25/4/09

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην ηγέτης της Κου Κλουξ Κλαν


Ελεύθερο άφησε η τσεχική αστυνομία τον πρώην ηγέτη της Κου Κλουξ Κλαν, Ντέιβιντ Ντιουκ, και του ζήτησε να εγκαταλείψει την χώρα μέχρι τα μεσάνυκτα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
Χθες, η αστυνομία κατηγόρησε τον 58χρονο Ντιουκ ότι επιχείρησε να προβάλλει και υποστηρίξει τα κινήματα που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο πρώην ηγέτης της εξτρεμιστικής οργάνωσης βρέθηκε στην Τσεχία με πρόσκληση των τοπικών νεοναζιστικών οργανώσεων, για να δώσει στην δημοσιότητα μετάφραση βιβλίου του, και ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει το Σαββατοκύριακο στην Πράγα και στο Μπρνο.
Ο εισαγγελέας αποφάσισε σήμερα να μη ζητήσει από το δικαστήριο να παραμείνει κρατούμενος ο Ντιουκ, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γερμ. Πρακτορείο

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ο λογος να καταργουνται σοβαρες αναρτησεις κ. Διαχειριστα;
    Ποια η λογικη της μη αναρτησης του σχολιου μου; Υπηρξε βωμολοχια, απρεπεια, η ανακρειβια στο σχολιο μου, η μηπως υπαρχουν "πιεσεις εξωθεν" απο τους γνωστους και μη εξαιρεταιους κυκλους; Οπως'
    http://hellenicreport.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε
    Αν έκανες τον κόπο να διαβάσες λίγα για την ιστορία του διαχεριστή του ιστολογίου, θα αντιλαμβανόσουν αν υπάρχει περιθώριο να ασκηθούν πιέσεις ή άλλα παρόμοια.
    Ο διαχειριστής είναι επώνυμος και με συγκεκριμένη διαδρομή.
    Όσον αφορά το σχόλιό σου, το κατήργησα διότι ήταν αστήρικτο και ακριβώς γι' αυτό θα έδινε τη δυνατότητα σε στρατευμένους και μη εγκάθετους του διαδικτύου να χτυπήσουν το ιστολόγιο, το οποίο καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειες να παραμείνει ένα ελεύθερο, δημοκρατικό και πατριωτικό μέσο ενημέρωσης των απανταχού Ελλήνων που ενδιαφέρονται για θέματα εξωτερικής πολιτικής.
    Αν κατά την άποψή σου σε αδίκησα, λυπάμαι, αλλά αυτό έκρινα ότι έπρεπε να πράξω.

    φιλικά

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν αυτοί οι κουκουλοφόροι ακόμα στην αμερική? Νομίζω οτι εκεί ο νόμος τους έχει καταργήσει την κουκούλα και το κάψιμο των μαύρων ή κάνω λάθος? Οσο για εδώ, ασ τα δούνε οι "προδευτικοί" χώροι και τα ΜΜΕ που θέλουν την κουκούλα, α ρε Αμερική που τους χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι παράφρονες μάυροι μασόνοι που ήθελαν να "φάνε" τον ομπάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.