28/2/17

Θα σας ξαναρίξουμε στη θάλασσα - Το μακρύ χέρι της Γκλάντιο στην Τουρκία, απαντά στην Ελλάδα

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), ενός κόμματος που είναι δημιούργημα του Ψυχρού Πολέμου και είναι ταυτόσημο με το αντίστοιχο αντικομουνιστικό δίκτυο της Γκλάντιο, μιλώντας σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός τους, έκανε αναφορά στην Κύπρο και την Ελλάδα.
Καλούμε τους αναγνώστες μας να διαβάσουν τις δηλώσεις και να αναλογιστούν αν αποτελούν απάντηση και σε ποιους και αν το παιχνίδι αυτό με τις ένθεν κακείθεν δηλώσεις, συντονίζεται από κάπου, όπως ακριβώς έγινες στα Ίμια.
Δεν σας βάζω δύσκολα, έτσι;
Σάββας Κ.

Αν η Ρωμέικη Διοίκηση (της Κύπρου) θέλει ντε και καλά να ενωθεί με την Ελλάδα…
Το Ιράν απειλεί την Τουρκία και δηλώνει «και η υπομονή έχει κάποια όρια».
Από την Αυστρία και τη Γερμανία έρχονται αντιτουρκικές δηλώσεις.
Οι συνομιλίες για το Κυπριακό σύρθηκαν σε αδιέξοδο. Ο ηγέτης των Ρωμιών έφυγε από το τραπέζι, χτυπώντας πίσω του την πόρτα. Οι Ρωμιοί, που δεν ανέχονται τους Τούρκους στο νησί, να αντιληφθούν ότι η Κύπρος είναι τουρκική. Η Ένωσις είναι ένα ψέμα με ουρά, ένα παραμύθι που του έχουμε τσαλαπατήσει. Αν η Ρωμέικη Διοίκηση (της Κύπρου) θέλει ντε και καλά να ενωθεί με την Ελλάδα, της έχουμε μια φιλική συμβουλή: Να εγκαταλείψουν το νησί και να φύγουν στην Ελλάδα.

Αν θέλουν να τους ξαναρίξουμε στη θάλασσα…
Η Ελλάδα, έχει καταλάβει με εχθρικό τρόπο τα νησιά που δεν κατέλαβε με τους Βαλκανικούς Πολέμους και δεν της δόθηκαν με τη Συνθήκη της Λοζάνης. Δεν καταλάβαμε τους σκοπούς και τους στόχους της Ελλάδας. Αν θέλουν να τους ξαναρίξουμε στη θάλασσα, αν το τραβάει η ψυχή τους, να τους ξαναπάρουμε στο κυνήγι, εδώ είμαστε, ας έλθουν, το τουρκικό έθνος είναι έτοιμο και σε θέση να το ξανακάνει. Κάποιοι πρέπει να εξηγήσουν στην Ελληνική κυβέρνηση τι έγινε το 1921 και το 1922, στο Σαγγάριο, το Ντουμλούπιναρ, ποιος ήταν αυτός που εξευτελίστηκε εκεί.

Το κείμενο στα τουρκικά ΕΔΩ



7 σχόλια:

  1. Ελάτε με την όπισθεν κυριε πρόεδρε.
    ΥΓ: το κόμμα αυτο έπρεπε να λέγεται κόμμα διακινητών της παπαρούνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υποννοείς ότι ίσως να μην ήταν νηφάλιος όταν τα έλεγε; Ας πάρει τον Τσαβούσογλου να ανέβουν σε κανένα νησάκι και θα καθαρίσει το μυαλό του. Αν όχι θα του το καθαρίσουν οι ΟΥΚ (χωρίς τελείες, σημαίνει ΟΥΚ αν λάβοις παρά του νομίμως και από αμνημονεύτου χρόνου κατέχοντος)

      Διαγραφή
  2. Κοίτα τα αεροπλάνα σου πως φεύγουν και μετά τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκπληκτικος τιτλος του militaire σημερα : Ο εχθρος του φασιστα ειναι η νοημοσυνη!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπαρχει καποιος Υπουργος Ελληνας να συστησει σε αυτο το φασιστικό πιθηκοειδές να διαβασει ποια τυχη ειχε ο Ντουτσε πριν καποιες δεκαετιες οταν κορδώνονταν και εκεινος για την δυναμη του κατακτητικου στρατου του ?
    Καποιος ισως απο την αξιωματική αντιπολιτευση να σφαλιαρωσει αυτον τον αθλιο Τουρκόγυφτο ? Ως πότε θα ανεχόμαστε το κάθε ανθρωποειδές πιθήκι να απειλεί και να προκαλεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. _ Ἐντός τεκέδος ἔμαθεν ἱστορίαν ὁ κύριος;
    _ Ἐάν δέν ὁμιλῆ δι' αὐτοῦ τό ποτό, μήπως μιλάει τό χασίσι;
    _ Γιατί τά λέγει τόσο ἀνάποδα καί στριφογυριστά, λές καί στροβιλίζεται δερβίσης πού τόν πῆρε καί τόν σήκωσε;
    _ Χειρότερο γνώστη τῆς ἱστορίας, ἄρα καί τῆς πραγματικῆς πολιτικῆς, δέν μπόρεσε νά βρῆ σέ ὁλόκληρη τήν Τουρκία ἡ Γκλάντιο;
    _Γιά νά τά λέῃ βέβαια αὐτά, κάτι θά ἔχη ἀκουστά, ἀλλά, οὔτε παντογνώστης εἶναι, οὔτε προφήτης, και ὅσα νομίζει ὅτι ξέρει καλό θά εἶναι γιά ὅλους, νά τά προσγειώση τό συντομώτερο στήν πραγματικότητα τῆς Τουρκίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.