28/1/12

Όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης Σαμαρά στην Μόσχα, που έκαναν γαργάρα τα πασοκικά και αριστερο-προοδευτικά παπαγαλάκια


Ο Σαμαράς με τον Ιβανόφ, "δεξί χέρι" του Πούτιν
Ποιο είναι το κύριο μήνυμα της επίσκεψης Σαμαρά στην Μόσχα; Ότι οι Ρώσοι καλούν την Αθήνα να αλλάξει πολιτική απέναντι στη Μόσχα και να βγούν οι σχέσεις των δύο χωρών από την κατάψυξη και ότι δεν θέλουν επίσης ούτε κατά διάνοια να ακούνε ειδικά για το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, και ότι.

Τόσο πολύ όμως, πείραξε τους παρατρεχάμενους της Ιπποκράτους και κάποιους αντισαμαρικούς της κεντροδεξιάς που, προκειμένου να την αποδομήσουν την επίσκεψη, έφτασαν στο σημείο να λένε ότι ο Σαμαράς δεν συναντήθηκε με τον Πούτιν, επειδή- άκουσον, άκουσον- δεν κυκλοφόρησε φωτογραφία; Την στιγμή που ο εκπρόσωπος του Πούτιν, ο Πεσκόφ, έκανε ειδική ανακοίνωση ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν. Αλλά, προφανώς, παριστάνουν ότι ούτε αυτό το πρόσεξαν. Άραγε, υπάρχει περίπτωση ο επί των δημοσίων σχέσεων του Πούτιν να είπε ψέμματα για να καλύψει τον Σαμαρά; Κάτι τέτοιο μόνο γέλωτα μπορεί να προκαλέσει.
Μεγάλη βαρύτητα
Αυτοί οι δήθεν «αναλυτάδες» δεν ξέρουν ούτε το στοιχειώδες, ότι δηλαδή οι Ρώσοι εξακολουθούν να λειτουργούν στο επικοινωνιακό επίπεδο με «σοβιετικό πρωτόκολλο», ή καλύτερα … “αυτοκρατορικό”, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να δεχθεί αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης. Έτσι ο Πούτιν δεν δέχθηκε τον Σαμαρά ως πρωθυπουργός, αλλά ως αρχηγός του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”, που είναι “αδελφό” κόμμα της ΝΔ, η συνάντηση έγινε κατ΄ιδίαν χωρίς επίσημες φωτογραφίες κλπ κλπ.
Αυτή και μόνο η γραφειοκρατική υπέρβαση της …γραφειοκρατίας από τους Ρώσους φτάνει για να αποδειχθεί η σημασία που έδωσαν στην επίσκεψη Σαμαρά.
Πάμε παρακάτω: «Παρατάσσοντας» οι Ρώσοι μπροστά από τον αρχηγό της ΝΔ τα πιο «βαριά» ονόματά τους, όπως τον πρωθυπουργό Πούτιν, τον Πατριάρχη Κύριλο, τον διευθυντή του Ρώσου Προέδρου, Ιβανόφ, το Νο3 της κρατικής ιεραρχίας  Βαλεντίνα Ματβιένκο, και κυρίως τον επικεφαλής του ενεργειακού κολοσσού, Γκαζπρόμ, Μίλλερ, έδειξαν σαφέστατα ότι όχι μόνο αποζητούν με κάθε τρόπο το άνοιγμα στην Ελλάδα, και θέλουν να σταματήσει η περίοδος ψυχρότητας στις σχέσεις των δύο χωρών, που εγκαινίασε και υλοποίησε ο Γ.Παπανδρέου, αλλά ότι , πολύ περισσότερο, θέλουν να στήσουν σταθερές γέφυρες με τον Αντώνη Σαμαρά.
Βεβαίως, όλα αυτά δεν αρκούν στους έτσι κι’αλλοιώς αμετάπειστους ένθεν κακείθεν παρατρεχάμενους, οι οποίοι αναζητούν τώρα, ως άλλοι Κλουζώ, ποιος ήταν εκείνος που μεσολάβησε για να κλείσει το ραντεβού ο Σαμαράς με τον Πούτιν. Κατ’ αρχήν να διευκρινιστεί το εξής: Ο Σαμαράς δεν επρόκειτο να πάει στη Μόσχα, εάν δεν είχε εγγράφως διασφαλίσει ότι θα συναντηθεί με τον Πούτιν. Και αυτή η διαβεβαίωση του είχε έλθει επίσημα τουλάχιστον μια εβδομάδα προτού ανακοινώσει την επίσκεψή του. Άρα η επίσκεψη δεν έκλεισε την “τελευταία στιγμή” και πολύ περισσότερο ύστερα από “τηλεφωνήματα” διαφόρων.
Το βέβαιον είναι ότι προηγήθηκαν επίσημες επαφές της ΝΔ με το «αδελφό» ρωσικό κόμμα του Πούτιν, «Εντίναγια Ροσσίγια». Και δεν χρειαζόταν πολύ ο Πούτιν, ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά ότι επιζητεί τα ανοίγματα στην Ελλάδα, να πεί το «ναι». Εμφανίστηκαν και άλλοι, οι οποίοι είπαν ότι μεσολάβησαν για την επίσκεψη. Ακόμα και Έλληνες παράγοντες στη Μόσχα. Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες όμως, οι άνθρωποι αυτοί πολύ σύντομα απομακρύνθηκαν από την συνοδεία  Σαμαρά στην Μόσχα. Κάτι που μάλλον υποβαθμίζει το ρόλο τους στην επίσκεψη.
Το «επεισόδιο» Εφραίμ
Οι λόγοι που οι Ρώσοι δέχτηκαν τον Σαμαρά εκεί, είναι προφανείς, και έχουν να κάνουν άμεσα με τα γεωπολιτικά συμφέροντα τους στην περιοχή μας, που περνούν –και – μέσα από την αναθέρμανση των ελληνορωσικών σχέσεων. Άλλωστε, μόλις πρόσφατα, με αφορμή τη φυλάκιση Εφραίμ, και τις αντιδράσεις της Μόσχας, φάνηκε ότι οι διμερείς σχέσεις βρίσκονται στο ναδίρ. Κάτι που σίγουρα δεν αποζητά η Μόσχα. Η αντίδραση της Ρωσίας για τον Εφραίμ, ήταν πρωτοφανής, αφού ουδέποτε, ακόμα και στην εποχή του «Ψυχρού Πολέμου», επετέθη δημόσια στην Αθήνα, με επίσημη ανακοίνωση μάλιστα, του υπουργείου Εξωτερικών της. Όλα δείχνουν ότι η διαμαρτυρία για τον Εφραίμ, ο οποίος λίγους μήνες πριν είχε μεταφέρει την Αγία Ζώνη στη Μόσχα για παλλαϊκό προσκύνημα και είχε συναντηθεί με την πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία της χώρας, ήταν η κορυφή του παγόβουνου των -ευρισκόμενων επί διετία στην «κατάψυξη»- ελληνορωσικών σχέσεων. Και το πιθανότερο, εκτιμούν διπλωματικοί κύκλοι, είναι ότι χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για να φανεί το ιστορικό χαμηλό στις διμερείς σχέσεις, αλλά και για να κάνει η Μόσχα επίδειξη δύναμης απέναντι στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Την προϊσταμένη αρχή στο Άγιο Όρος.
Άρνηση σε Λαμπρινίδη
Στην πραγματικότητα, η ψυχρότητα Αθήνας-Μόσχας άρχισε το 2009 και έκτοτε επιδεινώνεται.Αποκορύφωμα ήταν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η άρνηση της ρωσικής ηγεσίας να αποδεχθεί, πέρυσι το καλοκαίρι, πρόταση του τότε Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Σταύρου Λαμπρινίδη, να επισκεφθεί τον ομόλογό του, Σεργκέϊ Λαβρώφ, στη Μόσχα. Κατά διπλωματικές πηγές, αιτία ήταν ότι οι επανειλημμένες κρούσεις της ρωσικής πλευράς προς την Ελλάδα για έμπρακτα βήματα συνεργασίας, έμεναν αναπάντητα. Γεγονός που ερμηνευόταν από το Κρεμλίνο ως εγκατάλειψη της παραδοσιακής πολιτικής των ανοιγμάτων της Αθήνας προς τη Ρωσία.
Η επίσκεψη Παπανδρέου και το ΔΝΤ
Τα σημάδια, τα οποία άρχισαν να προκαλούν σοβαρούς προβληματισμούς στο Κρεμλίνο, και μετετράπησαν στη συνέχεια σε δυσαρέσκεια, αναφέρουν διπλωματικοί κύκλοι στη Μόσχα, είχαν φανεί ήδη από την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού, κ.Γ.Παπανδρέου, στη ρωσική πρωτεύουσα, το Φεβρουάριο του 2010. Περίοδο, κατά την οποία ακόμα δεν είχε ανακοινωθεί η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Ενώ λοιπόν, άπαντες ανέμεναν ότι το βασικότερο θέμα στην ατζέντα των συναντήσεων με το Ρώσο πρωθυπουργό, Βλαντιμήρ Πούτιν, θα ήταν τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, και κατά συνέπεια πιθανή στήριξη που θα ζητούσε η χώρα μας από τη Μόσχα, ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι διέρρεαν τότε, ότι ουδέποτε ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Γεγονός μάλιστα, που είχε προκαλέσει την έκπληξη του Κρεμλίνου. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όμως, ήταν αυτή που προκλήθηκε στην Αθήνα, όταν το μέγαρο Μαξίμου πληροφορήθηκε ότι αμέσως μετά την επίσκεψη Παπανδρέου στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια συνάντησης του Ρώσου προέδρου, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρόμπερτ Ζέλικ, αναφέρθηκε ότι η Ελλάδα μάλλον θα προσφύγει στο ΔΝΤ. Πληροφορία, την οποία κατόπιν διέρρευσε το γραφείο του κ.Μεντβέντεφ. Ως γνωστόν, δύο μήνες αργότερα, ο κ.Παπανδρέου ανακοίνωνε  την «επιτροπεία» της Τρόϊκα στη χώρα μας.
Κλίμα ακραίας ψυχρότητας
Συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Gazprom
Από το Φεβρουάριο του 2010 έως και το καλοκαιρινό «επεισόδιο» του 2011 με τον κ.Λαμπρινίδη, η Ρωσία αρνήθηκε επανειλημμένως, με διάφορα διπλωματικά προσχήματα, είτε να δεχθεί Έλληνες αξιωματούχους στη Μόσχα, είτε να γίνουν συνομιλίες σε υψηλό επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Νοέμβριο του 2010, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Μόσχα Ελληνίδας υπουργού, ο Ρώσος ομόλογός της, μόλις που συζήτησε μαζί της για λίγη ώρα σε αίθουσα ξενοδοχείου, όπου πραγματοποιείτο διεθνές συνέδριο, ενώ αρνήθηκε να την δεχθεί στο υπουργικό του γραφείο. Κάτι που ουδόλως συνηθίζει η ρωσική διπλωματία, ιδιαιτέρως με εκπροσώπους χωρών, τις οποίες θεωρεί φιλικές. Τον ίδιο μήνα, Έλληνας υφυπουργός που χειρίζεται κρίσιμο -για τις ελληνορωσικές σχέσεις- χαρτοφυλάκιο, ούτε καν συναντήθηκε με το Ρώσο ομόλογό του, και έτσι περιορίστηκε να δει στη Μόσχα κάποιους μεσαίου επιπέδου επιχειρηματίες. Ανεξαρτήτως αυτών πάντως, κοινή πεποίθηση στη Μόσχα, φέρεται να είναι ότι ιδιαιτέρως σήμερα, οπότε η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση, οι διμερείς σχέσεις μπορούν να αναθερμανθούν θεαματικά, με κύριο μοχλό τα οικονομικά σχέδια ανάμεσα στις δύο χώρες.
Ενεργειακά
Να σημειωθεί πως τη ρωσική «δυσφορία» είχε προκαλέσει ο κ.Γ.Παπανδρέου, όταν προεκλογικά, το 2009, είχε ταχθεί κατά της υλοποίησης του ρωσικού σχεδίου για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού, Μπουργκάς (Βουλγαρία) -Αλεξανδρούπολη. Λίγο πριν, η νεοεκλεγείσα –τότε- και χαρακτηριζόμενη ως φιλοαμερικανική κυβέρνηση της Βουλγαρίας, είχε επίσης απορρίψει το συγκεκριμένο ρωσικό σχέδιο. Σήμερα πάντως, το Κρεμλίνο «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς το σχέδιο της μεταφοράς φυσικού αερίου, προς την Τουρκία. Εξίσου γρήγορα όμως, προωθεί τον αγωγό φυσικού αερίου, South Stream, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα περάσει και από την Ελλάδα. Μάλιστα, ενώ η κατασκευή του είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2013, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού, «Γκαζπρόμ», θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2012.
Πρόκειται για υποθαλάσσιο αγωγό στη Μαύρη Θάλασσα που θα φτάνει στη Βουλγαρία και από εκεί θα διακλαδώνεται προς την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, καθώς και προς την Ελλάδα. Από τη χώρα μας στη συνέχεια, με άλλον υποθαλάσσιο αγωγό στο Ιόνιο θα περνάει στην Ιταλία. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που φέρονται να αντιμετωπίζουν ιταλικοί ενεργειακοί κολοσσοί, αρκετοί αναλυτές διερωτώνται εάν θα κατασκευαστεί ο υποθαλάσσιος αγωγός Ελλάδας-Ιταλίας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανόν ο αγωγός να μην περάσει από τη χώρα μας, αλλά από τη Βουλγαρία να διακλαδωθεί προς Σερβία.
Σε όλα αυτά, η επίσκεψη Σαμαρά έδωσε πολλές απαντήσεις, τις οποίες τα κάθε λογής «παπαγαλάκια» αρνούνται να τις δούν.
Πηγή: Αντινιούζ

8 σχόλια:

  1. Πηγή: Αντινιούζ

    Αμα είναι έτσι,να αρχίσουμε να διαβάζουμε και Πασόκ ή τέφρα,ιντυμίντια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορω να καταλαβω αυτόν το ανθρωπο που συνεταξε την Σαμαρική αυτή αγιογραφία. Ειναι δυνατον ο Σαμαρας να προβαινει σε τετοια ανοιγματα χωρίς να εχει ελθει σε επαφή με την πρεσβεία. Δηλαδή το τι υπεστη ο Καραμανλής δεν τους εχει συνετισει λέτε? Και ωραια, εστω αψηφα το Embassy, ποιος σωφρων ανθρωπος πιστευει οτι οι Ρωσσοι θα διακινδυνευσουν για χαρη της Ελλάδος? Γιατι δηλαδη θα πρεπει να το κανουν? Επειδη ετσι λενε οι προφητειες? Ας σοβαρευτουμε λιγο.... Φρονω οτι το ανωτερω αρθρο ειναι πληρως παραμορφωτικό της πραγματικοτητος και εχει αμιγώς προεκλογική χρηση όπως και η επισκεψις στη Μοσχα του Σαμαρά (αν εγινε κατι σημαντκό ειναι σιγουρο οτι δεν αναφερεται). Ιδιαιτερα κατω από το γεγογονός της δημοσκοπικης καταρρευσεως του ΛΑΟΣ, οποτε καλον ειναι να αλιευθούν και οι δαρρεοντες ψήφοι φιλωντας το χερι του Κυριλλου.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω ότι οι καλές σχέσεις με την Ρωσία είναι για πολλούς λόγους, επιβεβλημένες.
    Σωστή η πρωτοβουλία του Σαμαρά ,και εύχομαι να αναθερμανθούν ξανά οι σχέσεις μας με την Μόσχα.
    Δεν νομίζω ότι κανείς ξεκινάει πολέμους για λόγους φιλίας ή συμπαράστασης ή καλών αισθημάτων,
    Αλλά επειδή οι προφητείες ,είμαι σίγουρος ότι επαληθεύονται φίλε Αdonios ποτέ μην λες ποτέ!
    Μπορείς να αποκλείσεις ότι στο μέλλον, ίσως σε κάποια ευνοϊκή για εμάς συγκυρία, δεν θα συμπέσουν τα ελληνικά και τα ρωσικά συμφέροντα?
    Κάτω απ' όλες τις συνθήκες θεωρώ ότι είναι καλό να μην κλείνουμε πόρτες όσο και αν έχει αντίθετη άποψη γι' αυτό η embassy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά εχει κανεις δικαιωμα να πιστευει οτι θελει. Μακαρι να βγει σε καλό η ολη προσπαθεια. Παντως φωτο με τον Πουτιν δεν ειδαμε (φυσικό ειναι-πρωτοκολλο γαρ). Θα μπορουσα να δεχθω τις ενστασεις των φιλων στην κριτική μου, αλλά υπαρχει ενα προβλημα: Η συμμετοχή του Σαμαρα σε αυτο το αντισυνταγματικο εκτρωμα της κυβερνησης Παπαδημου οπου αντιπολιτευεται συμπολιτευομενος και συνυπογραφει διαμαρτυρομενος. Σωσιβιο του συστηματος ειναι και ενδεχομενως και αλλοι σε εφεδρεια. Τι λέτε? Δεν εχουν plan B, C κλπ. Οσο για τις λεγομενες προφητειες, νομιζω οτι ειμαστε εκτος πραγματικοτητος. Δεν μπορουμε σοβαρα να ισχυριζομαστε οτι ενας ¨φιλελλην" θεός θα οργισθει κατα των εχθρων μας και θα βαλει τους ομοδοξους Ρωσους να τους τιμωρησουν. Εκτος του οτι ειναι γραφικά ολα αυτά ειναι και επικινδυνα και ειμαι σιγουρος οτι οι διαφορες πρεσβειες που περιαγονται ενα σοβαρο blog σαν το παρον, θα κουνανε το κεφαλι τους για την καταντια μας και θα παιρνουν και ιδεες χειραγωγησης μας.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα βλέπετε να πηγαίνουν άλλοι πάνω και άλλοι κάτω" (ασανσέρ)
    "Θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που ο νους σας δεν φαντάζεται" (ναρκομανείς,αντιεξουσιαστές ,άθεοι ,γενίτσαροι?)
    "Θα δήτε στον κάμπο αμάξι χωρίς άλογα να τρέχει γρηγορώτερα από τον λαγό " (αυτοκίνητο)
    "Θαρθή καιρός που οι άνθρωποι θα ομιλούν από ένα μακρυνό μέρος σε ένα άλλο ,σαν να 'ναι σε πλαγινά δωμάτια πχ από την Πόλι στη Ρωσία" (τηλέφωνο)
    "Θα δήτε να πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σαν μαυροπούλια και να ρίχνουν φωτιά στον κόσμο. Όσοι θα ζουν θα τρέξουν τότε στα μνήματα και θα φωνάζουν βγείτε εσείς οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί" (stealth αεροπλάνα που κατά σύμπτωση είναι μαύρα)
    "Θα έρθη καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα "
    (Όλες οι χώρες του κόσμου στηρίζονται σε υπολογιστές .Οι πάντες και τα πάντα εξαρτώνται από τους υπολογιστές.Πυρηνικά. Εάν πατηθούν μερικά κουμπιά ,ο πλανήτης γη θα περιέλθει οριστικά στις κατσαρίδες που είναι το μόνο θωρακισμένο απέναντι στην ραδιενέργεια είδος)
    "Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι όλων." (Συχνά κρούσματα ασέβειας που όμως δεν ελαττώνουν την πίστη στην θρησκεία μας)
    "Θα βάλουν φόρο στις κόττες και τα παράθυρα " (ΔΝΤ ,τροϊκα ,μνημόνιο ,καταλάβατε!)
    "Το κακό θα σας έλθει από τους διαβασμένους" (Λέσχη Bilderberg ,γενετιστές ,πολιτικοί ,οικονομολόγοι επιστήμονες πάσης φύσεως , διεθνές εμπόριο ,παγκοσμιοποίηση ,παγκόσμιο Ισλάμ ,παγκόσμιος πόλεμος)
    "Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί γιατί δεν θα έχουν αγάπη για τα δένδρα " (σε όλα τα Βαλκάνια ιδίως στην χώρα μας τα δάση σχεδόν έχουν καεί όλα.Σε λίγο ο κάθε Τούρκος, Αλβανός ή ημεδαπός ψυχανώμαλος εμπρηστής θα καίει ελλείψει δασών και μεμονωμένα δεντράκια σε πάρκα και πλατείες)
    "Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί ,γιατί θα γίνουν τεμπέληδες" (Αntonios διαφωνείς?)
    "Θαρθή καιρός που οι χριστιανοί θα ξεσηκωθούνε ο ένας εναντίον του άλλου ("ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" securitάδες του Ισλάμ έγιναν όλοι τους!Πρώτο θύμα η πρώην Γιουγκοσλαβία -έπεται συνέχεια!)
    "Θα έρθη καιρός που οι Ρωμιοί θα τρώγωνται αναμεταξύ τους. Εγώ συστήνω ομόνοιαν και αγάπην" (ελληνικός εμφύλιος)
    "Θα ιδήτε τακτικό στρατό ,θα ιδήτε και ρέμπελο(αντάρτικο),από αυτούς πολλά θα υποφέρετε"(όσοι άκουσαν ποτέ για βίαια στρατολόγηση, παιδομάζωμα λαϊκά δικαστήρια και εκτελέσεις εκ μέρους των ανταρτών στον εμφύλιο ίσως να θεωρούν ότι η προφητεία, όπως και οι περισσότερες από τις 122 του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ,ήδη έχει εκπληρωθεί. Μακρυνό παρελθόν ο εμφύλιος ,ας επέλθει η λήθη οι Έλληνες αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είναι μονοιασμένοι ,αλλά για τις προφητείες επιμένω ότι επαληθεύονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνέχεια ... Αdonios σαν απάντηση στο απαντητικό σου σχόλιο.
    Μπορείς να μου δώσεις κάποια " μη γραφική" εξήγηση πως ο Άγιος ,εποχή τουρκοκρατίας ήξερε και μιλούσε για τα τεκταινόμενα στην εποχή μας, ενώ σήμερα ο άνθρωπος με έναν τοίχο πτυχία και χρόνια στα θρανία ,δεν ξέρει τι θα του φέξει ή άλλη μέρα?
    Επειδή είναι" άγνωστες οι βουλές του Κυρίου" ,μην αποκλείεις ο Θεός να είναι και φιλέλληνας.(φυσικά δεν το ισχυρίζομαι ,θα ήταν χαζό)
    Το ότι έχουμε ακόμη κράτος μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς είναι περισσότερο θέλημα Θεού!Και πάλι μας το κατέστρεψαν οι επιτήδειοι σε συνεργασία με τους εφιάλτες ,αλλά η Ελλάδα είναι "γάτα εφτάψυχη ",είναι "φοίνικας"που αναγεννιέται από τις στάχτες του!
    Κάποια ημέρα και η παγκοσμιοποίηση με την παγκόσμια κυβέρνηση θα παρέλθουν και οι μετανάστες θα φύγουν Και πάλι ελεύθερη θα είναι η Ελλάδα ,ελεύθερη θα είναι και η Ευρώπη.
    Μόνο που Θα ήταν ευχής έργο να μην την βλέπαμε σωριασμένη σε ερείπια( και την χώρα μας και την λοιπή Ευρώπη) όπως επίσης θα ήταν ευχής έργο να μην πεθάνει κόσμος.
    Αφού μιλάμε για γραφικούς, σκέψου πόσο γραφικοί μπορεί να είναι στην πραγματικότητα οι άνθρωποι που υιοθετούν απόψεις "παιγμένων" κυριολεκτικά "ανθρώπων"??? που θεωρούν ότι πρέπει να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα για να φτιάξουν μία νέα φυλή αυτή του σούπερμαν που θα ταξιδεύει στο διάστημα και άλλους πλανήτες!!!Ποιοι είναι αυτοί? Δες το ντοκυμαντέρ End Game και θα καταλάβεις πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.