1/8/15

Ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Ρωσία - Δοκιμάστηκαν νέα συστήματα

RBTH
The new missile system 'Bal'
Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τακτικές ναυτικές ασκήσεις κοντά στο ακρωτήριο Ποβορότνι, οι οποίες περιελάμβαναν πραγματικά πυρά με την χρήση του πυραυλικού συστήματος Bal σε παροπλισμένα πλοία ως προσομοίωση στόχων, αναφέρει το Interfax. Οι ασκήσεις αφορούσαν τον εντοπισμό του στόχου προσομοίωση και τον προσδιορισμό των παραμέτρων του. 
«Το προσωπικό ανέλαβε το έργο αυτό με επιτυχία» είπε στο Interfax, o συνταγματάρχης και εκπρόσωπος της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιοχής, Αλεξάντερ Γκορντέγιεφ.
«Ο στόχος καταστράφηκε σε απόσταση άνω των 50 χιλιομέτρων από την ακτή. Η μονάδα έλαβε ένα εξαιρετικό σήμα» τόνισε ο συνταγματάρχης.
Τους τελευταίους μήνες, η περιοχή έχει δει μια αύξηση στις ναυτικές ασκήσεις και τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας. Στις αρχές του έτους, οι δύο χώρες διεξήγαγαν μία αναγνωριστική αποστολή στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Sputnik.
Η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και οι δύο χώρες συμφώνησαν σε παρόμοιες ασκήσεις με τη χρήση 24 πολεμικών πλοίων στα τέλη Αυγούστου, σύμφωνα με την International Business Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.