26/2/17

Ηχηρό μήνυμα Καμμένου σε Τουρκία: Να δω πώς θα φύγουν αν πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί

Στιγμιότυπο από περιοδεία του Πάνου Καμμένου στη Β. Ελλάδα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου ΥΠΕΘΑ / STR)
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Τσαβούσογλου. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστούν. Ας πατήσουν, αλλά μετά να δούμε αν θα φύγουν από εκεί», τόνισε ο υπουργός Άμυνας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται. Να ξέρει ο κ. Τσαβούσογλου ότι τώρα πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης και ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος που προσχώρησε και στη ΝΔ. Τώρα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας εγώ. Τώρα τις σημαίες δεν τις παίρνουν οι αέρηδες», συμπλήρωσε.
Η Ελλάδα σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απαντά σε προκλήσεις λεκτικές, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω ποτέ. Ο ελληνικός λαός να κοιμάται ήσυχος». Επίσης, ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι «έχουμε δει ειδήσεις μαϊμού το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας ότι «δεν ήταν τα Ίμια το νησί που εμφάνιζαν δεμένο το πλοίο οι Τούρκοι» και πως «δεν έπεσε κανένα ελικόπτερο» και προσέθεσε: «Τέτοιες προσπάθειες γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι θυμηδία».
Ο υπουργός είπε ακόμη ότι θα έχουμε συμφωνία με τους θεσμούς στις 20 Μαρτίου. «Η συμφωνία μάλιστα θα είναι μια έκπληξη για όλους».

http://www.pontos-news.gr/article/160716/ihiro-minyma-kammenoy-se-toyrkia-na-do-pos-tha-fygoyn-patisoyn-podi-toys-se-elliniko

6 σχόλια:

  1. Πολεμος χαμηλης εντασης πρεπει να αποφευχθει παντιω τροπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >παντιω τροπω< παντί τρόπω (πας, παντός, παντί, πάντα).

      Γιατί ν' αποφευχθεί; Για να δώσομε την εικόνα τού ψοφοδεούς; Δεν την βαρέθηκες πια;
      Σε μία μόνο περίπτωση πρέπει να αποφεύγεται: Στην περίπτωση που θέλομε τον πόλεμο, ώστε να ενθαρρύνομε τον άλλο σε κάποια αποκοτιά, που θα μάς δώσει την ευκαιρία να τον χτυπήσομε.

      Διαγραφή
  2. Εννοειται.Να μπουμε σενα ολοκληρωτικο πολεμο στον αερα και την θαλασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το μήνυμα του Καμμένου και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς:-) Έτσι ακριβώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο μύνημα . Μετά το διαμελισμό του Ιράκ και της Συρίας έρχεται η σειρά της τουρκιας . Δεν θα χρειαστεί να κάνουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμμένε, μη λες μεγάλα λόγια...

    Καμμένε, μη λες μεγάλα λόγια διότι "your ego is writing checks your body can't cash" ή για να θυμηθώ κάτι που είχε πει παλιότερα ο φίλτατος Σάββας, "τρανόν βούκαν φα, τρανόν λόγον μη λες"

    Καμμένε, μη λες μεγάλα λόγια γιατί ΑΝ κάτσει η στραβή και χρειαστεί η παρούσα κυβέρνηση (να υπενθυμίσω το "θα το ρισκάρουμε") να διαχειριστεί μία κρίση ανάλογη των Ιμίων, θα ζήσουμε ανεπανάπληπτες ξεφτίλες...

    Καμμένε, μη λες μεγάλα λόγια γιατί κι άλλοι το 'παίζαν σκληρά αγόρια κι όταν ήρθε η ώρα της Ιστορίας κατηγορούσαν τον άνεμο κι ευχαριστούσαν δουλοπρεπώς ξένες κυβερνήσεις.

    Καμμένε, μη λες μεγάλα λόγια γιατί η μέχρι σήμερα πορεία σου κάθε άλλο παρα σοβαρότητα δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.