31/8/11

Για πρώτη φόρα στην ιστορία τα συγχαρητήρια δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ιδιότητα του Στρατάρχη

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 30Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Για πρώτη φόρα στην ιστορία τα συγχαρητήρια δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ιδιότητα του Στρατάρχη





















Το μπαϊράμι του Ραμαζανιού γιορτάζεται με ηρεμία και ασφάλεια σε όλη την τουρκική επικράτεια.
Χθες γιορτάστηκαν μαζί η πρώτη μέρα του μπαϊραμιού του Ραμαζανιού και η Γιορτή του Θριάμβου της 30ης Αυγούστου.

Όπως πάντα έτσι και φέτος οι εορτασμοί για την 30η Αυγούστου Γιορτή του Θριάμβου ξεκίνησαν με την καθιερωμένη επίσκεψη στο Anıtkabir, όπου αναπαύεται ο τρανός ηγέτης και ιδρυτής της σύγχρονης Δημοκρατίας της Τουρκίας, Mustafa Kemal Atatürk.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων και οι αρχηγοί των τριών όπλων και της Στρατοχωροφυλακής διανύοντας το δρόμο με τα λιοντάρια απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη του Atatürk.Ο Αρχηγός ΓΕΕΔ, στρατηγός-XHMIKΟΣ Necdet Özel κατέθεσε στεφάνι στο μαυσωλείο του Atatürk (ο διεστραμμένος σφαγέας τιμάται απο όμοιο του)  και ύστερα υπέγραψε το ειδικό βιβλίο του Anıtkabir.

Ο στρατηγός έγραψε τα εξής στο ειδικό βιβλίο:
«Είμαστε πάντα πανέτοιμοι για την προστασία της αδιαίρετης ενότητας της χώρας.»Έπειτα η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων πέρασε στο Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου, όπου για πρώτη φόρα στην ιστορία τα συγχαρητήρια δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ιδιότητα του Στρατάρχη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Cemil Çiçek, ο Πρωθυπουργός, Recep Tayyip Erdoğan, ο Αρχηγός του ΓΕΕΔ, στρατηγός Necdet Özel και τα υπόλοιπα ονόματα του πρωτοκόλλου ήρθαν με τη σειρά τους στην Αίθουσα Τιμής και συνεχάρησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

2 σχόλια:

  1. Η ελαφρότητα αποτελούσε πάντα το δεκανίκι της ανοησίας και βοηθά στο κάποια σημαντικά γεγονότα-που συμπληρώνουν το πάζλ των εξελίξεων- να διαφεύγουν της προσοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.