31/8/11

Αδέλφια, δείτε το με προσοχή, γιατί "Αυτοί που περιμέναμε είμαστε εμείς οι ίδιοι"

6 σχόλια:

  1. "Αυτοί που περιμέναμε είμαστε εμείς οι ίδιοι"


    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/blog-post_2951.html

    "Δεν πρέπει ψάχνουμε για έναν από μηχανής Θεό: πρέπει να ψάχνουμε για κάποιον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που, επειδή τον βλέπουμε κάθε μέρα, δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι αυτός. Αν διαβάσουμε όμως προσεκτικά ένα-ένα τα χαρακτηριστικά, θα διαπιστώσουμε ότι αυτός που ψάχνουμε δεν είναι μόνο στη φαντασία μας: σίγουρα υπάρχει κάπου γύρω μας. Έχουμε χρέος να τον βρούμε και να τον αναδείξουμε."

    Ινφογνώμων=manual. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε γενικές γραμές με βρίσκει σύμφωνο,δυστυχώς όμως,θεωρώ ότι στην παρούσα φάση θα χρειαστούμε ένα είδος δικτάτορα,για μια περίοδο,μέχρι να καταφέρουμε να προετοιμάσουμε την Ελλάδα για μια πραγματική Δημοκρατία.

    Γνωρίζω καλά ότι αυτό που έγραψα θα ενοχλήσει πολλούς,και δικαιολογημένα,αλλά έχω την πεποίθηση ότι αν επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο δίχως την ύπαρξη μιας ακλόνητης Ηγεσίας θα οδηγήσουμε τη χώρα στη διχώνεια,ενώ το εγχείρημα θα πέσει θύμα ''εκπτώσεων'' χάριν ''ισοροπιών''.

    Δηλώνω ανεπιφύλακτα Δημοκράτης,απλά πιστεύω ότι η απευθείας μετάβαση θα υπονόμευε το εγχείρημα και θα οδηγούσε τη χώρα σε πολύ πιο επικίνδυνα μονοπάτια.

    Καλή λευτεριά να έχουμε Αδέλφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τέλος γράφει να δημιουργήσουμε τη "νέα εποχή"; παλιό σλόγκαν για έξοδο από τεχνητή κρίση. Κάτι περισσότερο νέο και με άλλο περιτύλιγμα παρακαλώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
    http://isxys.blogspot.com/2010/11/blog-post_4277.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή, είναι ηγεσία που θα αναγάγει την σωτηρία της χώρας σε υπόθεση προσωπικής ευθύνης. Αλλά αυτό στην πράξη, γιατί από λόγια, μπαφιάσαμε νομίζω...ή όχι;
    Και αυτή η υπόθεση, θέλει και στιβαρό χέρι και ψυχραιμία-λογική και ικανότητα συντονισμού δυνάμεων.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.