25/7/09

Ασκήσεις για τη μεγάλη γιορτή


Με κάθε επισημότητα έγινε χθες η γενική δοκιμή στο Βλαδιβοστόκ της ναυτικής παρέλασης που θα γίνει αύριο στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας του ρωσικού πολεμικού ναυτικού.

Ο λιμένας του Βλαδιβοστόκ κατακλύστηκε από σχηματισμούς πλοίων (φωτογραφία) τα οποία προχώρησαν στην εκτέλεση ασκήσεων.

Η ρωσική κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εορτασμό της ημέρας του πολεμικού ναυτικού, αφού η Ρωσία φιλοδοξεί φέτος να κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλες τις θάλασσες, οπουδήποτε διακυβεύονται τα συμφέροντά της.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

3 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ.ΣΩΣΤΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΕΙΘΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσε πρωτα να φτιαξουν το δεικτη υπογενητικοτητας τους, γιατι σε λιγα χρονια ουτε αυτη θα υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραθέτω τη ακόλουθη είδηση από την διαδικτυακή εφημερίδα " Η Φωνή της Ρωσίας" για τον φίλο που αναφέρθηκε στη ρωσική υπογεννητικότητα:

    "Βρίσκεστε:: www.ruvr.ru / Ειδήσεις /
    Μέσα σε 6 μήνες στη Ρωσία γεννήθηκαν πάνω από 788 χιλιάδες παιδιά

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το πρώτο εξάμηνο του 2009 στη Ρωσία γεννήθηκαν πάνω από 408 χιλιάδες αγόρια και πάνω από 380 χιλιάδες κορίτσια, δηλαδή κατά 26 χιλιάδες σχεδόν περισσότερα νεογέννητα από την αντίστοιχη περσυνή περίοδο. Ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος υπογράμμισε ότι εξακολουθεί να δυναμώνει η τάση προς την αύξηση του αριθμού των παιδιών στις οικογένειες. Εκτός απ’ αυτό άρχισαν να γεννιούνται περισσότερα δίδυμα και τριδυμα.
    22.07.2009"

    H ρωσική ισχύ σε πάρα πολλούς τομείς είναι κατά πολύ ανώτερη των ΗΠΑ και μην ξεγιελιέστε από την φιλοαμερικανική προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. και διάφορων κύκλων της Ε.Ε. ή του ΝΑΤΟ καθώς και διαφόρων πολιτικοδημοσιογραφικών παπαγαλακίων.Θα επανέλθω με πλήθος στοιχείων αν χρειαστεί.

    Δημήτρης από Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.