποδείξουν τις αλήθειες τους. ΤΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δύο Δημοκρατικές χώρες της περιοχής μας σε αγαστή συνεργασία.

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/gonul-gives-evasive-answer-to-israeli.html

    Gönül gives evasive answer to Israeli department inquiry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κοπελιά (αλλιώς βάλε ένα νικ) 8:16 μ.μ., επαναλαμβάνω την παράγραφο που ταιριάζει στο σχόλιό σου περί πολέμου:
    "Όταν εγώ είμαι άοπλος πολίτης και εσύ αρματωμένος σαν τον αστακό, δεν κάνουμε πόλεμο. Και δεν είσαι στρατιώτης, αλλά ένας σκέτος κωωωτρυπίδης !!!"...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Καυκασιε

    - Άσχημα κάνετε Ίωνες να πολεμάτε τους πατέρες σας και να υποδουλώνετε την Ελλάδα. Ελάτε μαζί μας. Αν αυτό σας είναι αδύνατο, μείνετε τουλάχιστον μακριά από τα πλοία μας και παρακινείστε τους Κάρες να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Αν μήτε το ένα μήτε το άλλο μπορείτε να κάνετε, αν ανώτερη δύναμη σας εμποδίζει να αυτομολήσετε, φανείτε τότε νωθροί κατά την μάχη, θυμούμενοι ότι από εμάς κατάγεστε και ότι εσείς είστε η αιτία, για την οποία μας πολεμούν οι βάρβαροι.
    -------------------

    Τα πληρωματα των "στολων" θα ειναι πολυεθνικα στο μελλον,οπως και τωρα ακομα στο ΝΑΤΟ,στον Αραβικο Κοσμο,στον Ευρασιατικο Χωρο κλπ και
    αργοτερα θα ειναι ενας ο "στολος"
    που θα χρησιμοποιουν οι εξουσιαστες.Προς τα που θα χρησιμοποιειται ο "στολος",μα στην επιβολη της παγκοσμιας ταξης.
    Οι ιδιοι οι εξουσιαστες επιθυμουν
    την διατηρηση ηθων και εθιμων,φυλων και γλωσσων,χρωματων και παραλλαγων αλλα οχι επισημων κρατων.Πανε για παρα πολυ μεγαλες αλλαγες.Ποιες ειναι οι δικες μας αμυνες.οχι φυσικα ο αριθμος μας ουτε η δυναμη του...στρατου μας.
    Ειναι η διατηρηση της Ελληνικης Οικουμενικοτητας (την διδαξε και ο
    Αλεξανδρος με τον διδασκαλο του ορθολογισμου και δικο του Αριστοτελη),η διατηρηση ενος Συμπαντικου Ηθους που να υπερβαινει το μικροαστικο ηθος που ζουμε στην ελλαδα τωρα και να αγγιζει ορια" Θεοκρατικα "(δεν εχει σχεση με θρησκειες,φυλες,θεους καιπαρομοια)
    αλληλοπλεκομενα με την Επιστημη που
    ηδη σε υψηλο ελεγχο ειναι σε χερια Ιερατικα και περιμενει να δοθει στην Ανθρωποτητα που ερχεται και οχι αυτη την πατσαβουρια που βλεπουμε.Μοιαζει σαν να ειναι ετοιμος ξανα ο Προμηθεας να ξαναδωσει Γνωση αλλα οχι στους σημερινους επικινδυνους τυπους ανθρωπων που θα την χρησιμοποιησουν αμεσα ο εις κατα του αλλου πραγμα ακρως...βλαβερο πλεον διοτι δεν ειμαστε στα τοξα και στα βελη αλλα εμπρος σε συναρπαστικες ανακαλυψεις που περιμενουν στα συρταρια την εφαρμογη τους.
    Αρα εγω αν ημουνα Θεμιστοκλης θα ελεγα στα ελληνικα πληρωματα.κρατηστε αυτα που ξερετε,διδαξτε τα στους Περσες και ακουστε τι εχουν να σας πουνε και αυτοι και δεστε οτι περαν της Σαλαμινας και του Μαραθωνα υπαρχει και αλλη τεραστια θαλασσα και μετα και αλλη και αλλη και αυτο συνεχιζεται και δειχνει την ματαιοτητα του τωρινου κατακτητικου σκοπου σας.Και αν ενωσωμε τους πολιτισμους μας διατηρωντας ο καθεις την αυτονομια του γιατι τωρα ειμαστε ...σοφοτεροι ,να ενωσωμε και τα πλοια μας και να συνεχισωμε για τις ΜΕΓΑΛΕΣ θαλασσες.
    Πολλα ειναι μεταφορικα γραμμενα και
    πιστευω να μη κουρασα και παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Sterg
    Ευτυχώς που μέσα απο τα καυγαδάκια τους μαθαίνουμε την αλήθεια για την συνεργασία των "δημοκρατικών χωρών της περιοχής μας" και κοίτα σύμπτωση η μία να είναι μουσουλμανική (Εχθρική για την Ελλάδα) και φίλα προσκείμενη στο Ιράν που στηρίζει την Χεζμπολλάχ.

    Απλά πράγματα και τώρα άντε οι μισθοφόροι να τρέξουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

    Sterg οι λυκοφιλίες είναι προσωπεία.

    Αν θέλουν να μας πείσουν για τα ευγενή τους αισθήματα ξέρουν πως να το κάνουν και το χρωστούν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ι.
    Το πρόβλημα με όσους μαθαίνουν τα παρα-στρατιωτικά από τα αντι-σημιτικά "άρλεκιν" που διακινουνται στα διάφορα καταγώγια,

    είναι ότι ουσιαστικά είναι άκαπνοι.


    Αν ρωτήσετε κάποιον της αεροπορίας θα σας πει ότι το "κακό" Ισραήλ, μετά το '74, μας έδωσε τις βόμβες καταστροφής
    διαδρόμων αεροδρομίων
    Mk.70 Condib (A-7),
    οι οποίες μας έδιναν στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των Τουρκων.

    ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ!

    Αλλά πως να περιμένεις αντικειμενική ενημέρωση από τυφλοπόντικες που μένουν στα λαγουμια τους για να μην τους "κάψει" το ΦΩΣ;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το φώς είναι απο Φώσφορο;

    Τελικά μένω έκπληκτος με την μονόπλευρη εκπαίδευση των μισθοφόρων.Οτι συμφέρει και βολεύει ξέρουν.Μάλλον είναι το εκπαιδευτικό σύστημα της δημοκρατικής χώρας που παράγει ημιμαθείς έως παπαγαλάκια.

    Αποδείχτηκε και καταδείχθηκε διαχρονικά η συνεργασία με την Τουρκία, είς βάρος της Ελλάδας.

    Πάμε στο Σήμερα η συνεργασία Μοσσάντ-ΜΙΤ,ο ένδοξος Σπαρτιάτης και η Ισραηλινή Ομάδα και η σχέση με το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο δεν είχαν ως στόχο της Ελλάδα αλλά ήταν υπέρ μας.Θα το ακούσουμε και αυτό παπαγαλάκια.

    Οσο για το σχόλιο περί βομβων δεν με εκπλήσσει.Το Vertigo αποτελεί φυσική συνέπεια της συντριβής.

    Ως εκ τούτου καλείται ο "Βασιλιάς Ξέρξης" να αντικαταστείσει άμεσα τον ηττημένο μισθοφόρο ώστε να διατηρηθεί το σώμα των αθανάτων.

    Στον ηττημένο για τις υπηρεσίες του θα προσφερθεί ένα Αρλεκιν για να ξεχάσει τα όσα δραματικά πέρασε.

    Ας πρόσεχε σε αυτα τα μάρμαμα ούτε σκουριά ούτε σκόνη έπιασε ποτέ, αυτά τα μάρμαρα είανι κάτω απο τον Ηλιο και δεν βολεύονται με λιγότερο Ουρανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρώτησα έναν της αεροπορίας και μου είπε ότι τα οπλικά συστήματα που παραδίδει το Ισραήλ ΤΩΡΑ στην Τουρκία με βάση την συμφωνία που έχουν συνάψει εδώ και χρόνια και η οποία "τρέχει" ακόμα, έχουν θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την ελληνική άμυνα.

    Που σημαίνει ότι εξ αιτίας των σιωνιστών, που έχουν φτιάξει το λογισμικό των συστημάτων αυτών κομμένο και ραμένο πάνω στα ευαίσθητα σημεία της ελληνικής άμυνας, οι νεκροί Έλληνες θα είναι πολλοί.

    Δεν ξέρω μήπως έχουν γράψει και τα ονόματά τους επάνω με μαρκαδόρο όπως κάνουν και με τις βόμβες φωσφόρου που βομβαρδίζουν τους άμαχους στην Γάζα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΙΙΙ.

    Για όσους έχουν στοιχεία για την παράνομη χρήση φωσφόρου από το Ισραήλ,
    ας τα παραδώσουν στα ΗΕ διότι μέχρι στιγμής, παρά τον αντι-ισραηλινό λίβελο των ΜΜΕ,
    δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.

    Αντιθέτως, αποδείχθηκε η χρήση λευκου φωσφόρου εναντίον άμαχων αγροτών του Ισραήλ από τη Χαμάς.

    Τελικά, αρχίζω και καταλαβαίνω ότι οι επιλογές των νταήδων περιορίζονται σε δυο:
    1) Εισαγγελέας και μετά γραμμή στα Ηνωμένη Έθνη για καταγγελία περί "φωσφόρου"
    ή
    2) Γραμμή στον ψυχίατρο

    Και επειδή το πρώτο απαιτεί ΝΕΦΡΑ,
    και το δευτερο Αυτογνωσία

    προβλέπω ότι ο τυφλοπόντικας θα παραμείνει στο λαγουμι του να φοβερίζει με κρωξίματα. Στα υπόγεια τουνελ
    κάνουν και αντίλαλο!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Aλλος/η στο καλό το Βεδουινο, η μία η καμήλα παρέδωσε ψυχή γιατί ως πνεύματι δεν υφίσταται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μισθοφόρε μπορείς να είσαι μαθημένη/ος να μιλάς έτσι, όμως ως Ελληνας σου Απαντώ με το δευτερο σκέλος της ιστορικής φράσης του Τραντέλληνα Καραίσκου σε πρώτο πρόσωπο.

    Σχόλιο σου δεν ανεβάζω με τίποτα λόγω της προβληματικής προσωπικότητας σου και του γεγονότος ότι έχεις παραβιάσει την Ελληνική Νομοθεσία την οποία και φυσικά δεν γνωρίζεις τόσο καλά λόγω της στενής χρόνιας επαφής σου με την γείτονα χώρα της οποίας το δίκαιο είναι οθωμανικό.

    Ας το πράξει ο Διαχειριστής του Ιστολογίου Κος Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κοπελιά, αυτό το σύνδρομο ότι όλοι σε καταδιώκουν και επομένως θα σε σώσουν οι ...εισαγγελείς και το ΕΔΑΔ, δεν με εκπλήσσει αφού από το ίδιο μανιοκαταθλιπτικό σύνδρομο πάσχουν όλοι οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια και οι σιωνιστές από τα νεότερα...
    Είναι εθνικό χαρακτηριστικό της φυλής, γι' αυτό και βγάζει καλούς ψυχιάτρους, αφού υπάρχει γόνιμο έδαφος !!!

    Και τι θα πει "παράνομη χρήση φωσφόρου από το Ισραήλ";
    Υπάρχουν και νόμιμες ...βόμβες -έστω και εάν δεν είναι φωσφόρου- που χρησιμοποιούνται κατά αμάχων;;;
    Οι βόμβες διασποράς μαζί με τα άλλα που ρίχνει για ψύλλου πήδημα το Ισραήλ, μήπως είναι νόμιμες και αυτές;;;

    Πρόσεξε λίγο και το στόμα σου!!!
    Με τέτοια γλώσσα και τεστοστερόνη που εκκρίνουν οι αδένες σου -κορίτσι πράμα- κινδυνεύεις να σε παρεξηγήσουμε!
    Ούτε επιλοχίας παλιάς εποχής σε στρατώνα να ήσουν !!!
    Για να μη πω ούτε μπετατζής ...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ STERG: 26 Οκτωβρίου 2010 3:37 μ.μ.
    "Εν πασει περιπτωσει ας συνεχισει ο καθενας αυτο που επιθυμει,εγω να περασω τα μηνυματα
    που θεωρω οτι πανε παραλληλα με τα συμφεροντα της χωρας μου και εσυ να συνεχισεις ηρεμα και με ψυχραιμια χωρις αντιπαραθεσεις να περνας παρομοια μηνυματα"


    Για μια στιγμή!
    Προς τι η διαφοροποίηση του STERG από τον Καυκάσιο, όταν λέει "τα συμφεροντα της χώρας μου";
    Άλλη είναι η χώρα του STERG της οποίας "περνάει τα μηνύματα" και άλλη του Καυκάσιου; Δεν είναι η ΕΛΛΑΔΑ;
    Σαν έμμεση ομολογία μου ακούγεται

    Όσο για το κείμενο του στις 26 Οκτωβρίου 2010 9:36 μ.μ. είναι απλά κατάπτυστο και διέπεται από μασονικές και νεοταξικές αντιλήψεις.

    "αργοτερα θα ειναι ενας ο "στολος"
    που θα χρησιμοποιουν οι εξουσιαστες.Προς τα που θα χρησιμοποιειται ο "στολος",μα στην επιβολη της παγκοσμιας ταξης"(!!!!)

    Το παρακάτω είναι όλα τα λεφτά:

    "Αρα εγω αν ημουνα Θεμιστοκλης θα ελεγα στα ελληνικα πληρωματα.κρατηστε αυτα που ξερετε,διδαξτε τα στους Περσες και ακουστε τι εχουν να σας πουνε και αυτοι" (!!!!!!)

    Δηλαδή, ρε Ψευτοστεργκ, κακώς έκανε ο Λεωνίδας που δεν έκατσε να το συζητήσει με τους Πέρσες και να τους διδάξει αυτά που ξέρει και δεν τους άκουσε;
    Βεβαίως όμως και τους δίδαξε στις Θερμοπύλες, όταν τους είπε Μολών Λαβέ, δηλαδή "πάρτε τα αρχ@@α μου" για το πως ζουν και πεθαίνουν οι ελεύθεροι και αξιοπρεπείς άνθρωποι.
    Ευτυχώς που δε θα μπορούσες ΠΟΤΕ να είσαι ο Θεμιστοκλής!

    Από ό,τι διαβάζω σας έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι. Έξω ανθέλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καυκασιε
    Πιστευω να συμφωνεις για τους...φοβους του ...Προμηθεα να δωσει τα διαμαντια στα σκυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αφου έχω παραβιάσει την ελληνική νομοθεσία,

    Σ υ κ ο φ ά ν τ η

    να πας να με καταγγείλεις στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για αυτά που έγραφες για τη "δουλειά" μου...

    Σε παρακαλάω, συκοφάντη,
    να πας να τα πεις σε Εισαγγελέα

    Θ Α Π Α Σ επιτέλους;;;;;

    Ή θα με συκοφαντείς και θα λασπολογείς από το λαγουμι σου;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΕΛΛΗ 27 Οκτωβρίου 2010 11:24 π.μ.αν διαβασεις τα "ιερα" τους κειμενα θα διαπιστωσεις οτι ακομα και τον Ξερξη(τον αναφερουν ως Αχασβερως)αυτοι τον ξεσηκωσαν να εκστρατευσει εναντιον της Ελλαδος.Και εχουν μουτρα και σχολιαζουν ενω θα επρεπε να κρυβονται στις τρυπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σας κανω θερμη εκκληση να σταματησετε τους απαξιωτικους χαρακτηρισμους και να διαχειριστητε με ευπρεπεια τις διαφωνιες σας,διοτι βλεπετε οτι καποιοι καιροφυλαχτουν να απαξιωσουν το ιστολογιο,λεγοντας οτι αν σταματησουμε να βριζομαστε εδω μεσα θα πεσει η αναγνωσιμοτητα του ιστολογιου κατα 50%.Υπερασπιστητε το δικαιωμα του αλλου να διαφωνει μαζι μας.Εξαλλου και η σιωπη πολλες φορες στις προκλησεις των αλλων ειναι η πιο σκληρη απαντηση.Χρονια Πολλα για την αυριανη επετειο και να θυμομαστε οτι μονιασμενοι οι Ελληνες,μεγαλουργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παρακαλείτε η υπηρεσία να στείλει άλλο μισθοφόρο προς αντικατάσταση του/της λόγω απώλειας πνευματικών λειτουργειών εξαιτίας του Vertigo που υπέστη απο τα ανελέητα χτυπήματα.

    Σείς μας διδάξατε πώς η αντίδραση σε κάθε πρόκληση πρέπει να είναι πολλαπλάσιας ισχύος.

    Σείς μας διδάξατε την τεχνική του αφρικάνικου σκύλου.

    Δεν θα κουραστώ να αναφέρω τα περί Γκονούλ,Ντιγιαμπακίρ,Ιντσιρλίκ,ΜΙΤ και μυστικής Βάσης στην Τουρκία,ούτε τα Heron,ούτε τον ένδοξο Σπαρτιάτη.Αυτα γίνονται γαργάρα καθώς αποδυκνείεται ο έρωτας με τους Οθωμανούς.

    Μισθοφόρε πάρε την φράση του Τραντέλληνα Καραισκου, το δεύτερο σκέλος της σε πρώτο πρόσωπο.

    Λυπάμαι που σου βάζω δύσκολα αλλά η απάντηση μου είανι αυτή.

    Λαγούμια η πατρίδα μου η Ελλάδα δεν έχει,Εχει Ελληνες,Μάρμαρα,Ηλιο

    Έκπαιδεύσου στο νέο φυσικό σου περιβαλλον μισθοφόρε και να θυμάσαι δεν μάχομαι με αντίπαλο τον οποίον έχω συντρίψει στο πεδίο της μάχης καθαρά και τίμια.

    Απλά σε περιφέρω πρός γνώση και συμμόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ελεεινέ συκοφάντη,

    το μόνο που έχεις συντρίψει είναι την άσχημη μουσουδα σου.

    Στο σκοτεινό λαγουμι σου, ευτυχώς
    δεν σου χρειάζεται.

    Θα πας στον Εισαγγελέα να με καταγγείλεις ή θα κρυβεσαι σαν "ΚΟΠΕΛΙΑ" πίσω από τον κυριο Καλεντερίδη και θα συνεχίζεις να με συκοφαντείς εκ του ασφαλους;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μισθοφόρε διαθέτεις ηθικό ανάστημα πυγμαίου(ζητώ ύγνώμη απο την συμπαθή φυλή).Αγνοείς πάμπολλα περί της Ελλάδας και των Ελλήνων.

    Ισως βασίζεσαι στην μεγαλοκαρδία και την μεγαλοψυχία, χαρακτηριστικά της φυλής μου.

    Δεν υπάρχει οίκτος για μισθοφόρους στην ψυχή μου.

    Δεν έχω ζρόνο να σου μάθω τις ελληνικές λέξεις τι σημαίνουν.

    Λαγούμια σκάβουν τα τρωκτικά σε Ερήμους, στην Χώρα μου, στην Χώρα του Ηλιου και του φωτός απο τον ΗΛΙΟ, έχουμε μόνο μάρμαρα και ψυχές που δεν βολεύονται με λιγότερο Ηλιο και Ουρανό.Καλή προσαρμογή σου εύχομαι και μην κλαίς εδώ δεν είναι μεσημεριανά ριάλιτι.Εδώ είναι Σπάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σοφε "Νεστορα" 27 Οκτωβρίου 2010 9:24 μ.μ. αν και καθημενος, ορθως ομιλησες.Με τη μονη διαφορα οτι αυτοι με τους οποιους διαφωνουμε δεν ειναι Ελληνες, αλλα οι διαχρονικες "σαρκοφαγοι" του Ελληνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Ναιας
    .Εξαλλου και η σιωπη πολλες φορες στις προκλησεις των αλλων ειναι η πιο σκληρη απαντηση.

    Καποιος πριν ημερες κατεκλεψε απο εσενα τον τιτλο σου αυτον του "σοφου Νεστορα του Ινφογνομονα"
    και μου τον απενειμε και εγω σαν κλεπταποδοχος εσιωπησα.Στον επιστρεφω ΝΑΙΑΣ και συμβαδιζεις ηληκια με Σοφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. >>Ανώνυμος είπε...
    Σοφε "Νεστορα" 27 Οκτωβρίου 2010 9:24 μ.μ. αν και καθημενος, ορθως ομιλησες.Με τη μονη διαφορα οτι αυτοι με τους οποιους διαφωνουμε δεν ειναι Ελληνες, αλλα οι διαχρονικες "σαρκοφαγοι" του Ελληνισμου.

    28 Οκτωβρίου 2010 9:29 π.μ.<<


    Ακομη μια φορα μπηκε στην μεση το παθος για να αλλοιωσει αυτα που εστειλα για δημοσιευση στις 9.58
    περι "Νεστορα" και περιελαμβαναν
    τους παντες (και εμενα) και απο ...¨"συμπτωση"! παρενεβληθει "ανωνυμος" με περι "Νεστορα" αλλα και "κατεβατο" στις 9.29 ! Επειδη εγω εχω ασχοληθει με το θεμα των συμπτωσεων
    που ειναι συναρπαστικο θεμα επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω στην παρουσα συμπτωση.Απλως το βιολι βιολακι και παει λεγοντας.

    Το δικο μου σχολιο που περιελαμβανε
    τους παντες και σιγουρα προηγηθηκε ητανε
    >>sterg είπε...
    @Ναιας
    .Εξαλλου και η σιωπη πολλες φορες στις προκλησεις των αλλων ειναι η πιο σκληρη απαντηση.

    Καποιος πριν ημερες κατεκλεψε απο εσενα τον τιτλο σου αυτον του "σοφου Νεστορα του Ινφογνομονα"
    και μου τον απενειμε και εγω σαν κλεπταποδοχος εσιωπησα.Στον επιστρεφω ΝΑΙΑΣ και συμβαδιζεις ηληκια με Σοφια.

    28 Οκτωβρίου 2010 9:58 π.μ.
    Δημοσίευση σχολίου <<

    Κατανοητο και εντεχνο αλλα ...φωναζει απο μακρυα.Θα επιθυμουσα να μη παρω απαντηση διοτι προβλεπω να πεσουν αστροπελεκια εκατερωθεν και η ημερα δεν τα θελει.Να εκλειψουν τα παθη προτιμω για να σχολιαζωμε και οχι να αμυνομαστε η να κανωμε επιθεσεις σε δικους μας.Δεν θα απαντησω αν τυχω απαντησης εδω.Sterg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "Να εκλειψουν τα παθη προτιμω για να σχολιαζωμε και οχι να αμυνομαστε η να κανωμε επιθεσεις σε δικους μας"

    Μα οι "δικοι" σας βρισκονται συνεχως στο απυροβλητο καθοτι "περιουσιοι".Η μηπως θεωρεις "δικους" σας τους Ελληνες;Και εδω γελαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Kαι είσαι και κωμικός, ατιμούλη!

    "εδώ είναι Σπάρτη"

    Εσύ ειδικά, έχεις τόση σχέση με τη Σπάρτη,

    όση σχέση έχουν οι άραβες έποικοι με την Ιερουσαλήμ

    και όση σχέση έχουν οι έποικοι κατακτητές Τούρκοι,
    με την Κωνσταντινούπολη

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ sterg 12:47 μ.μ.

    Ρε δεν κατάλαβα τίποτα μιλάμε !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και καλά να συκοφαντείς εμένα. Αλλά οι Σπαρτιάτες τί σου έφταιξαν;

    Τυφλοποντικομαμές σαν και εσένα ήτανε νομίζεις; Που λαγουμιάζουν κρώζοντας σε γόνατα άλλων;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Galia κοίτα να έχεις καλές σχέσεις με τους Βεδουινους και τις καμήλες τους, άλλωστε μαθαίνω για εκπαίδευση με σκοπό να καταστείτε φιλικότεροι ελπίζω και εύχομαι αυτό το φιλικότεροι να έχει όριο.

    Για τα υπόλοιπα ξέρουμε εμείς οι Ελληνες καλύτερα απο έλληνες μισθοφόρους.

    Τώρα ποιός κλαίγεται ξέρεις καλά.Ασε λοιπόν μην ματαιοπονείς δεν αλλάζει το αποτέλεσμα και αυτό είναι συντριπτικό εις βάρος σου.
    Δεν παλεύω ξανά με αντίπαλο το όποιο τον έχω γελοιοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. >>>>Ανώνυμος είπε...
    Ρε sterg τι είπες τώρα;;;
    Τι μου θύμησες;;;!!!
    Έχει γούστο να ...ξεραινόμαστε ρε !!!
    τζιμης

    27 Οκτωβρίου 2010 10:54 π.μ.



    sterg είπε...
    Ρε sterg τι είπες τώρα;;;
    Τι μου θύμησες;;;!!!
    Έχει γούστο να ...ξεραινόμαστε ρε !!!
    τζιμης

    27 Οκτωβρίου 2010 10:54 π.μ.


    Συνεχισε,ακουω.

    28 Οκτωβρίου 2010 9:09 π.μ.



    Ρε δεν κατάλαβα τίποτα μιλάμε !!!
    τζιμης

    28 Οκτωβρίου 2010 1:48 μ.μ.<<<<


    Με ολους μιλαω και με πολυ πολυ κατανοηση εφ οσον τηρουνε ευπρεπεια
    παντως κατι εγραψες (η εγραψε αλλος
    για πλακα) στην ιστοσελιδα με τον Ναυαρχο Βοτση.Αν το εγραψες εσυ ,συνεχισε και θα εχεις απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τι λες Marie κοπελιά;;;
    Είμαι χαμένος "αντίπαλος" επειδή τόλμησα να αποδείξω τα ψέματά σου
    για την δεκαετίας φωτογραφία του Νασράλλα;

    Σε κατάλαβαν όλοι εδώ μέσα, Marie κοπελιά...

    Και για το ότι μας μόστραρες εδώ αξυριστους και ακουρευτους και χωρίς διακριτικά στρατιώτες, με σπρέι που βάφουν χωρίς να βγάζουν μπογιά και πίσω από το λαιμό τα σημάδια του κόψε-ράψε... Ρε παλιο-γιωτά, πως θα βάλει ο αξυριστος στρατιώτης, μάσκα αερίων;

    Και μου κόβεις τα σχόλιά μου, για να μη φανεί η αλήθεια;

    Και μιλάς, Marie ξεφτιλισμένη;

    Ο ΜΟΝΟΣ που ξεφτιλίστηκες είσαι εσυ,
    φαφλατά. Είσαι ένα σκουλήκι με μεγάλο στόμα που κρώζει στο σκοτάδι,
    κρυμένος στην ποδιά του κ. Καλεντερίδη.

    Τράβα Marie στον Εισαγγελέα και κατήγγειλε τα όσα κράζεις.

    ΑΛΛΙΩΣ διαπράτεις συκοφαντική δυσφήμιση και όχι απλή συκοφαντία.

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝHHHHHHHHHHHHHHHH!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Λάθος Ελληνα προσπαθείς να εκτρέψεις μισθοφόρε.Ισως με τις καμήλες να έμαθες να σκεφτεσαι έτσι όμως να προσέχεις γιατί οι Βεδουινοι δεν είναι πάντα φιλικοί και έχουν καταγράφει περιστατικά περίεργης συμπεριφοράς τους.

    Επειδή είσαι Π.Ε. και οι Ελληνες ξέρουν τι σημαίνει αυτό η παγίδα δεν ήταν ο Νασράλα ο sterg σε ενημέρωσε έμεσσα για αυτό.

    Το τί είμαι το βλέπεις, εγω τρέχω για την Ελλάδα μου μισθοφόρε και καλύπτω το κάθε τί, εσύ εναγωνιάς μόνο για ένα θέμα.Φυσικά γαργάρα τα όσα δεν σε συμφέρουν ακόμα και για αυτό.

    Μην ψάχνεις συμβιβασμό με μένα, είμαι ανελέητος σε αυλικούς και μισθοφόρους, σε γενίτσαρους και γιουσουφάκια, εδω το ΦΩΣ είναι του ΗΛΙΟΥ κρύψου λοιπόν στο λαγούμι σου τρωκτικό της ερήμου, εκεί ο φυσικός σου χώρος.

    Μην εξαπτάσαι ξεφτιλίζεσαι περισσότερο,(ειλικρινά πόσο θέλεις να φτάσει η γελοιοποίηση σου;) γιατί δείχνεις την ένδεια λόγου και σκέψης πράγμα που δεν χαρακτηρίζει Ελληνα αλλά παπαγαλάκι.

    Τέλος γράφε σωστά γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις, μέχρι τώρα νόμιζα vertigo αλλά βλέπω βαριά εγκεφαλική διάσειση.

    Ισως πάλι να προέρχεται απο τα μάτια, γιατί στο Φώς του Φωσφόρου είσαι συνηθισμένη,το Φως του Ηλιου δεν το αντέχεις.

    Εύχομαι να μην καταρρεύσουν τα τοιχώματα απο τα λαγούμια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Συγγνωμη που επεμβαινω αλλα βρεθηκα
    κατω απο τα βληματα που πεφτουν.
    Αν δεν ειχα καταλαβει ποιοι ειστε
    και ειχα μπει εδω για πρωτη φορα η πρωτη μου σκεψη θα ητανε οτι επεσα
    επανω σε ερωτικο καυγα.Μονο αυτος ειναι τοσο σφοδρος που φοβιζει και τον κεραυνο γιατι "χανεται" η ετσι φανταζεσαι ολη σου η υπαρξη.Εδω τι εχετε να μοιρασετε.Τα ψωμια του Καλεντεριδη ανεβαινουν με τους καυγαδες,το εχωμε ξαναπει αυτο,ενταξει να τον βοηθησουμε λιγο αλλα οχι και ετσι.Κοντευετε
    να μαχαιρωθειτε και ειμαι βεβαιος οτι ουτε γνωριζεστε προσωπικα και ισως γιαυτο υπαρχει αυτη η σφοδροτητα,μου θυμιζετε το βραχυκυκλωμα που σκοτωνει αμα ενωθουν απευθειας οι δυο πολοι ηλεκτρισμου που ο ενας θαυμαζει κρυφα τον αλλο πολο.Μη με παρεξηγησετε διοτι αυτα ειναι φυσικοτατα φαινομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. sterg,

    καλα τα λες.

    Πολιτισμένα και ευγενικά.

    Ξεχνάς, όμως, ότι επί ένα χρόνο
    πρωτοφανούς, για το ιστολόγιο,
    καταιγισμού βρισιών, χυδαιολογιών και προσβολών,
    δεν έχω απαντήσει ούτε μια φορά ανάλογα...

    Όμως, αυτές οι τρισάθλιες συκοφαντίες,
    απαιτούν ειδικό λεξιλόγιο,
    μπας και κινητοποιηθεί
    ο συκοφάντης
    να πάει στον Εισαγγελέα να καταγγείλει επώνυμα
    την λάσπη που μου ρίχνει ανώνυμα εδώ.

    Όσο για τα άλλα, τί να πω; Ξεχνάς και πάλι ότι αυτός επιτίθεται συνέχεια σε όποιον τολμά να έχει αντίθετη άποψη. Και κόβει σχόλια που αμφισβητούν τις αναρτήσεις του. Ενώ περνά άσχετα, γηπεδικού τύπου σχόλια.
    Και προσπαθεί με συκοφαντίες και προσβολές να φιμώσει κάθε κριτική σε όσα ανακριβή και προβληματικά αναδημοσιευει.
    Ο στόχος είναι σιγά-σιγά τα σχόλια να σταματήσουν και να ενημερωνόμαστε μόνο από τις αναρτήσεις.

    Αυτό είναι το κουκούτσι της παρούσας υπόθεσης. Έρχεται σκληρή χούντα

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @ sterg 6:36 μ.μ.
    Ναι εγώ το έγραψα.
    Μια θεία μου δούλεψε εκεί και έχω πάει στο σχολείο αυτό...
    Αυτά μόνο, ΤΙΠΟΤΑ άλλο επ' αυτού!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. H Απολογία του Μισθοφόρου.

    Μου αρκεί η παραδοχή εκ μέρους σου της προκλητικότητας της στάσης σου και της παραδοχής του ρόλου σου ως παπαγαλάκι.

    Ως επίσης καθώς είμαι Ελληνας και έχω Ελληνική Παιδεία, ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
    την παράδοση σου.

    Μια μικρή μόνο επισήμανση, στο ίδιο μήκος κύματος με το οποίο εκφράστηκες τόσο καιρό.

    Πυγμαίε σε ηθικό ανάστημα μισθοφόρε, μαθήματα Δημοκρατίας στην χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και την δημοκρατία είναι φύση αδύνατον να παραδώσεις.

    Δώσε τα χαιρετίσματα μου στην φυλή των Βεδουινων και όποτε είσαι σε θέσει ανέφερε μας πως πάει το πρόγραμμα επέκτασης των φιλικών σχέσεων.Ισως σε δυσκολεύω επειδή δεν κατέχεις την Ελληνική γλώσσα, αλλά μην ανησυχείς το Υπουργείο παιδείας σύντομα θέτει σε εφαρμογή ανάλογο πρόγραμμα με αυτός της επιμόρφωσης των Μουσουλμανόπαιδων.

    Συγνωμη που σου θύμησα με το Μουσουλμανόπαιδων το ένοχο παρελθόν αλλά ξέρεις όταν χαλάσει η ερωτική σχέση μεταξύ ουδέτερου κα ιθυληκού, το θυληκό βγάζει τα άπλυτα στην φόρα.Οποτε σε περιμένει νέος γύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καυκασιε
    Εχω την εντυπωση οτι το δυναμικοτατο ατομο που ακουει στο ψευδωνυμο Galia και την Ελληνικη Γλωσσα κατεχει αριστα και "βεδουινα" δεν ειναι και Παθιασμενο Ελληνοπουλο ειναι.Το γιατι υποστηριζει το Ισραηλ και την συμμαχια του με την Ελλαδα ισως
    να γνωριζει πιο καλα απο τους δυο εμας.Οσον αφορα την μορφωση του εχω την εντυπωση οτι και μορφωμενο ειναι το ατομο αυτο και μαλιστα αρκετα.
    Για χαρη του Ιστολογιου και γιατι και εγω σκεπτομαι αν πρεπει να συνεχισω παρακαλω για χαρη ολων μας
    ας πεσουν λιγο οι τονοι και καντε το για εμας και ειναι υπερβαση που θα σας χρεωθει θετικα απο εμας.
    Ευχαριστω. Sterg.
    Υ.Γ.Φευγω για Β. Ευβοια και θα μπω ξανα βραδυ Κυριακης διοτι στην ερημια που παω δεν πιανει το laptop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αγαπητή Galia,
    πρέπει να ξεκινήσουμε κατεπειγόντως μαθήματα ελληνικών! Να σε ενημερώσω ότι από σήμερα η λέξη "θηλυκό" γράφεται "θυληκό", σα να λέμε "θύλακα" ένα πράγμα, για να καταλάβεις!
    Επίσης, να σε ενημερώσω ότι η "σιγή ασυρμάτου" του Καυκάσιου δεν περιλαμβάνει το δικό του «ασύρματο» http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_6023.html?showComment=1285585089878 αλλά μόνο τις παρεμβολές τρίτων! Το έγκλημα της διαφωνίας πληρώνεται με κόψιμο σχολίων εδώ "μέσα": μου έχουν κοπεί ήδη δυο σχόλια (δεν ξέρω αν θα οδηγηθώ και στον Εισαγγελέα γι' αυτά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με το "ψυχιατρείο" αυτού του ιστολογίου!). Τέλος,
    σχετικά με την (ακόμη μια) παρούσα ανάρτηση να σε παραπέμψω στο βιβλίο "Why I left Jihad" του πρώην τρομοκράτη της PLO Walid Shoebat (προσηλυτίστηκε Χριστιανός!) που λέει πολύ καθαρά τα εξής:
    «Το Ισραήλ το έθνος που αναφέρεται περισσότερο από κάθε άλλο στη Βίβλο, ο λαός που αποτελεί το περιεχόμενο και το μέσο για να μεταφέρει το μήνυμά του ο Μεσσίας, πρέπει να εξοντωθεί, να καταστραφεί και γι’ αυτό χρειάζεται η επανερμηνεία των στίχων της Βίβλου για να δικαιολογήσουμε αυτό το σκοπό. Ο σκοπός δικαιολογεί τα μέσα και με κάθε μέσο το Ισραήλ πρέπει να καταστραφεί.
    Γι’ αυτό, πρέπει να θέτουμε σε απολογία τους Εβραίους όπου υπάρχει θάνατος, πόλεμος ή ακόμη κι ένα πρόγραμμα οικοδόμησης όπως στη συνοικία Har Homa στην Ιερουσαλήμ. Αν σκοτώνουν από αυτοάμυνα, αδιαφορούμε για το κίνητρο. Αν ένα διαταραγμένο άτομο αρχίσει να πυροβολεί αδιακρίτως, κατηγορούμε ολόκληρο το έθνος. Αν οι Ισραηλινοί αγανακτήσουν με τις τρομοκρατικές επιθέσεις και κλείσουν τους δρόμους, τους κατηγορούμε ότι φυλακίζουν τις ανθρώπινες μάζες. Αν φυλάγονται από τους επιτιθέμενους τρομοκράτες τους κατηγορούμε για τυραννία, δικτατορία και κατοχή.
    Αντίστροφα, για να γίνει αποδεκτό το Ισραήλ πρέπει να είναι αναμάρτητο και κάθε Εβραίος να είναι αγνός όπως ο Μεσσίας. Η κυβέρνησή τους πρέπει να είναι τέλεια και κάθε Εβραίος αλάθητος. Ποτέ δεν πρέπει η εβραϊκή κοινωνία, όπως συμβαίνει αλλού, να βγάλει μια τρομοκρατική ομάδα ή έναν πολεμοχαρή τρελό. Οι Εβραίοι δεν επιτρέπεται να είναι άνθρωποι».
    Αυτό πιστεύω ότι συνοψίζει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις σωρηδόν καταγγελίες για τις καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Ισραήλ. Η διαφορά, όπως τονίζει και ο Shoebat των Ισραηλινών με τους Παλαιστίνιους είναι ότι οι πρώτοι καταδικάζουν τέτοιες καταπατήσεις. Οι εγκληματίες οδηγούνται στο δικαστήριο. Αντίθετα με τους Παλαιστίνιους δεν επιχαίρουν για αποτρόπαιες πράξεις στους δρόμους ούτε και επιδεικνύουν κομμένα ανθρώπινα μέλη στο φακό!
    Όσο για τη «δημοκρατία» που βαυκαλίζεται ο Καυκάσιος ότι έχουμε στην Ελλάδα, ας κάνει τον κόπο να κοιτάξει ποια θέση κατακτήσαμε τελευταία στην ελευθερία του τύπου http://en.rsf.org/press-freedom-index-2010,1034.html (πέσαμε 38 ολόκληρες θέσεις κάτω ακόμη κι από τη Ναμίμπια!) μπας και παραδειγματιστεί!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Υ.Γ. Είναι το τελευταίο σχόλιό μου – κουράστηκα! Αν θέλεις Galia μπορείς να με επισκεφτείς κάποια στιγμή αργότερα στο blog που «στήνω» (http://orgonespace.wordpress.com/). Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μπρούνο το κατακτήσαμε σημαίνει ότι είσαι Ελληνας; γιατί το Μπρούνο στην Ελλάδα μόνο σε κατι σκυλάκια το ακούω και μάλιστα ιδιοκτητών "περίεργων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Sterg το ιστολόγιο ανήκει στον Κο. Σάββα Καλεντερίδη, άν έχεις πρόβλημα μαζί μου (λόγω του οτι αντέδρασα σε εναν μισθοφόρο) έχεις όλο το δικαίωμα να το διατυπώσεις. Απο εκεί και πέρα, το πώς και πόσο θα υπερασπιστώ εμένα, την Πατρίδα μου και την Φυλή μου αφορά εμένα.

    Στο ξαναγράφω είμαι Ελληνας και όχι μισθόφορος και είμαστε πολλοί εμείς οι Ελληνες που αγαπάμε την Ελλάδα μας (όχι μια Ελλάδα προτεκτοράτο) αλλά μια Ελλάδα Ανεξάρτητη Κυρίαρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @ Sterg

    Δόξα τω θεώ! Φεύγεις για Β. Εύβοια και θα ησυχάσει το ιστολόγιο. Ότι είσαι αργόσχολος μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος πανεύκολα. Πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ, εσύ εδώ. Δεν ξέρω μήπως είσαι και βιδωμένος στην καρέκλα
    Καλά θα έκανες να μην παρέμβαινες στη διαμάχη Καυκάσιου-Γκαλατίας. Δεν σου πέφτει λόγος, εκτός και αν.... σου πέφτει.

    -----------------------------------
    @ Μελαχροινός:

    Όλα όσα έγραψε θα έπρεπε να διαβαστούν ανάποδα, όπως είναι και το ΣΩΣΤΟ!!
    -----------------------------------

    "ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝHHHHHHHHHHHHHHHH!

    Galia

    28 Οκτωβρίου 2010 6:51 μ.μ.
    -----------------------------------

    ΥΓ: Η περίπτωση της Γκαλατίας είναι ξεκάθαρη υπόθεση καλπάζουσας υστερίας. Δείτε το ανθρωπιστικά και γυναικολογικά.
    Η αλήθεια είναι πως εκτρέπει κάθε ανάρτηση στην οποία παίρνει μέρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ευχαριστώ Μπρούνο! Θα χαρώ να τα πούμε στο ιστολόγιό σου.
    Εδώ όπως βλέπεις, είναι τέτοια η "δημοκρατικότητα" που δεν χωρά άλλη άποψη.

    Όσο για τα άλλα, εάν ο τραμπουκος ήταν Έλληνας,
    θα είχε πάει στον Εισαγγελέα
    για να καταγγείλει την "εργασία"
    μου.

    Για να με σταματήσει.

    Αντ'αυτού, συνεχίζει να με υβρίζει και να με συκοφαντεί.
    Κρυμμένος πίσω από τον κ. Καλεντερίδη.

    Γιατί για να στραφώ εγώ εναντίον του, αναγκαστικά πρέπει να στραφώ εναντίον του ιστολογίου.
    Για λόγους αρχής, δεν ήθελα να στραφώ με οποιονδήποτε τρόπο,
    εναντίον Έλληνα αξιωματικού, ειδικά δε του ιδιοκτήτη του παρόντος.

    Αλλά αφου με το παραπάνω σχόλιό του, εξακολουθεί να με συκοφαντεί
    και επικαλείται την στήριξη του κ. Καλεντερίδη στις συκοφαντίες του,
    θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από τον ελεεινό συκοφάντη

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΠΡΟΥΝΟ παλι καλα που δεν εμφανισες το link του "ευαγους ιδρυματος" Human Rights Watch (πρωην Helsinki Watch)για να μας πεισεις οτι η Ελλαδα βρισκεται πισω απο την Ουγκαντα σε θεματα ελευθεριας του τυπου και του λογου.Αλλα και μ'αυτο που παρεθεσες, απεδειξες περιτρανα το ρολο που παιζεις ως παπαγαλακι του διεθνους σιωνισμου.Διοτι πρεπει να ειναι πολυ κρετινος οποιος πιστευει οτι ολες αυτες οι ΜΚΟ ειναι "αυτοφωτες" και δεν εκπορευονται απο καποια πολυ συγκεκριμενα κεντρα.
    Καλο δρομο να'χεις και μη ξεχνας οτι "ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Galia δεν σε συκοφάντησα λόγω τιμής.

    Οπως θα σου πεί και ο γνωστός καθηγητής γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου "Τρέχα Γύρευε και Νικολό Καρτέρα" ότι χωρίς Ελληνομάθεια δεν υπάρχει παιδεία.

    Πάμε λοιπόν να δούμε τι σημαίνει συκοφαντία:αβάσιμη κατηγορία εναντίον κάποιου

    Τι σημαίνει Καταγράφω:γράφω, σημειώνω

    Και τώρα ανέτρξε στα σχόλια σου και στα σχόλια μου.Τα δικά σου κινούνται και υπερβαίνουν τα όρια της συκοφαντίας τα δικά μου είναι στα όρια της καταγραφής.

    Τόσο απλά για αυτούς που διαθέτουν Παιδεία.

    Γιατί εμείς στην Ελλάδα μάθαμε να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.Γιατί μπορούμε να χαμογελούμε και να μιλάμε ελεύθερα.
    Γιατί ποτέ μα ποτέ στην μακραίωνη Ιστορία μας δεν μπορεί να μας πεί Γενοκτόνους.Γιατί ποτέ μα ποτέ δεν πάψαμε να υπερασπίζουμε το δικαίωμα του ανθρώπου στην Ζωή.

    Σου προτείνω την ταινία Γκρίζα Ζώνη και να θυμάσαι πως στάθηκαν οι Ελληνες σε εκείνη την σκληρή περίοδο και πως στάθηκαν άλλοι λαοί.

    Αντί για ευχαριστώ όμως........

    Και κάι τελευταίο μπορεί με το Ξεφτιλισμένη να ανταποδίδετε τον πλέον φιλικό χαιρετισμό μεταξύ σας άρα να σου είναι οικεία έκφραση όμως στο ίδο μήκος κύματος σου απαντώ με την φράση του Τραντέλληνα Καραισκου (β σκέλος πρώτο πρόσωπο ρώτα πάλι τον καθηγητή γλωσσολογίας του τμήματος "πριτσικόνια") και με το λαικό παραδοσιακό αποκριάτικο τραγούδι "ο Γιάνναρος απόθανε" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φυλαξε τις μεγαλοστομίες
    και τις "καταγραφες" σου
    για τον Εισαγγελέα,
    συκοφάντη

    Και όλα τα άλλα θα μου τα πεις από κοντά:
    Ότι θα με δηλητηριάσετε με Τσικλόν Μπε, ότι είμαι αρουραίος που ψυχορραγεί, ότι είμαι ντουλάπα-ανέραστη-αμφίφυλη-υστερικιά,
    ότι θα μου γ...ετε τον κ...,
    ότι το μ... είναι (δε θυμάμαι τί γράφατε)
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ "ελληνικά" σχόλια έχεις ΠΕΡΑΣΕΙ κατά καιρους μόνο για ΜΕΝΑ.

    Θα τα πουμε, λοιπον, συντομα,

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δεν πρόκειται να πάρεις αυτό που επιδιώκεις ο χώρος δεν θα εκτραπεί με τίποτα.

    Φυσικά κα ιεγώ δεν έγραψα τέτοια σχόλια.

    Για ρίξε μια ματιά εσύ τι έγραψες για μένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. "Ότι θα με δηλητηριάσετε με Τσικλόν Μπε, ότι είμαι αρουραίος που ψυχορραγεί, ότι είμαι ντουλάπα-ανέραστη-αμφίφυλη-υστερικιά,
    ότι θα μου γ...ετε τον κ...,
    ότι το μ... είναι (δε θυμάμαι τί γράφατε)"

    Galia
    29 Οκτωβρίου 2010 8:20 μ.μ.
    -----------------------------------

    Αυτό το παράδειγμα είναι ο ορισμός της συκοφαντίας!

    Ξέρει αυτή, έμαθε από τον Sterg.
    ή αυτός από εκείνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. >>>> Kaukasios είπε...
    Sterg το ιστολόγιο ανήκει στον Κο. Σάββα Καλεντερίδη, άν έχεις πρόβλημα μαζί μου (λόγω του οτι αντέδρασα σε εναν μισθοφόρο) έχεις όλο το δικαίωμα να το διατυπώσεις. Απο εκεί και πέρα, το πώς και πόσο θα υπερασπιστώ εμένα, την Πατρίδα μου και την Φυλή μου αφορά εμένα.

    Στο ξαναγράφω είμαι Ελληνας και όχι μισθόφορος και είμαστε πολλοί εμείς οι Ελληνες που αγαπάμε την Ελλάδα μας (όχι μια Ελλάδα προτεκτοράτο) αλλά μια Ελλάδα Ανεξάρτητη Κυρίαρχη.

    29 Οκτωβρίου 2010 1:25 μ.μ. <<<<

    Αν ειχα προσωπικο προβλημα θα στο ελεγα κατα προσωπο και δεν εχω μαθει να...καταφευγω πουθενα οταν εχω προβλημα και το λυνω μονος μου.
    Ελπιζω οτι οταν γραφεις για υπερασπιση της Πατριδας "σου" πιστευω οτι εννοεις αυτο που γνωριζεις πολυ καλα οτι και εγω εννοω και οχι κατι αλλο.Ετσι δεν ειναι Καυκασιε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. >>>> @Καυκασιο
    Στο ξαναγράφω είμαι Ελληνας και όχι μισθόφορος και είμαστε πολλοί εμείς οι Ελληνες που αγαπάμε την Ελλάδα μας (όχι μια Ελλάδα προτεκτοράτο) αλλά μια Ελλάδα Ανεξάρτητη Κυρίαρχη. <<<<

    Και εσυ τι λες οτι εμεις μπρικια κολλαμε και δεν εχωμε τις ιδιες σκεψεις,εκτος και αν εννοεις οτι εχεις το αλαθητο και εχωμε εμεις αδικο την στιγμη που βλεπουμε μια ολομοναχη Ελλαδα ετοιμη να διαλυθει
    απο τον νεοοθωμανο για να την ψησει
    κοκορετσι και βλεπουμε το μοναδικο κρατος γυρω μας που εστω επειδη ταυτιζονται τα συμφεροντα των δυο μας να μας απλωνει το χερι στους πνιγμενους,τι θες δηλαδη να πουμε οτι εχεις μακρυα ματια και βλεπεις κατι που εμεις ειμαστε στραβοι η ετσι μας φανταζεσαι εσυ.Και γιατι να συμφωνησωμε μαζι σου μηπως εργαζομαστε στην δικη σου επιχειρηση μηπως μας απωλησεις.Το ιστολογιο αυτο δεν με απασχολει ποιος το δημιουργησε και θα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο το ιστολογιο ειναι αυτων που γραφουν και αυτων που το διαβαζουν διαφορετικα θα ητανε μονο ενα πτωμα σε σηψη.και παλι θα πρεπει να καταλαβεις οτι ολοι τηρωντας την ευπρεπεια που δεν βλεπω να τηρειται εδω και αυτο ειναι η δικη σου ευθυνη εχουν το δικαιωμα και τις θεσεις τους να καταθεσουν και ευπρεπη απαντηση να λαβουν και οχι οι γελοιοτητες και υβρεις που γραφονται εδω απο μερικους συστηματικα ανοητους.Νομιζα οτι αντεληφθεις οτι αναγνωρισα το παθος σου για την Πατριδα μας αλλα απο αυτο το σημειο μεχρι το να χρωσταμε και ευγνωμοσυνη σε εσενα που δημοσιευεις σχολια ευπρεπη σε ενα ιστολογιο που γιαυτο δημιουργηθηκε αυτο διαφερει.Οπως βλεπω εσενα το ιδιο βλεπω και τον Σαββα.Αν νομιζετε οτι σε αυτην εδω την ιδιοκτησια σας,γιατι δεν με ενδιαφερουν αλλες,θα δημοσιευετε μονο οτι θελετε και οχι ευπρεπεις αναλυσεις των σχολιαστων να το πειτε και τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Sterg σε ότι αφορά το Ιστολόγιο Καθαρά και Ξάστερα, Τα εν οίκω μη εν δήμω.

    Mια σειρά απο αίτια οδήγησαν στην διαδοχική συρρίκνωση του Ελληνισμού. Πρέπει θαρραλέα να αναζητηθούν και να αναγνωριστούν διαχρονικά.

    Η σημερινή παρακμή του Ελληνισμού πρέπει να συσχετισθεί και με την ξενοκρατία. Αυτό το σύνδρομο υποτέλειας, η καλλιέργεια στην σκέψη των πολιτών ότι η εξάρτηση είναι δεδομένη, ότι η ξενοκρατία αποτελεί αναγκαίο κακό, ότι η Ελλάδα χρειάζεται προστάτες, ότι δεν μπορεί να είναι αδέσμευτη είναι διαχρονικό.

    Αυτή η σχέση, σχέση εξάρτησης, παρήγαγε τον ιδεολογικό δωσιλογισμό ο οποίος και διέφθειρε την εξουσία. Τούτη με την σειρά της εξαχρείωσε το κράτος και αυτό με την σειρά του εκχυδαίζει τους πολίτες. Ενας φαύλος κύκλος όπου η κάθε προσπάθεια για εξυγίανση και ανόρθωση είναι μάταιη.

    Η μοναδική σερμαγιά που απέμεινε στο εθνικό θησαυροφυλάκιο είναι το πολιτιστικό μας κοίτασμα (Η γλώσσα μας, τα ήθη και έθιμα μας, η ιστορία μας). Με αυτό πρέπει να πορευτεί ξανά ο ελληνισμός στον αγώνα ενάντια στην πνευματική του υποδούλωση. Μια πνευματική υποδούλωση που δεν είναι άχρωμη λέγεται εκδυτικισμός και έχει πολλές μορφές μια απο αυτές είναι και ο εξαμερικανισμός. Το πολιτιστικό μας επίπεδο είναι ασθενές και ευπρόσβλητο. Ελεύθεροι πολίτες, φωτισμένοι πατριώτες, με συνείδηση των ελληνικών αξιών και ιδιαιτεροτήτων είναι ικανοί να ξαναδώσουν στον Ελληνισμό την αναγέννηση του μέσα από την Παιδεία. Γιατί η παιδεία ταυτίζεται με την αρετή και την ελευθερία.

    Αυτή την θέση υπηρετώ διαχρονικά,σεμνά και ταπεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. STERG

    "θα δημοσιευετε μονο οτι θελετε και οχι ευπρεπεις αναλυσεις των σχολιαστων να το πειτε και τελος"

    31 Οκτωβρίου 2010 7:43 μ.μ.
    ----------------------------------

    ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ;;!!!!!

    Η ευπρέπεια και η συκοφαντία, είναι δύο έννοιες ασύμβατες!
    Περνάς τον εαυτό σου για ευπρεπή αναλυτή; Βλέπω ότι "ξέχασες" πολύ γρήγορα τις "ευπρεπείς" συκοφαντίες σου! Κοίταξε εδώ για να ξαναθυμηθείς!

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/israel-woos-greece-after-rift-with.html

    Άντε τούβλο, που νομίζεις ότι κάνεις και "ευπρεπείς αναλύσεις", ενώ δεν είσαι σε θέση ούτε και τη σκέψη σου να εκφράσεις στον γραπτό λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @Καυκασιος
    >>>Μια πνευματική υποδούλωση που δεν είναι άχρωμη λέγεται εκδυτικισμός και έχει πολλές μορφές μια απο αυτές είναι και ο εξαμερικανισμός.<<<


    Περιμενω να αναλυσεις την δικη σου προταση,τι θα επροτεινες σαν ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ σου οραμα για την χωρα μας που να ειναι ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ.
    Υ.Γ. Η υποθεση του γνωστου ηληθιου
    που εμφανιζεται καθε φορα που κανεις σχολιο ειναι η εικονα του καρχαρια με τα ψαρακια που τον περιβαλλουν για να τρωνε τις ψειρες
    που περισσευουν απο αυτον,ανικανα
    να βρουν μονα τους τροφη γιατι ειναι απο την Φυση στερημμενα ...καταλαβαινεις
    γιατι ασχολεισαι και με το ψαρεμα.
    Περιμενω μια θεση- προταση δικη σου γιατι εμεις γραφωμε αλλα εσυ μονο αναρτας και παιρνεις "θεσεις" αλλα
    μια συγκεκριμμενη θεση ΠΡΑΚΤΙΚΑ εφαρμοσιμη δεν ειδα.Περιμενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Sterg είμαι ενας μικρός ταπεινός απλός "γαλάζιος". Συμμετέχω σε μια κοινή προσπάθεια όσο και όπως μπορώ.

    Ο Σάββας Καλεντερίδης και μέσα απο το Ινφογνώμων παλεύει να φτιάξει μαι σχολή Σκέψης.Μια σχολή που θα παράγει φωτισμένους πατριώτες.

    Τέτοιες σχολές έφεραν την άνθηση και την εξέλιξη του Ελληνισμού Διαχρονικά.

    Είναι τιμή μου και μόνο η συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ενταξη και καλα γινεται με πολλα εμποδια οπως αυτοι οι κολαουζοι γυρω σου που σε κανακευουν για να αρπαξουν τις...ψειρες που σου πεφτουν οταν φορτσαρεις εδω.Πλακα εχουν αλλα οταν θελεις να ακουσεις
    μουσικη η περιρρεουσα ηχορυπανση
    πρεπει να εχει ορισμενα ντεσιμπελ
    διαφορετικα επιτυγχανεται το αντιθετο αποτελεσμα και δεν βγαινει ηχος παρα μονο θορυβος που σε διωχνει μακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.