29/8/11

Γκιουλ: "Δεν έχουμε πια εμπιστοσύνη στον Άσαντ"

Την εμπιστοσύνη της στο καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ απέσυρε η Τουρκία, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Αμπντουλάχ Γκιουλμε αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.Όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος, η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που οποιεσδήποτε αλλαγές θα είναι πολύ μικρές και θα έρθουν πολύ αργά.

"Είμαστε πράγματι πολύ λυπημένοι. Λέγεται ότι τα επεισόδια 'έχουν τελειώσει' και μετά άλλοι 17 άνθρωποι πεθαίνουν. Πόσοι θα είναι σήμερα; Σαφώς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που το οτιδήποτε θα ήταν πολύ μικρό και θα ερχόταν πολύ αργά. Έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας", δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως η Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό του συριακού λαού.http://www.nooz.gr

Εντωμεταξύ, η Χεζμπολάχ έκανε μια ανακοίνωση για να εκφράσει υποστήριξη προς τη Συρία.Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, δήλωσε ότι «όποιοι οδηγούν τη Συρία σε δογματική σύγκρουση, θέλουν να τεμαχίσουν τη χώρα».Ο Νασράλα υπερασπίστηκε την άποψη ότι οι εξωτερικές δυνάμεις θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη Συρία εξαιτίας της στάσης που τηρεί κατά του Ισραήλ.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

4 σχόλια:

  1. Κι΄έλεγα κι΄εγώ..Πότε επιτέλους θα το πεί ανοιχτά;
    Πότε άλλοτε, αν όχι κοντά στην πτώση του "τέως φίλου".
    Αμα ακούς τη λέξη "φίλος" από Τούρκο, να τινάζεις το πέτο σου.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώωωωωωωωωωπαααααα...!!!...!!! Γάτα είσαι Γκιούλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.