30/1/12

Βάλτε επιτέλους φυλακή τους εγκληματίες πολιτικούς, τα αδέλφια και τις μητέρες τους που διασπάθισαν τα απόρρητα κονδύλια!


Δίωρη κατάθεση στον εισαγγελέα Σπ. Μουζακίτη
Φάκελο για τα «μυστικά κονδύλια» κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας
Δίωρη κατάθεση στον αναπληρωτή οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για το θέμα των απορρήτων δαπανών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μουζακίτης διενεργεί προκαταρκτική εξέταση με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία την περίοδο 2004-2007 υπήρξε τεράστια υπέρβαση στα ποσά που διατίθενται σε διάφορα υπουργεία. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα στον Τύπο, την επίμαχη περίοδο σημειώθηκε απόκλιση από 200% έως και πάνω από 1.000%, σε σχέση με τα ποσά που είχαν προϋπολογιστεί για υπουργεία.
Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας, με συνεχείς παρεμβάσεις του στη Βουλή, υποστηρίζει ότι οι υπερβάσεις στα ποσά που διατίθενται σε «μυστικά κονδύλια» ξεπερνούν το 270% την περίοδο μετά το 2009. Σήμερα μάλιστα, προσκόμισε στον εισαγγελέα φάκελο με τα στοιχεία που έχει επικαλεστεί για το θέμα.
«Οι οικονομικοί εισαγγελείς διερευνούν όλες τις καταγγελίες που εδώ και τέσσερις μήνες καταθέσαμε με ερωτήσεις μας σε αρμόδιους υπουργούς, και απάντηση δεν πήραμε, για τις υπερβολικές υπερβάσεις απόρρητων δαπανών του υπουργείου Εξωτερικών, σε μια περίοδο κρίσης και μνημονίου που ο ελληνικός λαός κάνει αιματηρές θυσίες, κατά 200% και 270% το 2009 και το 2010», δήλωσε ο κ. Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του.
«Ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε, «απαιτεί να γνωρίζει πού πηγαίνει το δημόσιο χρήμα». «Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αρκεί να αφεθεί ελεύθερη χωρίς παρεμβάσεις, να προχωρήσει στη διερεύνηση μιας σειράς υποθέσεων. Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, που καταρρέει, φοβάται τη διαλεύκανση αυτών των υποθέσεων. Ο λαός ζητά να σταματήσει η ατιμωρησία. Αυτοί που μας έφεραν σ' αυτήν την κατάσταση πρέπει να πληρώσουν», διεμήνυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά στο θέμα που έχει προκύψει με τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς και το αίτημα αντικατάστασής τους, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητά του για «απροκάλυπτες παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο έργο τους». «Η εκτίμησή μου (για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης) υπήρχε πριν την προηγούμενη εβδομάδα και γι αυτό και ζήτησα να κατατεθεί στη Βουλή ο φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις παραιτήσεις των δύο οικονομικών εισαγγελέων. Σήμερα δεν είναι πια εκτίμηση. Είναι ηλίου φαεινότερο, η παρέμβαση είναι απροκάλυπτη. Δεν είναι μεθοδευμένη απλά ή μυστική. Είναι απροκάλυπτη η παρέμβαση», υποστήριξε.
Πηγή

5 σχόλια:

  1. Πρόκειται για την χρηματοδότηση "στρατού" ολόκληρου απο τσιράκια-πληροφοριοδότες του συστήματος. Σε κάθε περιοχή σε κάθε πόλη είναι τα αισθητήρια όργανα της μη ελληνικής χούντας που κυβερνά την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.
    Ζούνε αναμεσά μας, ενημερώνονται απο το κέντρο τους και παρακολουθούν στόχους, που το συστημα ορίζει.Πληρώνουν πολίτες, για να παρακολουθούν άλλους πολιτες αυτης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υρεμήστεεεε! η φυλακές είναι τους αγωνιστές δεν είναι για τους ΠΑΝΤΙΩΣ χρωμάτων κοτζαμπάσηδες τσομπαναραίους, και πάντα υπ΄ όψιν η βουλή είναι υπό την προστασία του ΚΚΕ, πως δηλαδή να λεγχθούν τα απορητα του ΚΚΕ ή τα αεριτζήδικα των συχνοτήτων της αεριτζήδικης ΑΟΖ του ΛΑ.Ο.Σ??? για δες πως καλύπτεται η οικογένεια, όταν μπαίνει το θέμα διαφάνειας των οικονομικών των κομμάτων στο κυνο-βούλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευσεβείς πόθοι, Σάββα. Μ' αυτούς θα μείνουμε, διότι απευθύνεις την έκκλησή σου στους ίδιους που ζητάς να μπουν φυλακή. Γιατί δεν μπήκε μέχρι σήμερα κανείς τους;

    Με το υπάρχον πολιτικό καθεστώς, το μόνο που μας μένει είναι να τα γράφουμε για να ξεθυμαίνουμε.

    Δεν βλέπω πιθανή την εμφάνιση Παγκάλου (παππού), ο οποίος θα κρεμάσει τους καταχραστές του Δημοσίου στο Σύνταγμα. Ούτε φυλακή θα μπουν. Άλλωστε, γέμισαν κι αυτές και δεν χωράνε άλλους και τώρα τους αφήνουν ελεύθερους. Δηλαδή, το θέμα είναι και καθαρά τεχνικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.