20/10/10

Συνεδρίαση στην Άγκυρα για το PKK

Η εξάλειψη του PKK, είναι ο "καημός" αμερικανών και τούρκων.Ο τριμερής μηχανισμός Τουρκίας - ΗΠΑ - Ιράκ, που συστάθηκε με σκοπό την αντιμετώπιση της οργάνωσης του «ΡΚΚ», συνεδριάζει, σήμερα, στο τουρκικό ΓΕΕΘΑ, στην Άγκυρα.

Επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας θα είναι Υποστράτηγος,τα στοιχεία του οποίου δεν γνωστοποιούνται, ενώ, θα συμμετέχουν και αξιωματούχοι των υπουργείων Εσωτερικών και Εξωτερικών.

Την πλευρά των ΗΠΑ θα εκπροσωπήσει στρατιωτικός αξιωματούχος των ΗΠΑ που υπηρετεί στο Ιράκ, ενώ, το Ιράκ θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία υπό την Προεδρία του βοηθού του Υπουργού Επικρατείας αρμόδιου σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας,
S. AL VAILI.

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΚΚ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ Κ.Κ. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΤΟ Κ.Κ. ΡΩΣΙΑΣ (ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ),ΤΟ Κ.Κ. ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΟΓΙΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΡΗΓΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 17 -10 -2010 ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΟΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΚΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.