31/1/12

ΝΔ: εκθέτουν τον ίδιο τον Ερντογάν οι προκλήσεις στο Αιγαίο

Ο "Ρυμουλκούμενος" παρακολουθεί άσκηση κατάληψης Ελληνιού Νησιού "ΕΦΕΣΟΣ 2009" (Efes 2009 Tatbikatı)
Να αντιληφθεί  ότι οι νέες προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο εκθέτουν τον ίδιο, καλεί τον πρωθυπουργό  της Τουρκίας Ερντογάν η ΝΔ, με δήλωση του τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος Π. Παναγιωτόπουλου.Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο,   οι  προκλήσεις δίνουν την εικόνα για τον κ. Ερντογάν «ότι “ρυμουλκείται” σε ακραίες πολιτικές κινήσεις από τα πλέον αδιάλλακτα στοιχεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων,(!!!) με τα οποία – υποτίθεται – ότι έχει ένα διαρκές μέτωπο αντιπαλότητας στην προσπάθειά του να προωθήσει ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις».


Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε επίσης ότι  «οι νέες προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο δείχνουν ότι, παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις της κυβέρνησης Ερντογάν, το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας είναι σταθερά προσανατολισμένο σε σχεδιασμούς και σε δραστηριότητες αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος».(!!!)
http://www.star.gr/politics/128219/ 

2 σχόλια:

  1. Άλλη " σχιζοφρένεια του πολιτικού λόγου" κι αυτή! είναι σα να παίζει ο υπόθαλπος και προαγωγός των παραβατικών στην ανωμαλία, ηθικοπλάστης του εγώ θα φωνάζω, αλλά εσείς μη δίνετε σημασία κάνετε τη δουλειά σας! κι αν τάχατες βάλουμε και κάνα εισαγγελέα για το ψάξιμο μη πτοείστε από το θεαθείνε! για το αλησφερίση της τιμής του κλοπημαίου όλη η βαβούρα κι ΟΧΙ για την κυριότητα του!

    Τη πολιτική των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ της Μ.Μ. Λαύρας και του Δημόσιου Βσκότοπου στο βόρειο τμήμα της Σκύρου ακολουθει κατά γράμα ο Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΔ σε ρόλο συμβούλου του Ερντογάν; Τι θα δούμε και τι θ' ακούσουμε ακόμη; :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.