1/1/12

Εκπομπή "ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ" της ΕΤ3: Τουρκικοί εμπρησμοί (Μέρος 4,5,6)

16 σχόλια:

  1. Ανακοντα
    Απο διαφημηση ( μια απο τις πολλες) google στην πανω μερια της σελιδας του Ινγογνωμονα για ...οποιον ενδιαφερεται και εχει γνωσεις να διδαξει.Ξυπνα..." καημενε Βασιλη"...και ξεκινα!

    PROJECT MANAGEMENT
    Αποκλειστικός συνεργάτης της RMC Project για Ελλάδα και Κύπρο Τον Μάιο του 2007 η ITEC-CONSULTING υπέγραψε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την RMC Project ως Aurhorized Product Distributor και ως Authorized Training Provider για την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.

    Στις 7-8 Μαϊου 2011, στο Dublin, Ireland, στα πλαίσια του συνεδρίου PMI GLOBAL EMEA Congress 2001, έγινε η πρώτη συνάντηση των παγκόσμιων συνεργατών της RMC PROJECT.
    Νέο MASTER CERTIFICATE in PROJECT MANAGEMENT
    http://www.12pm.gr/el-gr/Default.aspx
    http://www.12pm.gr/Controls/jquery.cycle/src/12PMPYRAMID.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [...]
    ΥΓ. Sterg, το project management είναι κάτι σαν τον ποιμένα: στην αρχή νομίζεις ότι έμαθες επειδή γύρισες με όλα τα πρόβατα και τα σκυλιά πίσω (ενώ, στην πραγματικότητα, ζεις σε μια ψευδαίσθηση κατάστασης διότι τα πρόβατα έκαναν ότι κάνουν κάθε μέρα και τα σκυλιά φρόντισαν για τα περαιτέρω), μετά αντιγράφεις τις μεθόδους των άλλων (πιστοποιήσεις/πτυχία πάσας μορφής που σού δίνουν την ψευδαίσθηση του ελέγχου), μετά διδάσκεις στους άλλους υποψήφιους ποιμένες αυτές τις μεθόδους (ζώντας σε μια ψευδαίσθηση των ικανοτήτων σου επί τής κατανόησης τού ρόλου τού ποιμένα), μετά βελτιώνεις τις μεθόδους (ζώντας σε μια ψευδαίσθηση έωλης αισιοδοξίας) και μετά από πολύ καιρό και πολλά στάδια εξέλιξης ίσως φτάσεις στο σημείο να κατανοείς το σημείο στο οποίο ο ποιμένας είναι όντως ποιμένας και όχι ένα ισχυρότερο πρόβατο.

    Αυτά βέβαια τα γράφω για σένα και μένα που είμαστε αδαείς, διότι, αν οι γνώσεις μας επί του αντικειμένου ήταν επαρκούς επιπέδου, θα μάς είχαν τσιμπήσει οι αρμόδιοι σε κρίσιμα πόστα για να προσφέρουμε ότι τέλος πάντων μπορούμε - αλλά φαίνεται ότι έχουν ξεφτέρια, πολύ φωτεινά μυαλά σε αυτούς τούς ρόλους, ειδάλλως δεν θα είχαμε σα χώρα τέτοια μεγάλη παγκοσμίου βεληνεκούς επιτυχία π.χ. στην αμυντική βιομηχανία, στην ενέργεια, στη δημόσια διοίκηση, κτλ. Εμάς το πολύ-πολύ να μάς ζητηθεί να συμβουλέψουμε καμιά τριτοκοσμική χώρα...
    [...]
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/blog-post_7639.html?showComment=1324915152778#c5341558476964531864

    Μού προτείνεις δηλαδή να φύγω από το τελικό στάδιο στην Αγγλία και να πάω πίσω στο 3ο στην Ελλάδα;

    Τον πλανήτη δεν τον σκέφτεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αὐτὰ εἶναι τὰ χάλια μας, ὑποτίμησις τοῦ ἐχθροῦ καὶ ἄγνοια τοῦ κινδύνου. Ποιὸς μᾶς πιάνει!
    Ὤχ λάθος ὄχι πιάνει καίει.

    Τὴν Δυτικὴ Θράκη, τὴν ξεχνᾶμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Anaconda
    Ισα-ίσα που εδώ τα ξεφτέρια, θάβονται και οι αδαείς, παίρνουν πόστα.
    Λέω "αδαείς" για να μην πώ τίποτα χειρότερο.
    Εδώ πάει ένα τραγουδάκι "Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της..."
    Καλή χρονιά.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά Ελίνα μου.
    Ποντάρω στο ότι δεν είμαι παιδί αλλά παίδαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω μια απορια απο το αμεσως προηγουμενο σχολιο και σχολιαστρια,αν αυτος ο τρις δεξια,αλλα με την ξυρισμενη... φαλακρα, τοποθετειται στα "ξεφτερια" η στους ..."αδαεις".Πραγματι γριφος και δεν θα ηθελα ευκολες λυσεις που θα προελθουν απο τον τρις δεξια αλλα
    ...χωρις φαλακρα.Ας μη του βαλωμε να κουβαλησει και αυτα εκτος απο τον "σταυρο του γολγοθα".
    ΥΓ
    ασχετως απαντησεως εγω εχω τις δικες μου αποκλειστικες πληροφοριες απο..."εσωτερικη υπηρεσια" και επιθυμω να τις καρατσεκαρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά βρε Sterg αθεόφοβε, πέταξα τέτοια ατάκα και εσύ ασχολείσαι με τον Φωτιάδη; Αν ήταν ο Σταύρος Φωτιάδης να το καταλάβω... Η καινούργια χρονιά σε άλλαξε: you pick a target, που λέτε και στο χωριό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -1-

    Ειπα να μη ανακατωθεις σκαλ και ειμαι ...ντουρος στην "ηρεμια".Αλλα πραγματα ειναι πολυ ενοχλητικα και κυριως η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ (γενικα μιλαω και οχι ειδικα).Εμπρος στα γεγονοτα που ερχονται τα προσωπα δεν μετρανε πλεον σε τιποτα και γρηγορα θα δεις ιδιοις ομμασι αν εχω δικαιο και ποσο δικαιο ειχα...παντοτε.Διαβασε και απο αλλη πηγη μερικα


    Athanasios E. Drougos
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ /23 ΔΕΚ/2011 ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 286 ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΑΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΝΤΑΦΙ. 9 ΜΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. /ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ Η ΧΑΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΧΑΝΙΓΙΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ./ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ 2500 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.......ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    Like · · Share · 18 hours ago ·

    Triantafyllou Stergios Θαναση καλημερα και Χρονια Πολλα.Θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι τους "εξεγερμενους" δεν τους δημιουργησε ο Κανταφι ουτε ο Ασαντ αλλα οι Δυτικες μυστικες υπηρεσιες και αυτο θα επιχειρησουν και αλλου,βλεπε Ρωσσια και συντομα Κινα,και σιγονταρουν μισθοφοροι και παραπλησια κρατη και για τα δικα τους ταυτοχρονα συμφεροντα.Στην περιπτωση του Ασαντ γνωριζουμε οτι τροφοδοτουνται ολοι αυτοι οι μισθοφοροι και απο την τουρκια και ξερωμε οτι οι Αλαουιτες που τους ειχε ανατεθει η Συριακη διακυβερνηση απο την Δυση και τωρα επιχειρειται να τους αφαιρεθει ειναι μονο το 10% του Συριακου πληθυσμου και οιαδηποτε αλλαγη θα σημανει κοινωνικο και οχι μονο θανατο πολλων απο αυτους με επιχερουσα την Δυση.Για αυτο και αμυνονται ,γιατι δεν εχουν αλλη επιλογη και γιατι δεν δεχονται το Κουρδισταν να βγει στην Μεσογειο αναλλωμαση των απομειναντων απο την αγγλογαλλικη μοιρασια εδαφων τους.
    6 hours ago · Like · 1

    Triantafyllou Stergios Εκτος Θαναση απο το που ανηκωμε ,και συμφωνω μαζι σου,υπαρχει και η Συμπαντικη "Γλωσσα" της ακριβοδικαιης Δικαιοσυνης τουλαχιστον στις αναλυσεις μας ,διαφορετικα γινομαστε συρφετος και μιλαμε την "γλωσσα" αλλων με σπασμενη προφορα σε greeklish
    6 hours ago · Like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -2-
    Athanasios E. Drougos ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΥΓΕΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ/ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ/ΕΒΛΕΠΑ ΠΤΩΣΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΜΕ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ.ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΡΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΕΠΟΝΤΑΙ./ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΩΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΤΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ...ΑΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ...ΣΤΕΡΓΙΟ Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ...Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΕΜΠΡΑΣΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.../ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΟΛΑΡΙΟΥ Ή ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ.
    2 hours ago · Like

    Athanasios E. Drougos ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ./ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΧΑΛΙ ΕΧΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΗ....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΞΥΤΑΤΗ....
    2 hours ago · Like

    Athanasios E. Drougos ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΣΚΕΨΕΩΝ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ./ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΑΝ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΤΩΡΑ Η ΔΥΣΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΠΧ ΜΕ SOFT POWER.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ....ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ/ΕIMAI ENANTION KAΘΕΣΤΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΑ. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΙΧΗΔΕΣ-ΦΥΛΑΡΧΟΥΣ ΚΛΠ.ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΜΠΕΝΑΛΙ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΤΙΚΑ....ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.
    34 minutes ago · Like

    Dimitrios Ifikratis Η εξόντωση του δολοφόνου άσαντ είναι αναγκαία για όλους στην Μέση Ανατολή και πολύ ωφέλιμη για την Δύση,το Ιράν πρέπει να μείνει μόνο του να αντιμετωπίσει τον αρμαγεδδώνα που έρχεται ..........
    26 minutes ago · Like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Anaconda
    Θα προτιμουσα να δω εσενα να συμετασχεις σε μια τοσο σοβαρη συζητηση αλλα μαλλον καλουνται και με αλλα κριτηρια αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάντως, ονόματα και διευθύνσεις δεν ανέφερα, όταν μίλαγα για ξεφτέρια.
    Οι "παίδαροι" δεν τα έχουν ανάγκη αυτά, βλέπεις.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/imgad?id=CICAgICAtLG2yQEQrAIY-gEyCLP6j6aIcITE

    Ανακοντα
    Αυτα τα παραπανω βρεθηκαν κατω απο το σχολιο μου ,εδω στον ινφογνωμονα , που σε προτεινα να συμμετασχεις αντι για αλλους σε τηλεοπτικα μητινκς.Λες να ειναι... δακτυλος αντιπαλων σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. >Οι "παίδαροι" δεν τα έχουν ανάγκη αυτά, βλέπεις<

    Ανακοντα για σενα τα γραφουν αυτα?
    Τετοια πεινα...ουτε "κατοχη" να ητανε Ανακοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένα απο τα σημαντικότερα σημεία της εκπομπής θεωρώ ότι ήταν η αναφορά του Σάββα,αν και μικρή σε διάρκεια,στο τάγμα του Γκιουλέν.

    Ένα ακόμη σημαντικό σημείο της εκπομπής είναι η πολύ πετυχημένη σημείωση του Σαββίδη για το πραγματικό ποσοστό επιροής των Τούρκων στους Πομάκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάνουν ότι μπορούν Sterg για να μού αποσπάσουν τη προσοχή, αλλά, όσο χιόνι και να πέσει, το βουνό δεν τραβάει κανένα ζόρι.

    Την Ελίνα τη συγχωρώ γιατί δε με έχει δει από κοντά...

    Τον Φωτιάδη δεν το ξέρω προσωπικά για να έχω πληροφόρηση τής τυπολογίας που αναφέρεις, αλλά είμαι βέβαιος πως, για να αφήνεις τέτοιες σπόντες, κάτι θα ξέρεις παραπάνω από μένα...

    Όσο για τον Δρούγο, καλό παιδί, δε λέω -αν και, αν τύχει να καθίσεις σε απόσταση αναπνοής, σού ανάβουν τα λαμπάκια να πάρεις την ψιλή- νομίζω ότι είναι προφανή κάποια πράγματα από το κείμενο που ανάρτησες παραπάνω: παρουσιάζει πληροφόρηση που πηγάζει από 'ενημέρωση' ως απότοκο ανάλυσης. Αυτό αφενός εσύ δεν το κάνεις σε αυτά που λες και αφετέρου δε σε ακολουθεί στη σκέψη σου - δε θέλει; δε μπορεί; δεν τον συμφέρει; δε γνωρίζω.

    Ορίστε, τα σχολίασα όλα: είπαμε, το δικαίωμα στη γκρίνια είναι αποκλειστικά δικό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.